2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sizi anliyorum (aslinda anliyamiyorum ama saygi duyuyorum yine de goruslerinize )
bence turkiye'de sezeryan oranlarinin artmasinda tek suclu doktorlar degil.
bilmem anlatabildim mi .
Yaniliyosn cnm eskiden insanlar hep normal dogum yapiyomus ama bebek ve anne ölüm oranlari cok yuksekmis arkadasim normal dogum yaparken bebek haznede boguldu ve kaybetti yavrusunu insallah seninde gonlune gore olur dogumun ama sezeryana asla karsi olma
Sana hak veriyorm arkadasim 37haftalikken kontrole gittim ve dogumum martin ilk haftasi denmisti ilk bastan beri ama kalp olcum cihazina baglandm aradan 5dk gecmedi dktrum hemsire fln basima toplandi seni doguma hazirliyorz dediler bende normal dogum bekledgm icin sancim yok benim dedim ve gunume daha var dedim bebegimin kalp atislarinin yavasladigini ve beklemek icin zaman olmadigini suni sanci verilirse bebegin riskte olcagini ve bu kararin bana birakilmycagi soylendi yarim saat icinde doguma alindm esyalarm bile son anda gelmisti eger ben normal dogum diye israr etsydm belkide yarin oglumun dogum gununu kutlayamiycaktim yarin oglum 3yasina giriyor :)

Neyse üzme kendini,sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyor:)

Oyle canim zaten yapacak bisey yok. Ben uzulunce esim baska bi yere daha gidelim arastirip, icine sinmedi bu dedi. Bende kendi hevesim icin tekrar yarim saat boyunca radyasyon vermesinler bebege diye istemedim. Bu da boyle olsun artik

Günaydın kızçeleerr..

Yarın sevgililer günündee oğluşumu görcemmm

3 hafta oldu görmeyeli özledim valla :)) vee hareketlerimizi hissediyoruz artıkkk akşam bi uzanıyorum tv karşısına kıpır kıpır içim :)) çok güzel bişimiş yaa

çokk güzel anlatmışsınn yaa :) kaç yaşında senin paşa?

benim paşa 4 yaş 3 aylık teyzesi ama ona göre 5 yaşında,bana göre halen bebek

Valla hic sorma benim kus agizlimda bambaska annesinin kucucuk oglu yakisikli prensi en buyuk askim. Yarin dogum gunu 3dolcak beni yarim saat gormesin kusagizlim nerde diye sorar..

yeni yaşı tüm güzellikleriyle gelsin paşaya çocuklar bambaşka kızlar babacı oluyomuşta oğluşlar tam anacıı ayy paşamı özledim ya akşam olsada eve gitsek

[SUB][/SUB]
Bacilarim yarin kontrolum var bakalim cinsiyeti soyliceklermi 16+4

gösterirse söyler mutlaka bizimde 18 haftamız bitiyo hala göstermedi sıpam hep kapalı bacaklar :44: haftaya salı 18 şubatta kontrol var bakalım gösterecek mi şimdiye kadar çikolata meyve suyu kar etmedi zaten zorla yiyodum artık yemicem doğunca öğreniriz artık

yeni yaşı tüm güzellikleriyle gelsin paşaya çocuklar bambaşka kızlar babacı oluyomuşta oğluşlar tam anacıı ayy paşamı özledim ya akşam olsada eve gitsek

ama böyle konuşuyosunuz iyice özlettiniz oğluşumu bana ayın 25 olsada kontrole gitsek zaten 25 ne kadar gitmezsem kontorle rekor kırmış olcam en uzun görmemekle pppfff

yeme bencede bu defa bende hep zorla çikolata yiyodum uyuyo oluyodu zor uyandırıyodu dr en son çikolata m.suyu içmeden gittim kıpır kıpırdı demek bizimkiler çikolata sevmiyo yerseniz bende oynamam diyolar heralde

ama böyle konuşuyosunuz iyice özlettiniz oğluşumu bana ayın 25 olsada kontrole gitsek zaten 25 ne kadar gitmezsem kontorle rekor kırmış olcam en uzun görmemekle pppfff

ahh ateş karnındaykende bambaşka ama sen doğsunda gör Allah nasip ederse o zaman birdaha konuşuruz
bende 15te bir gidiyorum ama bu ara hafta bir olacak haftaya özelde ondan sonraki hafta devlette randevum var,devlettekini ayrıntılı usg için mecbur bir hafta sonraya aldım yoksa yine 15 güne alıyodum

Günaydınnnn şekerler;
ahahhaa sabah uyanamayarak işe yarım saat geç geldim ihihihihi
tabi sabah 5 te beni tekmikleyen oğluşumun etkiside var hahaahhaha
ama onu hissetmek dünyaın en güzel şeyi
ve prensimi görmeye 13 gün kaldı . ooff geçmiyomu bu günler ne ?

benim dr kızıyo ya girme ultrasyona diyo bende şimdiye kadar hep 10 günde bir gittim en son gittiğimde girme bi dahaki randevuya kadar dedi 1 ay sonra çağırdı ayrıntılı için işte ayrıntılıyı yaptır öyle bana gel dedi ama ben 1 ay bekleyemicem yarın arıcam dr 25 şubatta gitcem dicem bakalım ne dicek inş üçlü sonucuda çıkmış olur yarında oğluşum annesine babasıne sevgililer günü hediyesi yapar güzel sonuçlarla
dün doğum yapan arkadaşta diyoki karnımda tekmeleri hissediyodum hep şimdi yanımda inanamıyorum benim oğlum mu bu diyo

Oglun bi dogsunda hayirlisiyla bak sen ozaman gor bide buyusun biraz hertarafini oper yuzunu gozunu elini boynunu az babasiyla birak uyumaya git 5sefer kontrole gelir anne uyudunmu anne korkuyomusn cok duskun oluyolar annelere rabbim herkese nasp etsn

Oglun bi dogsunda hayirlisiyla bak sen ozaman gor bide buyusun biraz hertarafini oper yuzunu gozunu elini boynunu az babasiyla birak uyumaya git 5sefer kontrole gelir anne uyudunmu anne korkuyomusn cok duskun oluyolar annelere rabbim herkese nasp etsn

oğlanlar anneye düşkğn olurmuş ya ne güzel ya inş o günlerde gelir bizler içinde hepimiz içinde eşim zaten şimdiden diyo oğlan anneye düşkün olur diyo beni istemez diyo hep anne der diyo beni yataktan atar diyo neler neler kuruyo kendi kafasında kıyamam kocama ya olsun diyom seni de sevcek akşamları yolunu gözlücek yok diyo seni gördümü iş biter diyo ya bakalım anneye mi babayamı daha düşkün olcak
benim randevumda 22 sinde off çok özledim kızımıı 5 hafta olcak

ben 5 şubatta gittim 1 ay sonra ayrıntılıyı yaptır gel dedi ama dayanamam ben 1 ay yarın arıcam sorcam 25 şubata randevu isticem yok olmaz falan derse giderim başka yere bi görürüm oğluşu piskolojim bozuluyo yoksa kendi kendime kurmaya başlıyorum
bu arada ayrıntılı için 25 şubatta gidersem 19+6 oluyoruz o gün 21 gircek oluyorum yani normalmidir

kızlar bişey sorcam kola kahve citos falan böle şeyler zararlı ya siz içiyomusunuz ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum yarım üçü bir arada içiyorum çayda küçük bardakla günde 4 bardak ama bitirmiyorum yarısını içip bırakıyorum cips falanda hafta da bir kere abartmadan az bişey yiyorumdur çok seviyorum çünkü sizce abartımı bu yaptıklarım zararlı olduğunu bildiğim bi bunları tüketiyorum oda içerken böle içim cızlıyo yarıda bırakıyorum hamile kalmadan önce resmen kola tiryakisiydim kola sigara günde 2 lt kola tek başıma içiyodum hamile kaldıktan sonra hiç içmedim diyemem ama şuana kadar toplasan 3 bardak içmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…