muhabbet bayağı ilerlemiş tabi ben buraya uğramayalı kaç hafta oldu :) facebook grubuna sık takılıyorum ama :)
gkomşumuzun gelini de hep sigara içti bırakmadı azaltmadı ocakta doğcaktı çocuk aralık ayında geçen dr kontrole gidiyo 8 aylıkken işte çocuk morarmaya başlamış anne karnında bişeyler tıkanmış falan hemen sezeyanla aldılar çocuğu dr sonra sigaradan demiş Allah korusun 8 aylık 2 kilo doğduı çocuk küçücüktü daha çok şükür ki topladı hemen kendini 2 günde çıakrttılar hastaneden ama zor yani
Geçmiş olsun Allah korumuş...sigarayla yapıldı. I bilmiyorum ama alkolle yapılan bi deney var..fareler üzerinde tabi henüz:) hamilelikte alkol tükenten farelerin çocuklarında olmasa bile 2-3 nesil sonrasında şeker hastaşığı vs falan çıkabiliyormuş...sigara için de vardır belki öyle bir durum:44:
Slm kızlar. Ben bu kabizligi ne yapicam yaa.boyle olan varmi aranizda
valla herkezin görüşü düşüncesi farklıdır şimdi kimse hiç kızmasın bana da sigaraya da tmm çok kızıyorum içenlere içmeseler daha iyi irade meselesi bu kimse kimseye karışamaz ağır laf edemez tmm sigarayı bırakaman günde birkaç taneyle en azından sınırlı kal ama alkol bilmiyorum yani hamileyken alkol alan birini görsem yuh artık derim heralde ne erkeğe ne kadına alkol zaten yakışmazken özellikle kadına tmm özel birgün olur alkol alırsın bi bayansan da ama hamileyken alkol alıyosan ağır laf olucak ama yazık yani senin anneliğine derim kusura bakmayın farklı düşünen belki vardır bu benim görüşüm
ben geçen gün 100ml i 80 e aldım .hangi site ki acaba o?sebamedi de severim ilk bebeğimde hep omu kullandım ,mennumum yani...son kullanma tarihlerinde bi sorun yoksa gayet iyi fiyat....seninkiler gelsin mennum kalırsan sitenin adını ver canım sana zahmet:)
Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.
Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa
Öyle canım..hamile olduğunu öğrendikten sonra her şeyine dikkat etmen lazım,kendin için yaşamayı bırakıyosun resmen..
Bende surekli var cnm normal tuvaletimi yaptimi bilmiyorum yani surekli zorla.kabak evet cok işe yariyo ama suan yiyemiyorum. Su da iciyorum yok kayosida yiyorum yok.doktorum gecmezse şurup verieim dedi o kadar ilac varki kullandığım onuda istemedim.cok zor yaaaGeçmiş olsun canımbende yok ama ne zaman kabak yesem ishal olurum...sonradan öğrendim kabağın bağırsak temizleyici özelliği var ış işe yarar belki??
valla herkezin görüşü düşüncesi farklıdır şimdi kimse hiç kızmasın bana da sigaraya da tmm çok kızıyorum içenlere içmeseler daha iyi irade meselesi bu kimse kimseye karışamaz ağır laf edemez tmm sigarayı bırakaman günde birkaç taneyle en azından sınırlı kal ama alkol bilmiyorum yani hamileyken alkol alan birini görsem yuh artık derim heralde ne erkeğe ne kadına alkol zaten yakışmazken özellikle kadına tmm özel birgün olur alkol alırsın bi bayansan da ama hamileyken alkol alıyosan ağır laf olucak ama yazık yani senin anneliğine derim kusura bakmayın farklı düşünen belki vardır bu benim görüşüm
Bende surekli var cnm normal tuvaletimi yaptimi bilmiyorum yani surekli zorla.kabak evet cok işe yariyo ama suan yiyemiyorum. Su da iciyorum yok kayosida yiyorum yok.doktorum gecmezse şurup verieim dedi o kadar ilac varki kullandığım onuda istemedim.cok zor yaaa
yürü kız süpersin ama az sınırlen sigara konusu gectı ya hemen atladım :))
mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı oğluşum gayet sağlıklıydı570 gr olmuş haftamıza göre ii gidiyoruz ... ben hala hiç kilo almamışım kızlar ben 17+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim ama kızlarım daha hareketliydi sanki erkekler biraz daha mı geç hissediliyo acaba????
mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı oğluşum gayet sağlıklıydı570 gr olmuş haftamıza göre ii gidiyoruz ... ben hala hiç kilo almamışım kızlar ben 17+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim ama kızlarım daha hareketliydi sanki erkekler biraz daha mı geç hissediliyo acaba????
ahhhh canııımm cok sevindim ohhh hersey yolunda Rabbim bizede nasip etsin inşDun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.
Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa
ya bende cok sabırsızlanıyorum bebeişim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyooooinşşş canım ya karnımın büyümeye başlaması bile nasıl mutlu ediyo paşamda büyüyooo o hazırlıklara bi başlasak zaten sabırsızlıkla odası kurcamız günü bekliyorum
kız dün bi arkadaş doğum yaptı ona gittim akşam daha 1 saat olmuş doğalı nasıl bir koku o yaaa içim gitti kucağıma almak istemedim çok küçük yaaa korktum ilk sonra annem zorla kcuağıma verdi bu defada kucağımdan bırakmak istemedim nasıl güzeldi o öyle yeni doğmuş bebek görmeyeli gerçekten de yıllar olmuş ya inş bizlerde o günleri görürüz
bencede tek suclu dr lar degıl ıstege baglı parasını yatırıp olanlarda var ..gerci tercih meselesi..bende normal dogumdan yanayım..inş normal olursizi anliyorum (aslinda anliyamiyorum ama saygi duyuyorum yine de goruslerinize )
bence turkiye'de sezeryan oranlarinin artmasinda tek suclu doktorlar degil.
bilmem anlatabildim mi .
nagiii bende oglusumun sultanı olmak ıstıyorum minicik yavrucugum benimahhh o oğluşlar nasıl tatlı oluyo bir doğsunlarda görün siz hiç kimsenin değilse bile oğluşların sultanı oluyosunuz daha bu sabah öpüş kokuş ayrıldık ergenlik çağına girene kadar da böyle devam eder galiba misss misss
aaaa evet bıraz akısına bırakmak gerek bencede ama şimdiki hamişler hep pimpirikli mesela ben hehehbenim ilk doğumum normal ve inanırmısınız biz doktorumla hiç doğumu konuşmadık 38 haftalıktım doktor hnm gece çok ağrım oldu dedim çık bakalım bir muayene edeyim dedi o ilkti,38+3te sabah suyum geldi doğuma gittim sabah 8de hastaneye girdik 15:50de doğdu oğlum birazcık akışına bırakmak lazım bence herşeyin hayırlısı
neysse cnm aman sağlıklı ya iyi ya vallla ne ohhh cekmişsindirAyy onu sorma aglarimmne cd verdilet ne de flasha izin verdiler. O yuzden de diyorum ya bekledgm gibi gecmedi diye. Cok sukur saglikli oldugunu ogrendim gerisini takmamaya calisiyorum.napiim.
ayyy cnm hiç sorma bende yasadım hamileliğim 1,2 defa korkuyo insan :26::26::26:Slm kızlar. Ben bu kabizligi ne yapicam yaa.boyle olan varmi aranizda
kız sen kaç tane içiyon günde sigarayı ben hiç azaltmadan devam edenlere kızıyorum irade meselesi sigara bırakamamış olabilirsin zararlarını sen kendin de çok iyi biliyosun kimsenin saan ne kızmaya nede zararlarını kalkıp anlatıp kafa tutmaya hakkı yok ama alkol çok farklı bi konu bence hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?