2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
muhabbet bayağı ilerlemiş tabi ben buraya uğramayalı kaç hafta oldu :) facebook grubuna sık takılıyorum ama :)

Facebook grubunuda ben pek bilmiyorum aktif bir facebook kullanıcısı deilim, twitter ile ilgileniyorum orda da konu ile ilgili bişi yok zaten :) burdaki paylaşımlar çok güzel gerçekten :)

Geçmiş olsun Allah korumuş...sigarayla yapıldı. I bilmiyorum ama alkolle yapılan bi deney var..fareler üzerinde tabi henüz:) hamilelikte alkol tükenten farelerin çocuklarında olmasa bile 2-3 nesil sonrasında şeker hastaşığı vs falan çıkabiliyormuş...sigara için de vardır belki öyle bir durum:44:

valla herkezin görüşü düşüncesi farklıdır şimdi kimse hiç kızmasın bana da sigaraya da tmm çok kızıyorum içenlere içmeseler daha iyi irade meselesi bu kimse kimseye karışamaz ağır laf edemez tmm sigarayı bırakaman günde birkaç taneyle en azından sınırlı kal ama alkol bilmiyorum yani hamileyken alkol alan birini görsem yuh artık derim heralde ne erkeğe ne kadına alkol zaten yakışmazken özellikle kadına tmm özel birgün olur alkol alırsın bi bayansan da ama hamileyken alkol alıyosan ağır laf olucak ama yazık yani senin anneliğine derim kusura bakmayın farklı düşünen belki vardır bu benim görüşüm

Öyle canım..hamile olduğunu öğrendikten sonra her şeyine dikkat etmen lazım,kendin için yaşamayı bırakıyosun resmen..

canım salı gunu geldı hıcbır sorun cıkmadı tarıhlerını hemen kontrol ettım 2016ya kadarlar ve ıcerıne baktım hıcbırı acılmamış çok memnun kaldım valla saglikliveguzel.com

http://www.saglikliveguzel.com/catinfo.asp?mrk=32&cid=45&typ=&brw=&src=&stock=&kactane=60

Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee 375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.

Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa

kızzz gozun aydın darısı basımıza oy oy teyzesı sevsın gülümsemiş merak etmeyın ıyı ve mutluyum demıs :) anlat detayları ya nasıl baktı

Öyle canım..hamile olduğunu öğrendikten sonra her şeyine dikkat etmen lazım,kendin için yaşamayı bırakıyosun resmen..

yani mutlaka içtiğimiz çayın kahvenin hesabını yapıyoruz burda geçenlerde nişan vardı kuzenimin face votka şişelrini eklemişler benide üstüne etiketlemişler ona bile nasıl kızdım beni niye oraya etiketliyosunuz diyo sanki ben içtim mi o votkadan hamileyken o resimde bile kendimi görmek nasıl rahatsız etti beni

Geçmiş olsun canım bende yok ama ne zaman kabak yesem ishal olurum...sonradan öğrendim kabağın bağırsak temizleyici özelliği var ış işe yarar belki??
Bende surekli var cnm normal tuvaletimi yaptimi bilmiyorum yani surekli zorla.kabak evet cok işe yariyo ama suan yiyemiyorum. Su da iciyorum yok kayosida yiyorum yok.doktorum gecmezse şurup verieim dedi o kadar ilac varki kullandığım onuda istemedim.cok zor yaaa

yürü kız süpersin ama az sınırlen sigara konusu gectı ya hemen atladım :))

Allah kolaylık versin canım

Son düzenleme:
mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı oğluşum gayet sağlıklıydı 570 gr olmuş haftamıza göre ii gidiyoruz ... ben hala hiç kilo almamışım kızlar ben 17+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim ama kızlarım daha hareketliydi sanki erkekler biraz daha mı geç hissediliyo acaba????

yürü kız süpersin ama az sınırlen sigara konusu gectı ya hemen atladım :))

kız sen kaç tane içiyon günde sigarayı ben hiç azaltmadan devam edenlere kızıyorum irade meselesi sigara bırakamamış olabilirsin zararlarını sen kendin de çok iyi biliyosun kimsenin saan ne kızmaya nede zararlarını kalkıp anlatıp kafa tutmaya hakkı yok ama alkol çok farklı bi konu bence hamilelikte

canım maşallah tosun paşa oclak senin oğlan 570 gr çok çok iyi yani ben 17+0 gittiğimde 179 gr bu haftalarda 150-250 gr arası genelde bebeişler seninki fırlamış bende halan hissetmedim erkek daha önce hareketlerni deniyo ama yok yani bizde de

Gözünüz aydın :) ben bi yorum yapamıcam ilk hamileliğim daha :) ama ben de henüz hissetmedim sabırla bekliyorum :)

Dun ultrasona gitmistik, hersey yolunda cok sukur. Pek bekledigim kalitede olmasa da oglumun saglikli olmasi yetti. Bi ara bize gulumsedi bileee 375 gr olmus pasam musmutlu geldik geri.

Ayrintiliya girecek olanlar darisi basinizaa
ahhhh canııımm cok sevindim ohhh hersey yolunda Rabbim bizede nasip etsin inş
ya bende cok sabırsızlanıyorum bebeişim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyoooo
sizi anliyorum (aslinda anliyamiyorum ama saygi duyuyorum yine de goruslerinize )
bence turkiye'de sezeryan oranlarinin artmasinda tek suclu doktorlar degil.
bilmem anlatabildim mi .
bencede tek suclu dr lar degıl ıstege baglı parasını yatırıp olanlarda var ..gerci tercih meselesi..bende normal dogumdan yanayım..inş normal olur
nagiii bende oglusumun sultanı olmak ıstıyorum minicik yavrucugum benim
aaaa evet bıraz akısına bırakmak gerek bencede ama şimdiki hamişler hep pimpirikli mesela ben heheh
Ayy onu sorma aglarimm ne cd verdilet ne de flasha izin verdiler. O yuzden de diyorum ya bekledgm gibi gecmedi diye. Cok sukur saglikli oldugunu ogrendim gerisini takmamaya calisiyorum.napiim.
neysse cnm aman sağlıklı ya iyi ya vallla ne ohhh cekmişsindir
Slm kızlar. Ben bu kabizligi ne yapicam yaa.boyle olan varmi aranizda
ayyy cnm hiç sorma bende yasadım hamileliğim 1,2 defa korkuyo insan :26::26::26:

ben arada bi içiyorum bi fincan açık çay içinede limon sıkıyorum biraz, öyle oyalıyorum kendimi :) genelde içmemeye çalışıyorum ama.. nescafe hiç içmedim, türk kahvesi bazen canım çekiyo ama onuda sütle yapıyorum bi kaşık türk kahvesi koyup sütü kaynatıyorum nefsim körleniyo :)

çay eskiden çok içerdim şimdi çoğu günler içmiyorum bile ama masa başı oturunca sürekli istiyo insanın canı yaa vicdan azabı duysamda bazen bişey olmaz diyip içiyoruz işte açık maçık..

bugün nedendir bilmem çok sıkıntı var içimde, cips istedi canım arkadaşımda gitti aldı çocuk istemiştir diye sıkıntıdan yedim hepsini allahtan küçük paket almış

yok canım yazdıklarına aynen katılıyorum ben yazsam aynısını yazardım yengem bı bardak votkaydı sanırım yalan olmasın ıcmış unutup ve bebegı dustu ya ben ılk baslarda cok zorlandım gunde 1 paket sıgara ıcen gunde 4 5 bardak kahve ıcen bırı olarak cok zorlandım ılk ay gunde 2 3tane içtim suanda haftada 1 kere sadece bazen cekıyorum ptesi gunlerı kendıme kahve gunu yaptım sıgara ıcen bırıde varsa valla ıkı uc fırt cekıyorum kı kokusunu alınca dayanamıyorum cok uzuluyorum ve bılıyorumkı sankı orucluyum ve bebegım dogsun ıyı olsun ben yıne baslayacagım

oooo cnm massllah ne yedin sen yaaa 570 dr bn 16+4 ken 205 gr dı şimdi bilmiyorumda...kac cm peki...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…