2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben çok nadir içiyorum...doktorum haftada 2-3 sefer çay kahveden bir şey olmaz demişti bana ama çok sevmediğim için aramıyorum...

1fincan türk kahvesi = 1 büyük bardak kola = 1kupa neskafe

günde bunlardan birini içtiysen hakkın tek canım ilk gebeliğimde doktorum proftu o söylemişti bende o ayarda gidiyorum çay konusunu bilemiyorum çünkü çayı hiççç sevmem çay sevmediğim içinde bu üçlüye pek bir düşkünümdür ayy hele türk kahvesi sigarasız ağlıyo be cips falan aramıyorumda bazen eşim yerken 1-2 alıyorum

herkese günaydınnnn
Günaydın canim

:):) kizz sen erken doğdun heralde sabirsiz anne senii :) erkende dogurcam diye tutunma bize 2 ay sonra :) canim ayrintili icin 18-22.haftalar arasi yazmisti bi arkadas gecmiste okudum normaldir yani

Biz kiz analarinin sayisi az olduguna pek sesimiz cikmiyo heralde :)

Bana doktorum gunde 1 fincan turk kahvesi icebilirsin demişti ama ben tiksindim nescafeyi kesinlikle icmeyin diyolar cayida acik ic canim

Ben çok nadir içiyorum...doktorum haftada 2-3 sefer çay kahveden bir şey olmaz demişti bana ama çok sevmediğim için aramıyorum...

o zaman ben biraz abartıyorum demek ki türk kahvesi öğlen içiyorum bi tane mutlaka yarımda neskafe işte tabi bide çaylar var arada napcam o zaman doktora gittiğimde bende bi sorayım bakayım kızarsa çok fazla derse içmeyim zaten herşeyi kıstık onu yeme bunu içme zararlı çalıştığımdan masa başı ii oluyo sigara zaten mahfediyo insanı yaaa başım kazan oluyo resmen bazen sadece sigara düşünüyorum off offf

Sabret canım :) ben arada sırada içiyodum sigara daha hamileliğimi öğrenmeden tiksinmiştim meğer hamileliktenmiş:) geçenlerde nargile istedi ama canım

benim canım istemiyo çok şükür sigara ama bazen yeni yakılmış sigara varsa ortamda kokusu çok albenili geliyo bu süreç bitince içerim ben oğlumda da öyle yaptım 14 ay emdi o beni bıraktı bende bir sigara tellendirdim sonrada gerisi geldi keyifciyim ben ya

ay biz aceleciyizde bebişler zamanındfa gelsin bize uymasın onlar yaaa
ya ben evde olduğum zaman bunların hiç birisini içmiyorum pazar günleri mesela ne kahve ne çay ne kola hiç bişey içmem sadece sütümü içiyorum ve bolbol su ama çalışırken eee herkez içiyo toplu geliyo çaylar kahveler benimde canım istiyo o zaman çayı eskiden çok demli içerdim ve büyük bardak içerdim şimdi küçük bardak ta açık içiyorum yarıda bırakıyorum zaten ya bir iki yudum alıyom çoğu zaman şevkim körelsin tadını alayım bırakıyom inş zararı yoktur

Komşum vardı hayatında hiç sigara içmemiş kokusundan tiksiniyo,hamileyken canı sigara istiyodu :)

O kadarcıktan bişi olmaz heralde yaa:44:

Ee cok cay icmiyosun o zaman hem acik hem yarıda birakiyosan zarari olmaz nescafeyi icme ama kesinlikle ayy ben hala sut icemiyorum yumurta yiyemiyorum vitamin demir ilaclarimi kullanamıyorum ooof off

Sabret canım :) ben arada sırada içiyodum sigara daha hamileliğimi öğrenmeden tiksinmiştim meğer hamileliktenmiş:) geçenlerde nargile istedi ama canım
nargile sevmemde içmemde boğazımı yakıyo da sigara çok severim yani şuan zararlı olmucanı bilsem sigarayı içmemde yerim heralde direk

valla bende öyle yaparım diyorum annemde kızıyo buı kadar içmedin içme daha da diyo içmiyomda nasıl içmiyom gel bana sor sen diyom doğumdan sonra bi tane içerim diyom sonra çocuk memeyi bıraktımı başlarım bi taneyle kalmaz diyo annemde ama bişey söleyim mi benim çevremde sigara içen ve hamile kalan herkez hamilelikte sigaraya devam etti o yüzden annem çok şaşkın sigara içmeyişime hiç bizim çevrede sigarayı bırakan olmadı çünkü bebeklerde maşallah hepside çok iyi doğdu dünki doğum yapan arkadaşta hiç bırakmadı hamileliklte sigarayı hele bi arkadaşım doğuma yakın bir paketi bitiriyodum diyo çok şükür kızı sağlıklı doğdu emziriyo şuan ama aynı tempo devam sigaraya

Ayy ne olursa olsun ben cok kızıyorum içenlere allah korumuş bisey olmamis cok sukur ama ya olsaydi sebep sigara denseydi ne yaparlardi o zaman o riski goze alamam asla biz sigarayı birakanlari sevgiyle kucakliyorum aferin bize

O kadarcıktan bişi olmaz heralde yaa:44:
ayy inş ya

ben kaçar yemeğe çok laflamayın ben gelene kadar inş sulu bir yemek vardır :44:
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe
Ee cok cay icmiyosun o zaman hem acik hem yarıda birakiyosan zarari olmaz nescafeyi icme ama kesinlikle ayy ben hala sut icemiyorum yumurta yiyemiyorum vitamin demir ilaclarimi kullanamıyorum ooof off

ya ben sütümü içiyorum her sabah hamile kalmadan önce kalkar kalmaz bir fincan süte kaşığın ucuyla nescafe koyardım içerdim sade süt içemem çünkü annem alıştırmıştı buna beni sağolsun hamile kalıncada neskuik aldım onu içiyorum evde kednim yoğurdumu mayalıyorum pastorize olan gıdalardan kaçın demişti dr bana kendi sütünü al mayala demişti bolbol ayran yapıp içiyorum o yoğurtlada süte yoğurda içine bişeyler karıştırmayı denedin mi kız bu kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime bi çay kahve oalyına takılıyorum

Ayy ne olursa olsun ben cok kızıyorum içenlere allah korumuş bisey olmamis cok sukur ama ya olsaydi sebep sigara denseydi ne yaparlardi o zaman o riski goze alamam asla biz sigarayı birakanlari sevgiyle kucakliyorum aferin bize

gkomşumuzun gelini de hep sigara içti bırakmadı azaltmadı ocakta doğcaktı çocuk aralık ayında geçen dr kontrole gidiyo 8 aylıkken işte çocuk morarmaya başlamış anne karnında bişeyler tıkanmış falan hemen sezeyanla aldılar çocuğu dr sonra sigaradan demiş Allah korusun 8 aylık 2 kilo doğduı çocuk küçücüktü daha çok şükür ki topladı hemen kendini 2 günde çıakrttılar hastaneden ama zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…