kızlar bişey sorcam kola kahve citos falan böle şeyler zararlı ya siz içiyomusunuz ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum yarım üçü bir arada içiyorum çayda küçük bardakla günde 4 bardak ama bitirmiyorum yarısını içip bırakıyorum cips falanda hafta da bir kere abartmadan az bişey yiyorumdur çok seviyorum çünkü sizce abartımı bu yaptıklarım zararlı olduğunu bildiğim bi bunları tüketiyorum oda içerken böle içim cızlıyo yarıda bırakıyorum hamile kalmadan önce resmen kola tiryakisiydim kola sigara günde 2 lt kola tek başıma içiyodum hamile kaldıktan sonra hiç içmedim diyemem ama şuana kadar toplasan 3 bardak içmişimdir.
kızlar bişey sorcam kola kahve citos falan böle şeyler zararlı ya siz içiyomusunuz ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum yarım üçü bir arada içiyorum çayda küçük bardakla günde 4 bardak ama bitirmiyorum yarısını içip bırakıyorum cips falanda hafta da bir kere abartmadan az bişey yiyorumdur çok seviyorum çünkü sizce abartımı bu yaptıklarım zararlı olduğunu bildiğim bi bunları tüketiyorum oda içerken böle içim cızlıyo yarıda bırakıyorum hamile kalmadan önce resmen kola tiryakisiydim kola sigara günde 2 lt kola tek başıma içiyodum hamile kaldıktan sonra hiç içmedim diyemem ama şuana kadar toplasan 3 bardak içmişimdir.
Günaydın canimherkese günaydınnnn
:):) kizz sen erken doğdun heralde sabirsiz anne senii :) erkende dogurcam diye tutunma bize 2 ay sonra :) canim ayrintili icin 18-22.haftalar arasi yazmisti bi arkadas gecmiste okudum normaldir yanioğlanlar anneye düşkğn olurmuş ya ne güzel ya inş o günlerde gelir bizler içinde hepimiz içinde eşim zaten şimdiden diyo oğlan anneye düşkün olur diyo beni istemez diyo hep anne der diyo beni yataktan atar diyo neler neler kuruyo kendi kafasında kıyamam kocama ya olsun diyom seni de sevcek akşamları yolunu gözlücek yok diyo seni gördümü iş biter diyo ya bakalım anneye mi babayamı daha düşkün olcak
ben 5 şubatta gittim 1 ay sonra ayrıntılıyı yaptır gel dedi ama dayanamam ben 1 ay yarın arıcam sorcam 25 şubata randevu isticem yok olmaz falan derse giderim başka yere bi görürüm oğluşu piskolojim bozuluyo yoksa kendi kendime kurmaya başlıyorum
bu arada ayrıntılı için 25 şubatta gidersem 19+6 oluyoruz o gün 21 gircek oluyorum yani normalmidir
Biz kiz analarinin sayisi az olduguna pek sesimiz cikmiyo heralde :)Ayyyy herkes oğlunu özlemiş. Kızını özleyen yok mu dedim tam içimden sonra senin mesajını gördümm. Bende haftaya gideceğim.
Çok özledim kızımıııııııııııııııııı
Bana doktorum gunde 1 fincan turk kahvesi icebilirsin demişti ama ben tiksindim nescafeyi kesinlikle icmeyin diyolar cayida acik ic canimkızlar bişey sorcam kola kahve citos falan böle şeyler zararlı ya siz içiyomusunuz ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum yarım üçü bir arada içiyorum çayda küçük bardakla günde 4 bardak ama bitirmiyorum yarısını içip bırakıyorum cips falanda hafta da bir kere abartmadan az bişey yiyorumdur çok seviyorum çünkü sizce abartımı bu yaptıklarım zararlı olduğunu bildiğim bi bunları tüketiyorum oda içerken böle içim cızlıyo yarıda bırakıyorum hamile kalmadan önce resmen kola tiryakisiydim kola sigara günde 2 lt kola tek başıma içiyodum hamile kaldıktan sonra hiç içmedim diyemem ama şuana kadar toplasan 3 bardak içmişimdir.
Ben çok nadir içiyorum...doktorum haftada 2-3 sefer çay kahveden bir şey olmaz demişti bana ama çok sevmediğim için aramıyorum...
1fincan türk kahvesi = 1 büyük bardak kola = 1kupa neskafe
günde bunlardan birini içtiysen hakkın tek canım ilk gebeliğimde doktorum proftu o söylemişti bende o ayarda gidiyorum çay konusunu bilemiyorum çünkü çayı hiççç sevmemçay sevmediğim içinde bu üçlüye pek bir düşkünümdür ayy hele türk kahvesi sigarasız ağlıyo be cips falan aramıyorumda bazen eşim yerken 1-2 alıyorum
o zaman ben biraz abartıyorum demek ki türk kahvesi öğlen içiyorum bi tane mutlaka yarımda neskafe işte tabi bide çaylar var arada napcam o zamandoktora gittiğimde bende bi sorayım bakayım kızarsa çok fazla derse içmeyim zaten herşeyi kıstık onu yeme bunu içme zararlı çalıştığımdan masa başı ii oluyo sigara zaten mahfediyo insanı yaaa başım kazan oluyo resmen bazen sadece sigara düşünüyorum off offf
o zaman ben biraz abartıyorum demek ki türk kahvesi öğlen içiyorum bi tane mutlaka yarımda neskafe işte tabi bide çaylar var arada napcam o zamandoktora gittiğimde bende bi sorayım bakayım kızarsa çok fazla derse içmeyim zaten herşeyi kıstık onu yeme bunu içme zararlı çalıştığımdan masa başı ii oluyo sigara zaten mahfediyo insanı yaaa başım kazan oluyo resmen bazen sadece sigara düşünüyorum off offf
ay biz aceleciyizde bebişler zamanındfa gelsin bize uymasın onlar yaaaGünaydın canim
:):) kizz sen erken doğdun heralde sabirsiz anne senii :) erkende dogurcam diye tutunma bize 2 ay sonra :) canim ayrintili icin 18-22.haftalar arasi yazmisti bi arkadas gecmiste okudum normaldir yani
Biz kiz analarinin sayisi az olduguna pek sesimiz cikmiyo heralde :)
Bana doktorum gunde 1 fincan turk kahvesi icebilirsin demişti ama ben tiksindim nescafeyi kesinlikle icmeyin diyolar cayida acik ic canim
benim canım istemiyo çok şükür sigara ama bazen yeni yakılmış sigara varsa ortamda kokusu çok albenili geliyobu süreç bitince içerim ben oğlumda da öyle yaptım 14 ay emdi o beni bıraktı bende bir sigara tellendirdim sonrada gerisi geldi keyifciyim ben ya
ay biz aceleciyizde bebişler zamanındfa gelsin bize uymasın onlar yaaa
ya ben evde olduğum zaman bunların hiç birisini içmiyorum pazar günleri mesela ne kahve ne çay ne kola hiç bişey içmem sadece sütümü içiyorum ve bolbol su ama çalışırken eee herkez içiyo toplu geliyo çaylar kahveler benimde canım istiyo o zaman çayı eskiden çok demli içerdim ve büyük bardak içerdim şimdi küçük bardak ta açık içiyorum yarıda bırakıyorum zaten ya bir iki yudum alıyom çoğu zaman şevkim körelsin tadını alayım bırakıyom inş zararı yoktur
Ee cok cay icmiyosun o zaman hem acik hem yarıda birakiyosan zarari olmaz nescafeyi icme ama kesinlikle ayy ben hala sut icemiyorum yumurta yiyemiyorum vitamin demir ilaclarimi kullanamıyorum ooof offay biz aceleciyizde bebişler zamanındfa gelsin bize uymasın onlar yaaa
ya ben evde olduğum zaman bunların hiç birisini içmiyorum pazar günleri mesela ne kahve ne çay ne kola hiç bişey içmem sadece sütümü içiyorum ve bolbol su ama çalışırken eee herkez içiyo toplu geliyo çaylar kahveler benimde canım istiyo o zaman çayı eskiden çok demli içerdim ve büyük bardak içerdim şimdi küçük bardak ta açık içiyorum yarıda bırakıyorum zaten ya bir iki yudum alıyom çoğu zaman şevkim körelsin tadını alayım bırakıyom inş zararı yoktur
ben kaçar yemeğeçok laflamayın ben gelene kadar inş sulu bir yemek vardır :44:
nargile sevmemde içmemde boğazımı yakıyo da sigara çok severim yani şuan zararlı olmucanı bilsem sigarayı içmemde yerim heralde direkSabret canım :) ben arada sırada içiyodum sigara daha hamileliğimi öğrenmeden tiksinmiştim meğer hamileliktenmiş:) geçenlerde nargile istedi ama canım
benim canım istemiyo çok şükür sigara ama bazen yeni yakılmış sigara varsa ortamda kokusu çok albenili geliyobu süreç bitince içerim ben oğlumda da öyle yaptım 14 ay emdi o beni bıraktı bende bir sigara tellendirdim sonrada gerisi geldi keyifciyim ben ya
günaydınn tatlım :)
nargile sevmemde içmemde boğazımı yakıyo da sigara çok severim yani şuan zararlı olmucanı bilsem sigarayı içmemde yerim heralde direk
valla bende öyle yaparım diyorum annemde kızıyo buı kadar içmedin içme daha da diyo içmiyomda nasıl içmiyom gel bana sor sen diyom doğumdan sonra bi tane içerim diyom sonra çocuk memeyi bıraktımı başlarım bi taneyle kalmaz diyo annemde ama bişey söleyim mi benim çevremde sigara içen ve hamile kalan herkez hamilelikte sigaraya devam etti o yüzden annem çok şaşkın sigara içmeyişime hiç bizim çevrede sigarayı bırakan olmadı çünkü bebeklerde maşallah hepside çok iyi doğdu dünki doğum yapan arkadaşta hiç bırakmadı hamileliklte sigarayı hele bi arkadaşım doğuma yakın bir paketi bitiriyodum diyo çok şükür kızı sağlıklı doğdu emziriyo şuan ama aynı tempo devam sigaraya
ayy inş yaO kadarcıktan bişi olmaz heralde yaa:44:
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişeben kaçar yemeğeçok laflamayın ben gelene kadar inş sulu bir yemek vardır :44:
Ee cok cay icmiyosun o zaman hem acik hem yarıda birakiyosan zarari olmaz nescafeyi icme ama kesinlikle ayy ben hala sut icemiyorum yumurta yiyemiyorum vitamin demir ilaclarimi kullanamıyorum ooof off
muhabbet bayağı ilerlemiş tabi ben buraya uğramayalı kaç hafta oldu :) facebook grubuna sık takılıyorum ama :)
Ayy ne olursa olsun ben cok kızıyorum içenlere allah korumuş bisey olmamis cok sukur ama ya olsaydi sebep sigara denseydi ne yaparlardi o zaman o riski goze alamam aslabiz sigarayı birakanlari sevgiyle kucakliyorum aferin bize
Ayy ne olursa olsun ben cok kızıyorum içenlere allah korumuş bisey olmamis cok sukur ama ya olsaydi sebep sigara denseydi ne yaparlardi o zaman o riski goze alamam aslabiz sigarayı birakanlari sevgiyle kucakliyorum aferin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?