Ayrandanda tiksindim ben ya sute bişeyler karistirip denesem iyi olcak :)ayy inş ya
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe
ya ben sütümü içiyorum her sabah hamile kalmadan önce kalkar kalmaz bir fincan süte kaşığın ucuyla nescafe koyardım içerdim sade süt içemem çünkü annem alıştırmıştı buna beni sağolsun hamile kalıncada neskuik aldım onu içiyorum evde kednim yoğurdumu mayalıyorum pastorize olan gıdalardan kaçın demişti dr bana kendi sütünü al mayala demişti bolbol ayran yapıp içiyorum o yoğurtlada süte yoğurda içine bişeyler karıştırmayı denedin mi kız bu kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime bi çay kahve oalyına takılıyorum
Mersii :):):):)bravo size :)
Ayy allah korumus kiyamamgkomşumuzun gelini de hep sigara içti bırakmadı azaltmadı ocakta doğcaktı çocuk aralık ayında geçen dr kontrole gidiyo 8 aylıkken işte çocuk morarmaya başlamış anne karnında bişeyler tıkanmış falan hemen sezeyanla aldılar çocuğu dr sonra sigaradan demiş Allah korusun 8 aylık 2 kilo doğduı çocuk küçücüktü daha çok şükür ki topladı hemen kendini 2 günde çıakrttılar hastaneden ama zor yani
Ben varimmm alistim ama artikSlm kızlar. Ben bu kabizligi ne yapicam yaa.boyle olan varmi aranizda
mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı oğluşum gayet sağlıklıydı570 gr olmuş haftamıza göre ii gidiyoruz ... ben hala hiç kilo almamışım kızlar ben 17+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim ama kızlarım daha hareketliydi sanki erkekler biraz daha mı geç hissediliyo acaba????
kız sen kaç tane içiyon günde sigarayı ben hiç azaltmadan devam edenlere kızıyorum irade meselesi sigara bırakamamış olabilirsin zararlarını sen kendin de çok iyi biliyosun kimsenin saan ne kızmaya nede zararlarını kalkıp anlatıp kafa tutmaya hakkı yok ama alkol çok farklı bi konu bence hamilelikte
Sen oralarda takılırken buralarda neler oluyor haberin yok :)
Facebook grubunuda ben pek bilmiyorum aktif bir facebook kullanıcısı deilim, twitter ile ilgileniyorum orda da konu ile ilgili bişi yok zaten :) burdaki paylaşımlar çok güzel gerçekten :)
nargile sevmemde içmemde boğazımı yakıyo da sigara çok severim yani şuan zararlı olmucanı bilsem sigarayı içmemde yerim heralde direk
valla bende öyle yaparım diyorum annemde kızıyo buı kadar içmedin içme daha da diyo içmiyomda nasıl içmiyom gel bana sor sen diyom doğumdan sonra bi tane içerim diyom sonra çocuk memeyi bıraktımı başlarım bi taneyle kalmaz diyo annemde ama bişey söleyim mi benim çevremde sigara içen ve hamile kalan herkez hamilelikte sigaraya devam etti o yüzden annem çok şaşkın sigara içmeyişime hiç bizim çevrede sigarayı bırakan olmadı çünkü bebeklerde maşallah hepside çok iyi doğdu dünki doğum yapan arkadaşta hiç bırakmadı hamileliklte sigarayı hele bi arkadaşım doğuma yakın bir paketi bitiriyodum diyo çok şükür kızı sağlıklı doğdu emziriyo şuan ama aynı tempo devam sigaraya
muhabbet bayağı ilerlemiş tabi ben buraya uğramayalı kaç hafta oldu :) facebook grubuna sık takılıyorum ama :)
Sen oralarda takılırken buralarda neler oluyor haberin yok :)
yok canım yazdıklarına aynen katılıyorum ben yazsam aynısını yazardım yengem bı bardak votkaydı sanırım yalan olmasın ıcmış unutup ve bebegı dustu ya ben ılk baslarda cok zorlandım gunde 1 paket sıgara ıcen gunde 4 5 bardak kahve ıcen bırı olarak cok zorlandım ılk ay gunde 2 3tane içtim suanda haftada 1 kere sadece bazen cekıyorum ptesi gunlerı kendıme kahve gunu yaptım sıgara ıcen bırıde varsa valla ıkı uc fırt cekıyorum kı kokusunu alınca dayanamıyorum cok uzuluyorum ve bılıyorumkı sankı orucluyum ve bebegım dogsun ıyı olsun ben yıne baslayacagım
bende çok fazla sigara kola kahve içiyodum 2,5 sene sonra hamile kaldım bunun da sıkıntııyla son zamanlarda bir paket sigarayı baya bi geçiyodum masa başı iş olunca ve sigara içmekte yasak olmayınca sigara çay kahve çok içiliyo sen hiçte sigara içiyo sayılmazsın hafta da bir iki fırt içmek değil bence hiçte üstüne alıncak bişey yok yani diyorum ya benim çevremde azaltmayı bırak doğum yaklaştıkça sitresten bir paketi geçenler oldu onlara kızıyorum içten içe sadece kimseye bişey diyemeyiz bence herkezin aklı fikri var
kızzz gozun aydın darısı basımıza oy oy teyzesı sevsın gülümsemiş merak etmeyın ıyı ve mutluyum demıs :) anlat detayları ya nasıl baktı
of kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen
Sagol canim tesekkurler.
Once basina bakti, inceledi falan. Sonra kalbine, kalp odaciklarini inceledi uzun uzun, hatta biz de gorduk resmen 4 odacigibobreklerine ic organlarina bakti, sonra da el ayak parmaklarina bakti saydi, bebege besleyen damarlardaki kan akis hizini dinledi, suyun durumu da gayet iyi dedi. En son da pipisini gosterdi
of kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen
mrb kızlar benimde dün kontrolüm vardı oğluşum gayet sağlıklıydı570 gr olmuş haftamıza göre ii gidiyoruz ... ben hala hiç kilo almamışım kızlar ben 17+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum bu 3. gebeliğim ama kızlarım daha hareketliydi sanki erkekler biraz daha mı geç hissediliyo acaba????
neler oldu anlat bakıyım ,raporluyum yine hastalandım
facebook burdan daha güzel bir dene derim :)
Birkaç gündür okuduğum kadarıyla da çoğu kişiye aynı şekilde söylemiş doktorları,mutlaka olman lazım diyeni okumadım ama olsan iyi olur diyenleri okudum :)
bu daha kotu ya ıkı arada kalıyorum(
Benim doktorum önemli mutlaka vurdur demedi..aile hekimliğindeki ebe çoğu kişi aşı oluyor bir sakıncası yok ama doktoruna sor yine de demişti..doktorum da olabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi..kararı bana bıraktı yani... Çok önemli bişi olsaydı mutlaka ol derdi heralde
570 miibi yanlisin olmasin 17. Haftada 570 gr olmasi pek mumkun degil gibi. Eger oyleyse ultrasonda haftandan 3-4 hafta onde cikman gerekir.
oooo elmayra bizi takipte demekki dikkat emke lazım
canım maşallah tosun paşa oclak senin oğlan 570 gr çok çok iyi yani ben 17+0 gittiğimde 179 gr bu haftalarda 150-250 gr arası genelde bebeişler seninki fırlamış bende halan hissetmedim erkek daha önce hareketlerni deniyo ama yok yani bizde de
oooo cnm massllah ne yedin sen yaaa 570 dr bn 16+4 ken 205 gr dı şimdi bilmiyorumda...kac cm peki...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
17haftalik bebegin 570 gr olmasi cok zor kizlar ve normal de degil. Bebek 1hafta onde gider belki tamam ama 1aydan fazla onde gitmez yani. Bu kiloya gore oyle gorunuyor ki yarim kilo olan bi bebegin hareketleri de cok net hissedilir. Bence doktor yanlis soyledi ya da arkadas yanlis aktardi:44::44:Ayrandanda tiksindim ben ya sute bişeyler karistirip denesem iyi olcak :)
Mersii :):):):)
Ayy allah korumus kiyamam
Ben varimmm alistim ama artikkuru incir cok ise yariyo gece yatmadan önce bi dene istersen
Merhabaa gözün aydın kiizz maşallah 570 gr mi olmus ay benim kizim ne durumda acaba yaa iyice merak ediyorummbende hala kilo almadim onemli olan bebisin durumu zaten bizim kilo almamamiz bebis saglikliysa iyi bisey :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?