2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayrandanda tiksindim ben ya sute bişeyler karistirip denesem iyi olcak :)
Mersii :):):):)
Ayy allah korumus kiyamam
Slm kızlar. Ben bu kabizligi ne yapicam yaa.boyle olan varmi aranizda
Ben varimmm alistim ama artik kuru incir cok ise yariyo gece yatmadan önce bi dene istersen

Merhabaa gözün aydın kiizz maşallah 570 gr mi olmus ay benim kizim ne durumda acaba yaa iyice merak ediyorumm bende hala kilo almadim onemli olan bebisin durumu zaten bizim kilo almamamiz bebis saglikliysa iyi bisey :):):)

valla bnde içiyodum çok değil ama gunde 3,4 hafata sonları 5,6 tane içiyorudum hamile oldugumu öğrendiğim gün bıraktım agzıma bile değdirmedim...içenlerde inş bırakırlar cok zararlı hakkaten

Sen oralarda takılırken buralarda neler oluyor haberin yok :)

neler oldu anlat bakıyım ,raporluyum yine hastalandım

Facebook grubunuda ben pek bilmiyorum aktif bir facebook kullanıcısı deilim, twitter ile ilgileniyorum orda da konu ile ilgili bişi yok zaten :) burdaki paylaşımlar çok güzel gerçekten :)

facebook burdan daha güzel bir dene derim :)

kafanda bitmemiş seninde benim gibi ben ilk gebeliğimde hep bu süreç bitsin içicem dedim öyle oluncada başlaması çok zor olmadı bunda da aynısını diyorum çok şükürki hamileyken ve emzirirken içmiyorum

muhabbet bayağı ilerlemiş tabi ben buraya uğramayalı kaç hafta oldu :) facebook grubuna sık takılıyorum ama :)

hoşgeldin cnm arada burayıda yokla sen

Sen oralarda takılırken buralarda neler oluyor haberin yok :)

oooo elmayra bizi takipte demekki dikkat emke lazım

bende çok fazla sigara kola kahve içiyodum 2,5 sene sonra hamile kaldım bunun da sıkıntııyla son zamanlarda bir paket sigarayı baya bi geçiyodum masa başı iş olunca ve sigara içmekte yasak olmayınca sigara çay kahve çok içiliyo sen hiçte sigara içiyo sayılmazsın hafta da bir iki fırt içmek değil bence hiçte üstüne alıncak bişey yok yani diyorum ya benim çevremde azaltmayı bırak doğum yaklaştıkça sitresten bir paketi geçenler oldu onlara kızıyorum içten içe sadece kimseye bişey diyemeyiz bence herkezin aklı fikri var

of kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen

aynen canım Allah yardımcımız olsun ne yalan soyleyeyım cok ozluyorum bazen acık havada okadar canım ıstıyor kı bebeıslerımız ıyı olsunda hersey gecıcı

kızzz gozun aydın darısı basımıza oy oy teyzesı sevsın gülümsemiş merak etmeyın ıyı ve mutluyum demıs :) anlat detayları ya nasıl baktı

Sagol canim tesekkurler.
Once basina bakti, inceledi falan. Sonra kalbine, kalp odaciklarini inceledi uzun uzun, hatta biz de gorduk resmen 4 odacigi bobreklerine ic organlarina bakti, sonra da el ayak parmaklarina bakti saydi, bebege besleyen damarlardaki kan akis hizini dinledi, suyun durumu da gayet iyi dedi. En son da pipisini gosterdi

of kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen

Benim doktorum önemli mutlaka vurdur demedi..aile hekimliğindeki ebe çoğu kişi aşı oluyor bir sakıncası yok ama doktoruna sor yine de demişti..doktorum da olabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi..kararı bana bıraktı yani... Çok önemli bişi olsaydı mutlaka ol derdi heralde

oyoyyy Allahımm cok sukur darısı basıma ya az kaldı haftaya bugun bende gorecegım ınsallah

Birkaç gündür okuduğum kadarıyla da çoğu kişiye aynı şekilde söylemiş doktorları,mutlaka olman lazım diyeni okumadım ama olsan iyi olur diyenleri okudum :)

570 mii bi yanlisin olmasin 17. Haftada 570 gr olmasi pek mumkun degil gibi. Eger oyleyse ultrasonda haftandan 3-4 hafta onde cikman gerekir.

ya mutlaka ol dese daha ıyı olacak bana bıraktı kararı ve ben ya bırsey olursa sonra ah olmadım dıye dusunup uzulursem dıye korkuyorum

oooo cnm massllah ne yedin sen yaaa 570 dr bn 16+4 ken 205 gr dı şimdi bilmiyorumda...kac cm peki...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

17haftalik bebegin 570 gr olmasi cok zor kizlar ve normal de degil. Bebek 1hafta onde gider belki tamam ama 1aydan fazla onde gitmez yani. Bu kiloya gore oyle gorunuyor ki yarim kilo olan bi bebegin hareketleri de cok net hissedilir. Bence doktor yanlis soyledi ya da arkadas yanlis aktardi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…