2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım bencede yanlış anladı yada yazdı

sen vurdurdunmu canım 21.haftandasın ya

Evet ben ilk dozu gecen hafta vurdurdum bi problem olmadi. Saglik ocaginda da sordum iyice neden yapiyosunuz diye.

Dogumda gobek bagini kestikleri makaslar sterilize edip defalarca kullaniliyor, herhangi bi sıkıntı cikmasin bi tedirginlik olmasin diye gerekli dedi. Benim de icime sindi. İkinci dozu da 7martta olcam

ay ben bırdaha aradım doktorumu adam delı dıyecek :) dedıkı bakanlıgın cıkarttıgı bırsey sımdı saglık ocakları bıtsın dıye arayıp cagırıyorlar bılegerek yok sımdıye kadar kımsede boyle bırsey olmadı koyde degılsın evde dogum yapmıyorsun kı ıcın rahat etsın hıc dusunme dedı artık hayırlısı Allahım korusun ınsallah hepımızı

selam kızceler,sabah kontrolüm vardı,işi ektim gelmedim,üçlü test için kan verdim,şükür kızımızı gördüm içim rahatladı,140 gram civarındaymış,topuğunu bile gösterdi,resmen sergi yaptı cadalozum

Gecmiste okumuştum bi arkadas da 6 ay arala yapiliyomus diye yazmisti

Sonuclarda iyi cikar inşallah gozun aydin ben telefondsn giriyorumda göremiyorum kacinci haftandasin 3lu test ne zaman yapiliyo yani

of kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen
canım benim dr da gerek yok dedi ama vurdurmak istiyosan vurdurabilirsin dedi ben geçen hafta gitmiştim dr o gün 18. haftaya giriyoduk sağlık ocağıda o gün çağırdı beni doktor sanki biraz erken ama dedi bende birkaç hafta bekledim önümüzdeki hafta sabahtan uğrucam sağlık ocağına vurdurcam bi sakıncası yok ama dr lar gerek duymuyor nedense
aynen ya bende öyle düşündüm ama demeyim dedim

bende aynen bunları duydum bu yüzden tetenoz aşısı yapılıyomuş ben en son ilk okulda aşı olduğum için vurdurmak istiyorum

sağolun kızlar,17.haftanın içindeyim,dr gelmişken kan ver dedi,bi se saçımı boyatayım mı dedim,hayır dedi,organikle bile boyama dedi,saçın başın güzel dedi
Benimde ilk gittigim doktor ilk 3 ay boyatma sonra boyatirsin demişti kendi renginde zaten sacim yinede fark ediyo tabi ama riske atmaya gerek yok ya dogumdan sonra gider diledigimiz gibi yaptiririz artik su aralar kendimi pek bi cirkin hissediyorum cok ihtiyacim var aslinda degisiklige

aynen ben de öleyim ama işte başka şekillerde bakım yapcaz,30.haftaya kadar yaptırmanı istemiyom deyince tamam dedim,saçımda renk farkı yok,dipler de aynı sayılır sadece değişiklik istiyodum ama kaldı

Selam kizlar hamilelik egzersizi yapan var mı kendi kendimize baslamamiz dogru mu bi fikri olan var mı? 3. Aydan sonra baslanabilir mis...

Sen yaptır bence canım, sonuçta zararsız e yaptırırken acı falanda çekmiyorsun, ben yaptırdım bugün diğeri 1 ay sonra inş. hatta sağlık ocağı benden tekrar kan bile aldı 3 haftadır hastahaneye gitmiyorum sonuçlarım değiştimi diye bizim ebe biraz çatlak (

aynen ben de öleyim ama işte başka şekillerde bakım yapcaz,30.haftaya kadar yaptırmanı istemiyom deyince tamam dedim,saçımda renk farkı yok,dipler de aynı sayılır sadece değişiklik istiyodum ama kaldı

boya ma iyi demiş dr unda zaten en büyük değişimin içindeyiz daha ne değişiklik istiyon sen saçın başın göbişin gayet güzel bak ben saçımı salamıyorum bile en son temmuz damı ağustostamı ne röfle yaptırdım hamile kaldığım ay hastalanayımda röfleye gideyim diyodum hastalanmadan gitmiyodum röfleye de ya hamileysem diye o ay hamile kalınca kaldı saçta tek yaptığım tepeden topuz valla kocalarımız bizi şuan böyle beğeniyo zaten

sağlık ocaklarına kızıyoruz ama onlarda bi takım takipleri yapıyolar ben ilk hamile kaldığımda kan testi yaptırdım bir sürü şeyler istedi o zaman dr hepimizden istendi onlar bi daha da yapmadım hiç kan tahlili ikili üçlü dışında geçen hafta sağlık ocağı çağırdı kan tahlillerimi yaptı yani takip ediyo aslında onlarda

Benimde kayıplarım var senin nasıl oldu şuan birşey kullanıyormusun....

ogretmenss merhaba

benim genetik bir durumum var.translokasyon. gerçi kayıpların birinde embriyo analiz edildi sorunsuz çıktı neden kalbinin durduğu anlaşılamadı ama böyle... ekstra birşey kullanmıyorum. ilk dönemde folik asit, bu aralar da vitamin kullanıyorum. ufak tefek birşeyler söylüyorlar can sıkıcı ama bekliyoruz bakalım...

senin durumun nedir?

Selam kizlar hamilelik egzersizi yapan var mı kendi kendimize baslamamiz dogru mu bi fikri olan var mı? 3. Aydan sonra baslanabilir mis...

ben günde yarım saat yürümeye çalışıyorum doktor her gün yürü demişti.
yürüyüş yapamadığımda çok yormadan esneme hareketleri yapıyorum özellikle sırt ve bel kaslarını çalıştıracak. bir kitap almıştım hamilelikte ilgili ayşe önerin di ondaki hareketleri yapıyorum.
hatta internette de var. ancak tabi ki doktora sormadan yapmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…