aaa nedenzabıta mıyım ben
Arada kalip canini sikiyosan vurdur canim. Zarari olnaz sonucta
17haftalik bebegin 570 gr olmasi cok zor kizlar ve normal de degil. Bebek 1hafta onde gider belki tamam ama 1aydan fazla onde gitmez yani. Bu kiloya gore oyle gorunuyor ki yarim kilo olan bi bebegin hareketleri de cok net hissedilir. Bence doktor yanlis soyledi ya da arkadas yanlis aktardi:44::44:
sen vurdurdunmu canım 21.haftandasın ya
Evet ben ilk dozu gecen hafta vurdurdum bi problem olmadi. Saglik ocaginda da sordum iyice neden yapiyosunuz diye.
Dogumda gobek bagini kestikleri makaslar sterilize edip defalarca kullaniliyor, herhangi bi sıkıntı cikmasin bi tedirginlik olmasin diye gerekli dedi. Benim de icime sindi. İkinci dozu da 7martta olcam
Gecmiste okumuştum bi arkadas da 6 ay arala yapiliyomus diye yazmistiEvet ben ilk dozu gecen hafta vurdurdum bi problem olmadi. Saglik ocaginda da sordum iyice neden yapiyosunuz diye.
Dogumda gobek bagini kestikleri makaslar sterilize edip defalarca kullaniliyor, herhangi bi sıkıntı cikmasin bi tedirginlik olmasin diye gerekli dedi. Benim de icime sindi. İkinci dozu da 7martta olcam
selam kızceler,sabah kontrolüm vardı,işi ektim gelmedim,üçlü test için kan verdim,şükür kızımızı gördüm içim rahatladı,140 gram civarındaymış,topuğunu bile gösterdi,resmen sergi yaptı cadalozum
selam kızceler,sabah kontrolüm vardı,işi ektim gelmedim,üçlü test için kan verdim,şükür kızımızı gördüm içim rahatladı,140 gram civarındaymış,topuğunu bile gösterdi,resmen sergi yaptı cadalozum
canım benim dr da gerek yok dedi ama vurdurmak istiyosan vurdurabilirsin dedi ben geçen hafta gitmiştim dr o gün 18. haftaya giriyoduk sağlık ocağıda o gün çağırdı beni doktor sanki biraz erken ama dedi bende birkaç hafta bekledim önümüzdeki hafta sabahtan uğrucam sağlık ocağına vurdurcam bi sakıncası yok ama dr lar gerek duymuyor nedenseof kızlar su tetanoz aşısı okadar sınır ettıkı benı herkes vurduruyor önemlı dıyor benım doktor gerek yok dedı ıkı arada kaldım resmen
aynen ya bende öyle düşündüm ama demeyim dedim17haftalik bebegin 570 gr olmasi cok zor kizlar ve normal de degil. Bebek 1hafta onde gider belki tamam ama 1aydan fazla onde gitmez yani. Bu kiloya gore oyle gorunuyor ki yarim kilo olan bi bebegin hareketleri de cok net hissedilir. Bence doktor yanlis soyledi ya da arkadas yanlis aktardi:44::44:
Evet ben ilk dozu gecen hafta vurdurdum bi problem olmadi. Saglik ocaginda da sordum iyice neden yapiyosunuz diye.
ohhh ne güzel maşallah ona
sağolun kızlar,17.haftanın içindeyim,dr gelmişken kan ver dedi,bi se saçımı boyatayım mı dedim,hayır dedi,organikle bile boyama dedi,saçın başın güzel dediSonuclarda iyi cikar inşallah gozun aydin ben telefondsn giriyorumda göremiyorum kacinci haftandasin 3lu test ne zaman yapiliyo yani
Benimde ilk gittigim doktor ilk 3 ay boyatma sonra boyatirsin demişti kendi renginde zaten sacim yinede fark ediyo tabi ama riske atmaya gerek yok ya dogumdan sonra gider diledigimiz gibi yaptiririz artik su aralar kendimi pek bi cirkin hissediyorum cok ihtiyacim var aslinda degisikligesağolun kızlar,17.haftanın içindeyim,dr gelmişken kan ver dedi,bi se saçımı boyatayım mı dedim,hayır dedi,organikle bile boyama dedi,saçın başın güzel dedi
aynen ben de öleyim ama işte başka şekillerde bakım yapcaz,30.haftaya kadar yaptırmanı istemiyom deyince tamam dedim,saçımda renk farkı yok,dipler de aynı sayılır sadece değişiklik istiyodum ama kaldıBenimde ilk gittigim doktor ilk 3 ay boyatma sonra boyatirsin demişti kendi renginde zaten sacim yinede fark ediyo tabi ama riske atmaya gerek yok ya dogumdan sonra gider diledigimiz gibi yaptiririz artik su aralar kendimi pek bi cirkin hissediyorum cok ihtiyacim var aslinda degisiklige
aynen ben de öleyim ama işte başka şekillerde bakım yapcaz,30.haftaya kadar yaptırmanı istemiyom deyince tamam dedim,saçımda renk farkı yok,dipler de aynı sayılır sadece değişiklik istiyodum ama kaldı
Sen yaptır bence canım, sonuçta zararsız e yaptırırken acı falanda çekmiyorsun, ben yaptırdım bugün diğeri 1 ay sonra inş. hatta sağlık ocağı benden tekrar kan bile aldı 3 haftadır hastahaneye gitmiyorum sonuçlarım değiştimi diye bizim ebe biraz çatlak(
Benimde kayıplarım var senin nasıl oldu şuan birşey kullanıyormusun....
Selam kizlar hamilelik egzersizi yapan var mı kendi kendimize baslamamiz dogru mu bi fikri olan var mı? 3. Aydan sonra baslanabilir mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?