2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ya güzelim tabi haklısında bizim ebe o kadar garip ki. Doktor kan hapı verdi mi dedi, hayır bnm doktorum şuanda ihtiyacın yok dedi vermedi dedim. Dr a bile başladı söylenmeye kan hapı içmen lazım mutlaka ben vereyim burdan dedi.. Her şeye karışıyor yani. :) Bana sen çok kg almışsın biraz az ye dedi zaten canımı sıktı

iyi de tek risk göbek kordonu kesilirken değil ki, hamileyken de Allah korusun eline paslı çivi batabilir, bıçak kesebilir, Allah korusun bir kaza olur risk almaya ne gerek varki.hiçbir zararı olmayan tedbir amaçlı içimizi rahat ettirecek bi aşı. ben kesinlikle yaptıracağım

ya öyle ama bak ben 5 şubatta sabah sağlık ocağına gittim hemşire kan hapına başladın mı dedi hayır dedi benim kanım yüksek 14,5 altına düşmez hiç hemşirede artık düşer başlaman lazım dedi aynı gün kendi dr gittim kan hapı yazdım dr aynısını söledim oda artık düşer içmen lazım dedi o gün sağlık ocağının yaptığı kan tahlilinde kanım 12,5 düşmüş haklıymış hemşirede yani
ayrıca kilo konusunda benim hemşirede beni sinir etmiyo değil her seferinde 2 kilo fazla çıkıyo orda zaten kış ayağımda koca çizmeler oluyo 2 kilo fazla diyorum bu ben gördüğümü yazarım diyo boşver sen o kiloya takılma diyo ama

Son düzenleme:

aynen katııyorum sana kimi doktor önermi aşıyı ama vurulmanında bi zararı olmadığını söylüyo benim ilk gittiğim dr mesela folik asit içmene gerek yok dedi ama çevrende ve internette kesinlikle içmen gerektiği sölenir dedi türkiye genelinde folik asit eksikliğine bugüne kadar rastlanmadı dedi illa da içceksen iç bi zararı yok onun dedi bende ilk 3 ay içtim herkez gibi yani bazı doktorlara göre bazı uygulamalar yanlış gelebiliyo gerek olmayabiliyo

evet canım dr da bana gayet güzel görünüyosun boyatma saçını dedi,dediğin gibi asıl değişim izd doğumdan sonra olacak inşallah ben kızımla süsleneyim artık Allah'ın izniylehem onu süslerim hem kendimi
valla canlar ben de istiyorum egzersiz ama çabuk yoruluyom,namaza yeniden başladım şükürler olsun (hamile kaldıktan bir süre sonra bırakmıştım bulantı bahanesiyle ) onu bile bazen oturarak kılıyorum,günler biraz uzasa da açık havada yürüyüşler yapsak ohhhh bu haftalarımızda baş dönmeleri ve tansiyon sorunumuz olabilirmişş :44:

bende 19+4 de gidicem dr umun istediği tarih o normal olduğunu düşünüyorum ben

demekki özel seçiliyo bu ebe hemşireler, banada ilk gittiğimde bulantın varmı yok deyince demekki bebek tutunmuyo umarım düşmez, oo tansiyonun şimdi bu kadarsa yüksek tansiyonun olur aman damarların çok ince doğumda zor olacak kanın baya düşük zaten iyice düşecek dedi benim moral sıfır dr söyledim değiştir o hemşireyi dedi

hatta ben nasip olursa insaallah 2 yıl içinde 5 doza tamamlatıp tam koruma olsun istiyorum, dr 5 dozdan sonra her 10 senede bir tekrarlatmak yeterli dedi

570 mii bi yanlisin olmasin 17. Haftada 570 gr olmasi pek mumkun degil gibi. Eger oyleyse ultrasonda haftandan 3-4 hafta onde cikman gerekir.

bilmiyorum benim yanlışım olduğunu sanmıyorum olsa olsa dr un yanlışıdır dr bi kaç kere baktı hatta 22 -23 haftayla uyumlu dedi bende şaşırdım bi önceki kontrolde 90 gr falandı :44:

bende 19+4 de gidicem dr umun istediği tarih o normal olduğunu düşünüyorum ben
eee normaldir heralde ya zaten genelde bakıyorum burda herkez 20-21 gibi gidiyo bizimde 20 bitmek üzere olucak ama dr sormam lazım yinede kızıyo sonra çok ultrasyona giriyom diye

ooo senin hemşire abartmış işi canım öyle nedir mi hiç benim hemşirede en son tansiyonu yüksek buldu sınırda tuzlu yiyon mu dedi yiyorum tuzu çok seviyorum ben eşimde çok tuzlu yer bende eee çocukta normal olarak tuzlu seviyo napayım tansiyonunu takip et ve tuzlu yeme dedi ama öyle saçma sapan konuşmadı benim hemşirem biraz çatlak ama iyi kadın ya hamile kalmadan önce hiç gitmiyodum ben sağlık ocağına anneme babama hep beni soruyodu napıyo bebek düşünmüyomu düşünüyosa gelsin bi takım testler yapalım şimdiden falan diyodu

ne biçim hemşiremiş o öyle ya o zaten o konuşmalarla tansiyonuda yükseltir erken doğumada sebep olur deli mi ne değiştirmişsindir dimi?

bilmiyorum benim yanlışım olduğunu sanmıyorum olsa olsa dr un yanlışıdır dr bi kaç kere baktı hatta 22 -23 haftayla uyumlu dedi bende şaşırdım bi önceki kontrolde 90 gr falandı :44:

270 dir o zaman o belki yanlış anlamışsındır :26:

1 ay önde o zaman enteresan ama o kadar ilerde olması eğer doğruysa maşallah diyelim nazar değmesin bebişe
ultrasyon kağıdında yazar kaç gr olduğu benimkilerde yazıyo sen bi kontrol et bakalım bide şu var bak bende bi gittim dr 159 gr dedi bana o tarihe göre fazlaydı ve inanmadım yanlış ölçtü kesin dedim 15 gün sonra kendi dr gittim 179 gr de 15 günde 20 gr almış gibi oldu ama öyle değildi bence ilk gittiğim yanlış ölçmüştü kesin bide bi arkadaşda dedi ya o kadar olsa hareketlerini çok rahat hissedersin

oooo cnm massllah ne yedin sen yaaa 570 dr bn 16+4 ken 205 gr dı şimdi bilmiyorumda...kac cm peki...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

teşekkür ederim cnm boyu 16 cm di heralde ama kilosunu dr bikaç kere tekrarladı zaten bugün kaynanamda duyunca ikiz falan olmasın dedi dr unda ultrason aletide gelişmiş sözde biliyorum bazı arkadaşlar yanlış söylemiş olabilirsin olamaz falan yazmış ama dr um öyle birşey demedi bi kaç kere daha ölçtü haftasıyla uyumlumu dediğimde ewt dedi hatta 22 haftalıkla uyumlu dedi :44:

kızlar bebişim yarım kilo demeyin düşer bayılırım ya benim bebeğim 3 ocaktaki kontrolümde 160 gr. dı.. (16+6 daki kilosu) zayıf kaldı diye üzülüyom zaten..

kızlar bebişim yarım kilo demeyin düşer bayılırım ya benim bebeğim 3 ocaktaki kontrolümde 160 gr. dı.. (16+6 daki kilosu) zayıf kaldı diye üzülüyom zaten..
cancazım seninki gayet normal ben 17+0 da 179 gr dı aşağı yukarı hepimizin ki aynı gr larda

baktım cnm aynı yazıyor devamlı gittiğim drum ama dediğin gibi bi yanlışlıkta olabilir bebeğin hareketlerini hissediyorum ama çok ağır ağır hareket ediyor o yüzden sordum bak şimdi siz böyle söyleyince bi daha mi gitsem dr a ne ??????

cancazım seninki gayet normal ben 17+0 da 179 gr dı aşağı yukarı hepimizin ki aynı gr larda

benle H.i.s ' in bebeği biraz zayıf kaldı nurdaki arkadaşlara kıyasla ama doktorda haftasıyla uyumlu demişti zaten, endişem o değil inşaallah alır bu aydan sonra zaten

Allah allah ya cok garip bi bakiyomussun ikiz oluyomuss ayyy ben cok istiyordum ikiz olmasini oyle ihtimal varmi acaba

bana da bugün 140 gram civarında dedi dr,demek seyri buuu,sağlıklı olurlar inşallah,böle giderse 3-3,5 kilo doğar inşallah dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…