2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benim yanlışlık olsa da olmasa da bebeğin gelişimi iyi ya o önemli tekrar bi dr gitmene gerek yok bence bi daha ki kontrolünde bakılcak tekrar nasıl olsa

bana da bugün 140 gram civarında dedi dr,demek seyri buuu,sağlıklı olurlar inşallah,böle giderse 3-3,5 kilo doğar inşallah dedi dr

yaklaşık olarak hepimiz aynı civardayız ya her kontorle gidene özellikle takipe diyorum ben boyunu kilosunu haftasına bakıyorum sonra kendimle kıyaslıyuorum açıkcası ne yalan söleyim ama ilk işte 159 gr demişti bana da doktor 15+0 dık o gün hiç inanasım gelmemişti yüksek gelmişti gözüme ki 15 gün sonrasında 179 gr dedi kendi drm

ne biçim hemşiremiş o öyle ya o zaten o konuşmalarla tansiyonuda yükseltir erken doğumada sebep olur deli mi ne değiştirmişsindir dimi?

270 dir o zaman o belki yanlış anlamışsındır :26:

o zamandan beri hiç gitmedim, yarın gidicem aşı yapacak bana, hemşireyi değiştirmek için aile dr muda değiştirmem gerekiyor ama ondanda memnunum, bakalım yarın yine olumsuz konuşursa bağlı olduğu dr söylicem uyarsın

Kızlar face te bir sayfa var dehşet ucuz eylül bebe concorde araba 400 bi bakın benim Su an alma durumum yok maalesef

maviyosuncum moralini bozmak istemem birde kızmazsan eğer benim kızımda o boyda hatta daha uzun ve 130gr civarı birşey :) yani o gramaj imkansız canım. bir de 22.haftada ise eğer o zamanda boyunu yanlış söylemiş oluyor. Teknik olarak hata var.

ben pek sanmıyorum ikiz olduğunu sözde buranın en ii dr una gidiyorum ultrasonuda çok gelişmiş eğer görememişse zaten direk dru değiştiririm :26:

Evet canim kizlar hakli 16 cm e o kilo coook zor. Bak ben 21haftaya girdim. Dunku kontrolde oglum 375 gr boyu da 22-23 cm cikti.

Kızlar face te bir sayfa var dehşet ucuz eylül bebe concorde araba 400 bi bakın benim Su an alma durumum yok maalesef

Bebek arabası konusunda şöyle tavsiyeler aldım ben,çoğubirbirinin aynı gözüküyor ama ağırlıkları 6-12 kilo arasıdeğişiyormuş...taşıma işini de düşünüp karar vermek lazım ama çok pahalılaaaaaaar

arkadaşımada dr pastorize olmayan bişey yeme sakın demiş, bende kv bi koyden tereyağı almış onu bile yemiyorum, hangisi doğru bilemedim şimdi cay demiri düşürüyo kahvaltıda falan içmemek lazım birde çarpıntı yapma olasılığı var, ben içine limon sıkıp içiyorum çayı çok severim çünkü

Bana da köyden peynir gelmişti doktorum yeme dedi,pastorize ürünler tüketmek lazım diye biliyorum ben de...

bakalım benim randevumda haftaya dr ne dicek :)) çizme durumunu sorma aynı durumdayım, harleyden vazgeçemiyorum zaten 1 kg. geliyordur kendimi rahatlatıyorum :))
bebişlerimiz sağlıklı olsunda napalım artık ne gerekiyorsa yapıcas (

Gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bayadır görünmüyorsun. İyi misin? Herşey yolunda mi? İkizler nasıl, böbrekte durum nasıl. Amma soru sordum. Öptüm seni.

Geçenlerde bi yerde okumuştum,kadın ilk gittiğinde tek diyolar,2. De ikiz,3. Gidişinde üçüz doğruluk payı var mı bilmiyorum ama :)
Uff ben en son 13haftalikken gittim acaba gorunmemis olabilirmi heheh :)
Bana da köyden peynir gelmişti doktorum yeme dedi,pastorize ürünler tüketmek lazım diye biliyorum ben de...
Bende pastorize edilmis ürünleri tuketmek lazım diye duymuştum allah korusun listeria ya sebep oluyor bunun sonucuda kotu

kızlar ist. anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyosunuz doğum için belirlediğiniz hastane varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…