Allah allah ya cok garip bi bakiyomussun ikiz oluyomuss ayyy ben cok istiyordum ikiz olmasini oyle ihtimal varmi acaba
baktım cnm aynı yazıyor devamlı gittiğim drum ama dediğin gibi bi yanlışlıkta olabilir bebeğin hareketlerini hissediyorum ama çok ağır ağır hareket ediyor o yüzden sordum bak şimdi siz böyle söyleyince bi daha mi gitsem dr a ne ??????
bana da bugün 140 gram civarında dedi dr,demek seyri buuu,sağlıklı olurlar inşallah,böle giderse 3-3,5 kilo doğar inşallah dedi dr
ne biçim hemşiremiş o öyle ya o zaten o konuşmalarla tansiyonuda yükseltir erken doğumada sebep olur deli mi nedeğiştirmişsindir dimi?
270 dir o zaman o belki yanlış anlamışsındır :26:
o zamandan beri hiç gitmedim, yarın gidicem aşı yapacak bana, hemşireyi değiştirmek için aile dr muda değiştirmem gerekiyor ama ondanda memnunum, bakalım yarın yine olumsuz konuşursa bağlı olduğu dr söylicem uyarsın
teşekkür ederim cnm boyu 16 cm di heralde ama kilosunu dr bikaç kere tekrarladı zaten bugün kaynanamda duyunca ikiz falan olmasın dedidr unda ultrason aletide gelişmiş sözde biliyorum bazı arkadaşlar yanlış söylemiş olabilirsin olamaz falan yazmış ama dr um öyle birşey demedi bi kaç kere daha ölçtü haftasıyla uyumlumu dediğimde ewt dedi hatta 22 haftalıkla uyumlu dedi :44:
ben pek sanmıyorum ikiz olduğunu sözde buranın en ii dr una gidiyorum ultrasonuda çok gelişmiş eğer görememişse zaten direk dru değiştiririm :26:
maviyosuncum moralini bozmak istemem birde kızmazsan eğer benim kızımda o boyda hatta daha uzun ve 130gr civarı birşey :) yani o gramaj imkansız canım. bir de 22.haftada ise eğer o zamanda boyunu yanlış söylemiş oluyor. Teknik olarak hata var.
Allah allah ya cok garip bi bakiyomussun ikiz oluyomuss ayyy ben cok istiyordum ikiz olmasini oyle ihtimal varmi acaba
Geçenlerde bi yerde okumuştum,kadın ilk gittiğinde tek diyolar,2. De ikiz,3. Gidişinde üçüz doğruluk payı var mı bilmiyorum ama :)
Kızlar face te bir sayfa var dehşet ucuz eylül bebe concorde araba 400 bi bakın benim Su an alma durumum yok maalesef
ayy inş ya
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe
ya ben sütümü içiyorum her sabah hamile kalmadan önce kalkar kalmaz bir fincan süte kaşığın ucuyla nescafe koyardım içerdim sade süt içemem çünkü annem alıştırmıştı buna beni sağolsun hamile kalıncada neskuik aldım onu içiyorum evde kednim yoğurdumu mayalıyorum pastorize olan gıdalardan kaçın demişti dr bana kendi sütünü al mayala demişti bolbol ayran yapıp içiyorum o yoğurtlada süte yoğurda içine bişeyler karıştırmayı denedin mi kız bu kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime bi çay kahve oalyına takılıyorum
arkadaşımada dr pastorize olmayan bişey yeme sakın demiş, bende kv bi koyden tereyağı almış onu bile yemiyorum, hangisi doğru bilemedim şimdicay demiri düşürüyo kahvaltıda falan içmemek lazım birde çarpıntı yapma olasılığı var, ben içine limon sıkıp içiyorum çayı çok severim çünkü
ya öyle ama bak ben 5 şubatta sabah sağlık ocağına gittim hemşire kan hapına başladın mı dedi hayır dedi benim kanım yüksek 14,5 altına düşmez hiç hemşirede artık düşer başlaman lazım dedi aynı gün kendi dr gittim kan hapı yazdım dr aynısını söledim oda artık düşer içmen lazım dedi o gün sağlık ocağının yaptığı kan tahlilinde kanım 12,5 düşmüş haklıymış hemşirede yani
ayrıca kilo konusunda benim hemşirede beni sinir etmiyo değil her seferinde 2 kilo fazla çıkıyo orda zaten kış ayağımda koca çizmeler oluyo 2 kilo fazla diyorum bu ben gördüğümü yazarım diyo boşver sen o kiloya takılma diyo ama
Uff ben en son 13haftalikken gittim acaba gorunmemis olabilirmi heheh :)Geçenlerde bi yerde okumuştum,kadın ilk gittiğinde tek diyolar,2. De ikiz,3. Gidişinde üçüz doğruluk payı var mı bilmiyorum ama :)
Bende pastorize edilmis ürünleri tuketmek lazım diye duymuştum allah korusun listeria ya sebep oluyor bunun sonucuda kotuBana da köyden peynir gelmişti doktorum yeme dedi,pastorize ürünler tüketmek lazım diye biliyorum ben de...
Evet iyi olur simdiden gecmis olsun asi icin :)
Uff ben en son 13haftalikken gittim acaba gorunmemis olabilirmi heheh :)
Bende pastorize edilmis ürünleri tuketmek lazım diye duymuştum allah korusun listeria ya sebep oluyor bunun sonucuda kotu
kızlar ist. anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyosunuz doğum için belirlediğiniz hastane varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?