2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar ist. anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyosunuz doğum için belirlediğiniz hastane varmı

ben küçükyalıda delta hospitale gidiyorum doktorum Hülya hn memnunum doğumuda orda yapmayı planlıyorum kısmet olursa.. yeni doğan yoğun bakımı falan var allah muhtaç etmesin inşallah ama önemli. bide bütün tetkikleri orda yaptırabiliyorum.

cnm hata olabilir bende şaşırdım 21 ocak ta 90 gr demişti o zamn 14 haftalıktı 3 haftada 500 gr arttıysa bilemiyorum bana da çok geldi ben zayıf bekliyordum doğru düzgün bi beslenmemde yok zaten boyunuda niye yalan söyleyeyim tam hatırlamıyorum o 16 cm attım zaten :93: :93: :93: kızlar nedir bu ya bilsem bu kadar üstüme geleceğinizi yazmazdım kilosunu falan bloğu karıştırdım heralde moralim bozulmuyor ama yetiştiremiyorum size msj

doğum fiyatları nasılmış acaba bilgi aldınmı, ben an-ka diye bir kliniğe gidiyorum dr dan çok memnunum ama anlaştığı hastaneler acıbadem kadıköy şifa ve medipol fiyatları çok yüksek geldi bize, aslında dr bırakmak istemiyorum ama nasıl olacak bilmem

normal doğum 650 sezeryan doktor isterse 900 sen istersen 1.500 gayet iyi diğer özel hastanelere göre.

ayy inşaallah dr dediği gibidir ne güzel beslemişşin yavrucağı. Bende pazartesi gittim doktora 17+0 haftalıkken boyu 18 cm kilosu 250 gr dedi ultrasona göre 18+5 olmuş dedi. Benimde kafam çok karışık şimdi hangisi benim gerçek haftam. Böyle olunca doğumda iki hafta geri geldi. Çok şaşkınım

Merhaba bayanlar, ben yeni katıldım aranıza. Bende Temmuz annesi oluyorum inşallah. Merak ettiğim bişey var. Bebişlerinizin boy ve kilosunu öğrendiniz mi acaba??

Sadece kilosunu öğrenebildim boyunu sormayı unuttum ama artık parça parça ölçüyorlar 198 grdı gecen perşembe günü:)
allah bebişlerimizi korusun:)

Benimki 17 haftalık boy 19 cm kilo 190 gr dedi doktor nasıl sizce? Ben fazla kilo almadım da sanki bebişimde zayıf olacakmış gibi geliyo

oğluşkum olacak oğluşum olacak. baştan beri hissediyordum:)
Ayy ne guzel hisler kuvvetliymis Allah sag salim kucagina versin canim :)

Merhaba bayanlar, ben yeni katıldım aranıza. Bende Temmuz annesi oluyorum inşallah. Merak ettiğim bişey var. Bebişlerinizin boy ve kilosunu öğrendiniz mi acaba??
Hosgeldinn :) ben daha ogrenemedim haftaya inşallah ama bende senin gibi kendime hic kilo almadim daha cok hafif gobisim cikti o kadar endiselenmemize gerek yok onemli olan bebisin kilo almasi

Günaydın herkese..
napıyosunuz bakim?
kabus görüp duruyorum kaç gecedir hayrolsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…