2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
güzel anneler ve şirin bebişler herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşşşşş
kızlar sabah kalktığımda çamaşırım kasık bölgemi sıkmış acıdı bi baktım sanki kesilmiş gibi nasıl korktum nasıl sıktı o kadar anlamadım ya daha bir ay önce aldım bu çamaşırları küçük gelmeye başlayınca bunlarda küçüldü ayyy Allah korusun bişey olmamıştır dimi ya

olmamıştır canım korkma, ama giyme bi daha da; uyurken özellikle rahat şeyler giyin.. kan dolaşımı bu aylardan sonra çok önemli bebiş için

aslında bende çayı lümonlu içmek istiyorum daha güzel oluyor ama limonun bi zararı olur mu olmaz mı bilmediğimde içmiyorum zararı yoksa bende öyle içeyim o zaman

Bana da köyden peynir gelmişti doktorum yeme dedi,pastorize ürünler tüketmek lazım diye biliyorum ben de...

ya hakkikaten bi dr dediği diğer dr dediğini tutmuyo nasıl bir dengesizlik kuruluyo böyle anlamıyorum ya daha 5 haftalık hamileydim ilk randevumuzda dr pastorize edilmiş süt yoğurt yeme marketten alışveriş yapma dedi açık köylerden sütünü al hem mayala yoğurdunu da kendin dedi tabiri caizse pazar malı tüket dedi pastorize edilmiş ürünlerde yok işte şu var bu var şuyu zararlıbuyu zararlı diye anlattı da şimdi ben hatırlamıyorum neden zararlı olduğunu da bende ikilemde kaldım bak şimdi pastorize edilmiş sütü daha çok seviyorum soğuk sıcak içebiliyorum ama böle köyden aldığımız sütü soğuk falan içemiyorum içine bişey karıştırmam gerekiyo 4 aydır hiç marketten süt yoğurt almıyorum hep açık getirtiyoruz köyden her hafta dr gittiğimde bi sorayım bakayım tekrar

bacılarım günaydın,herkeşleree hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar :)

ben çalışıyom diye burdayım bu saatte ben olsam bende uyurum. sen çalışıyo musun? çalışmıyosan dövcem seni ne geziyon git benim yerime uyu
Hihi calismiyorum ama ben hep erken kalkiyorum boyle alışkanlık olmus :)

Hayirli cumalar canim bisey olmaz korkma ama giyme bi daha kan dolasimi rahat olsun cok rahatsiz ediyo hersey simdiden karnimiz burnumuzda nasil oluruz acaba :)

olmamıştır canım korkma, ama giyme bi daha da; uyurken özellikle rahat şeyler giyin.. kan dolaşımı bu aylardan sonra çok önemli bebiş için

sıkı bişey kesinlikle giymiyorum halbuki o kadar da dikkat ediyorum ama nasıl oldu bu kadar anlamadım ya hiç mi rahatsız olmaz bi insan nasıl bi uykum var benim böyle inş olmamıştır akşam iş çıkışı ilk işim gidip en büyük beden çamaşır almak bunlarda yeni bide zaten büyük popoluydum arkamı görmüyom ya iyice büyüdü heralde

Bir sor bakalim allah allah ben bir kac kez ishal oldum o zaman netten bakmistim besin zehirlenmesi olabilir 24 saat mi 48 saat mi ne surerse mutlaka doktora gidilmeli listeria olma olasılığı olabilir yaziyodu listeriada pastorize edilmemiş urunlerden oluyo ve cok tehlikeli

günaydın herkese bu haftayıda bitirdik ne güzel dun akşam mısafirlige gitmiştim bayanlar bulantın varmı dedi bende yok geçti dedim şaşırdılar sabah bulantılarla kalktım kahvaltıdan sonrada istifar ettim baya şimdi kendimi zor topladım nazara geldim galiba.
iç çamaşırı konusunda ben çoktan xl-xxl lara geçtim geçen xxl kilotlu çorap aldım belimi sıktı bende lastini kesiversim.

Gece sen uyuyon ama oğluş büyümüş ateeşş popo büyümesin ya ben de en korktuğum o, benim popo zaten büyük, mekik çeker karın - göbek verilir ama popo gitmez yahu yakkında Şakira gibi gezcem

ama ya sabah sabah korkutmayın beni yaaa ben genel olarak hep ishalim zaten arada bi kabızlık oluyo ama bir iki gün sürüyo oda ama ben normalde de kabız olduğumu hiç hatırlamam ne zaman süt içsem hep ishal olurum önceleri marketten alıyoduk pastorize edilmiş oluyodu her sabah bir bardak içiyodum dr öle dedikten sonra açık almaya başladım her sabah içtiğimden yine ishal olmam normaldir diyodum ay zaten çamaşır sıkmış kafam orda iyice canım sıkıldı şimdi napsam ki 25 de dr gitcem önce mi gitsem sorsam üfffff ay bu sabah çok agrasif uyandım ya sevgililer günü eşim seyahatte bugün gelemicek adam aradı sabah kutlamak için şimdi ben aradım tekrar kv kp kızmak için Allah hayra çıkarsın bugünümü sağ salim atlatsam

günaydınnn hayırlı cumalar herkese bir haftayı daha devirdik

ateşcim almışken hamile külodu al bu saatten sonra en rahatı o olur bebişim paraşüt gibi amma çok rahat oluyo be belini falanda topluyo tecrübeyle sabit

dün akşam karnım çok ağrıdı öyleki korkuttu beni,gittim bir duş aldım uzandım sonrada 21:30/22 gibi uyudum ama ne uyumuşum sabah zor kalktım bence gün boyu oturmak sebep oluyo artık sabahtan yarım saat öğle sonu yarım saat yürücem işyerim kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olduğu için sorunda olmaz

limon c vitamini demir alımında gerekli, yan etkisi faranjit varsa bogazı tahriş etmesi olabilir belki. geçen gün tv de dr pastörize ürünlere kızıyodu ama pastörize olmayanlardada brusella vb olma riski var maalesef. ben süt pek içemiyorum alıncada günlük pastörize alıyorum ikisinin ortası hatta günlük pastörizeden probiyotik yoğurdu maya olarak kullanıp yoğurt yapıyorlarmış ne derece iyidir bilemedim araştırmak lazım, geçenlerde bir film izledim bir çiftin hamilelik doğum sonrası vb yaşadıklarını anlatıyor. orada kadın annesinden hamile olduğunu saklamaya çalışırken annesi anlayıp peynir yedirmeye çalışıyor yemediğini görünce sen hamilesin diyor amerikan yapımı bir film, peynirin ne gibi bir zararı varsa artık

valla ben son 1 aydır yoğurdumu kendim mayalıyorum,peynirimi ,sütümü marketten alıyorum ne yiyeceğimizi nerden alacağımızı şaşırdık katkısız hiçbirşey kalmadı ne diyelim Allah hepimizi korusun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…