Kizlaaar nerdesiniz kendi kendime konusmaya baslicam artik burda :)
Ayy sukur gelen oldu :) hayir olsun bu dönemlerde oluyo heralde ya ama korkutuyo cidden yaGünaydın herkese..
napıyosunuz bakim?
kabus görüp duruyorum kaç gecedir hayrolsun inş.
Ayy sukur gelen oldu :) hayir olsun bu dönemlerde oluyo heralde ya ama korkutuyo cidden ya
herkes face de sanırım :) evet zaten tıırt biriyim korku konusunda iyice tırsar oldum
Bende cok korkarim yaa Allah gostermesin :) facede de kimse yok ya uyuyamikaldilar ne :)
bacılarım günaydın,herkeşleree hayırlı cumalar
güzel anneler ve şirin bebişler herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşşşşş
kızlar sabah kalktığımda çamaşırım kasık bölgemi sıkmış acıdı bi baktım sanki kesilmiş gibi nasıl korktum nasıl sıktı o kadar anlamadım ya daha bir ay önce aldım bu çamaşırları küçük gelmeye başlayınca bunlarda küçüldü ayyy Allah korusun bişey olmamıştır dimi ya
aslında bende çayı lümonlu içmek istiyorum daha güzel oluyor ama limonun bi zararı olur mu olmaz mı bilmediğimde içmiyorum zararı yoksa bende öyle içeyim o zamanarkadaşımada dr pastorize olmayan bişey yeme sakın demiş, bende kv bi koyden tereyağı almış onu bile yemiyorum, hangisi doğru bilemedim şimdicay demiri düşürüyo kahvaltıda falan içmemek lazım birde çarpıntı yapma olasılığı var, ben içine limon sıkıp içiyorum çayı çok severim çünkü
Bana da köyden peynir gelmişti doktorum yeme dedi,pastorize ürünler tüketmek lazım diye biliyorum ben de...
Hayırlı cumalar :)bacılarım günaydın,herkeşleree hayırlı cumalar
Hihi calismiyorum ama ben hep erken kalkiyorum boyle alışkanlık olmus :)ben çalışıyom diye burdayım bu saatteben olsam bende uyurum. sen çalışıyo musun? çalışmıyosan dövcem seni ne geziyon git benim yerime uyu
güzel anneler ve şirin bebişler herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşşşşş
kızlar sabah kalktığımda çamaşırım kasık bölgemi sıkmış acıdı bi baktım sanki kesilmiş gibi nasıl korktum nasıl sıktı o kadar anlamadım ya daha bir ay önce aldım bu çamaşırları küçük gelmeye başlayınca bunlarda küçüldü ayyy Allah korusun bişey olmamıştır dimi ya
olmamıştır canım korkma, ama giyme bi daha da; uyurken özellikle rahat şeyler giyin.. kan dolaşımı bu aylardan sonra çok önemli bebiş için
aslında bende çayı lümonlu içmek istiyorum daha güzel oluyor ama limonun bi zararı olur mu olmaz mı bilmediğimde içmiyorum zararı yoksa bende öyle içeyim o zaman
ya hakkikaten bi dr dediği diğer dr dediğini tutmuyo nasıl bir dengesizlik kuruluyo böyle anlamıyorum ya daha 5 haftalık hamileydim ilk randevumuzda dr pastorize edilmiş süt yoğurt yeme marketten alışveriş yapma dedi açık köylerden sütünü al hem mayala yoğurdunu da kendin dedi tabiri caizse pazar malı tüket dedi pastorize edilmiş ürünlerde yok işte şu var bu var şuyu zararlıbuyu zararlı diye anlattı da şimdi ben hatırlamıyorum neden zararlı olduğunu da bende ikilemde kaldım bak şimdi pastorize edilmiş sütü daha çok seviyorum soğuk sıcak içebiliyorum ama böle köyden aldığımız sütü soğuk falan içemiyorum içine bişey karıştırmam gerekiyo 4 aydır hiç marketten süt yoğurt almıyorum hep açık getirtiyoruz köyden her hafta dr gittiğimde bi sorayım bakayım tekrar
sıkı bişey kesinlikle giymiyorum halbuki o kadar da dikkat ediyorum ama nasıl oldu bu kadar anlamadım ya hiç mi rahatsız olmaz bi insan nasıl bi uykum var benim böyle inş olmamıştır akşam iş çıkışı ilk işim gidip en büyük beden çamaşır almak bunlarda yeni bide zaten büyük popoluydum arkamı görmüyom ya iyice büyüdü heralde
Bir sor bakalim allah allah ben bir kac kez ishal oldum o zaman netten bakmistim besin zehirlenmesi olabilir 24 saat mi 48 saat mi ne surerse mutlaka doktora gidilmeli listeria olma olasılığı olabilir yaziyodu listeriada pastorize edilmemiş urunlerden oluyo ve cok tehlikeli
aslında bende çayı lümonlu içmek istiyorum daha güzel oluyor ama limonun bi zararı olur mu olmaz mı bilmediğimde içmiyorum zararı yoksa bende öyle içeyim o zaman
ya hakkikaten bi dr dediği diğer dr dediğini tutmuyo nasıl bir dengesizlik kuruluyo böyle anlamıyorum ya daha 5 haftalık hamileydim ilk randevumuzda dr pastorize edilmiş süt yoğurt yeme marketten alışveriş yapma dedi açık köylerden sütünü al hem mayala yoğurdunu da kendin dedi tabiri caizse pazar malı tüket dedi pastorize edilmiş ürünlerde yok işte şu var bu var şuyu zararlıbuyu zararlı diye anlattı da şimdi ben hatırlamıyorum neden zararlı olduğunu da bende ikilemde kaldım bak şimdi pastorize edilmiş sütü daha çok seviyorum soğuk sıcak içebiliyorum ama böle köyden aldığımız sütü soğuk falan içemiyorum içine bişey karıştırmam gerekiyo 4 aydır hiç marketten süt yoğurt almıyorum hep açık getirtiyoruz köyden her hafta dr gittiğimde bi sorayım bakayım tekrar
limon c vitamini demir alımında gerekli, yan etkisi faranjit varsa bogazı tahriş etmesi olabilir belki. geçen gün tv de dr pastörize ürünlere kızıyodu ama pastörize olmayanlardada brusella vb olma riski var maalesef. ben süt pek içemiyorum alıncada günlük pastörize alıyorum ikisinin ortası hatta günlük pastörizeden probiyotik yoğurdu maya olarak kullanıp yoğurt yapıyorlarmış ne derece iyidir bilemedim araştırmak lazım, geçenlerde bir film izledim bir çiftin hamilelik doğum sonrası vb yaşadıklarını anlatıyor. orada kadın annesinden hamile olduğunu saklamaya çalışırken annesi anlayıp peynir yedirmeye çalışıyor yemediğini görünce sen hamilesin diyor amerikan yapımı bir film, peynirin ne gibi bir zararı varsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?