2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

benim de sırtım sivilcelendi mavi damarlar çatlak oluşacak yerler malesef benimde karnımda oluyo yavaş yavaş

Merhaba sevgili anneler,
kim yaziyordu cinsiyetleri tablomuza, benimki de belli oldu sonunda, kizimiz oluyormus Tabi cok sevindik biz bu duruma bir oglumuz vardi, Allah gonlumuze gore verdi.
Simdi isim dusunme ve alisveris zamani.

Alisveris icin tavsiyeler cok iyi oluyor,
Belki bililyorsunuzdur ama soyle bir site var, bakmak isterseniz: https://tutumluanne.com/

sevgiyle kalin...

canım dedimya bende hiç çıkmadı sivilce benim ergenlik öncesi sivilce sıkıntım vardı ama sonrasında ne ergenliktre nede hamilelkte olmadı sivilcem cildimde çok müsait yani çok yağlı bi cildim var ama çıkma erkek diye heralde göğüs bölgesinde damarlar oluyop bende de var hamile kalmadan önce göğüsümdeki damarlar belirginleşnmişti benim zaten anlam verememiştim sonrasında da ince ince kılcal damarlar çıkıyo normal o bi sitede okumuştum zaten bunu sivilce için belki dr önerdiği kremler olabilir ben sivilce rahatsızlığımı once lazer tedavisi bile geçirmezken dr reno paris salatık kremi koza sabun ve limon kolonyası bu üçlüyle 10 günde geçirmiştik dr sor istersen kullanabilirmiyim diye kullanabilirsen nasıl uygulancağını anlatırım sana

evet canım benim de 9-10.haftalarda yana doğru gitti hala da öleyim,en ço sabah uyandığım halimi seviyom,daha hafif geliyom kendime
Ben hafif gelmek istemiyorum sissin su gobus hamile oldugum belli olsun istiyorum :):):)

Ohh bi kiz anasi daha :):) Allah saglicakla kucaginiza versin canim gozunuz aydin :)

canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızçenizi
bu siteye şimdi baktım ama anlayamadım ikinci el mi bunlar

doktor karnın erkek karnı gibi ama %90kız dedi söylememişimdir bilgecim çünkü karnımdaki kuzuma o kadar çok gibi dediki doktorlar emin olamıyorum şuan 7de 5kız gibi 2 erkek gibi denildi herşey olabilir yani

ben oğluma 5 yıl önce niveanın bakım çantasını aldım içinde ürünleriyle halada nivea kullanırım,bir sıkıntısını görmedim bunda mustelamı alsam diyorum kızsa eğer biraz daha titizlenirim çünkü kız bebeklerde genital hijyen daha zor ve önemli :44:
biberonuda set falan alma minicik bir biberon al birde emzik at doğum çantana ihtiyacın olursa sonradan alırsın,herkes en iyileri en pahalıları seçiyo ama söylemeden edemicem ben oğlumu bebedorun cam biberonuyla büyüttüm oda anne sütünden kesince devam sütü içmesi için ucuz olduğu için sık sık değiştirdim

benim burnumun üstünde sanki kemer oluştu nasıl anlatsam ucundaki yuvarlak yere gelmeden ince enine simit gibi bir çizgi rengide hafif kahve o çizgi şiş havası veriyo ve cildim,sırtım sivilce içinde,birde yarın gidince drye sorucam ama şöyle bir sıkıntım var ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısmı yani özel bölgeme çok çok yakın kısmı 8-10 adım yürüyüp açılana kadar değişik bir ağrı oluyo nedir anlamadım :44:

canım aynı ağrıları bir haftadır yaşıyorum hemde çok felaket. Dediğin gibi sadece bacağımın iç kısmında. Ayağa kalktığımda açılana kadar bayağı topallıyorum. Bu ağrı beni çok korkutuyor. Doktora sorduğun zaman cevap yazmayı unutma sana zahmet.:26:

gördüm canım güzelmiş bende o tarz bişey istiyorum ama hemen yapmıcaz biz odasını :)

sağol canım ben dolap konusunda biraz kararsız kaldım üç kapaklı mı dört kapaklı mı alsak karar veremedim henüz oda takımına bende ilk başta gerek yok diyenlerdenim ama eşim annem ve babam çok hevesli oda yapalım diyolar bende heveslerini kırmayım dedim artık

abatmaya gerek yok diyosun sende tecrübeli anne olaraktan ne bileyim burda öğreniyorum valla biçok şeyi hangi marka kaçar tane vs. sebamet setler falan baya yüksek fiyatlar yani tabiki bebişler için her zaman her şeyin en iyisi olsun istiyoruz hepimizde ama gereksiz masraflardan da kaçınmak istiyorum deli gibi araştırıyorum şimdi ne nerde hangi fiayt ne kadar ayyy bizler zamanında sanki böle bu akdar biberon çeşiti bu kadar bakım ürünlerimi varmış misler gibi büyütmüş annelerimiz bizleri bakkallarda satılırdı bebe pudrası pembe mai paketlerde ne tefaruat çıkartıyolar bu kadar anlamıyorum zaten insanların kafalarını karıştırıyolar anca

Bulantilar bende de zaman zaman geri geliyo ama sukur ilk bebegimde doguma kadar gecmemisti:)yuzunicinde gul suyu kullanabilirsin en azindan dogal bence

canım bence 4 kapaklı dolap daha iyi olur 2.yide düşünüyosan fazla mal göz çıkarmaz odaları aynı olursa bi yatak alırsın ilerde dolap derdin olmaz hiç değilse

abartmaya gerek yok diyemem zira topikte polemik yaşamak istemiyorum
ben yaşadıklarımı söylüyorum sonuçta hepsi aynı görevi icra ediyo arkadaşım bebeğine en iyi marka bezi aldı bez çocuğa pişik yaptı gitti en dandik markayı aldı popo oldu missss birazda bebeğin durumu belirlen cancağızım ne desek boş

kızlar bişey danışmak istiyorum. Bebek bakım seti almak istiyorum chicco ile bübchen arasında kararsız kaldım fikri olan var mı? Hangisi daha iyidir??

canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızçenizi
bu siteye şimdi baktım ama anlayamadım ikinci el mi bunlar

Tesekkurler :)
Evet ikinci el, kullanilmis temiz esyalar. Belki body gibi tene degecek seyleri almayabiliriz ama biraz buyuyunce elbiseler ayakkabilar alinabilir bence.

kızlar bişey danışmak istiyorum. Bebek bakım seti almak istiyorum chicco ile bübchen arasında kararsız kaldım fikri olan var mı? Hangisi daha iyidir??

Bu bakim setlerini bende cok arastirdim ikisi arasinda secim yapacaksn illa chicco derim ama bi seçenek daha var sabamed cok begeniliyor biraz pahali ama ben ilk etapta chicco almayi düşünüyorum sorun yasarsm değiştirrim. Bebeğin cildiylede alakali aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…