Kızceler bişey sorcam,benim az sorunlu (sadece t bölgesinde siyah nokta olan)cildimi kırmızı sivilceler bastı,bir fikri,çözümü olan var mı,sivilceler uçuk gibi kaşınıyo,kızamık gibi duruyooo,tavsiyeniz var mı acebe,bi de sanki kaç haftadır ortalarda olmayan bulantılar arada yokluyo haaa bi de sağ göğsümün alt kısmına doğru mavi damarlar çıktı,sebebi ne olabilir? sizde de böyle bir durum var mı? :44:
Kızceler bişey sorcam,benim az sorunlu (sadece t bölgesinde siyah nokta olan)cildimi kırmızı sivilceler bastı,bir fikri,çözümü olan var mı,sivilceler uçuk gibi kaşınıyo,kızamık gibi duruyooo,tavsiyeniz var mı acebe,bi de sanki kaç haftadır ortalarda olmayan bulantılar arada yokluyo haaa bi de sağ göğsümün alt kısmına doğru mavi damarlar çıktı,sebebi ne olabilir? sizde de böyle bir durum var mı? :44:
Ben hafif gelmek istemiyorum sissin su gobus hamile oldugum belli olsun istiyorum :):):)evet canım benim de 9-10.haftalarda yana doğru gitti hala da öleyim,en ço sabah uyandığım halimi seviyom,daha hafif geliyom kendime
Ohh bi kiz anasi daha :):) Allah saglicakla kucaginiza versin canim gozunuz aydin :)Merhaba sevgili anneler,
kim yaziyordu cinsiyetleri tablomuza, benimki de belli oldu sonunda, kizimiz oluyormusTabi cok sevindik biz bu duruma bir oglumuz vardi, Allah gonlumuze gore verdi.
Simdi isim dusunme ve alisveris zamani.
Alisveris icin tavsiyeler cok iyi oluyor,
Belki bililyorsunuzdur ama soyle bir site var, bakmak isterseniz: https://tutumluanne.com/
sevgiyle kalin...
Merhaba sevgili anneler,
kim yaziyordu cinsiyetleri tablomuza, benimki de belli oldu sonunda, kizimiz oluyormusTabi cok sevindik biz bu duruma bir oglumuz vardi, Allah gonlumuze gore verdi.
Simdi isim dusunme ve alisveris zamani.
Alisveris icin tavsiyeler cok iyi oluyor,
Belki bililyorsunuzdur ama soyle bir site var, bakmak isterseniz: https://tutumluanne.com/
sevgiyle kalin...
nagişim sen bize sölemedin %90 kız dediğini ben mi hatırlamıyorum acaba hadi bakalım oğluşa kız kardeş ne güzel olur sağlıkla gelsin tabi öncelikle kesin kızdır o zaman ya bide göbek şeklinden de anlıyolar ya eskiler benim de erkek ya karnım sivri gidiyo cidden yanlarım bomboş karnım önde sip sivri kuzenimin kız benden bir ay önde ama acayip yayık karnı çok farklı ikimiz
canım ya benim en çok merak ettiğim şu biberon ne marka ve kaç tane almalyız onu hiç bilmiyorum ve bibronlarda ateş pahalısı valla o yüzden gereksiz yere almayım diyorum ihtiyaç ne kadar oluyosa o kadarını alalım birde bebek bakım seti birkaç arkadaş aldı şimdiden tam olarak hangi marka iyidir ve set halinde bakıyorum 4 5 parça ufacık şeyler oluyo içinde onlar yeterli mi ya biz hiç bilmiyoruz dedim ya ilk çocuk ve ilk torun anneminde pek bilgisi yok tam ihtiyac konusu olanlar nedir biz dayımın oğlunu büyüttük 13 yaşında şuan ama o zmanlar bu kadar şatafat yokmuydu diyim ne diyim bakım seti ne ihtiyacsa gidip marketten alırdık yani onu şimdi bakıyorum herkez marka arayışında ne bilim yani kafam basmıyo pek bu konuyu
nagi canım biz bu konuyu daha önce nasıl konuşmamışız be yaa,aynen bana da kız de mi senin bebek diyolar,e burnuna noldu diyene en son he ben burnumda hamile kaldım bebek orda dedim koca koca kadınlar çok biliyolar
evet canım demek ki genel geçer bişey bu,istisnalar dışında bir yana yayılma durumu var biz de Allah'ın izniyle bebişlerimizi sağlıcakla doğurup eski halimizin de daha zarifind etez zamanda döberiz inşallah
gördüm canım güzelmiş bende o tarz bişey istiyorum ama hemen yapmıcaz biz odasını :)kızlar Allah nasip ederse bebek odası takımımızı alıcaz bugün akşam gidicez bakalım modeli sizlere paylaşayım beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 980414
doktor karnın erkek karnı gibi ama %90kız dedisöylememişimdir bilgecim çünkü karnımdaki kuzuma o kadar çok gibi dediki doktorlar emin olamıyorum şuan 7de 5kız gibi 2 erkek gibi denildi herşey olabilir yani
ben oğluma 5 yıl önceniveanın bakım çantasını aldım içinde ürünleriyle halada nivea kullanırım,bir sıkıntısını görmedim bunda mustelamı alsam diyorum kızsa eğer biraz daha titizlenirim çünkü kız bebeklerde genital hijyen daha zor ve önemli :44:
biberonuda set falan alma minicik bir biberon al birde emzik at doğum çantana ihtiyacın olursa sonradan alırsın,herkes en iyileri en pahalıları seçiyo ama söylemeden edemicem ben oğlumu bebedorun cam biberonuyla büyüttüm oda anne sütünden kesince devam sütü içmesi için ucuz olduğu için sık sık değiştirdim
benim burnumun üstünde sanki kemer oluştu nasıl anlatsam ucundaki yuvarlak yere gelmeden ince enine simit gibi bir çizgi rengide hafif kahve o çizgi şiş havası veriyo ve cildim,sırtım sivilce içinde,birde yarın gidince drye sorucam ama şöyle bir sıkıntım var ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısmı yani özel bölgeme çok çok yakın kısmı 8-10 adım yürüyüp açılana kadar değişik bir ağrı oluyo nedir anlamadım :44:
gördüm canım güzelmiş bende o tarz bişey istiyorum ama hemen yapmıcaz biz odasını :)
abatmaya gerek yok diyosun sende tecrübeli anne olaraktan ne bileyim burda öğreniyorum valla biçok şeyi hangi marka kaçar tane vs. sebamet setler falan baya yüksek fiyatlar yani tabiki bebişler için her zaman her şeyin en iyisi olsun istiyoruz hepimizde ama gereksiz masraflardan da kaçınmak istiyorum deli gibi araştırıyorum şimdi ne nerde hangi fiayt ne kadar ayyy bizler zamanında sanki böle bu akdar biberon çeşiti bu kadar bakım ürünlerimi varmış misler gibi büyütmüş annelerimiz bizleri bakkallarda satılırdı bebe pudrası pembe mai paketlerdedoktor karnın erkek karnı gibi ama %90kız dedisöylememişimdir bilgecim çünkü karnımdaki kuzuma o kadar çok gibi dediki doktorlar emin olamıyorum şuan 7de 5kız gibi 2 erkek gibi denildi herşey olabilir yani
ben oğluma 5 yıl önceniveanın bakım çantasını aldım içinde ürünleriyle halada nivea kullanırım,bir sıkıntısını görmedim bunda mustelamı alsam diyorum kızsa eğer biraz daha titizlenirim çünkü kız bebeklerde genital hijyen daha zor ve önemli :44:
biberonuda set falan alma minicik bir biberon al birde emzik at doğum çantana ihtiyacın olursa sonradan alırsın,herkes en iyileri en pahalıları seçiyo ama söylemeden edemicem ben oğlumu bebedorun cam biberonuyla büyüttüm oda anne sütünden kesince devam sütü içmesi için ucuz olduğu için sık sık değiştirdim
benim burnumun üstünde sanki kemer oluştu nasıl anlatsam ucundaki yuvarlak yere gelmeden ince enine simit gibi bir çizgi rengide hafif kahve o çizgi şiş havası veriyo ve cildim,sırtım sivilce içinde,birde yarın gidince drye sorucam ama şöyle bir sıkıntım var ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısmı yani özel bölgeme çok çok yakın kısmı 8-10 adım yürüyüp açılana kadar değişik bir ağrı oluyo nedir anlamadım :44:
Canim panik yapma lutfennn. Simdi duzenli hissetmeyi beklemeyelim zaten arada hissediyo olmamiz bile bizim sansimiz. İlklerde 20-22 den once hissedilmiyo cogunlukla diyo doktorlar. Benim mesela biraz biraz kuvvetlendi ama bende hergun duzenli hissetmiyorum.
Artik bisey oldu mu dusuncesini cikaralim aklimizdan keyfimize bakalim lutfeeeennn:13:
sağol canım ben dolap konusunda biraz kararsız kaldım üç kapaklı mı dört kapaklı mı alsak karar veremedim henüz oda takımına bende ilk başta gerek yok diyenlerdenim ama eşim annem ve babam çok hevesli oda yapalım diyolar bende heveslerini kırmayım dedim artık
abatmaya gerek yok diyosun sende tecrübeli anne olaraktan ne bileyim burda öğreniyorum valla biçok şeyi hangi marka kaçar tane vs. sebamet setler falan baya yüksek fiyatlar yani tabiki bebişler için her zaman her şeyin en iyisi olsun istiyoruz hepimizde ama gereksiz masraflardan da kaçınmak istiyorum deli gibi araştırıyorum şimdi ne nerde hangi fiayt ne kadar ayyy bizler zamanında sanki böle bu akdar biberon çeşiti bu kadar bakım ürünlerimi varmış misler gibi büyütmüş annelerimiz bizleri bakkallarda satılırdı bebe pudrası pembe mai paketlerdene tefaruat çıkartıyolar bu kadar anlamıyorum zaten insanların kafalarını karıştırıyolar anca
Bulantilar bende de zaman zaman geri geliyo ama sukur ilk bebegimde doguma kadar gecmemisti:)yuzunicinde gul suyu kullanabilirsin en azindan dogal bence
canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızçenizi
bu siteye şimdi baktım ama anlayamadım ikinci el mi bunlar
kızlar bişey danışmak istiyorum. Bebek bakım seti almak istiyorum chicco ile bübchen arasında kararsız kaldım fikri olan var mı? Hangisi daha iyidir??
Kızlar ne olur öksürügüme bi çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?