2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım bence 4 kapaklı dolap daha iyi olur 2.yide düşünüyosan fazla mal göz çıkarmaz odaları aynı olursa bi yatak alırsın ilerde dolap derdin olmaz hiç değilse
bende 4 kapaklı istedim bneim eşim mobilyacı görümcemde mobilyacu onların fikrine göre odayı daraltma dediler odamız baya bi geniş Allah tan görümcemde oyun alanı kalsın falan dediler bende arkadan ikinci ücüncü hemen olursa dedim dolap almam bi yatak alırım ama bakalım akşam olsun bi gidelim

polemik olayı değil bu bence ya fikir ayrılığı olabilir yani bende çözemiyorum napsam ama senin dediklerin daha mantıklı biz bebek bezini stoklayalım diye düşünüyoduk bi arkadaş dedi biz de hamileyken stok yaptık dedi o bezlerde bebeğe gelmedi pişik yapmış hepsini başka birisine vermek zorunda kalmışlar öle duyunca vazgeçtik tabi bizde yani senin gibi tecrbe edinmiş kişilerden öğrenmek iyi oluyo bizim için biz bu konuda çok cahiliz sonuçta

kızlar bugün 9 da işbaşı yaptım ve geldiğimden beri her yarım saatte bir patrondan laf yiyorum ağla ağla gözlerim şişti artık çok canım sıkkın bugün oysa ki sabah güne o kadar pozitif başlamıştım
ammmaaaaa üçlü test sonucumuzu öğrendik az önce Rabbim e çok şükür çok güzel çıkmış sonuçlarımız dr muz artık bu yönde herhangi bir test yapmıcaz dedi olması riskin çok fazla altında çıkmış dedi çok iyi dedi bu kadar sıkıntının içinde beni en mutlu edicek haber buydu çok şükür

tatlım test sonuçlarına çok sevindim de nedir bu patronların alıp veremediği ki durumu bildiği halde neden insanın üstüne bu kadar geliyolar mesele ne yani,şirket mi battı senin yüzünden?

Ohh cok sukur hadi gozun aydın canim :) bosver patronu hic takma kafana gormezden gel bak bebisinde iyi :)

tatlım test sonuçlarına çok sevindim de nedir bu patronların alıp veremediği ki durumu bildiği halde neden insanın üstüne bu kadar geliyolar mesele ne yani,şirket mi battı senin yüzünden?
sağol canım kaç gündür çok sitres yapmıştım test sonucu için çok şükür rahatladım oğluşum iyi ya en önemlisi bu benim için
sabah 1 saat izin aldım aşı olcam die 9 da geldim ben yokken daha saat 8 de bilgeeee bilgeee diye bağrınmış fabrikanın ortasında unutmuş izin aldığımı ama neden o saatte bana bağırdı bende anlamadım halan sonrasında da geldim ilk espiriyle takıldı bende sbah seni aradım ama bunamadım daha falan dedi anam yarım saat geçti geçmedi herşeye bağırmaya başladı olaylar benlik de değil yani ama bugün bunu yaptı ya bana azda olsa bi hakkım vardır benimde bu şirkette asla ona hakkımı etmicem
Ohh cok sukur hadi gozun aydın canim :) bosver patronu hic takma kafana gormezden gel bak bebisinde iyi :)

sağol canım benim de ne kadar takmasan da insanın canı sıkılıyo

herkese merhaba
belki isim dusunmeye basladiniz bircogunuz.
cok zor oldugunu biliyorum.
acaba hangi kaynaklardan arastirsak ?

herkese merhaba
belki isim dusunmeye basladiniz bircogunuz.
cok zor oldugunu biliyorum.
acaba hangi kaynaklardan arastirsak ?

merhaba canım gündem isim tabiki bu dönemde
biz ilk araştırmaya girdik sonra vazgeçtik çünkü isim araştırmasına girince işin içinden çıkamadık çok çok çeşit isimler var
en sonunda eşimle ikimizin daha öncelerde beğendiğimiz birkaç isim içinden seçmeye karar verdik
Rüzgar olucak bizim oğluşumuzun adı ismiyle yaşasınlar çok zevkli ve çok zor seçim isim konusu

Rüzgar...güzel, biz de düşünmüştük bi ara :)

Merhaba herkesee
Ben de on dokuz haftalık gebeyim
Ama Temmuz annesiyim diyemiyorum çünkü 14. Haftadan beri kanıyorum ben
Tam geçti derken geçen gün gene adet kanaması gibi kanama,rahim kasılması,kramplar..
Sonumuz nasıl olacak bilmiyorum
Doktorla konuştuk,erken doğum ihtimalin hep yüksek olacak dedi
Biraz fazla hareket etsem başlıyor kramplar,yatıyorum evde
Buraya takılayım biraz,evde çok cnm sıkılıyor

hadi gözün aydın. test sonucu beklemek çok zor neyseki güzel haber almışsın sevindim :) benimde gözümde yaş hazır çok sinir oluyorum bu huyuma

Kizlar ii aksamlar ayrintili ultrasyona girenleriniz vardir umarim kac dk ve kaac saat suruyi ben devlet hasyanesine gidiyorum randevu aldim martin 20 sine baslangic tarihi 9 bitis tarihi 12 boyle mi olacak bu kadar uzun olmaz heralde

en fazla yarım saat sürüyomuş

Merhaba canim cok gecmis olsun kaldir ayaklarini yat dikkat et moralini bozma stres yapma sakin Allah sag salim kucagimiza versin bebislerimizi insallah

çok geçmiş olsun cnm bu kanamalar neden oluyor acaba?? yaşadıkların çok zor ama moralini yüksek tut yat dinlen inşaallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın anne olmak böyle birşey şimdiden bebeğime birşey olacakmı diye endişeleniyorsun kucağına aldığın zaman her şeyi unutacaksın :)

Allah hayırlısını nasip etsin inşaallah, gıyaben tanıdığım bi ark aynı şiddetli kanamaları ile hastaneye koşturuyodu durmadan 21. haftaya kadar rapor verdi dr. . Yanına suyunu al ve sadece wc için yerinden kalk demiş dr su içmek çok önemli. ama atlattı şimdi gayet iyi maşallah. güzel şeyler düşün

Bugün Eski dr umu aradım ultrason kağıdı nda ki açıklamaları sordum bebeğim in gelişimi normalmis :))) ilaci sordum ewet folik asiti birak hic bi ilaç kullanma dedi şimdiki dr umla da görüşüp bilgilerimi aldi kan degrlerimde normalmis baska ilaç kullanmama gerek yokmus şükürler olsun

Cok sevindim allah saglikli kucağımiza almayi nasip etsin inşallah.. bn ya kötü bişey derlerse diye tarama yaptirtmadim doktora ultrason kağıdında yazan açıklamaları soyledim normal tarama testine gerek yok dedi sevindim 3 hafta sonra ayrintili ultrason a gideceğim inşallah. .

Bebeğin eşinin bir kısmı rahim duvarında ayrılmış ve oradan kanama olmuştu,rahim arkasında kan toplandı bu kanamayla,sonrasında da plasanta rahim ağzına yakın kaldı ve kanamalar devam etti maalesef.inş zamanında doğar,erken doğumdan çok korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…