bende 4 kapaklı istedim bneim eşim mobilyacı görümcemde mobilyacu onların fikrine göre odayı daraltma dediler odamız baya bi geniş Allah tan görümcemde oyun alanı kalsın falan dediler bende arkadan ikinci ücüncü hemen olursa dedim dolap almam bi yatak alırım ama bakalım akşam olsun bi gidelimcanım bence 4 kapaklı dolap daha iyi olur 2.yide düşünüyosan fazla mal göz çıkarmazodaları aynı olursa bi yatak alırsın ilerde dolap derdin olmaz hiç değilse
abartmaya gerek yok diyemem zira topikte polemik yaşamak istemiyorum
ben yaşadıklarımı söylüyorum sonuçta hepsi aynı görevi icra ediyoarkadaşım bebeğine en iyi marka bezi aldı bez çocuğa pişik yaptı gitti en dandik markayı aldı popo oldu missss birazda bebeğin durumu belirlen cancağızım ne desek boş
tatlım test sonuçlarına çok sevindim de nedir bu patronların alıp veremediği ki durumu bildiği halde neden insanın üstüne bu kadar geliyolar mesele ne yani,şirket mi battı senin yüzünden?kızlar bugün 9 da işbaşı yaptım ve geldiğimden beri her yarım saatte bir patrondan laf yiyorum ağla ağla gözlerim şişti artık çok canım sıkkın bugün oysa ki sabah güne o kadar pozitif başlamıştım
ammmaaaaa üçlü test sonucumuzu öğrendik az önce Rabbim e çok şükür çok güzel çıkmış sonuçlarımız dr muz artık bu yönde herhangi bir test yapmıcaz dedi olması riskin çok fazla altında çıkmış dedi çok iyi dedi bu kadar sıkıntının içinde beni en mutlu edicek haber buydu çok şükür
kızlar bugün 9 da işbaşı yaptım ve geldiğimden beri her yarım saatte bir patrondan laf yiyorum ağla ağla gözlerim şişti artık çok canım sıkkın bugün oysa ki sabah güne o kadar pozitif başlamıştım
ammmaaaaa üçlü test sonucumuzu öğrendik az önce Rabbim e çok şükür çok güzel çıkmış sonuçlarımız dr muz artık bu yönde herhangi bir test yapmıcaz dedi olması riskin çok fazla altında çıkmış dedi çok iyi dedi bu kadar sıkıntının içinde beni en mutlu edicek haber buydu çok şükür
sağol canım kaç gündür çok sitres yapmıştım test sonucu için çok şükür rahatladım oğluşum iyi ya en önemlisi bu benim içintatlım test sonuçlarına çok sevindim de nedir bu patronların alıp veremediği ki durumu bildiği halde neden insanın üstüne bu kadar geliyolar mesele ne yani,şirket mi battı senin yüzünden?
Ohh cok sukur hadi gozun aydın canim :) bosver patronu hic takma kafana gormezden gel bak bebisinde iyi :)
herkese merhaba
belki isim dusunmeye basladiniz bircogunuz.
cok zor oldugunu biliyorum.
acaba hangi kaynaklardan arastirsak ?
merhaba canım gündem isim tabiki bu dönemde
biz ilk araştırmaya girdik sonra vazgeçtik çünkü isim araştırmasına girince işin içinden çıkamadık çok çok çeşit isimler var
en sonunda eşimle ikimizin daha öncelerde beğendiğimiz birkaç isim içinden seçmeye karar verdik
Rüzgar olucak bizim oğluşumuzun adı ismiyle yaşasınlar çok zevkli ve çok zor seçim isim konusu
kızlar bugün 9 da işbaşı yaptım ve geldiğimden beri her yarım saatte bir patrondan laf yiyorum ağla ağla gözlerim şişti artık çok canım sıkkın bugün oysa ki sabah güne o kadar pozitif başlamıştım
Kizlar ii aksamlar ayrintili ultrasyona girenleriniz vardir umarim kac dk ve kaac saat suruyi ben devlet hasyanesine gidiyorum randevu aldim martin 20 sine baslangic tarihi 9 bitis tarihi 12 boyle mi olacak bu kadar uzun olmaz heralde
Merhaba herkesee
Ben de on dokuz haftalık gebeyim
Ama Temmuz annesiyim diyemiyorum çünkü 14. Haftadan beri kanıyorum ben
Tam geçti derken geçen gün gene adet kanaması gibi kanama,rahim kasılması,kramplar..
Sonumuz nasıl olacak bilmiyorum
Doktorla konuştuk,erken doğum ihtimalin hep yüksek olacak dedi
Biraz fazla hareket etsem başlıyor kramplar,yatıyorum evde
Buraya takılayım biraz,evde çok cnm sıkılıyor
Merhaba herkesee
Tam geçti derken geçen gün gene adet kanaması gibi kanama,rahim kasılması,kramplar..
Benim kizimmm olcakkcok sevincliyizz
Merhaba herkesee
Günaydın herkeslereee
geçmişe bakıyodum bi kısmına ama sonra yetişemedim hepsine atladım :)
ben kocaelide yaşıyorum bizim tahlillerde istanbula gidiyo, 2li ninde 3lünün de 10 gün çıkış süresi var normalide uzun sürüyo diye biliyorum aynı gün olmaz sanki..
sebebi neymiş peki? peynirde buşunan bişeyemi alerjin var acaba? babanemde lor yerdi ama tuzsuz lorum içine azıcık tuz serpiyodu o :))) ama sana ödem için peynir yeme dediyse o zaman bişey yapamazsın.. bide ben tahsildaroğlunun lorunu seviyorum margarin kutusu gibi kutuda krem peynir gibi ekmeğe sürüp yiyodum ben bi ara..
akıntı normalmiş, eğer parça parça birşeylerde varsa mantar olabilir o zaman doktora söyle ki fitil veriyo :)) ben fitili 1 hafta kullandım sonra sulu olarak devam edince geçmiyo dedim doktora akıntı olcak dedi hormonlar değişiyo iç ortam değişiyo kendini korumak için akıntı olcak sürekli tamamen geçmez dedi..
ben hamile kalmadan önce başladım folik asite 1 yada 2 ay kullandım sonra hamile kaldım.. 12. haftadada bitti hapım sonrasındada kan hapı multivitamin ve d vitamini verdi bana hala onlara devam ediyorum.. belki sen önceden kullanmadığın için vücudunda eksik görmüş ondan biraz daha devam et demiş olabilir mi ki?
Merhaba canim cok gecmis olsun kaldir ayaklarini yat dikkat et moralini bozma stres yapma sakin Allah sag salim kucagimiza versin bebislerimizi insallah
çok geçmiş olsun cnm bu kanamalar neden oluyor acaba?? yaşadıkların çok zor ama moralini yüksek tut yat dinlen inşaallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın anne olmak böyle birşey şimdiden bebeğime birşey olacakmı diye endişeleniyorsun kucağına aldığın zaman her şeyi unutacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?