2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aynı benim gibi
Ben de raporluyum,evle ilgili tek yaptığım şey yemek oluyor onu da ayakta durmadan,canım çok sıkıldığından yapıyorum.kanama azaldı bugün lekeler sadece ama karın ağrısı biraz fazla hareket etsem gene oluyor işte ne diyelim hayırlısı

kızlar haftasonu ayrıntılı ultrasona girdik oğluşumu ayrıntılı ayrıntılı gördüm çok şükür her şey yolunda 500 gr olmuş aldığım kilolar boşuna değil:) 7 kilo aldım pöfffffffffffff

Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Temmuz annesi olcm inş. Bi kızım var şimdi de oğlum olucak☺️

moralini yüksek tut cnm inşaallah zamanında doğar
İnsallah cnm hepimiz saglikla kucagimiza alirz insallah rabbim gonlumuze gore verdi bitane oglum var bide kizim olcak insallah
ne güzel ikisinide tatmış olacaksın benimde 2 kızım vardı Allah nasip ederse buda oğlan olacak rabbim herkesin gönlüne göre versin
Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Temmuz annesi olcm inş. Bi kızım var şimdi de oğlum olucak☺️

hoşgeldin cnm ne güzel seninde oğluşun oluyormuş :44:

Ayy ne guzell seviyorm ben cok cocugu insallah bunlar.buyusun bide 35imde yapcam bitane daha:)

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Geçmişi bilmiyorum kaç kişinin kız , erkek ama herkes sağ salim kucağına alır inş. Bu arada kaçar kilo aldınız

Günaydın herkesee
Benim de uykum kaçtı nette buldum kendimi
Kullandığım protestan yüzünden feci hazımsızlık sorunum var
Gece bile uyandırıyor
Şimdi gebelerin de içebileceği bir tarif buldum
Rezene,papatya,limon,bal biraz da
Sabah deneyeceğim

Benim bu ikinci gebeliğim. tahmini doğum ağustos 13 görünüyor ama temmuz annesi olucam inşallah.ilki sezaryendi bu da öyle olacak ondan. 10 aylık bir kızım var bir de oğlum olacak hayırlısıyla. ben kızımda chicconun bebek bakım çantasını aldım hiç kullanışlı olmadı.size tavsiyem sonra devam edeceğimiz kolay bulunur bir markayla başlamak. ha bir de chicconun kangurusunu almıştım.başlarda yavru içinde kayboluyordu kullanamadık sonraları da içindeyken bacakları morarıyordu yani hiç kullanamadık çok özendik istedik ama olmadı.wrap sling tarzı şeyler daha kullanışlı sanırım.aklınızda bulunsun.

ha bu arada biberon olarak aventi öneririm.aylardır sıkıntısız kullanıyoruz.

Günaydın güzel anneler :)
Dün omuz ağrım şiddetlenince doktora gittik. Üşütmüş olabileceğimi ve omzumu sıcak tutmamı söyledi doktor. Sonra sıra geldi oğlumu görmeye.. Dün formundaydı oğluşum. İlk başlarda cinsiyetini göstermeyen oğlum, dün, açmış bacakları neyi var neyi yoksa gösterdi Doktor da çıktısını verdi bize Çok alem bizim oğlan Çok şükür gelişimi de çok iyiymiş.. Sevindik epey.. Darısı tüm bebişlere..

canım benim birsey olmamıştır endişelenmekte haklısın tabi ama endişlerle geçecek zamanlarımız daha var (Allaha emanet bebişin)

canım sivilceler bende de oluyor arada çözüm inan bilmiyorum zaten artık bu hamilelikte herseyi unutmuş gibi yasıyorum daha ne hallere gelicez acaba sekli semalimizde ne gibi değişiklikler olacak acep

canım sivilceler bende de oluyor arada çözüm inan bilmiyorum zaten artık bu hamilelikte herseyi unutmuş gibi yasıyorum daha ne hallere gelicez acaba sekli semalimizde ne gibi değişiklikler olacak acep
Günaydınlar... Ergenlik sivilcelerini hakkıyla yaşamış biri olarak hamilelikte cildim o kadar parlak ve güzel ki arkadaşlar sorar oldu hangi ürünü kullanıyorsun diye, tek kullandığım şey cildim kuruyunca vazalin sürmek... Haa kızlar bu arada cumaya Ankara'dayım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…