Allah hayırlısını nasip etsin inşaallah, gıyaben tanıdığım bi ark aynı şiddetli kanamaları ile hastaneye koşturuyodu durmadan 21. haftaya kadar rapor verdi dr. . Yanına suyunu al ve sadece wc için yerinden kalk demiş dr su içmek çok önemli. ama atlattı şimdi gayet iyi maşallah. güzel şeyler düşün
gözün aydın cnm sağlıkla kucağına al inşaallah
Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Temmuz annesi olcm inş. Bi kızım var şimdi de oğlum olucak☺️
moralini yüksek tut cnm inşaallah zamanında doğarBebeğin eşinin bir kısmı rahim duvarında ayrılmış ve oradan kanama olmuştu,rahim arkasında kan toplandı bu kanamayla,sonrasında da plasanta rahim ağzına yakın kaldı ve kanamalar devam etti maalesef.inş zamanında doğar,erken doğumdan çok korkuyorum ben
ne güzel ikisinide tatmış olacaksın benimde 2 kızım vardı Allah nasip ederse buda oğlan olacakİnsallah cnm hepimiz saglikla kucagimiza alirz insallah rabbim gonlumuze gore verdi bitane oglum var bide kizim olcak insallah
Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Temmuz annesi olcm inş. Bi kızım var şimdi de oğlum olucak☺️
moralini yüksek tut cnm inşaallah zamanında doğar
ne güzel ikisinide tatmış olacaksın benimde 2 kızım vardı Allah nasip ederse buda oğlan olacakrabbim herkesin gönlüne göre versin
hoşgeldin cnm ne güzel seninde oğluşun oluyormuş :44:
Ayy ne guzell seviyorm ben cok cocugu insallah bunlar.buyusun bide 35imde yapcam bitane daha:)
ay cnm inşaallah istediğin gibi olur ben 24ümde 3 çocukartık uzun süre düşünmem heralde Emir Bebek
Benim bu ikinci gebeliğim. tahmini doğum ağustos 13 görünüyor ama temmuz annesi olucam inşallah.ilki sezaryendi bu da öyle olacak ondan. 10 aylık bir kızım var bir de oğlum olacak hayırlısıyla. ben kızımda chicconun bebek bakım çantasını aldım hiç kullanışlı olmadı.size tavsiyem sonra devam edeceğimiz kolay bulunur bir markayla başlamak. ha bir de chicconun kangurusunu almıştım.başlarda yavru içinde kayboluyordu kullanamadık sonraları da içindeyken bacakları morarıyordu yani hiç kullanamadık çok özendik istedik ama olmadı.wrap sling tarzı şeyler daha kullanışlı sanırım.aklınızda bulunsun.canım ya benim en çok merak ettiğim şu biberon ne marka ve kaç tane almalyız onu hiç bilmiyorum ve bibronlarda ateş pahalısı valla o yüzden gereksiz yere almayım diyorum ihtiyaç ne kadar oluyosa o kadarını alalım birde bebek bakım seti birkaç arkadaş aldı şimdiden tam olarak hangi marka iyidir ve set halinde bakıyorum 4 5 parça ufacık şeyler oluyo içinde onlar yeterli mi ya biz hiç bilmiyoruz dedim ya ilk çocuk ve ilk torun anneminde pek bilgisi yok tam ihtiyac konusu olanlar nedir biz dayımın oğlunu büyüttük 13 yaşında şuan ama o zmanlar bu kadar şatafat yokmuydu diyim ne diyim bakım seti ne ihtiyacsa gidip marketten alırdık yani onu şimdi bakıyorum herkez marka arayışında ne bilim yani kafam basmıyo pek bu konuyu
ha bu arada biberon olarak aventi öneririm.aylardır sıkıntısız kullanıyoruz.canım ya benim en çok merak ettiğim şu biberon ne marka ve kaç tane almalyız onu hiç bilmiyorum ve bibronlarda ateş pahalısı valla o yüzden gereksiz yere almayım diyorum ihtiyaç ne kadar oluyosa o kadarını alalım birde bebek bakım seti birkaç arkadaş aldı şimdiden tam olarak hangi marka iyidir ve set halinde bakıyorum 4 5 parça ufacık şeyler oluyo içinde onlar yeterli mi ya biz hiç bilmiyoruz dedim ya ilk çocuk ve ilk torun anneminde pek bilgisi yok tam ihtiyac konusu olanlar nedir biz dayımın oğlunu büyüttük 13 yaşında şuan ama o zmanlar bu kadar şatafat yokmuydu diyim ne diyim bakım seti ne ihtiyacsa gidip marketten alırdık yani onu şimdi bakıyorum herkez marka arayışında ne bilim yani kafam basmıyo pek bu konuyu
Kabus gibi bi gecedenn sonra güneşli bi sabah..
Eriştiren Rabbime şükürler olsun.. Karanlık korkutucu, aklına bütün kötü olasılıklar- düşünceler gece geliyor.
Gece yatmadan duş aldım,banyoda düştüm popomun üstüne ..Elimle destek aldım ama şiddeti ne kadar etkiledi bilmiyorum,
uyumadık eşimle gece kaçlara kadar hareketlerini hissetmeye çalıştım. Normalde 1 haftadır gece ve sabah hissediyordum, hatta son günlerde tekmeler güçlenmişti.. dün çok az bi hareketini hissettikten sonra uyuduk
Şimdi de kahvaltı yapıp tatlı bişeyler yicem, güçlü bi tekme yemeden içim rahat etmeyecek..
Doktorluk bi durum olsa kanamam veya sancım olmalı değil mi kızlar?
Kızceler bişey sorcam,benim az sorunlu (sadece t bölgesinde siyah nokta olan)cildimi kırmızı sivilceler bastı,bir fikri,çözümü olan var mı,sivilceler uçuk gibi kaşınıyo,kızamık gibi duruyooo,tavsiyeniz var mı acebe,bi de sanki kaç haftadır ortalarda olmayan bulantılar arada yokluyo haaa bi de sağ göğsümün alt kısmına doğru mavi damarlar çıktı,sebebi ne olabilir? sizde de böyle bir durum var mı? :44:
Günaydınlar... Ergenlik sivilcelerini hakkıyla yaşamış biri olarak hamilelikte cildim o kadar parlak ve güzel ki arkadaşlar sorar oldu hangi ürünü kullanıyorsun diye, tek kullandığım şey cildim kuruyunca vazalin sürmek... Haa kızlar bu arada cumaya Ankara'dayım inşallah...canım sivilceler bende de oluyor arada çözüm inan bilmiyorum zaten artık bu hamilelikte herseyi unutmuş gibi yasıyorumdaha ne hallere gelicez acaba sekli semalimizde ne gibi değişiklikler olacak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?