2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

herkeslere gunaydın :)).... canim allah yardımcın olsun ilk zamanlar bende oyleydim psikolojim bozulmustu iyice dr den de fayda bulamayinca kendi basımın caresine baktım.... sanırım sende de mide gazı var ???? eğer varsa mutlaka ve mutlaka ayaklarını sıcak tut. sıcak su torbası burada cok işe yariyor ve evde hareket et. yok eger bulantidan kaynaklaniyorsa dr söyle serum versin 4-5 gun rahat edersin.... serum da yedim cok olmasada 1 hafta iyi gecti. allah yardımcımız olsun

nAgim Eşim çok stres yaptı zaten sabah işe gitcez ikimizde, gece saat 12; azcık da kıpırtı hissedince kanama -sancı da yok ondan ikna ettim gitmeyelim diye, şimdi bi gideyim diyorum zaten

gunaydin cok gecmis olsun canım. sen yinede dr yi ara icin rahat etsin.

gunaydin :) 3 lu testi bende bugun ogrenecegim. ogleden sonra hastaneye gidecegim hayirli haberler aliriz allahin izniyle......

canım çok geçmiş olsun bu duş olayından çok korkuyorum zaten bişey olmamıştır gönlün rahat olsun ama dr arama imkanın varsa bi arayıp anlat istersen dr gerek görürse gel bi bakalım der hem

gunaydin :) 3 lu testi bende bugun ogrenecegim. ogleden sonra hastaneye gidecegim hayirli haberler aliriz allahin izniyle......

amin canım inş ikimizde güzel sonuçlarımızı yazarız inş bugün buraya ben 11,30 gibi telefonla öğrencem inş tabi son 4 gündür öğrenme cabası içindeyim ya

nAgim Eşim çok stres yaptı zaten sabah işe gitcez ikimizde, gece saat 12; azcık da kıpırtı hissedince kanama -sancı da yok ondan ikna ettim gitmeyelim diye, şimdi bi gideyim diyorum zaten

sen onuda endişelendirmeden yakınlarda hastane varsa aciline bir görün tedbir iyidir

canım çok geçmiş olsun bu duş olayından çok korkuyorum zaten bişey olmamıştır gönlün rahat olsun ama dr arama imkanın varsa bi arayıp anlat istersen dr gerek görürse gel bi bakalım der hem

gunaydin cok gecmis olsun canım. sen yinede dr yi ara icin rahat etsin.

Sağolun kızlar, doktorum gel diyecek eminim, ondan aramadan gitmeyi düşünüyorum.. bebeğimi görmek iyi gelecek, zaten randevuma daha 2 hafta var..

kızlar Allah nasip ederse bebek odası takımımızı alıcaz bugün akşam gidicez bakalım modeli sizlere paylaşayım beğenicekmisiniz bakalım

günaydınnnnn....:) bugün nasılmış bakalım anne adaylarımız:)

ben ilk kez anne olacağım için çok heyecanlıyım ve ne almam gerektiğinide açıkcası bilmiyorum. elinizde alışveriş listesi varsa banada verir misiniz? bide mesela bebek arabasında, yatağında...vs hangi markaları aldınız acaba? ben bakıyorm sitelere falan ama kafam çok karıştı

ah canım çok geçmiş olsun,her zaman başımıza gelebilir tabi de,şimdi çok daha dikkatli olmalıyız,bişey olmamıştır Allah'ın izniyle,hareketlerini de hissetmişsin şükür,geçmişler olsun tatlım...

canım selam,olmuşsun aşını sana da geçmiş olsun gülüm,

sağol canım benim kolum ağrıyo ve yanıyo yaaa aşı nasıl bişeymiş unutmuşum valla herkeze naz yapasım var bugün

aynen canım senin durumundayz bizde ilk çocuk ve ilk torun deli gibi heryeri geziyoruz ama tam olarak neler almalıyız hangi marka almalyız bizde bilemiyoruz bilen arkadaşlar bizlere yardımcı olsun

Cok gecmis olsun canim popo ustune dusmelerde bebise pek zarar gelmiyomus kipirtida hissetmissin rahat ol ama yine de doktora gorun hem bebisini gorursun :)
Gunaydiin ne guzel kalp atisini dinlemissin gozun aydin darisi basimizaa :) sonuclarinida artik ogrenirsinde bugünün cok guzel gecer canim :)
kızlar Allah nasip ederse bebek odası takımımızı alıcaz bugün akşam gidicez bakalım modeli sizlere paylaşayım beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 980414

Hadi bakalim iyi alisverisler bizimle paylasirsinda model begeniriz :)

canım modeli ekledim ama göremedin mi acaba dün seçimi yaptık biz bugün tekrar gidip alcaz Allah nasip ederse
fikirleriniz çok önemli benim için çünkü ne bileyim atladığım bişey oluyo siz görürsünüz yorumlarınız önemli yani

--- ACİL ---

Bu sabah gebelik takibi için sağlık Ocağı'na gittim. Ebe plesenta atımını duyuyorum ama kalp atışlarını duyamıyorum, panik yapma ama yine de doktora git dedi.ayrıca karnımın şekli bi acaipmiş. Ortada top gibi topluymuş. Yanındaki hemşire önceden de böyle ise problem yok bence dedi.

Şimdi ben panik yapmayayım da ne yapayım? Doktorumu arıyorum açmıyo! Şuan işteyim ve sürekli izin alıyorum. Yoksa eşimi falan beklemeden acile atacam kendimi

sağol canım benim kolum ağrıyo ve yanıyo yaaa aşı nasıl bişeymiş unutmuşum valla herkeze naz yapasım var bugün
senin geçen haftan da stres dolu geçti,şimdi de aşı,ben de sevmiyom iğne,kan alma,vs olayını ama şükür,sağlık için yapcazz

cnm benim ikinci bebeğim olduğu için daha rahatım gerçi ilkimde de 7,5-8 aylıktım alışveriş yaptığımda araştırmamı yaptım listemi hazırladım 1 günde hepsini hallettim herkesin kendi tahdiri tabiki ama ben bu kuzumda da henüz 1 çorap bile almadım almayıda düşünmüyorum,son aylar alırım bu konuda biraz eski kafalıyım

geçmiş olsun ateşcim paşa için beğendiğin oda da gayet güzelmiş iyi günlerde kullansın inş ama hazır ol en fazla 2 bilemedin 3 yaşında bu bebek odası bana arabalıyatak alın diyecek

Kızceler bişey sorcam,benim az sorunlu (sadece t bölgesinde siyah nokta olan)cildimi kırmızı sivilceler bastı,bir fikri,çözümü olan var mı,sivilceler uçuk gibi kaşınıyo,kızamık gibi duruyooo,tavsiyeniz var mı acebe,bi de sanki kaç haftadır ortalarda olmayan bulantılar arada yokluyo haaa bi de sağ göğsümün alt kısmına doğru mavi damarlar çıktı,sebebi ne olabilir? sizde de böyle bir durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…