herkese günaydın keyifler iyidir İnsallah
okuyorum geçmişi aslında takip etmeye calısıyorum ama artık yazacak gucu her zaman bulamıyorum zira ellerim bile titriyor
bende durumlar aynı istifra etmeye devam açlığa devam sıvı almamaya devam sinrilerimin kotu durumuna devam cubuk kraker yemeye devam evden çıkmamaya devam
aşırı uyku halim var sebep açlıktan hiic kilo almadım zaten alacak gibide yemiyorum ki
sanırım bağışıklık sistemimde iyice zayıfladı acaip bademciklerim acıyor yutkunamıyorum bile c vitamini lazım ama nasıl yiycem sıkıntı orası gerçi dun biraz meyva yedim ama istifrada ettim neyse benden haberler böyle
bu arada ne güzel bebişlerinin oynadığını iyice hissetmeye başlamış çoğunluk
Kabus gibi bi gecedenn sonra güneşli bi sabah..
Eriştiren Rabbime şükürler olsun.. Karanlık korkutucu, aklına bütün kötü olasılıklar- düşünceler gece geliyor.
Gece yatmadan duş aldım,banyoda düştüm popomun üstüne ..Elimle destek aldım ama şiddeti ne kadar etkiledi bilmiyorum,
uyumadık eşimle gece kaçlara kadar hareketlerini hissetmeye çalıştım. Normalde 1 haftadır gece ve sabah hissediyordum, hatta son günlerde tekmeler güçlenmişti.. dün çok az bi hareketini hissettikten sonra uyuduk
Şimdi de kahvaltı yapıp tatlı bişeyler yicem, güçlü bi tekme yemeden içim rahat etmeyecek..
Doktorluk bi durum olsa kanamam veya sancım olmalı değil mi kızlar?
herkeze günaydın hayırlı haftalar hayırlı işler olsun.
sağlık ocağından geliyoruz aşımızı olduk ve oğluşumun kalp atışlarını dinledik sabah sabah çok güzel geldi inş
bugün artık üçlü sonucumuzu da öğreniriz bu motiveyle
Eriştiren Rabbime şükürler olsun.. Karanlık korkutucu, aklına bütün kötü olasılıklar- düşünceler gece geliyor.
Gece yatmadan duş aldım,banyoda düştüm popomun üstüne ..Elimle destek aldım ama şiddeti ne kadar etkiledi bilmiyorum,
uyumadık eşimle gece kaçlara kadar hareketlerini hissetmeye çalıştım. Normalde 1 haftadır gece ve sabah hissediyordum, hatta son günlerde tekmeler güçlenmişti.. dün çok az bi hareketini hissettikten sonra uyuduk
Şimdi de kahvaltı yapıp tatlı bişeyler yicem, güçlü bi tekme yemeden içim rahat etmeyecek..
gunaydin :) 3 lu testi bende bugun ogrenecegim. ogleden sonra hastaneye gidecegim hayirli haberler aliriz allahin izniyle......
nAgim Eşim çok stres yaptı zaten sabah işe gitcez ikimizde, gece saat 12; azcık da kıpırtı hissedince kanama -sancı da yok ondan ikna ettim gitmeyelim diye, şimdi bi gideyim diyorum zaten
canım çok geçmiş olsun bu duş olayından çok korkuyorum zaten bişey olmamıştır gönlün rahat olsun ama dr arama imkanın varsa bi arayıp anlat istersen dr gerek görürse gel bi bakalım der hem
gunaydin cok gecmis olsun canım. sen yinede dr yi ara icin rahat etsin.
herkeze günaydın hayırlı haftalar hayırlı işler olsun.
sağlık ocağından geliyoruz aşımızı olduk ve oğluşumun kalp atışlarını dinledik sabah sabah çok güzel geldi inş
ah canım çok geçmiş olsun,her zaman başımıza gelebilir tabi de,şimdi çok daha dikkatli olmalıyız,bişey olmamıştır Allah'ın izniyle,hareketlerini de hissetmişsin şükür,geçmişler olsun tatlım...
canım selam,olmuşsun aşını sana da geçmiş olsun gülüm,
günaydınnnnn....:) bugün nasılmış bakalım anne adaylarımız:)
ben ilk kez anne olacağım için çok heyecanlıyım ve ne almam gerektiğinide açıkcası bilmiyorum. elinizde alışveriş listesi varsa banada verir misiniz? bide mesela bebek arabasında, yatağında...vs hangi markaları aldınız acaba? ben bakıyorm sitelere falan ama kafam çok karıştı
Cok gecmis olsun canim popo ustune dusmelerde bebise pek zarar gelmiyomus kipirtida hissetmissin rahat ol ama yine de doktora gorun hem bebisini gorursun :)Kabus gibi bi gecedenn sonra güneşli bi sabah..
Gunaydiin ne guzel kalp atisini dinlemissin gozun aydin darisi basimizaa :) sonuclarinida artik ogrenirsinde bugünün cok guzel gecer canim :)herkeze günaydın hayırlı haftalar hayırlı işler olsun.
kızlar Allah nasip ederse bebek odası takımımızı alıcaz bugün akşam gidicez bakalım modeli sizlere paylaşayım beğenicekmisiniz bakalım Eki Görüntüle 980414
Cok gecmis olsun canim popo ustune dusmelerde bebise pek zarar gelmiyomus kipirtida hissetmissin rahat ol ama yine de doktora gorun hem bebisini gorursun :)
Gunaydiin ne guzel kalp atisini dinlemissin gozun aydin darisi basimizaa :) sonuclarinida artik ogrenirsinde bugünün cok guzel gecer canim :)
Hadi bakalim iyi alisverisler bizimle paylasirsinda model begeniriz :)
senin geçen haftan da stres dolu geçti,şimdi de aşı,ben de sevmiyom iğne,kan alma,vs olayını ama şükür,sağlık için yapcazzsağol canım benim kolum ağrıyo ve yanıyo yaaa aşı nasıl bişeymiş unutmuşum valla herkeze naz yapasım var bugün
günaydınnnnn....:) bugün nasılmış bakalım anne adaylarımız:)
ben ilk kez anne olacağım için çok heyecanlıyım ve ne almam gerektiğinide açıkcası bilmiyorum. elinizde alışveriş listesi varsa banada verir misiniz? bide mesela bebek arabasında, yatağında...vs hangi markaları aldınız acaba? ben bakıyorm sitelere falan ama kafam çok karıştı
sağol canım benim kolum ağrıyo ve yanıyo yaaa aşı nasıl bişeymiş unutmuşum valla herkeze naz yapasım var bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?