2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aman canım patron yüzünden aglayıpda bebişini ne uzuyorsun sil gözünün yasını soylensin soylensin gitsin patron bosverrrr
üzme tatlı hamiş canını

canım benim cok geçmiş olsun zor günler ama sonu güzel olsun sağlıkla bebişini kucağına al her turlu zorluğu atlatırsın
bol bol dinlen ve hiiiiç iş yapma

herkezciklere günaydınnn
hayırlı huzurlu mutluluk sağlık dolu bir gün olsun kimsecikler canımızı sıkmasın bugün

aman canım patron yüzünden aglayıpda bebişini ne uzuyorsun sil gözünün yasını soylensin soylensin gitsin patron bosverrrr
üzme tatlı hamiş canını

ahh canım öyle de işte insan takmadan üzülmeden de edemiyo işte dün acayip bir gündü inş bugün huzur içinde geçer iş yerim şu ara baya bi sıkıntıda ihtiyacım olmasa bi dk durmucam da hamileyim bu şekilde başka iş bulamıcam diye sabırlanıyoz işte

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bazen usutuyoruz ve farketmiyoruz bilem
oglusunuda gormussun ne güzel Masallah

herkezciklere günaydınnn
hayırlı huzurlu mutluluk sağlık dolu bir gün olsun kimsecikler canımızı sıkmasın bugün
inşallah canım,cümlemize :) ben de duruma göre bugün 3lü test sonucumu almaya gitcem,içimizden birinin duaya ihtiyacı var(aslında hepimizin) durumu söleyip kimsenin canını sıkmak istemiyorum,Rabbim hepimizin evladını bizlere hayırla sağlıkla bağışlasın

Günaydın bacılar :):):)
günaydın canım

herkezciklere günaydınnn

Amiiin
canım benim canımı evvelsi gün acıttı biri
hazırmısınız ne dedi hemde
bu kadar zor hamilelik geçiriyorsun (evet coook zor geçiriyorum biliyorsunuz) neden aldırmadınki eziyet çekiyorsun dedi sinir oldum oysa ben aldırmayı hiiiic düşünmedim diğer hamileliklerimde cooook zor geçti hatta oksijen tüpüyle evde nefes aldığım günler oldu odadan odaya tüpü taşıdık ambulanclarla hastanelik oldum evet ben zor geçiriyorum napim neyseki sizler beni dinliyor (belki bazen sıkılıyorsunuzdur) ve beni anlayorsunuz
iyiki varsınız ve beni anlıyorsunuz

Ben de aynıyım nefes nefese kalıyorum. Ev işini iki güne yayarak yapabiliyorum, ev süpermesi de eşime ait zaten. Bel fıtığım olduğu için evi süpüremiyorum zira eğilince bir daha doğrulmamın imkanı yok.

günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmış onun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun

benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim

benimde bel fıtığım var anlarım seni cooook zor yaaa bende ev süpürme gibi işler yapmıyorum sadece evi toplamam gerekiyor onuda cogu zaman yarım yapıp bırakıyorum

ayy canım kim ya ve ne kadarlıkmış neden böyle olmuş coook üzüldüm
insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabır versin kendisine ve esine

nagim günaydın kim o ay çok üzüldüm sabah sabah neden böyle birşey olmuş ki face giremiyoruz biz bak anlatsana durumu

ayy canım kim ya ve ne kadarlıkmış neden böyle olmuş coook üzüldüm
insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabır versin kendisine ve esine

ahh cnm nickini bilmiyorum adını yazmamda doğru olmayabilir bilen varsa yazar inş
2li-4lü-amniyosentez ve ayrıntılı usg hepsinde de sorun çıkmış bebekte birden fazla anomali varmış bizlerle aynı haftalarda sanırım neticede en az 16 haftalık kendine eşine çok çok sabır diliyorum inş

ne güzel tatlı dil sadakan olsun canım

cnım çevremizdeki bi takım insanlara kulak asmıcaz napalım dengesiz insan çok etrafımızda biz evlatlarımıza sağ salim kavuşabilmek için herşeyi göze alabilyioruz ama bazı insanlarda kendini lafını bilmeden konuşuyor malesef ki çok geçmiş olsun canım inş bu hamileliğin diğerlerine göre daha iyi geçer yarıladık çok şükür bebişlere kavuşmak için bi bu kadar daha beklicez inş sonu çok güzel olucak hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…