- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
kızlar bugün 9 da işbaşı yaptım ve geldiğimden beri her yarım saatte bir patrondan laf yiyorum ağla ağla gözlerim şişti artık çok canım sıkkın bugün oysa ki sabah güne o kadar pozitif başlamıştım
ammmaaaaa üçlü test sonucumuzu öğrendik az önce Rabbim e çok şükür çok güzel çıkmış sonuçlarımız dr muz artık bu yönde herhangi bir test yapmıcaz dedi olması riskin çok fazla altında çıkmış dedi çok iyi dedi bu kadar sıkıntının içinde beni en mutlu edicek haber buydu çok şükür
Merhaba herkesee
Ben de on dokuz haftalık gebeyim
Ama Temmuz annesiyim diyemiyorum çünkü 14. Haftadan beri kanıyorum ben
Tam geçti derken geçen gün gene adet kanaması gibi kanama,rahim kasılması,kramplar..
Sonumuz nasıl olacak bilmiyorum
Doktorla konuştuk,erken doğum ihtimalin hep yüksek olacak dedi
Biraz fazla hareket etsem başlıyor kramplar,yatıyorum evde
Buraya takılayım biraz,evde çok cnm sıkılıyor
Benim kizimmm olcakkcok sevincliyizz
Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Temmuz annesi olcm inş. Bi kızım var şimdi de oğlum olucak☺️
aman canım patron yüzünden aglayıpda bebişini ne uzuyorsun sil gözünün yasını soylensin soylensin gitsin patron bosverrrr
üzme tatlı hamiş canını
Günaydın güzel anneler :)
Dün omuz ağrım şiddetlenince doktora gittik. Üşütmüş olabileceğimi ve omzumu sıcak tutmamı söyledi doktor. Sonra sıra geldi oğlumu görmeye.. Dün formundaydı oğluşum. İlk başlarda cinsiyetini göstermeyen oğlum, dün, açmış bacakları neyi var neyi yoksa gösterdiDoktor da çıktısını verdi bize Çok alem bizim oğlan Çok şükür gelişimi de çok iyiymiş.. Sevindik epey.. Darısı tüm bebişlere..
günaydın bacılar
inşallah canım,cümlemize :) ben de duruma göre bugün 3lü test sonucumu almaya gitcem,içimizden birinin duaya ihtiyacı var(aslında hepimizin) durumu söleyip kimsenin canını sıkmak istemiyorum,Rabbim hepimizin evladını bizlere hayırla sağlıkla bağışlasınherkezciklere günaydınnn
hayırlı huzurlu mutluluk sağlık dolu bir gün olsun kimsecikler canımızı sıkmasın bugün
günaydın canımGünaydın bacılar :):):)
herkezciklere günaydınnn
hayırlı huzurlu mutluluk sağlık dolu bir gün olsun kimsecikler canımızı sıkmasın bugün
Günaydın bacılar :):):)
günaydın bacıııım
nasılsın ben evi toplamalıyım ama nasıl onu bilmiyorum
ya herkese sorum olucak acaip kalp çarpıntım var sizlerdede oluyorum iki dakika evde dolanim çarpıntıdan 10 dakika dinlenmem gerekiyor sizde durumlar nasıl
Ben de aynıyım nefes nefese kalıyorum. Ev işini iki güne yayarak yapabiliyorum, ev süpermesi de eşime ait zaten. Bel fıtığım olduğu için evi süpüremiyorum zira eğilince bir daha doğrulmamın imkanı yok.
günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmışonun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun
benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim
günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmışonun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun
benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim
ayy canım kim ya ve ne kadarlıkmış neden böyle olmuş coook üzüldüm
insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabır versin kendisine ve esine
ne güzel tatlı dil sadakan olsun canımAmiiin
canım benim canımı evvelsi gün acıttı biri
hazırmısınız ne dedi hemde
bu kadar zor hamilelik geçiriyorsun (evet coook zor geçiriyorum biliyorsunuz) neden aldırmadınki eziyet çekiyorsun dedi sinir oldum oysa ben aldırmayı hiiiic düşünmedim diğer hamileliklerimde cooook zor geçti hatta oksijen tüpüyle evde nefes aldığım günler oldu odadan odaya tüpü taşıdık ambulanclarla hastanelik oldum evet ben zor geçiriyorum napim neyseki sizler beni dinliyor (belki bazen sıkılıyorsunuzdur) ve beni anlayorsunuz
iyiki varsınız ve beni anlıyorsunuz
Amiiin
canım benim canımı evvelsi gün acıttı biri
hazırmısınız ne dedi hemde
bu kadar zor hamilelik geçiriyorsun (evet coook zor geçiriyorum biliyorsunuz) neden aldırmadınki eziyet çekiyorsun dedi sinir oldum oysa ben aldırmayı hiiiic düşünmedim diğer hamileliklerimde cooook zor geçti hatta oksijen tüpüyle evde nefes aldığım günler oldu odadan odaya tüpü taşıdık ambulanclarla hastanelik oldum evet ben zor geçiriyorum napim neyseki sizler beni dinliyor (belki bazen sıkılıyorsunuzdur) ve beni anlayorsunuz
iyiki varsınız ve beni anlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?