2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sıkma canını sen, söz konusu hamilelik olunca bilen de bilmeyen de konuşuyor...

bende face girmiyorum canım
Allahtan sabır diliyorum cook zor bir durum Rabbim sağlıklı bir evlat versin onlara İnsallah

ayy canım kim ya ve ne kadarlıkmış neden böyle olmuş coook üzüldüm
insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabır versin kendisine ve esine

nagim günaydın kim o ay çok üzüldüm sabah sabah neden böyle birşey olmuş ki face giremiyoruz biz bak anlatsana durumu

evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...

canım ya hayır olsun inş sabah sabah nagişin dediği arkadaştan mı bahsediyosun sende kim bu arkadaş durumu nedir çok merak ediyorum şuan çok üzüldüm sölicek söz bulamadım yani bize de anlatırmısınız olayı

Allahım sabır versin, çpok zor bir durum bebişini gör sağlıkla büyüdüğünü inşallah :) ooff gün sayıyorum ben de ay sonu gelmiyor bi türlü

dörtyaprağım diğer gebeliklerde 9 ay çektin mi kuzum yoksa şu gün geçecek diye bir umut varmı şafakta hani 6 ay ne bileyim 5.ayın bitimi falan :44:
dün bende aynı konudan bahsettim bazı insanlar çok densiz ya boşver takma kafana

Allah sabır versin, en çok korktuğum şeydi bu yüzden tarama testlerini yaptırmadım hiç Allah onlara sabır güç versin,bizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ayyy inanılmaz üzüldüm ya Rabbim sabır versin bebeğine de sağlık versin inş durumu düzelir çok ama çok üzüldüm yani sölicek söz bulunamıyor bu durumda zaman geçtikce daha da bağlanıyoruz bebişlerimize ve bu haberler sanırım daha fazla üzüyo bizleride

canım ben diğer hamileliklerimde 9 ay surdu sıkıntılarım ama inan anlatsam sok olursunuz o denli zor bir hamilelik yasadım burada rahat geçirenler coook sevinmeli
dr.um hastaları yakındığında beni anlatırmış herkes tanıyordu beni artık o hamile bayan sizmisiniz derdiler muayne sıramı beklerken düşünün yani
bunda başka sıkıntılarda var bakalım İnsallah sonu güzel olsun bende bebişimi sağlıklı bir sekilde kucağıma alıp evime geleyim İnsallah ve hepimiz gelelim İnsallah

cok zor kelimeler boğazına takılıyor insanın Allah yardımcıları olsun

Allah yardımcın olsun en ufak bişeyde şikayet edecek olsam sen geliyosun aklıma şükret haline diyorum.Bende geçeceği bir zaman dilimi olmasını dilemiştim senin için 9 ay sürüyosa fena

günaydın Çıtırcık ve pıtırcıklar :)
inşallah güzel bir gün olur bebişlerin sağlıklı haberlerini alırız.
arkadaşa çok üzüldüm gerçekten. Hamileliği zor geçenler rahata ersin cinsiyeti merak edenler öğrensin.
Allah herkese yardım etsin.

Allah yardımcın olsun en ufak bişeyde şikayet edecek olsam sen geliyosun aklıma şükret haline diyorum.Bende geçeceği bir zaman dilimi olmasını dilemiştim senin için 9 ay sürüyosa fena

canım bunda kafamda sürekli 20 haftadan sonra rahatlicam diyorum teselli olarak ve kafamı oyle rahatlatıyorum digerlerindede böyleydim ama 20 haftadan sonra az az yemek yemeyi başarmıştım(arada istifra ediyordum) ikizlerde de banyodan elimle lavabodan su içmeyi başarmıştım kızımda 6 aydan sonra su içmeyi başarmıştım sadece bir markayı içmiştim bakalım bu nasıl olacak yaaa ben inanıyorum rahatlicam ve güzel bir hamilelik geciricem sonu güzel olsun ama en önemliside o dimi
Rabbimin izniyle sağlıkla doğum yapıp sağlıklı bebeklerimizle evlerimize gelelim İnsallah

gunaydin guzel anneler :) 3 lu testim terrrrrrtemiz cikti rabbime sükürler olsun :) hersey normal seyrinde darisi tum test sonucu bekleyen annişlere...

Allah sabır ve selamet versin. Cennette bir melek onu bekleyecek inşallah... Rabbim başka dert vermesin.

rabbim yardimcisi olsun insallah. allahim kimseye yasatmasin 10 gun test sonucuu bekledim kız8m tekme attikca bi sorun olsa senden nasil vazgecerim die icim icimi yedi. allahim sabir versin

günaydınn annişlerr kızımla hepinizi ve bebişlerinizi sevgiyle kucaklıyoruzz test sonuçları güzel çıkan arkadaşlar gözünüz aydınn darısı daha yaptırmayan ve sonuç bekleyen bizlerin başına bulantısı hala devam eden ağrısı sızısı olan herkeslere Allahtan sabır diliyorumm
bi arkadaşımız var Allahım yardımcısı olsun inşallah diyecek söz bulamıyorum hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım şu dönemleri hemen atlatalım inşallah ..

tam bir açılış mesajı olduğu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…