benimde bel fıtığım var anlarım seni cooook zor yaaa bende ev süpürme gibi işler yapmıyorum sadece evi toplamam gerekiyor onuda cogu zaman yarım yapıp bırakıyorum
Amiiin
canım benim canımı evvelsi gün acıttı biri
hazırmısınız ne dedi hemde
bu kadar zor hamilelik geçiriyorsun (evet coook zor geçiriyorum biliyorsunuz) neden aldırmadınki eziyet çekiyorsun dedi sinir oldum oysa ben aldırmayı hiiiic düşünmedim diğer hamileliklerimde cooook zor geçti hatta oksijen tüpüyle evde nefes aldığım günler oldu odadan odaya tüpü taşıdık ambulanclarla hastanelik oldum evet ben zor geçiriyorum napim neyseki sizler beni dinliyor (belki bazen sıkılıyorsunuzdur) ve beni anlayorsunuz
iyiki varsınız ve beni anlıyorsunuz
ahh cnm nickini bilmiyorum adını yazmamda doğru olmayabilir bilen varsa yazar inş
2li-4lü-amniyosentez ve ayrıntılı usg hepsinde de sorun çıkmış bebekte birden fazla anomali varmışbizlerle aynı haftalarda sanırım neticede en az 16 haftalık kendine eşine çok çok sabır diliyorum inş
günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmışonun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun
benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim
ayy canım kim ya ve ne kadarlıkmış neden böyle olmuş coook üzüldüm
insan ne diyeceğini bilemiyor Allah sabır versin kendisine ve esine
nagim günaydın kim o ay çok üzüldüm sabah sabah neden böyle birşey olmuş ki face giremiyoruz biz bak anlatsana durumu
inşallah canım,cümlemize :) ben de duruma göre bugün 3lü test sonucumu almaya gitcem,içimizden birinin duaya ihtiyacı var(aslında hepimizin) durumu söleyip kimsenin canını sıkmak istemiyorum,Rabbim hepimizin evladını bizlere hayırla sağlıkla bağışlasın
günaydın canım
günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmışonun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun
benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim
evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...
evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...
dörtyaprağım diğer gebeliklerde 9 ay çektin mi kuzum yoksa şu gün geçecek diye bir umut varmı şafakta hani 6 ay ne bileyim 5.ayın bitimi falan :44:
dün bende aynı konudan bahsettim bazı insanlar çok densiz ya boşver takma kafana
canım ben diğer hamileliklerimde 9 ay surdu sıkıntılarım ama inan anlatsam sok olursunuz o denli zor bir hamilelik yasadım burada rahat geçirenler coook sevinmeli
dr.um hastaları yakındığında beni anlatırmış herkes tanıyordu beni artık o hamile bayan sizmisiniz derdiler muayne sıramı beklerken düşünün yani
bunda başka sıkıntılarda var bakalım İnsallah sonu güzel olsun bende bebişimi sağlıklı bir sekilde kucağıma alıp evime geleyim İnsallah ve hepimiz gelelim İnsallah
Allah yardımcın olsun en ufak bişeyde şikayet edecek olsam sen geliyosun aklımaşükret haline diyorum.Bende geçeceği bir zaman dilimi olmasını dilemiştim senin için 9 ay sürüyosa fena
gunaydin guzel anneler :) 3 lu testim terrrrrrtemiz ciktirabbime sükürler olsun :) hersey normal seyrinde darisi tum test sonucu bekleyen annişlere...
Allah sabır ve selamet versin. Cennette bir melek onu bekleyecek inşallah... Rabbim başka dert vermesin.evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...
Gözünüz aydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?