2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

günaydın anniş inşallah sizinde sonuçlarınız tertemiz çıkacak :) kıs senin rumuz çok iştah açıcı bu aralar canım acayip yaz meyveleri istiyo yaz gelsede meyvelere dalsam sadece elma yiyorum en ekşisinden

gunaydin guzel anneler :) 3 lu testim terrrrrrtemiz cikti rabbime sükürler olsun :) hersey normal seyrinde darisi tum test sonucu bekleyen annişlere...

Allah sabır ve selamet versin. Cennette bir melek onu bekleyecek inşallah... Rabbim başka dert vermesin.

rabbim yardimcisi olsun insallah. allahim kimseye yasatmasin 10 gun test sonucuu bekledim kız8m tekme attikca bi sorun olsa senden nasil vazgecerim die icim icimi yedi. allahim sabir versin

amin canlar,telaşımız,merakımız hiç bitöeyecek,Allah'ın izniyle yavrularımızı kucağımıza alınca başka başka telaşlarımız olacak,onlarla biz de büyüyeceğiz,şaşıraağız,sevineceğiz inşallah,Rabbim kimseyi sevdiği birşeyle imtihan etmesin

Amiiiiiiiiiin :) şimdiden benimki tam bi babacı... sıpa sabahları çok hareket etmiyo eşim eve gelip kızımla kkonuşmaya başlayınca tekmeler başlıyo kıskanmaya başladım

inşallaah canım kızz valla rumuzu yaptıktan sonra eyvah dedim canımız istemese barii ama az kaldı ya bu havalara bakılırsa çok yakındır yaz meyvelerinin çıkması

aminn inşallah

ah kuşum o yaz meyvesi tutkusu bende de var ama mevsimsiz bişey hayatta yemem,yapımda yok,zaten aşerme filan olmadı hani erken mi bilmiyom ama bir kere vişneli dondurma istedim hemen geçti yemedim de,geçen domates doğruypordum burnuma kayısı koktu,ne alakaysa ama şöle karpuz peynir-ekmek olsa hayır demezdiiimmm

aman dikkat et kendine kalkma ayağa yat bol bol. ilk zaman benimde kanamam olmuştu dr devam ederse hastaneye yatış yapacağız demişti. olmadı hastaneye yatış talebi iste dr undan hiç olmazsa devamlı kontrol altında olursun. tez zamanda normal seyrine döner herşey inşallah

Amiiiiiiiiiin :) şimdiden benimki tam bi babacı... sıpa sabahları çok hareket etmiyo eşim eve gelip kızımla kkonuşmaya başlayınca tekmeler başlıyo kıskanmaya başladım

Bebek hareketleri nasıl birşey?yani nasıl bir his hissediliyor?ben daha hissettim mi hissetmedim mi bilmiyorum.bugün karnımda bir hareketlilik var ama gaz mıdır,bebek midir nedir hiç bilmiyorum:44:

Bir de çatlaklar için birşey kullanıyor musunuz bayanlar??ben araştırdım araştırdım olacağı varsa olacak kararı alıp kakao yağı süreyim dedim.yağı aldım ama daha başlamadım.

Iyi dileklerin için teşekkürler cnm bir daha olursa aynı şiddette yatış gerekebilir diye konuştuk çünkü hafta arttıkça kanamayla olan ağrı da artıyor

ayyyy beni şeftali kiraz erik bahçesine bıraksınlar 1 hafta çıkmam içinden benim burnuma 1 kere kavun koktu eşim araya araya buldu koca kavundan eşime 1 dilim verdim gerisini kendim yedim hemde 1 seferde hiç bir şey okadar tatlı gelmedi bu yaşıma kadar başkada olmadı eşim şanslıymış yoksa hali haraptı

ilk başta titreme gibi hissettim göbeğimin altı titriyodu çok tırsmıştım noluyo die dr ye söledim daha ne istiyosun bu haftalarda herkes hissetmez o bebeğinin hareketleri dedi sonra içten tık die bi şey kapıya bi kere vurursun ya öyle tık dio ay hissetmek muhteşem bişey eşimde elini koyduğunda anlayabiliyo inşallah sende en yakın zamanda hissedersin

Iyi dileklerin için teşekkürler cnm bir daha olursa aynı şiddette yatış gerekebilir diye konuştuk çünkü hafta arttıkça kanamayla olan ağrı da artıyor

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle. moralini bozma stres yapma dinlenmene bak...

ben de çok merak ediyom ya,genelde kelebek çırpınıyomuş gibi diyolar,bi ses verse bizim cadı konuşcam da onunla,heyecanla beklyom

Ben hiç tık tıklar hissetmedim bazen sanki sürtünme gibi bişi hissediyorum,birşey karnımın içinden sürünüyor sanki ama barsak mı bebek mi emin olamıyorum ama hiç titreme,böyle vurma hissetmedim.masallah seninkine tık diye vurup ben buradayım diye ses veriyor anneyeee

karpuz peynir ekmekmi olsaaa ah olsaa 1 koca karpuzu yerimmm ama mevsiminde tabi geçenlerde erik aşerdim bende ayy aşermez olaydım ne kadar kötüydü tadı sonrada olmadık bişey aşermedim dahada aşermem inşallah az kaldı mevsiminde yeriz domatesle kayısıda ne kadar anımsatıyo birbirini

ben de çok merak ediyom ya,genelde kelebek çırpınıyomuş gibi diyolar,bi ses verse bizim cadı konuşcam da onunla,heyecanla beklyom

bekleme kız konuşsana kızınla aynen içinde birşey kanat çırpar gibi oluyo ilk zamanlar ben 16. hafta içinde hissetmiştim. ben çok konuşuyorum günaydın bugün nasılsın çok enerjiğiz bugün bugün beni yorma işlerimi yapayım güzelim canım annesinin nazlı bebeği vs hep konuştum kızı zorla hareket ettirdim yeter bi sus artık die tepki verdi sanki

bende senin gibi hissediyorum canım bebişindir o balık yüzüyo gibi dimiii ayy çok güzel oluyo yaaa

Ben bir ay kadar önce aşırı derecede karpuz aşerdim,eşime karpuuuuuz diye mesajlar attım
Neyse bulmuş getirmiş,inanmazsınız yaz karpuzu gibi güzeldi çok şaşırdım,o gün bir yiyişim vardı
Çilek de çok istiyor cnm,onu da alıp alıp yedim valla dayanamadım ama asıl kiraz istiyor böyle salkım salkım oooff

Son düzenleme:

bağırsak hareketi genelde daha derinden gelio artık ayırt edebiliyorum :) senin hissettiklerinde bebiş olma ihtimali yüksek bence inşallah sanada ses verir kuzucuk en yakın zamanda bide zayıflar daha erken hissediyomuş ben çok zayıf değilim bana göre ama zayıfmışım dr dedi 53 kg ile hamile kaldım şimdi 51 kig deyim belki zayıflıktan erken hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…