bende senin gibi hissediyorum canım bebişindir o balık yüzüyo gibi dimiii ayy çok güzel oluyo yaaa
bende senin gibi hissediyorum canım bebişindir o balık yüzüyo gibi dimiii ayy çok güzel oluyo yaaa
bağırsak hareketi genelde daha derinden gelio artık ayırt edebiliyorum :) senin hissettiklerinde bebiş olma ihtimali yüksek bence inşallah sanada ses verir kuzucuk en yakın zamanda bide zayıflar daha erken hissediyomuş ben çok zayıf değilim bana göre ama zayıfmışım dr dedi53 kg ile hamile kaldım şimdi 51 kig deyim belki zayıflıktan erken hissettim
Kizlar cildim okadar kotu olduki alnimda birsuru sivilce cikti disari cikarken pudra bile fayda etmiyor artik bide tesetturluyum esarptan beri tam kendini belli ediyor sinirim bozuluyor ya
Bebektir inşş
Ben 56 ile gebe kaldım,ilk aylar dört kilo verdim,şimdi 57,5 im.ama o bulantılar geçince iştahım bir açıldııı,kararında yiyeyim diye savaş veriyorum,ucu kaçarsa feci hazımsızlık oluyor bende
ne güzel sizler erkenden hissetmişsiniz ben 16. haftalar da bişeyler oluyo gibi hissetmiştim sanki dr sordum sonra dr güldü o hissediyorum dediğin bağırsak hareketi henüz hissedemezsin 20 hatta 22. haftalarda hissedersin dedi ni tekimde öyle oldu halı hazırda hissedemiyorum ama heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum bende her an elim karnımda bakalım tembel oğlum benim bi tekmeye başlasa annesini
istesemde fazla yiyemiyorum dr kilo almam için demediğini bırakmadı gelen gebeler hep maşallah tombiş tombiş olunca ben aralarında cılız kaldım bana bi bakışları var sanki uzaydan geldimvitamin içmeye başaladım sabahları içemiyorum gece uyumadan önce içiyorum yoksa feci bulantı oluyo
amaan biz bu konuyu kapatsak sankim çok iyi olcak yoksa benim kociş çok yorulcakBen bir ay kadar önce aşırı derecede karpuz aşerdim,eşime karpuuuuuz diye mesajlar attım
Neyse bulmuş getirmiş,inanmazsınız yaz karpuzu gibi güzeldi çok şaşırdım,o gün bir yiyişim vardı
Çilek de çok istiyor cnm,onu da alıp alıp yedim valla dayanamadım ama asıl kiraz istiyor böyle salkım salkım oooff
bebektir canım bağırsak hareketi değil sonuçta yani ben ayırt ediyorum artıkEvet evetbalık gibi,sanki balık yüzüyor da böyle sürünüyor sanki ay bebek midir o gerçekteeeen
bebiştir canımne güzel sizler erkenden hissetmişsiniz ben 16. haftalar da bişeyler oluyo gibi hissetmiştim sanki dr sordum sonra dr güldü o hissediyorum dediğin bağırsak hareketi henüz hissedemezsin 20 hatta 22. haftalarda hissedersin dedi ni tekimde öyle oldu halı hazırda hissedemiyorum ama heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum bende her an elim karnımda bakalım tembel oğlum benim bi tekmeye başlasa annesini
istesemde fazla yiyemiyorum dr kilo almam için demediğini bırakmadı gelen gebeler hep maşallah tombiş tombiş olunca ben aralarında cılız kaldım bana bi bakışları var sanki uzaydan geldimvitamin içmeye başaladım sabahları içemiyorum gece uyumadan önce içiyorum yoksa feci bulantı oluyo
ay çok sinirlendim ona ne oluyor ki insanlar bazen çok bencilce konuşuyorlar sen takma böyle konuşanları zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun böylelerini muhattap bile almaman lazım sen kendini üzme cnm... anne olmak böyle birşey işte her türlü cefaya katlanıyosun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahAmiiin
canım benim canımı evvelsi gün acıttı biri
hazırmısınız ne dedi hemde
bu kadar zor hamilelik geçiriyorsun (evet coook zor geçiriyorum biliyorsunuz) neden aldırmadınki eziyet çekiyorsun dedi sinir oldum oysa ben aldırmayı hiiiic düşünmedim diğer hamileliklerimde cooook zor geçti hatta oksijen tüpüyle evde nefes aldığım günler oldu odadan odaya tüpü taşıdık ambulanclarla hastanelik oldum evet ben zor geçiriyorum napim neyseki sizler beni dinliyor (belki bazen sıkılıyorsunuzdur) ve beni anlayorsunuz
iyiki varsınız ve beni anlıyorsunuz
evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...
arada konuşuyom,daha çok babayı çekiştiriyom eşim de yanımdayken,eşim marazlıdır yemek yeme konusunda,sen ona benzeme kızım diyom,ama bi tepki alsam cevap verse daha neler anlatacam onabekleme kız konuşsana kızınlaaynen içinde birşey kanat çırpar gibi oluyo ilk zamanlar ben 16. hafta içinde hissetmiştim. ben çok konuşuyorum günaydın bugün nasılsın çok enerjiğiz bugün bugün beni yorma işlerimi yapayım güzelim canım annesinin nazlı bebeği vs hep konuştum kızı zorla hareket ettirdim yeter bi sus artık die tepki verdi sanki
Kizlar cildim okadar kotu olduki alnimda birsuru sivilce cikti disari cikarken pudra bile fayda etmiyor artik bide tesetturluyum esarptan beri tam kendini belli ediyor sinirim bozuluyor ya
amaan biz bu konuyu kapatsak sankim çok iyi olcak yoksa benim kociş çok yorulcak
bebektir canım bağırsak hareketi değil sonuçta yani ben ayırt ediyorum artık
bebiştir canımnettende bakıyorum hissetmeye başlarsınız artık hissedemezsenizde en geç 22.haftada hissedersiniz diyo yani 22.hafta en geç yalnız elimi koyduğumda elimle hissedemiyorum balık yüzüyo gibi dedim ya o devam ederken bile elimle bişey hissetmiyorum daha
Herkese merhaba kizlar dortbucuk ay dayandim hasta olmayacagim diye ama feci grip oldumkendimden gectim bebisi etkiler mi ki bu grip...
Göbeğin çıktı mı hiç cnm?
Ben de kan ilacımı içermiyorum,çok kötü oluyor midem.solgar gentle irin diye birşey önerdi doktor hassas mideye bile dokunmuyormuş güya ama onu da daha cesaret edip kullanamadım
arada konuşuyom,daha çok babayı çekiştiriyom eşim de yanımdayken,eşim marazlıdır yemek yeme konusunda,sen ona benzeme kızım diyom,ama bi tepki alsam cevap verse daha neler anlatacam onadün 2 zıbın aldım ay onu içinde görmeyi de nasip etsin Allah,cümlemizinkini
amaan biz bu konuyu kapatsak sankim çok iyi olcak yoksa benim kociş çok yorulcak
ay canım ya o kremi bende düşünüyorumda bi etkisi olursa bebişe diye korkuyorum ben biraz pimpirikliyimdir bu konuda doktora danışarakmı kullansam :44:Hormonal bir durum,gebelik sonrası geçer zaten
Sabah akşam güzel bir jelle yıka yüzünü,pudra sürme bence BB krem sür garnier yağlı ciltler için sürüyorum sağlıklı görünüm veriyor.
ahahahahahaaaaaa yorulsunlar tabi biz bebiş taşıcaz onlarda bize canımızın istediğiniyanına bide ekliceksin ben değil bebiş istiyo ben önceden böyle şeyler istemezdim biliyosun yemezsem bebişimiz üzülürse ahahahahahahahahahahaaaa koştursunlar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?