2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bende senin gibi hissediyorum canım bebişindir o balık yüzüyo gibi dimiii ayy çok güzel oluyo yaaa

ne güzel sizler erkenden hissetmişsiniz ben 16. haftalar da bişeyler oluyo gibi hissetmiştim sanki dr sordum sonra dr güldü o hissediyorum dediğin bağırsak hareketi henüz hissedemezsin 20 hatta 22. haftalarda hissedersin dedi ni tekimde öyle oldu halı hazırda hissedemiyorum ama heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum bende her an elim karnımda bakalım tembel oğlum benim bi tekmeye başlasa annesini

Bebektir inşş
Ben 56 ile gebe kaldım,ilk aylar dört kilo verdim,şimdi 57,5 im.ama o bulantılar geçince iştahım bir açıldııı,kararında yiyeyim diye savaş veriyorum,ucu kaçarsa feci hazımsızlık oluyor bende

Kizlar cildim okadar kotu olduki alnimda birsuru sivilce cikti disari cikarken pudra bile fayda etmiyor artik bide tesetturluyum esarptan beri tam kendini belli ediyor sinirim bozuluyor ya

Kizlar cildim okadar kotu olduki alnimda birsuru sivilce cikti disari cikarken pudra bile fayda etmiyor artik bide tesetturluyum esarptan beri tam kendini belli ediyor sinirim bozuluyor ya

çok fazla takma hormonlardandır. cildini temiz tutmaya bak ben haftada 2 kez kil maskesi yapıyorum en azından artmasını engelliyo sanki.

istesemde fazla yiyemiyorum dr kilo almam için demediğini bırakmadı gelen gebeler hep maşallah tombiş tombiş olunca ben aralarında cılız kaldım bana bi bakışları var sanki uzaydan geldim vitamin içmeye başaladım sabahları içemiyorum gece uyumadan önce içiyorum yoksa feci bulantı oluyo

benim minişim tık tık vurup kaçıyo :) bide sürtünüyor dönüyo ama hep sağ tarafta sanki :)artık babasıda hissediyor.. hatta babası konuşunca tepki veriyo sanki
çok güzel bir duygu hissedince hareketlerini ohh diyorum iyi çok şükür herhalde cumarteside detaylıya gideceğiz çok heyecanlıyım

puhahahha valla banada kimse inanmıyor 21 haftalık diyorum yok artık diyorlar :)
gerçi alsamda farketmezdi bebiş iyi olsunda

Herkese merhaba kizlar dortbucuk ay dayandim hasta olmayacagim diye ama feci grip oldumkendimden gectim bebisi etkiler mi ki bu grip...

amaan biz bu konuyu kapatsak sankim çok iyi olcak yoksa benim kociş çok yorulcak
Evet evetbalık gibi,sanki balık yüzüyor da böyle sürünüyor sanki ay bebek midir o gerçekteeeen
bebektir canım bağırsak hareketi değil sonuçta yani ben ayırt ediyorum artık
bebiştir canım nettende bakıyorum hissetmeye başlarsınız artık hissedemezsenizde en geç 22.haftada hissedersiniz diyo yani 22.hafta en geç yalnız elimi koyduğumda elimle hissedemiyorum balık yüzüyo gibi dedim ya o devam ederken bile elimle bişey hissetmiyorum daha

Göbeğin çıktı mı hiç cnm?
Ben de kan ilacımı içermiyorum,çok kötü oluyor midem.solgar gentle irin diye birşey önerdi doktor hassas mideye bile dokunmuyormuş güya ama onu da daha cesaret edip kullanamadım

ay çok sinirlendim ona ne oluyor ki insanlar bazen çok bencilce konuşuyorlar sen takma böyle konuşanları zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun böylelerini muhattap bile almaman lazım sen kendini üzme cnm... anne olmak böyle birşey işte her türlü cefaya katlanıyosun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

çok üzüldüm Rabbim sabır versin...

arada konuşuyom,daha çok babayı çekiştiriyom eşim de yanımdayken,eşim marazlıdır yemek yeme konusunda,sen ona benzeme kızım diyom,ama bi tepki alsam cevap verse daha neler anlatacam ona dün 2 zıbın aldım ay onu içinde görmeyi de nasip etsin Allah,cümlemizinkini

Hormonal bir durum,gebelik sonrası geçer zaten
Sabah akşam güzel bir jelle yıka yüzünü,pudra sürme bence BB krem sür garnier yağlı ciltler için sürüyorum sağlıklı görünüm veriyor.

Son düzenleme:

Kapadım konuyu lakin sonu bize de iyi olmayacak

Herkese merhaba kizlar dortbucuk ay dayandim hasta olmayacagim diye ama feci grip oldumkendimden gectim bebisi etkiler mi ki bu grip...

çok çok geçmiş grip olayı değil ama ateş etkiliyor sanırım o yüzden doktoruna danış derim ben ... sıcak tut kendini ıhlamur ve zencefil iyi geliyor..
çok çok geçmiş olsunnnn

hamilelikten önce sıfır göbek olunca şimdi baya bi göbişli oldum gören hamile olduğumu anlayabiliyo . ben kan hapını hiç kullanmadım daha vitaminle idare ediyorum yakında kan hapınıda içmeye başlarım. midem biraz daha düzelsinde

bende eşim yanımdayken onu çekiştiriyom baban gibi olma sen die eşim yan yan bakıyo sana benzesinde cadımı olsun istiyosun dio ayyy bende aldım bi tulum minicik içinde hayal etmek bile mutluluk verici

amaan biz bu konuyu kapatsak sankim çok iyi olcak yoksa benim kociş çok yorulcak

ahahahahahaaaaaa yorulsunlar tabi biz bebiş taşıcaz onlarda bize canımızın istediğini yanına bide ekliceksin ben değil bebiş istiyo ben önceden böyle şeyler istemezdim biliyosun yemezsem bebişimiz üzülürse ahahahahahahahahahahaaaa koştursunlar sonra

Hormonal bir durum,gebelik sonrası geçer zaten
Sabah akşam güzel bir jelle yıka yüzünü,pudra sürme bence BB krem sür garnier yağlı ciltler için sürüyorum sağlıklı görünüm veriyor.
ay canım ya o kremi bende düşünüyorumda bi etkisi olursa bebişe diye korkuyorum ben biraz pimpirikliyimdir bu konuda doktora danışarakmı kullansam :44:

yazık kızz ben kıyamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…