ay canım ya o kremi bende düşünüyorumda bi etkisi olursa bebişe diye korkuyorum ben biraz pimpirikliyimdir bu konuda doktora danışarakmı kullansam :44:
yazık kızz ben kıyamıyorumm
hamilelikten önce sıfır göbek olunca şimdi baya bi göbişli oldum gören hamile olduğumu anlayabiliyo . ben kan hapını hiç kullanmadım daha vitaminle idare ediyorum yakında kan hapınıda içmeye başlarım. midem biraz daha düzelsinde
Slmm kızlar nasılsınızzz :)
dün gittim dört hafta dayanamadım beklemeye gördüm oğluşu 27 şubat için ayrıntılıya randevu aldım :) martın ilk haftasıda şeker yüklemesi olacakmış .bizde durumlar böyle umarım herkes iyidir
Benim de geçmişe göre göbeğim dolgunlaştı ama hamile olduğum anlaşılmıyor.ben biraz anlaşılsın istiyorum çünkü insanlar yolda çok kaba kaba dan dun çarpa çarpa yürüyorlar eğer anlaşılırsa dikkat ederlerin azından
ohhh iyi yapmışsın görmüşsün bebişini ne güzel bende bu defa rekora gidiyorum sanırım 5 şubatta gittim bi dahaki de 3 mart ta ayrıntılıya gidicem valla nasıl bu kadar dayandım ve daha da dayanıcam bilmiyorum ya oğluş bi tekme atsa belki daha rahat beklicem
dün aşımızı olduk bizde kolum halan çok ağrıyo gece de üstüne yatmışım sabah acayip acıyodu
günaydınlarrr herkese uzun uzun okudum ama alıntı yapıp cvplamak gelmedi içimden dün f..bir açtım içimizden bir arkadaşımız bebeğiyle vedalaşmak zorunda kalmışonun için pek keyfim yok beklemiyordum artık kayıp çok üzüldüm 9 ayın her anı ayrı risk Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin,diğer yavrularımızında hepsini korusun
benimde bugün kontrolüm var 11:30ta inş iyi haberlerle gelirim
evet canlar demin sölemeye dilim varmadı,dua istediğim arkadaş,dandinidandini nickiyle aramızda olan arkadaşımız ismini burda demiyim,Rabbim kalanlara sağlık versin,dünya tatlısı bir kızı varmış,2.gebeliği imiş,4 lü testi sorunluymuş amniyosentez yaptırınce hekimler haftaya almalıyız demişler...
Bebektir inşş
Ben 56 ile gebe kaldım,ilk aylar dört kilo verdim,şimdi 57,5 im.ama o bulantılar geçince iştahım bir açıldııı,kararında yiyeyim diye savaş veriyorum,ucu kaçarsa feci hazımsızlık oluyor bende
çok fazla takma hormonlardandır. cildini temiz tutmaya bak ben haftada 2 kez kil maskesi yapıyorum en azından artmasını engelliyo sanki.
istesemde fazla yiyemiyorum dr kilo almam için demediğini bırakmadı gelen gebeler hep maşallah tombiş tombiş olunca ben aralarında cılız kaldım bana bi bakışları var sanki uzaydan geldimvitamin içmeye başaladım sabahları içemiyorum gece uyumadan önce içiyorum yoksa feci bulantı oluyo
Göbeğin çıktı mı hiç cnm?
Ben de kan ilacımı içermiyorum,çok kötü oluyor midem.solgar gentle irin diye birşey önerdi doktor hassas mideye bile dokunmuyormuş güya ama onu da daha cesaret edip kullanamadım
Hormonal bir durum,gebelik sonrası geçer zaten
Sabah akşam güzel bir jelle yıka yüzünü,pudra sürme bence BB krem sür garnier yağlı ciltler için sürüyorum sağlıklı görünüm veriyor.
insanların genel hali iç karın geniş olunca fazla belli olmuyomuş tabi çatlakta en az yada hiç olmuyomuş... ben şimdiden bebe yağı aldım kullanıyorum çatlak olmasın die. eşimde bebeğimiz gelmeden kokusu geldi bebek gibi kokuyosun diyo bilmiyoki bebe yağı kullanıyorum
Kzlar bi süredir kızılötesi ateşölçerlere bakıyorum,visiofocus diye bi marka var hacettepe ünv onaylı falanmış..çevrenizde herhangibir marka uzaktan ateşölçer kullanan var mı?? Ablamlar braun kulaktan ateşölçer kullanıyolar,uzaktan ateşölçerler çok pratik gözüküyor,e bebekte de indirimi var bugün alsam mı emin olamadım:44:
Kizlar tavsiyelerinz icin tsk ederm bende 16haftamda hissettim bebisimi simdi kipir kipir hem ikinci bebis hemde zayif oldugum icin cabuk hissettm sanirim..yanilmiyosam gizzem karpuz ve cilege asermissin ayni sekilde bende ikisine aserdimm ve yedim halen daha karpuz istiyorumdur kocise soyliyimde yine bulsn getirsn
Cnm bende braun kulaktan olcer kullaniyorm ogluma ama uzaktan olcerler daha rahat olur
Benim annem de ablam da çok çatladı,Ben de çatlarım gibi geliyor.bebek kokusu gelmiş çok hoş ya
Ben kakao yağı aldım katı,aktardan aldığımız çatlak giderici yağ karışımı ile biraz karıştırıp eriticem ki kıvamı daha sürülebilir olsun.kakako yağı çatlağa iyi geliyormuş diye okudum,deneyeceğim bakalım.
canım geçmiş olsun.ben hala aşı olmadım dr ile konuşmam lazım alerji durumlarımı :S bu arada senin testinde temiz çıkmış gözün aydın :)
Günaydın kızlaarrr
gününüz güzel geçsin inşallahh.. ben acıktım şimdiden 12 olsada yemeğe gitsem diye bekliyorumm :))
çok acıkıyo benim velet :)
hareketleri ben 19da hissetim, ilk başta bişey kaydı karnımdan böyle soldan sağa doğru sonra gene diğer tarafa kaydı.. bikaç gün sonrada tekmeler geldi :) ilk başta bağırsakmı acaba dedim bende ama yok ark ediliyo hakkatten.. şimdilik oğluşum babasından utanıyıo gibi, tekmeler gelince elini koyuyo babamız duruyo sonra çekilince ben elimi koyuyorum başlıyo gene :))
ama bu sabah çok hareketliydik, kahvaltı erken bitti azıcık oturdum kıpır kıpırdı hep eşimde duydu aa diyo sert vurmaya başladı bizimki:)
Kzlar bi süredir kızılötesi ateşölçerlere bakıyorum,visiofocus diye bi marka var hacettepe ünv onaylı falanmış..çevrenizde herhangibir marka uzaktan ateşölçer kullanan var mı?? Ablamlar braun kulaktan ateşölçer kullanıyolar,uzaktan ateşölçerler çok pratik gözüküyor,e bebekte de indirimi var bugün alsam mı emin olamadım:44:
Merhaba kızlar, bende eczaneden bebe yağı aldım ama %99 gerçek bebe yağı içinde birçok yağ içeriği var, ama en önemlisi doktorumda bazı yağları kullanırken dikkat etmem getektiğiydi aktarların bazılarınada dikkat edilmesi gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?