2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Slmm kızlar nasılsınızzz :)

dün gittim dört hafta dayanamadım beklemeye gördüm oğluşu 27 şubat için ayrıntılıya randevu aldım :) martın ilk haftasıda şeker yüklemesi olacakmış .bizde durumlar böyle umarım herkes iyidir

ay canım ya o kremi bende düşünüyorumda bi etkisi olursa bebişe diye korkuyorum ben biraz pimpirikliyimdir bu konuda doktora danışarakmı kullansam :44:

yazık kızz ben kıyamıyorumm

Sen bilirsin cnm içine sinmezse sor doktoruna valla ben dışarı çıkacağım zaman makyajımı yapıyorum.bulantı zamanları çok solgun ve bakımsızdım.doktorum bu ne hal kendine bak biraz demişti,ben de cilt bakımını falan da sadeleştirdim ama devam ediyorum

Son düzenleme:

Benim de geçmişe göre göbeğim dolgunlaştı ama hamile olduğum anlaşılmıyor.ben biraz anlaşılsın istiyorum çünkü insanlar yolda çok kaba kaba dan dun çarpa çarpa yürüyorlar eğer anlaşılırsa dikkat ederlerin azından

ohhh iyi yapmışsın görmüşsün bebişini ne güzel bende bu defa rekora gidiyorum sanırım 5 şubatta gittim bi dahaki de 3 mart ta ayrıntılıya gidicem valla nasıl bu kadar dayandım ve daha da dayanıcam bilmiyorum ya oğluş bi tekme atsa belki daha rahat beklicem
dün aşımızı olduk bizde kolum halan çok ağrıyo gece de üstüne yatmışım sabah acayip acıyodu

insanların genel hali iç karın geniş olunca fazla belli olmuyomuş tabi çatlakta en az yada hiç olmuyomuş... ben şimdiden bebe yağı aldım kullanıyorum çatlak olmasın die. eşimde bebeğimiz gelmeden kokusu geldi bebek gibi kokuyosun diyo bilmiyoki bebe yağı kullanıyorum

canım geçmiş olsun.ben hala aşı olmadım dr ile konuşmam lazım alerji durumlarımı :S bu arada senin testinde temiz çıkmış gözün aydın :)

Nagicimm kim kaybetmişşş(

Ay çok üzüldümmmm önce kız demişlerdi sonra oğlum olcak demişti(((((((((((((((((((((((((((( Çok üzüldümm

Günaydın kızlaarrr

gününüz güzel geçsin inşallahh.. ben acıktım şimdiden 12 olsada yemeğe gitsem diye bekliyorumm :))

çok acıkıyo benim velet :)

hareketleri ben 19da hissetim, ilk başta bişey kaydı karnımdan böyle soldan sağa doğru sonra gene diğer tarafa kaydı.. bikaç gün sonrada tekmeler geldi :) ilk başta bağırsakmı acaba dedim bende ama yok ark ediliyo hakkatten.. şimdilik oğluşum babasından utanıyıo gibi, tekmeler gelince elini koyuyo babamız duruyo sonra çekilince ben elimi koyuyorum başlıyo gene :))

ama bu sabah çok hareketliydik, kahvaltı erken bitti azıcık oturdum kıpır kıpırdı hep eşimde duydu aa diyo sert vurmaya başladı bizimki:)

Kzlar bi süredir kızılötesi ateşölçerlere bakıyorum,visiofocus diye bi marka var hacettepe ünv onaylı falanmış..çevrenizde herhangibir marka uzaktan ateşölçer kullanan var mı?? Ablamlar braun kulaktan ateşölçer kullanıyolar,uzaktan ateşölçerler çok pratik gözüküyor,e bebekte de indirimi var bugün alsam mı emin olamadım:44:

çok fazla takma hormonlardandır. cildini temiz tutmaya bak ben haftada 2 kez kil maskesi yapıyorum en azından artmasını engelliyo sanki.

Hormonal bir durum,gebelik sonrası geçer zaten
Sabah akşam güzel bir jelle yıka yüzünü,pudra sürme bence BB krem sür garnier yağlı ciltler için sürüyorum sağlıklı görünüm veriyor.

Kizlar tavsiyelerinz icin tsk ederm bende 16haftamda hissettim bebisimi simdi kipir kipir hem ikinci bebis hemde zayif oldugum icin cabuk hissettm sanirim..yanilmiyosam gizzem karpuz ve cilege asermissin ayni sekilde bende ikisine aserdimm ve yedim halen daha karpuz istiyorum dur kocise soyliyimde yine bulsn getirsn

Benim annem de ablam da çok çatladı,Ben de çatlarım gibi geliyor.bebek kokusu gelmiş çok hoş ya
Ben kakao yağı aldım katı,aktardan aldığımız çatlak giderici yağ karışımı ile biraz karıştırıp eriticem ki kıvamı daha sürülebilir olsun.kakako yağı çatlağa iyi geliyormuş diye okudum,deneyeceğim bakalım.

Son düzenleme:

Cnm bende braun kulaktan olcer kullaniyorm ogluma ama uzaktan olcerler daha rahat olur

Evet cnm ikisinden de yedim hala da ara sıra istiyor cnm. Hamileliğin ilk dört ayı yaza gelse daha güzel oluyor aslında.bir sürü taze mevsim meyvesi oluyor.bulantım çokken meyve iyi geliyordu bana.

Son düzenleme:

Merhaba kızlar, bende eczaneden bebe yağı aldım ama %99 gerçek bebe yağı içinde birçok yağ içeriği var, ama en önemlisi doktorumda bazı yağları kullanırken dikkat etmem getektiğiydi aktarların bazılarınada dikkat edilmesi gerekiyor...

canım geçmiş olsun.ben hala aşı olmadım dr ile konuşmam lazım alerji durumlarımı :S bu arada senin testinde temiz çıkmış gözün aydın :)

sağol canm alerji durumu varsa dr sor tabi vurulmadan önce
testler temiz çıktı çok şükür çok sitrese girmiştim son günlerde

tünaydınn,

Sennde günün güzel geçsin inş. :) Erkek diye herhalde sennki epey hareketli maş. :) Benimki akşamcı :)) Akşam başlıyor balık gibi çok tatlı yaa :) Nasip olursa aynı gün bebeklerimize kavuşacağız herhalde:)) hazırlıklar ne durumda neler aldın?_

Şu bloğu bir çocuk doktoru yazıyor cnm weevell kullanmış ateş ölçer tavsiye ediyor çok.
http://drskaraca.blogspot.com.tr/2013/04/tavsiye-ediyorum_26.html

Son düzenleme:

Ben aktardaki yağlara çok güvenmiyorum çünkü gerçek özden koymayın genel olara ayçiçek yağını dolduruyormuş firmalar.gerçek yağ özleri çok daha pahalı zaten.ama kakao yağı zaten katı kakao kokan ve normalden pahalı birşey.aktardaki karışımın içeriği de zararsız görünüyor.ilk etapta aklımda bella b çatlak yağı vardı ,gebelere özel bir marka,ama o kadar paraya değer mi bilemedim,zaten çatlayan çatlıyor.maksat nemli tutmak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…