2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ikiz cocuklarindan biriydi.dogustan kalbinde sikinti vardi.1 hafta once kalbinde enfeksiyon olusmus hastaneye gittiler.bugunde vefat etmis sabah.allahin daginda ogretmenlik yapiyorum ankara gibi bi yerde ulasimim yok merkeze.gidemedim.annesi perisan durumda.esimden alabiliyorum haberleri.yuce rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi.

amin inşallahhhh çok kötü

amiinn Allah kimseye evlat acısı göstermesin Allah sabırlar versin çok zor

bilgeeeee ben sana küstüm beni merak etmemişsin kızımı istersen vermicem sana hıh

şaka maka ben geldim kızlar kontrolümüz iyi geçti şükürler olsun 2liyi,3lüyü ayrıntılı usg raporunu herşeyi gösterdim konuştuk heryerine baktı bebişimiz 230 grcık olmuşuz cinsiyetine buda %90kız dedi Allah aşkına kız anneleri ne zaman kesin öğrendiniz neden bana hep %90 diyolar bende annemden ve eşimden başka kimseye bişey diemiyorum %10 luk ihtimal sebebiyle sorana belli değil diyorum ayşeeeeeee bu soruma acil cvp lütfennnn

martın 20sine ayrıntılı usg ve tit.tam kan ve şeker yüklemesi verdi aç gel dedi 22+3 günlük falan olucam kısmetse

sonra akıntımın çok olduğunu söyledim oda renksiz ve kokusuzsa sıkıntı yok dedi,su gibimi dedi ve ama suyunda iyi durumda dedi,midesini,kalbini ,bacakları,kolları ,kulağı gözü heryerini tarif edip gösterdi ( not: ilk doğumumdaki doktorum kendisi bu ona ikinci gidişim yine onda doğum yaparım sanırım)

ağrımdan bahsettim hani şu ayağa kalkınca olandan ve bu gebeliğimin daha zor geçtiğinden oda bana çok normal olduğunu 2.nin biraz zor,3.nün daha zor olduğunu anlattı anlaşıp gittik işte ayrıntılı çekilmiş bir daha gerek yok dedi bende çektirelim dedim onada ok dedi

bizde haberler böyle herkesin güzel haberlerini almak umuduyla

Canımmm ne güzel haberlerle gelmişsin. 12. haftada %80 kız dedi. Nubuna bakarak söyleyebiliyorum dedi. Sonra 15.haftada %100 kız dendi. Ben çok erken öğrendim. Kızımmmm çok hanım kimseleri yanıltmıyor:) Ama doktorumda çok iyi.

ben emin olamıyorum hanzadecim çümkü 12 ve 13. haftalarda erkeğe benziyor dendi sonrasında bir daha hep kıza benziyor dendi son 3 kontroldür %90 kız diyolar ama ben başta erkek fikri oluştuğu için henüz ilan edemedim
Rabbim sağlık versin bizleri sınamasın inş hepsi evlat hiç fark etmez

oohh ne güzel haberleerr gözün aydınn ben 13.haftada öğrendim kız olduğunu %99 dedi o zamandan beride gitmedimm inşallah değişmemiştir alışverişine başladık çünkü

oohh ne güzel haberleerr gözün aydınn ben 13.haftada öğrendim kız olduğunu %99 dedi o zamandan beride gitmedimm inşallah değişmemiştir alışverişine başladık çünkü

ayy ne güzel ya bir bende böyle netleşmedi ne yapalım hayırlısı
ben daha bir iğne almadım 8. aya kadar almamda

Allah sabır versin çok zor

anemmmm kız merak etmemi hiççç aşk olsun ya inan ben son günlerde özellikle işyerindeyken kendimde değilim patronumuz acayip gergin herkeze ağza alınmıcak laflar ediyo diken üstündeyiz resmen topiğide açıyom pek bişey yazmıom eskisi gibi farkındaysan
ammmaaaaa kızçemize çok sevindim ne kadar güzel gayet sağlıklı herşey yolunda ohhh maşallahhhhh (alcam kızımı seni bi ayrı seviyorum zaten gel dünürüm ol şimdiden pergurable duymasın )
ayrıntılıya bir daha gerek yoksa gitme o zaman zaten heryerine bakılmış ya bide tüm organlarına bakılıyo ağzı burnu heryerini söylüyor ama biii pipi mi kutumu göremiyolar mıda %90 diyolar halan onu anlamıyorum ya ama seninki kesin kız bak bizim oğluşlar pattadanak açıveriyolar bacaklarını
canım benim inan çok sevindim güzel haberlerine sabahtan beri iki acı haber aldık Rabbim bundan sonra güzel haberler gelmemizi nasip etsin hepimizinde
bende ayrıntılıya 3 martta gitmeye karar verdim 25 şubat diyodum ya ya sabır dedim bekleyim biraz daha inş ayrıntılı sonuçlarımızda güzel gelir

canlar selam,dr gittim test sonucum hamdolsun iyi dedi,birz da ben netten araştırayım,siz nörüyonuz bakemm

maşallah canım gözün aydın,tatlı cadılarımız artıyooo ben 11.haftada iken dr kesin kız demişti dr baya yoğun ama çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…