hayırlısı canım8.aydan sonra ben doğum yapcam diye kapar bacaklarımı yatar dururum heralde korkudan
anemmmm kız merak etmemi hiççç aşk olsun ya inan ben son günlerde özellikle işyerindeyken kendimde değilim patronumuz acayip gergin herkeze ağza alınmıcak laflar ediyo diken üstündeyiz resmen topiğide açıyom pek bişey yazmıom eskisi gibi farkındaysan
ammmaaaaa kızçemize çok sevindim ne kadar güzel gayet sağlıklı herşey yolunda ohhh maşallahhhhh (alcam kızımı seni bi ayrı seviyorum zaten gel dünürüm ol şimdiden pergurable duymasın )
ayrıntılıya bir daha gerek yoksa gitme o zaman zaten heryerine bakılmış ya bide tüm organlarına bakılıyo ağzı burnu heryerini söylüyor ama biii pipi mi kutumu göremiyolar mıda %90 diyolar halan onu anlamıyorum ya ama seninki kesin kız bak bizim oğluşlar pattadanak açıveriyolar bacaklarını
canım benim inan çok sevindim güzel haberlerine sabahtan beri iki acı haber aldık Rabbim bundan sonra güzel haberler gelmemizi nasip etsin hepimizinde
bende ayrıntılıya 3 martta gitmeye karar verdim 25 şubat diyodum ya ya sabır dedim bekleyim biraz daha inş ayrıntılı sonuçlarımızda güzel gelir
canlar selam,dr gittim test sonucum hamdolsun iyi dedi,birz da ben netten araştırayım,siz nörüyonuz bakemm
kız sen herkese mavi boncuk haaaaanemmmm kız merak etmemi hiççç aşk olsun ya inan ben son günlerde özellikle işyerindeyken kendimde değilim patronumuz acayip gergin herkeze ağza alınmıcak laflar ediyo diken üstündeyiz resmen topiğide açıyom pek bişey yazmıom eskisi gibi farkındaysan
ammmaaaaa kızçemize çok sevindim ne kadar güzel gayet sağlıklı herşey yolunda ohhh maşallahhhhh (alcam kızımı seni bi ayrı seviyorum zaten gel dünürüm ol şimdiden pergurable duymasın )
ayrıntılıya bir daha gerek yoksa gitme o zaman zaten heryerine bakılmış ya bide tüm organlarına bakılıyo ağzı burnu heryerini söylüyor ama biii pipi mi kutumu göremiyolar mıda %90 diyolar halan onu anlamıyorum ya ama seninki kesin kız bak bizim oğluşlar pattadanak açıveriyolar bacaklarını
canım benim inan çok sevindim güzel haberlerine sabahtan beri iki acı haber aldık Rabbim bundan sonra güzel haberler gelmemizi nasip etsin hepimizinde
bende ayrıntılıya 3 martta gitmeye karar verdim 25 şubat diyodum ya ya sabır dedim bekleyim biraz daha inş ayrıntılı sonuçlarımızda güzel gelir
maşallah canım gözün aydın,tatlı cadılarımız artıyooo ben 11.haftada iken dr kesin kız demişti dr baya yoğun ama çok memnunum
kız sen herkese mavi boncuk haaaa
gözün aydın canımcanlar selam,dr gittim test sonucum hamdolsun iyi dedi,birz da ben netten araştırayım,siz nörüyonuz bakemm
ilk ama geliverirse bideboşuna kapama cnm ilk bebekse zaten hemen gelivermiyo
valla ne yalan söyleyeyim herkesle konuşuyoruz yazışıyoruz ama bazıları bir farklı oluyo sende benim nazarımda öylesin cancağızımaçmıyo teyzesi heryerimiz belli bir bacaklarını açmıyo sıpa :44:
valla bilgecim bu kadar üzücü haber varken insanın dilide pek varmıyo bişeyler anlatmaya sanki ayıp olacak gibi geliyo ama inanki burdan birine bişey olsun çok üzülüyorum
boşver sende patron fabrika ayarlarına dönene kadar az takıl buralara arada esiyolar patronlara
boşuna kapama cnm ilk bebekse zaten hemen gelivermiyo
valla ne yalan söyleyeyim herkesle konuşuyoruz yazışıyoruz ama bazıları bir farklı oluyo sende benim nazarımda öylesin cancağızımaçmıyo teyzesi heryerimiz belli bir bacaklarını açmıyo sıpa :44:
valla bilgecim bu kadar üzücü haber varken insanın dilide pek varmıyo bişeyler anlatmaya sanki ayıp olacak gibi geliyo ama inanki burdan birine bişey olsun çok üzülüyorum
boşver sende patron fabrika ayarlarına dönene kadar az takıl buralara arada esiyolar patronlara
gözün aydın canımnetten araştırıp kurcalama kıı doktor iyi demiş daha ne arıyosun
ilk ama geliverirse bideay keşke çıkıverse 2dakikada ben yollarda suyum muyum gelir diye endişeleniyorum ya da yalnız olursam falan :18::18::18:
sağol canım benim hislerimiz karşılıklı demek ne mutlu.
rahat bırakın beni diyo kızçe ayıp göstermem diyo demek ki
aynen valla bu kötü haberler alırken insan kendi sevincini paylaşmaya çekiniyo Rabbim evlatlarımızla sınamasın sağ salim kucaklarımıza alammızı nasip etsin inş.
nagişim bide şu akıntı olayı yaklaşık 2 3 haftadır bende de çoğaldı ilk hamile kaldığımı öğrendiimde baya akıntım oluyodu sonra durmuştu hiç olmuyodu desem yeri ama son haftalarda bende de çoğaltı hatta bi keresinde parça gibi bişey geldi dr normaldir dedi kanlı ve renkli değilse kokuda yoksa sorun olmazmış beyeaz akıntı oluyo zaten dr da demişti beyaz akıntıdır çamaşırda sarı görürsün kuruyunca demişti
patron kafayı yedi bizim iyice ben bide 3 ay yanlız çalıştım müdürüm yoktu özel bi sebepten zorlandım baya dört gözle gelmesini bekledim 3 hafta oldu geleli ama toplamda 3 4 gün gelmiştir işe ona daha çok kızgın patron onun acısını da benden çıkartıyo acayip gerginim iş konusunda çantamı alıp çıkıp gidesim var az daha sabır diye diye oğluşum için katlanıorum valla
yok aslında sen yanlış anladındındın hoppa dındıdndınkız sen herkese mavi boncuk haaaa
boşa kapışmayın canlarım ben uzağa kız vermemmmmmm,gelinde almammmm (Allah'ım sen affet büyük konuşmayayım )
gurbetlik çok zor çok helede hamilelik,doğum olunca daha bir anlıyo insan
ama şöle bursaya yakın yerleri düşünebilirim
korkma cnm benim sabah 7de suyum geldi ikindi 15:50de doğdu hemcecik gelmezbolca elemneşrahleke süresi okuyun doğum kolay oluyomuş kısacık bir süre
aynı durumda demekki akıntı konusu korkuyorum da baya baya günlük pede ragmen altım ıslak gibi :26: oğlumda kupkuruydum mis gibi
ee eteğini dövemeyen köteğini döver demişler senin müdürünkide o misal olmuş
TATLIM dediğin gibi ya sadece afp değeri ile ilgili biley öğrenebildim,gerisi fasafiso,yani bişey öğrenemiyom,boşverdimmmselam canım iyi hadi kızçelerimizden iyi haberler geliyo bugün çok şükür az önce kulaklarını çınlatmıştım bende ama öle önemli bişey değil yani
nette araştırma ya bende öle yapıyom sonuçları alıom nete koşuyom bu defa saçma sapan şeyler okuyom her seferinde bidaha nete bakmıcam diyom dr iyi dediyse iyidir yani araştır araştır yakında prof olcaz zaten
bilgeeeee ben sana küstüm beni merak etmemişsin kızımı istersen vermicem sana hıh
şaka maka ben geldim kızlar kontrolümüz iyi geçti şükürler olsun 2liyi,3lüyü ayrıntılı usg raporunu herşeyi gösterdim konuştuk heryerine baktı bebişimiz 230 grcık olmuşuzcinsiyetine buda %90kız dedi Allah aşkına kız anneleri ne zaman kesin öğrendiniz neden bana hep %90 diyolar bende annemden ve eşimden başka kimseye bişey diemiyorum %10 luk ihtimal sebebiyle sorana belli değil diyorum ayşeeeeeee bu soruma acil cvp lütfennnn
martın 20sine ayrıntılı usg ve tit.tam kan ve şeker yüklemesi verdi aç gel dedi22+3 günlük falan olucam kısmetse
sonra akıntımın çok olduğunu söyledim oda renksiz ve kokusuzsa sıkıntı yok dedi,su gibimi dedi ve ama suyunda iyi durumda dedi,midesini,kalbini ,bacakları,kolları ,kulağı gözü heryerini tarif edip gösterdi ( not: ilk doğumumdaki doktorum kendisi bu ona ikinci gidişim yine onda doğum yaparım sanırım)
ağrımdan bahsettim hani şu ayağa kalkınca olandan ve bu gebeliğimin daha zor geçtiğinden oda bana çok normal olduğunu 2.nin biraz zor,3.nün daha zor olduğunu anlattı anlaşıp gittik işte ayrıntılı çekilmiş bir daha gerek yok dedi bende çektirelim dedim onada ok dedi
bizde haberler böyle herkesin güzel haberlerini almak umuduyla
ah canııımmm,herhalde yani sen de yapıştıraydın o gazdır gaz pırt yap geçer deseydinnnnkızlar bu gıcık hamileler hep benim çevremde mi var merak ettim
eşimin kuzeni de hamile 1 hafta var aramızda yani o 18 haftalık benden küçük oluyo
az önce telde konuştuk o bir aydır hareketleri hissediyomuş çok sert tekme atıyomuş onun oğlu geceleri uyutmuyomu canını acıtıyomuş bebeğin tekmeleri sürekli ama sürekli hareket ediyomuş dr da çok hareketli bir dk durmu bu çocuk demiş hissedersin tabi normal demiş hareketlerini
peki ben niye böle hissetmiyorum halan böyle tekme değil hafif kıpırtı bile hissetmedim yani ayrıca toplu bi bayan kilosu var yani hani zayıflar daha erken hisseder derler ama bu kilodu da hem benim dr 20 haftadan önce imkansız diyo hissetmen hadi hissettin bu kadar tekme atması falan normal mi sizce benim hiç inanasım gelmiyo açıkcası günahına girmeyim diyorum ama sinir oluyorum böyle anlatıldımı
ah canııımmm,herhalde yani sen de yapıştıraydın o gazdır gaz pırt yap geçer deseydinnnn
ah canııımmm,herhalde yani sen de yapıştıraydın o gazdır gaz pırt yap geçer deseydinnnn
kızlar bu gıcık hamileler hep benim çevremde mi var merak ettim
eşimin kuzeni de hamile 1 hafta var aramızda yani o 18 haftalık benden küçük oluyo
az önce telde konuştuk o bir aydır hareketleri hissediyomuş çok sert tekme atıyomuş onun oğlu geceleri uyutmuyomu canını acıtıyomuş bebeğin tekmeleri sürekli ama sürekli hareket ediyomuş dr da çok hareketli bir dk durmu bu çocuk demiş hissedersin tabi normal demiş hareketlerini
peki ben niye böle hissetmiyorum halan böyle tekme değil hafif kıpırtı bile hissetmedim yani ayrıca toplu bi bayan kilosu var yani hani zayıflar daha erken hisseder derler ama bu kilodu da hem benim dr 20 haftadan önce imkansız diyo hissetmen hadi hissettin bu kadar tekme atması falan normal mi sizce benim hiç inanasım gelmiyo açıkcası günahına girmeyim diyorum ama sinir oluyorum böyle anlatıldımı
Valla bende ilk hissettiğimde 17. haftadaydm ama tekme gibi değilde soldan sağa kayma şeklinde sonra yoğun olarak bu şekilde hissettim.. 20. Haftadaym daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum, yoğun olarak akşamları ve gece hareket halinde benmde oğlum:)) persembe kontrolum var benmde cok heyecanliyim, insallah guzel haberlerle devam ederiz...
Ayy sen hissetmiyorum dediysen abartmis da abartmis canim. Belki hisseder ama oyle guclu kuvvetli cok zor yani18 de. Yarin 22ye basliyorum, hissediyorum ama daha uykumdan uyanmadim yaniihic takma canim. Ben senin hissetmeyisini evde oturup kendini dinleyecek firsatin olmamasina bagliyorum. Cunku 19da ancak yatarken falan kendini dinleynce hissediliyo.mesela ben surda 4-5 gundur otururken de hissediyorum, o kadar..
Hic takilma kuzum bosveeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?