2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hayırlısı canım 8.aydan sonra ben doğum yapcam diye kapar bacaklarımı yatar dururum heralde korkudan

boşuna kapama cnm ilk bebekse zaten hemen gelivermiyo

valla ne yalan söyleyeyim herkesle konuşuyoruz yazışıyoruz ama bazıları bir farklı oluyo sende benim nazarımda öylesin cancağızım açmıyo teyzesi heryerimiz belli bir bacaklarını açmıyo sıpa :44:
valla bilgecim bu kadar üzücü haber varken insanın dilide pek varmıyo bişeyler anlatmaya sanki ayıp olacak gibi geliyo ama inanki burdan birine bişey olsun çok üzülüyorum
boşver sende patron fabrika ayarlarına dönene kadar az takıl buralara arada esiyolar patronlara

canlar selam,dr gittim test sonucum hamdolsun iyi dedi,birz da ben netten araştırayım,siz nörüyonuz bakemm

selam canım iyi hadi kızçelerimizden iyi haberler geliyo bugün çok şükür az önce kulaklarını çınlatmıştım bende ama öle önemli bişey değil yani
nette araştırma ya bende öle yapıyom sonuçları alıom nete koşuyom bu defa saçma sapan şeyler okuyom her seferinde bidaha nete bakmıcam diyom dr iyi dediyse iyidir yani araştır araştır yakında prof olcaz zaten

kız sen herkese mavi boncuk haaaa

maşallah canım gözün aydın,tatlı cadılarımız artıyooo ben 11.haftada iken dr kesin kız demişti dr baya yoğun ama çok memnunum

saol cnmmmm bende bir sizle paylaşayım dedim daha kimseye söylemedim,söylemicemde bide sonra erkek olursa aaaa hani kızdı nidaları dinlemek istemiyorum,zaten kiloma yüzüme takık epey insan var çevremde

boşa kapışmayın canlarım ben uzağa kız vermemmmmmm,gelinde almammmm (Allah'ım sen affet büyük konuşmayayım )
gurbetlik çok zor çok helede hamilelik,doğum olunca daha bir anlıyo insan
ama şöle bursaya yakın yerleri düşünebilirim

canlar selam,dr gittim test sonucum hamdolsun iyi dedi,birz da ben netten araştırayım,siz nörüyonuz bakemm
gözün aydın canım netten araştırıp kurcalama kıı doktor iyi demiş daha ne arıyosun
ilk ama geliverirse bide ay keşke çıkıverse 2dakikada ben yollarda suyum muyum gelir diye endişeleniyorum ya da yalnız olursam falan :18::18::18:

sağol canım benim hislerimiz karşılıklı demek ne mutlu.
rahat bırakın beni diyo kızçe ayıp göstermem diyo demek ki
aynen valla bu kötü haberler alırken insan kendi sevincini paylaşmaya çekiniyo Rabbim evlatlarımızla sınamasın sağ salim kucaklarımıza alammızı nasip etsin inş.
nagişim bide şu akıntı olayı yaklaşık 2 3 haftadır bende de çoğaldı ilk hamile kaldığımı öğrendiimde baya akıntım oluyodu sonra durmuştu hiç olmuyodu desem yeri ama son haftalarda bende de çoğaltı hatta bi keresinde parça gibi bişey geldi dr normaldir dedi kanlı ve renkli değilse kokuda yoksa sorun olmazmış beyeaz akıntı oluyo zaten dr da demişti beyaz akıntıdır çamaşırda sarı görürsün kuruyunca demişti
patron kafayı yedi bizim iyice ben bide 3 ay yanlız çalıştım müdürüm yoktu özel bi sebepten zorlandım baya dört gözle gelmesini bekledim 3 hafta oldu geleli ama toplamda 3 4 gün gelmiştir işe ona daha çok kızgın patron onun acısını da benden çıkartıyo acayip gerginim iş konusunda çantamı alıp çıkıp gidesim var az daha sabır diye diye oğluşum için katlanıorum valla

korkma cnm benim sabah 7de suyum geldi ikindi 15:50de doğdu hemcecik gelmez bolca elemneşrahleke süresi okuyun doğum kolay oluyomuş kısacık bir süre

aynı durumda demekki akıntı konusu korkuyorum da baya baya günlük pede ragmen altım ıslak gibi :26: oğlumda kupkuruydum mis gibi
ee eteğini dövemeyen köteğini döver demişler senin müdürünkide o misal olmuş

yok aslında sen yanlış anladındındın hoppa dındıdndın

büyük konuşma tabi gurbetlik çok zor annacım babacımda çok korkuyolardı gurbete giderim diye çok şükür ki dizlerinin dibindeyim halan bikaç basamak kadar uzaklarındayım

canım dr daha önce bana günlük pedlerin pek hijyenik olmadığını sölemişti kullanma demişti hamileyken özellikle enfeksiyon riskimiz daha yüksek oluyo ya zor oluyo günlük ped kulalnmadan da ama ben kullanmıyorum o yüzden aklında olsun

kızlar bu gıcık hamileler hep benim çevremde mi var merak ettim
eşimin kuzeni de hamile 1 hafta var aramızda yani o 18 haftalık benden küçük oluyo
az önce telde konuştuk o bir aydır hareketleri hissediyomuş çok sert tekme atıyomuş onun oğlu geceleri uyutmuyomu canını acıtıyomuş bebeğin tekmeleri sürekli ama sürekli hareket ediyomuş dr da çok hareketli bir dk durmu bu çocuk demiş hissedersin tabi normal demiş hareketlerini
peki ben niye böle hissetmiyorum halan böyle tekme değil hafif kıpırtı bile hissetmedim yani ayrıca toplu bi bayan kilosu var yani hani zayıflar daha erken hisseder derler ama bu kilodu da hem benim dr 20 haftadan önce imkansız diyo hissetmen hadi hissettin bu kadar tekme atması falan normal mi sizce benim hiç inanasım gelmiyo açıkcası günahına girmeyim diyorum ama sinir oluyorum böyle anlatıldımı

TATLIM dediğin gibi ya sadece afp değeri ile ilgili biley öğrenebildim,gerisi fasafiso,yani bişey öğrenemiyom,boşverdimmm
:44:

nagi cnm ne güzel iyi haberlerle gelmene cok sevindim cnm ohhh ne guzel bı erkekten sonra bıde kız ne buyuk bı mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..bende haftaya p.tesi giricem ayrıntılya bakalım hayırlısı Allah tan inş

ah canııımmm,herhalde yani sen de yapıştıraydın o gazdır gaz pırt yap geçer deseydinnnn

ah canııımmm,herhalde yani sen de yapıştıraydın o gazdır gaz pırt yap geçer deseydinnnn

ay günahına girmeyim kimsenin diyorum ama yani bu kadarınada inanasım gelmiyo işte geçende kv diyo işte kuzen hissediyomuş diyo çok hareketliymiş onun ki diyo atıyo dedim valla ben ondan önceyim hissetmiyom o nasıl hissediyomuş inanma anne sen ona dedi alla alla diyo oda
nasıl insanları çekiyorum böle mıknatıs gibi bilmyiom zaten

Valla bende ilk hissettiğimde 17. haftadaydm ama tekme gibi değilde soldan sağa kayma şeklinde sonra yoğun olarak bu şekilde hissettim.. 20. Haftadaym daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum, yoğun olarak akşamları ve gece hareket halinde benmde oğlum:)) persembe kontrolum var benmde cok heyecanliyim, insallah guzel haberlerle devam ederiz...

Ayy sen hissetmiyorum dediysen abartmis da abartmis canim. Belki hisseder ama oyle guclu kuvvetli cok zor yani18 de. Yarin 22ye basliyorum, hissediyorum ama daha uykumdan uyanmadim yanii hic takma canim. Ben senin hissetmeyisini evde oturup kendini dinleyecek firsatin olmamasina bagliyorum. Cunku 19da ancak yatarken falan kendini dinleynce hissediliyo.mesela ben surda 4-5 gundur otururken de hissediyorum, o kadar..

Hic takilma kuzum bosveeer

inş canım inş güzel haberlerle gelirsin sende hepimizde
yani daha erken hissedebilirsin tabi bende 16 haftamda hissettiğimi düşünüyodum sonra durdu dr 20 den önce hissedemezsin diyince açıkcası rahatladım ama tekme olayı canını acıtcak kadar uykusundan uyandırcak kadar olduğuna inanmadım pek o derece gelmek için bence 30 haftayı bile aşmak gerekir diye düşnüyorum ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok ama dr ların dediği ve burda okuduğum kadarıyla öyle yani

kız taktığımdan değilde zaten pek dediklerine takıclam insan da değil kendisi ama yani gıcık oluyorum böyle konuşuldumu da gündüz dediğin gibi işyerindeyim kapatıyorum heryeri uzatıyotıyorum ayaklarımıda hissetcem diye şekilden şekle giriyorum yok yani bazen bi kıpırtı oluyo bende de ama öle tekme falan değil çözemiyorumda ilk olduğu için midir yoksa dr 20 den önce hissedemezsin dedi diye kendimi kandırmayım diye mi bilmiyorum akşam yemekten sonra uzanıyorum koltuğa hissederim belki diye bu seferde uyuyup kalıyorum
bu arada uyku diyince sizin uyku düzeniniz nasıl dün aile hekimi dedi sordu hala çok uyuyomusun dedi evet dedim yani ben bile kendime inanamıyorum artık falan dedim yemekten sonra uykun geliyomu peki dedi özellikle yemekten sonra uymam şart dedim şekerden şüphelendi ailede şeker rahatsızlığı varmı dedi ananemde var şeker yüklemesindebi bakarız dedi ama annemde diyo zaten uykuyu seviyodun diyo hamileliğinde verdiği yorgunlukta eklenince bu kadar çok uyumaya başşladın bişey olmaz normaldir diyo öledir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…