inş canım inş güzel haberlerle gelirsin sende hepimizde
yani daha erken hissedebilirsin tabi bende 16 haftamda hissettiğimi düşünüyodum sonra durdu dr 20 den önce hissedemezsin diyince açıkcası rahatladım ama tekme olayı canını acıtcak kadar uykusundan uyandırcak kadar olduğuna inanmadım pek o derece gelmek için bence 30 haftayı bile aşmak gerekir diye düşnüyorum ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok ama dr ların dediği ve burda okuduğum kadarıyla öyle yani
kızlar bu gıcık hamileler hep benim çevremde mi var merak ettim
eşimin kuzeni de hamile 1 hafta var aramızda yani o 18 haftalık benden küçük oluyo
az önce telde konuştuk o bir aydır hareketleri hissediyomuş çok sert tekme atıyomuş onun oğlu geceleri uyutmuyomu canını acıtıyomuş bebeğin tekmeleri sürekli ama sürekli hareket ediyomuş dr da çok hareketli bir dk durmu bu çocuk demiş hissedersin tabi normal demiş hareketlerini
peki ben niye böle hissetmiyorum halan böyle tekme değil hafif kıpırtı bile hissetmedim yani ayrıca toplu bi bayan kilosu var yani hani zayıflar daha erken hisseder derler ama bu kilodu da hem benim dr 20 haftadan önce imkansız diyo hissetmen hadi hissettin bu kadar tekme atması falan normal mi sizce benim hiç inanasım gelmiyo açıkcası günahına girmeyim diyorum ama sinir oluyorum böyle anlatıldımı
nagi cnm ne güzel iyi haberlerle gelmene cok sevindim cnm ohhh ne guzel bı erkekten sonra bıde kız ne buyuk bı mutluluk Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..bende haftaya p.tesi giricem ayrıntılya bakalım hayırlısı Allah tan inş
Aklım hinliğe çalıştı birden o kadar harekete dikkat et kordon dolanmasın deay tövbe tövbe utandım kendimden
valla bence biraz abartmış bilgecim benim ikinci gebeliğim biliyosun guya ikinciler çabuk hissedilirmiş inanki daha bişey hissetmiyorum :44: arada binicik pıt diye bolan patlar gibi oluyo gazdır diyorumdün gece eşim elini karnıma koydu hafif kıpırtı hissettim minicik ama ahaaaa dedim kesin kız sana tepki verdi zıra oğlum babası ellediğinde duruyodu hiç kıpırdamıyodu
bide bir ip ucu oğluşum karnımda da sakindi bebekliğide sakindi bilmem anlatabildim mi
tşk ederim sevgicim inş değişmezde abimizin kız kardeş isteği sağlıcakla gelir evimizebenim bugün ki muayenemde ayrıntılı gibi ölçtü biçti dr çok memnun kaldım inş seninde içine siner
valla insanı zorla kötü düşünmeye yönlendiriyo bazı insanlar tövbe tövbe bişey anlcatcam size geçen kv geldi işte haraketleri hissediyomusun falan dedi yok dedim hissetmiyorum dr da böle böle dedi dedim bazen bi kıpırtı oluyo gibi ama dedim öle sağlam bi tekme hareket yok daha dedim
demez mi eşime hamileyken kv eşim işte anne karnında çok hareketliymiş bi keresinde organlara dolanmış içerden acillik olmuş işte arkadaşları karnını ova ova bebeği organlardan kurtarmız Rabbim sen affet beni günaha girmeyelim ne olur bana anlatılanı anlatıyorum sen biz şerlerden kötülüklerden koru
valla günaha gircem başıma bişey gelcek diye de korkuyom böle konuşunca tövbe tövbe konuşmucam artık bu sondu
kız taktığımdan değilde zaten pek dediklerine takıclam insan da değil kendisi ama yani gıcık oluyorum böyle konuşuldumu da gündüz dediğin gibi işyerindeyim kapatıyorum heryeri uzatıyotıyorum ayaklarımıda hissetcem diye şekilden şekle giriyorum yok yani bazen bi kıpırtı oluyo bende de ama öle tekme falan değil çözemiyorumda ilk olduğu için midir yoksa dr 20 den önce hissedemezsin dedi diye kendimi kandırmayım diye mi bilmiyorum akşam yemekten sonra uzanıyorum koltuğa hissederim belki diye bu seferde uyuyup kalıyorum
bu arada uyku diyince sizin uyku düzeniniz nasıl dün aile hekimi dedi sordu hala çok uyuyomusun dedi evet dedim yani ben bile kendime inanamıyorum artık falan dedim yemekten sonra uykun geliyomu peki dedi özellikle yemekten sonra uymam şart dedim şekerden şüphelendi ailede şeker rahatsızlığı varmı dedi ananemde var şeker yüklemesindebi bakarız dedi ama annemde diyo zaten uykuyu seviyodun diyo hamileliğinde verdiği yorgunlukta eklenince bu kadar çok uyumaya başşladın bişey olmaz normaldir diyo öledir inş
inş canım inş güzel haberlerle gelirsin sende hepimizde
yani daha erken hissedebilirsin tabi bende 16 haftamda hissettiğimi düşünüyodum sonra durdu dr 20 den önce hissedemezsin diyince açıkcası rahatladım ama tekme olayı canını acıtcak kadar uykusundan uyandırcak kadar olduğuna inanmadım pek o derece gelmek için bence 30 haftayı bile aşmak gerekir diye düşnüyorum ilk hamileliğim olduğu için tecrübem yok ama dr ların dediği ve burda okuduğum kadarıyla öyle yani
Takma cnm insanlar gebe,emziren,çocuklu anne görünce ilk işleri kıyas yapmak eğer yaşta ileriye eski hikayeleri anlatmak zaten.
Şimdi bebeğin hareketleri derler,doğunca benim sütüm fışkırıyor aa sen de yok mu,sonra senin çocuğun kilosu kaç,sonradan senin çocuk da pek iştahsız.çocuk üniversite çağına gelse sınav puanı yarıştırıyorlar bu sefer,toplumsal özelliğimiz sanırım
Aminnn canmm hepimize saglik versin Allahm:)
Gece tekmeyle uyanmadm valla hic, o biraz abarti geldi acikcasi kocasi falan carpmistir gece ona:))) 20. Haftadan once hissedilio ama doktorun niye bole bisey soledi anlamadm, ben 19. Haftadan itibaren cok yogun hissediorm:) darisi basina en kisa zamanda:)
hakketten ya tamda analttığın gibi ilerliyo hayatımız
ayyy eşimin kuzeni bide onu dedi yagöğüslerinden süt geliyomuş sürekli giydiği herşey leke oluyomuş
maşallahhhh dedim bende sen erkenden giriyo bazı evrelere tövbe tövbe
oyyy senin oğluş zaten çok akıllı maşşallah benim oğluşta abisi gibi uslu olur inş valla benimki şuan bana sakin geliyo ultrasyonda da hareketli ama öle kimi diyo ya zıp zıp ordan oraya zıpluyo çok hareketli (bizim cins kuzen gibi ) öylede değil yani eller kollar oynuyo bir iki sağa sola dönüyo okaaa çoğu kezde uyuyo oluyo uyandıryo dr eşim işte anne karnında çok haraketliymiş çocukluğu da ergenliğide adamlığıda hareketli zaten
hakketten ya tamda analttığın gibi ilerliyo hayatımız
ayyy eşimin kuzeni bide onu dedi yagöğüslerinden süt geliyomuş sürekli giydiği herşey leke oluyomuş
maşallahhhh dedim bende sen erkenden giriyo bazı evrelere tövbe tövbe
kız diyorum ya mıknatısmı var bende çekiyorum böle insanları kendimeAaaadaha 18. Haftadan mi sut geliyomus. Cok sasirdimm, cocuk dogana kadar sutun bitmesin bi de deseydin tovbe yaa ama bu kadar erken hic normal degil, ovunulecek bisey degil, benim oyle bisey olsa ödüm patlar doktora kosarim valla
keşkem tel konuşmamızı ses kaydı yapabilsemde size dinletsem bi arıyo bide kapatmak bilmiyooo yaaa tam 32 dakka konuştu demin telde acil işim var dedim kapattım artık telini açmıyorum zaten her zamanAy sen hiç konuşma onla ya da konuşursan da duyma,moral bozmaya programlanmış
benim paşa bir şerbetli tatlı yediğimde içerde parti veriyoduonun dışında sakindi iyiydir iyi sakin bebek iyidir candır
kız diyorum ya mıknatısmı var bende çekiyorum böle insanları kendime
doktora sölemiş zatennnnnnn dr demişkiiiiiiiiiii ooooooo demekkkiii senin sütünnn çok olcakkkk demişşşşşşşşşş aşk olsun sende hemen kötüye yoruyosun 18. haftada süt geliyo 18. haftada 1 aydır hareketleri tekme şeklinde hissediyooooooo
daha üçlü test yaptırmamış onun dr önce ayrıntılı yapılır sonra üçlü test yapılır demiş
ilk teli açtım zaten ah kolum vah kolum diyo ne oldu dedim dün aşı olmuş kolu çok fena ağrıyomuş
bende dün aşı oldum dedim ağrı var da öğle dayanılmıcak bi ağrı değil ki bu kolunu hareket ettirince hafiften aşı yerinde ağrı oluyo sadece dedim yok onun bütün parmakları falan şişiş davul gibi olmuş aşıdan
ay size anlatınca dejarj oluyorum valla yoksa kendimi çok art niyetli hissediyorum daha neler neler varda neyse
keşkem tel konuşmamızı ses kaydı yapabilsemde size dinletsem bi arıyo bide kapatmak bilmiyooo yaaa tam 32 dakka konuştu demin telde acil işim var dedim kapattım artık telini açmıyorum zaten her zaman
selam tontiş anneler
muhabbet koyu, aradan sıvışıp selam vereyim dedim,
Ateşcim yazdıklarına gülüp, yazmadan edemedimmaşaallah kuzenine şimdiden süt veriyomuş
Nagicim iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canım, kız o ayarıca %90 lığımı kaldı
sahiden beni tatlı buluyon mu kızzPUHAHAHAHAH çok tatlısın valla :)
hehehheheheheh
amin canım inş bizde yakın zamanda başlarız hissetmeye
ben panik bir hamile olduğum için dr da bunu bildiği için belki ondan bana öyle emin ve net şekilde hissedemezsin demiştir yani 20. haftalardan önce mutlaka bi çoğumuz hissediyo ama bu hareketler düzenli olmuyo sanırım bu seferde panik yaratırım ben dr da bunu iyi biliyo belkim ondandır belki her hamileye öyle sölüyodur bilemiyorum bende
benim paşa bir şerbetli tatlı yediğimde içerde parti veriyoduonun dışında sakindi iyiydir iyi sakin bebek iyidir candır
heheeee bakın birileri bize malzeme veriyo hergün ne güzel işte sohbet boş kalmıyoo,bilgecanım yarın da bebişlerimizin yok gazıydı,yok bu bişey yemiyo mevzusuydu falan da filan neler döner burada inşallaaahhhhAy sen hiç konuşma onla ya da konuşursan da duyma,moral bozmaya programlanmış
tatlım selam,nasıl oldun bakalım,geçen banyodaki durumdan dolayı,daha iyisin inşallah gülümselam tontiş anneler
muhabbet koyu, aradan sıvışıp selam vereyim dedim,
Ateşcim yazdıklarına gülüp, yazmadan edemedimmaşaallah kuzenine şimdiden süt veriyomuş
Nagicim iyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canım, kız o ayarıca %90 lığımı kaldı
Allah yardim etsin sana yaa) gecen bi arkadasta denk geldim bi hamileyle dedigin gbi haftalar yakinmis kiz beni bi saatte soru yagmuruna tuttu, benim suram soyle oluyo senin de oluyo mu benim dr soyle dedi seninki ne dedi, icim sisti valla sen bi de hep muhattapmissin. Sabir lazim
sahiden beni tatlı buluyon mu kızz
heheeee bakın birileri bize malzeme veriyo hergün ne güzel işte sohbet boş kalmıyoo,bilgecanım yarın da bebişlerimizin yok gazıydı,yok bu bişey yemiyo mevzusuydu falan da filan neler döner burada inşallaaahhhh
tatlım selam,nasıl oldun bakalım,geçen banyodaki durumdan dolayı,daha iyisin inşallah gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?