2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım sağol. Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallah.
Yazışırken devamlı aradım bir yerleri :) daha uygun bır fıyata buldum bır hastane cokda yakın. durumuda anlattım kaç aylık bebiş kaç kilo aldım. dediğin gibi gebe beslenmesinde bilgili bir diyetisyen. yarın oglen ıcın aldım randevuyu. bir ohh çektim valla :))
bir yeşilçay içilir şimdi :)) sağolasın bak ne güzel vesile oldun bana.

Sıkma canını boşver, annen yanında en azından şanslısın okonuda,gerisi yalan zaten :) ( ay inşallah yanlış hatırlamıyorum,senin annendi dimi üst katta oturan??)

Canim ben calistigim icin acikcasi cok ozverili olamiyorum,ama haftada 3-4 ogunumde muhakak et ve et urun leri tuketiyorum,acikcasi sevdigim icin galiba,ben ezelden gobekli oldugum icin eksikligini yasamiyorum Hatta erken bile cikti diyebilirim ama bu bir kriter degil gonlun rahatliyacaksa bir doktoruna danis istersen canim hayirli gebelikler😘😘

Ohh ne güzel :) benimki 2 haftada bir çağırıyor, bir gittiğimde para verip diğerinde vermiyorum..gebeler için öyle sanırım sormayı ihmal erme( bizden 15 günü geçti kontrol sayılmıyo diye para almışlardı, diyetisyenime söyledim 14. Gün geleyim para mevzusu sıkıntı diye, gebelerde öyle değil,2 haftalık periyotlarla geliyosunuz deyip sektetere söyledi ayda 2 kere gidip 1 defa para veriyorum)

Aynen canım. yıllar geçtikçe de tahammül bitiyor sanırım. maddi yada manevi hiçbir şey yok ama sanki saçını süpürge etmiş, servetini sermiş!!!!! artık bende yavaş yavaş çekilmeye başladım zaten. cunku sinirlerim kaldırmıyor. zaten doğumda gelsede bana buyuk zarar. cunku yerınden kalmıyor, hizmet ettirir birde o zamanda buyuk kavga çıkar ( bu arada yaşlı falanda değil bayag genç ve dinç) kendi tek evladına bakmamış bızımkıne mı bakacak ayrıca.

off kafanı sısırdım valla ne dertlıyız bu konuda Rabbım sabır versın bize...

Sağol canım iyi oldu bunu dediğin. zaten ekstra bir harcama olucak bu birde ayda 2 kere ödemede batarız :))) zaten bu hastanelerin açgözlülüğünden usandım. kimi nasıl kandırırsam modundalar.

slm kızlar bebişle yanlız kalmaktan bahsetmişsiniz ya benden bir tiyo size ne kadar erken yanlız kalırsanız o kadar erken anne oluyosunuz tabir doğruysa eğer bir başınıza kalmadan hep birine güvenerek herşey çok kolay benimde oğlumda anacığım 30 gün kaldı sağ olsun sonunda gittiğinde sudan çıkmış balığa dönmüş o gün eşim işten gelene kadar tuvalete bile gidememiştim şimdi hatırladıkça gülüyorum

Sıkma canını boşver, annen yanında en azından şanslısın okonuda,gerisi yalan zaten :) ( ay inşallah yanlış hatırlamıyorum,senin annendi dimi üst katta oturan??)

evet canım benim annem babam üst katımda ama bebişe bakmak için büyük ihtimalle doğumdan belli bi zaman sonra benim işten ayrılmam gerekicek annemin emekliliğine 5 yıl kaldı çünkü inş o günleride görürüz bakalım

Oyle tabi canım :) Rabbim o gücüde verir hem. Ne yalan söyliyim bayag korkuyorum, tecrübesizlik zor ama devamlı dua ediyorum Rabbim sen yardım et diye. Zor mesuliyet bebek bakmak. :) 2. bebişi olanlar zaten önceden beri anne :) ama ilk bebişleri olanlar bile anne olduklarını hissetmeye başlamışlardır. :) ben doğduktan sonra oluyor sanıyordum ama, daha kucağına almadan her an onun ıcın telaşlanıyorsun :) Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç etmesin de biz bakarız bebişlerimize inşallah. dimi ama :)

estafurullah canım olur mu hiç öyle şey bende sizlerin kafasını şişiriyorum ozaman çoğu zaman
kv birbirnize benziyo sanırım benim kide anca yesin içsin gezsin görsün değişik yerleri kendine maddi durumu çok iyi bize gelince borç batak içinde oluyo aman diyorum ya zararı olmasın da naparsa yapsın ama bende geçen eşime dedim düğünde bişey görmedik ev aldık bişey görmedik kv kp den bebek için yüzsüzlük yapcan onlarda tutsun bişeyin ucundan ufakta olsa eksik bişeylerini alsınlar oğlumun söz konusu evlat oluncva istiyoruz herşeyin iyisini alalım yapalım ama mümkün olmuyo destek olmadan bazı şeyler zaten evi alalı 1 yıl olduk daha kredimiz var Allah sağlık versin çalışalımda öderiz ama kv. kp bu kadar umursamaz olmalarına bazen tahammül edemiyorum işte
ay asıl ben mi başını şişirdim neee

bakarız tabi inanın benim ikinci ama sanki herşeyi resetlemişim herşey sıfırdan başlıcak gibi acemi hissediyorum kendimi

aynen canım, ınsan kendıne ıstemıyor da muhtaçta etmesın zaten Rabbım. ama işlerine gelince benım kanımmmm demeyı bılıyorlar.
ee senınde kanınsa 2 çaputla olmuyor bu işler. ya adam akıllı yapacaksın bişeyler yada susacaksın. Heeımm durumları olmaz hepimizin başı ustune ama olupta cimrilik bencillik yapmak. iste ona kabul olmuyor.

şaka gibi valla aynılar ya :) kendı keyfı alısverısı full tıme. bize gelince ölüyozzzz cok sıkışığızz:))
evlendiğimizde bize verdiği hediyesi soylıyımde azcık gulun keyıflenın kendının ve kiracılarının kullandığı eski yemek odası takımı :))) heryerı şişmiş bir çöp yığını. Rahmetli annem hayatta değildi biz evlendiğimizde onun emekli maaşından çeyiz parası geldi hiç bilmiyorduk nasıl sevındık. 2006 da 7.500 dı. ilaç gibi geldi. O zaman bile hüngür hüngür ağladım ahhh annem gıttıgın yerden bıle bakıyorsun bıze dıye. Şimdi 2 ay sonra gezmeye geliyor buraya bakalım o zamandan belli edicek kendini zaten. Lakin eşime soyledm (zaten o benden ıyı bılıyor) gelmesin doğuma yerımız yok misafir odası ıvır zıvır dolacak sonra gelırsın vs vs de diye.

evde 2 tane küçük köpüşüm var. karnım büyüdükçe bazen onlarla bıle zor ılgılenıyorum, birde bebiş gelecek kim çeker misafir hizmetini.

yaa bişey değişmesede insan rahatlıyor valla içini döktükçe :)

Gözlerinin yerine minik boncuk dikşcem daha tamam olmadı :)

canım bunlar bombaaa olmuş yaaaaa bayıldım ellemi dikiyosun yanlarını makinaylamı bende başlıcam artık bişeyler yapmaya ama makinam yok elle dikebilirmiyim içleride elyaf mı aldın bide

canım bunlar bombaaa olmuş yaaaaa bayıldım ellemi dikiyosun yanlarını makinaylamı bende başlıcam artık bişeyler yapmaya ama makinam yok elle dikebilirmiyim içleride elyaf mı aldın bide

:) elimle dikiyorum canım,ince keçe kolay dikiliyor...çıktığımda elyaf almayı unutmuşum pamuk koydum ben de :)

kızlar nasılsınız ? başıma gelenleri yazayım size. pazartesi sabah işe gelmek için kalktım. baktım kalkamıyorum. direk lavaboya koştum çıkardım. su gibi olmuşum terden. ve çıkarmam öğlene kadar hiç durmadı. su içsem çıkardım. doktoru aradık gelin hemen dedi. gittik zehirlenmişim serumlar vitaminler akşam 9 da çıktık hastaneden. şükür bebişim ve ben iyiyiz. bizden haberler böyle. umarım herkes iyidir

canım bizimkiler çok benziyo birbirnine gerçekten Allah rahmet eylesin annene de canım mekanı cennet olsun nasılda yetişmiş yardımınıza çok duygulandım sözlerine
bizde benim düğünüm sırasında ne vadireler atlattık ailecek Allah a şükür bugünümüze ama annem babam söz verdikleri herşeyi fazlasıyla yerine getirirken kv. kp. söz verdikleri takıları yapmadı ev alıcaz peinat yapıcam takım tam olsun başka bişey istemem dediğim halde yapmadılar ev alcanız zaman paramız olmasada arabamızı satar yapmadığımız altınları veririz sana dediler öle söz verdiler düğün öncesi biz ev aldık tekrardan nelerden geçtik kendi annem babam evlerini sattı sırf bizim için kayınpeder de arabasını sattı tüm bunların üstüne evet ama şaka gibi gidip kendine sıfır araba aldı ahhh bir dokun bin ahhh işit haldeyiz sende bende dediğin gbi insan anlatınca biraz rahatlıyo ben çevremde kimseye anlatmıyorum kv kp sorunlarımı en yakın arkadaşım bile detaylı hiç bişeyi bilmez ben utanıyorum onların yaptıklarından artık bide üstüne biz ev alıp o kadar borca sıkıntıya girdiğimizde onların arsaları satıldı miras geldi rakamı bilmiyoruz ama 1 yıl olcak halan o parayı çatır çatır yiyolar ve inanırmısın bana ev hediyesi 15 tl lik bi çaydanlık getirdi ben onu tanımadığım bi insana bile hediye götürmeye çekiniyorum şuan ne kaynımın ne görümcemin bi faydasını görmedim bu güne kadar ki kaynım ev hediye bebek odası baştan aşşağı bana ait dedi sonra kulağınn üstüne yattı hamile kalınca görümcem bastırdı da ilk defa inan bi faydası dokunuyo şuan bize bebek odası sadece mobilyasını kaynım alıyo ben bile hala inanamıyorum ama mobilyamız 1 ay sonra eve gelicek anca o zaman inanırım diyorum

Bebegin kac gram ki canim ilerde gidiyomus ya merak ettim haftasi ultrasyona gire mi buyuk cikiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…