Hamilelik konusunda tecrübeli bi diyetisyen tavsiye ederim,çünkü bebek de girince işin içine daha dikkatli olmak lazım..dediğim gibi eskiye oranla daha fazla yiyorum ama düzenli yiyorum,günde yarım saat de yürüyüş yapıyorum yetiyor..inşallah gönlüne göre olur her şey :)
Allah yardımcın olur canım senin hepimizinde bebek bakımı zor ama Rabbim kuvvetini verir bizlere de
kv deme bana hiç çok dertliyimdir o konu da herkez kv çok iyi bilir ama bide bana sorsalar ağızları çok iyi laf yapar onların
herkez olduğu yerde sağ olsun bi faydasını görmüyorum zararıda dokunmasın yeter bana
Evet canım eskiler öyleymiş gerçekten. valla ne bileyim bu annelik duygusu çok farklı sürekli endişe halinde oluyor insan. aslında dün gelişme geriliğinin nedenlerine baktığımda yeterli protein alamama bana en yakın gibi görünüyor. gün içinde nası besleniyorsun canım özellikle et ürünlerinden?
Canım sağol.Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallah.
Yazışırken devamlı aradım bir yerleri :) daha uygun bır fıyata buldum bır hastane cokda yakın. durumuda anlattım kaç aylık bebiş kaç kilo aldım. dediğin gibi gebe beslenmesinde bilgili bir diyetisyen. yarın oglen ıcın aldım randevuyu. bir ohh çektim valla :))
bir yeşilçay içilir şimdi :)) sağolasın bak ne güzel vesile oldun bana.
Allah yardımcın olur canım senin hepimizinde bebek bakımı zor ama Rabbim kuvvetini verir bizlere de
kv deme bana hiç çok dertliyimdir o konu da herkez kv çok iyi bilir ama bide bana sorsalar ağızları çok iyi laf yapar onların
herkez olduğu yerde sağ olsun bi faydasını görmüyorum zararıda dokunmasın yeter bana
Ohh ne güzel :) benimki 2 haftada bir çağırıyor, bir gittiğimde para verip diğerinde vermiyorum..gebeler için öyle sanırım sormayı ihmal erme( bizden 15 günü geçti kontrol sayılmıyo diye para almışlardı, diyetisyenime söyledim 14. Gün geleyim para mevzusu sıkıntı diye, gebelerde öyle değil,2 haftalık periyotlarla geliyosunuz deyip sektetere söyledi ayda 2 kere gidip 1 defa para veriyorum)
Sağol canım iyi oldu bunu dediğin. zaten ekstra bir harcama olucak bu birde ayda 2 kere ödemede batarız :))) zaten bu hastanelerin açgözlülüğünden usandım. kimi nasıl kandırırsam modundalar.
Sıkma canını boşver, annen yanında en azından şanslısın okonuda,gerisi yalan zaten :) ( ay inşallah yanlış hatırlamıyorum,senin annendi dimi üst katta oturan??)
annişler bunu mutlaka izleyin,izlerken çok ağladım,bu nasıl bir mucize...
http://www.izlesene.com/video/yeni-dogmus-bebegin-annesinden-ayrilmak-istememesi/7214520
slm kızlar bebişle yanlız kalmaktan bahsetmişsiniz ya benden bir tiyo size ne kadar erken yanlız kalırsanız o kadar erken anne oluyosunuztabir doğruysa eğer bir başınıza kalmadan hep birine güvenerek herşey çok kolay benimde oğlumda anacığım 30 gün kaldı sağ olsun sonunda gittiğinde sudan çıkmış balığa dönmüş o gün eşim işten gelene kadar tuvalete bile gidememiştim şimdi hatırladıkça gülüyorum
Aynen canım. yıllar geçtikçe de tahammül bitiyor sanırım. maddi yada manevi hiçbir şey yok ama sanki saçını süpürge etmiş, servetini sermiş!!!!! artık bende yavaş yavaş çekilmeye başladım zaten. cunku sinirlerim kaldırmıyor. zaten doğumda gelsede bana buyuk zarar. cunku yerınden kalmıyor, hizmet ettirir birde o zamanda buyuk kavga çıkar ( bu arada yaşlı falanda değil bayag genç ve dinç) kendi tek evladına bakmamış bızımkıne mı bakacak ayrıca.
off kafanı sısırdım valla ne dertlıyız bu konuda Rabbım sabır versın bize...
Oyle tabi canım :) Rabbim o gücüde verir hem. Ne yalan söyliyim bayag korkuyorum, tecrübesizlik zor ama devamlı dua ediyorum Rabbim sen yardım et diye. Zor mesuliyet bebek bakmak. :) 2. bebişi olanlar zaten önceden beri anne :) ama ilk bebişleri olanlar bile anne olduklarını hissetmeye başlamışlardır. :) ben doğduktan sonra oluyor sanıyordum ama, daha kucağına almadan her an onun ıcın telaşlanıyorsun :) Rabbim bizlere sağlık sıhhat versin kimseye muhtaç etmesin de biz bakarız bebişlerimize inşallah. dimi ama :)
estafurullah canım olur mu hiç öyle şey bende sizlerin kafasını şişiriyorum ozaman çoğu zaman
kv birbirnize benziyo sanırım benim kide anca yesin içsin gezsin görsün değişik yerleri kendine maddi durumu çok iyi bize gelince borç batak içinde oluyo aman diyorum ya zararı olmasın da naparsa yapsın ama bende geçen eşime dedim düğünde bişey görmedik ev aldık bişey görmedik kv kp den bebek için yüzsüzlük yapcan onlarda tutsun bişeyin ucundan ufakta olsa eksik bişeylerini alsınlar oğlumun söz konusu evlat oluncva istiyoruz herşeyin iyisini alalım yapalım ama mümkün olmuyo destek olmadan bazı şeyler zaten evi alalı 1 yıl olduk daha kredimiz var Allah sağlık versin çalışalımda öderiz ama kv. kp bu kadar umursamaz olmalarına bazen tahammül edemiyorum işte
ay asıl ben mi başını şişirdim neee
Gözlerinin yerine minik boncuk dikşcem daha tamam olmadı :)
canım bunlar bombaaa olmuş yaaaaa bayıldım ellemi dikiyosun yanlarını makinaylamı bende başlıcam artık bişeyler yapmaya ama makinam yok elle dikebilirmiyim içleride elyaf mı aldın bide
canım bizimkiler çok benziyo birbirnine gerçekten Allah rahmet eylesin annene de canım mekanı cennet olsun nasılda yetişmiş yardımınıza çok duygulandım sözlerineaynen canım, ınsan kendıne ıstemıyor da muhtaçta etmesın zaten Rabbım. ama işlerine gelince benım kanımmmm demeyı bılıyorlar.
ee senınde kanınsa 2 çaputla olmuyor bu işler. ya adam akıllı yapacaksın bişeyler yada susacaksın. Heeımm durumları olmaz hepimizin başı ustune ama olupta cimrilik bencillik yapmak. iste ona kabul olmuyor.
şaka gibi valla aynılar ya :) kendı keyfı alısverısı full tıme. bize gelince ölüyozzzz cok sıkışığızz:))
evlendiğimizde bize verdiği hediyesi soylıyımde azcık gulun keyıflenınkendının ve kiracılarının kullandığı eski yemek odası takımı :))) heryerı şişmiş bir çöp yığını. Rahmetli annem hayatta değildi biz evlendiğimizde onun emekli maaşından çeyiz parası geldi hiç bilmiyorduk nasıl sevındık. 2006 da 7.500 dı. ilaç gibi geldi. O zaman bile hüngür hüngür ağladım ahhh annem gıttıgın yerden bıle bakıyorsun bıze dıye. Şimdi 2 ay sonra gezmeye geliyor buraya bakalım o zamandan belli edicek kendini zaten. Lakin eşime soyledm (zaten o benden ıyı bılıyor) gelmesin doğuma yerımız yok misafir odası ıvır zıvır dolacak sonra gelırsın vs vs de diye.
evde 2 tane küçük köpüşüm var. karnım büyüdükçe bazen onlarla bıle zor ılgılenıyorum, birde bebiş gelecek kim çeker misafir hizmetini.
yaa bişey değişmesede insan rahatlıyor valla içini döktükçe :)
Bu arada bebeğin durumu da önemli..normalde 16. Haftada kilo vermeyi durduracaktı,oğlum 1 hafta ilerden gittiği için 18. Haftaya uzattı..şimdi de 20 lere uzadı..eğer bebeğim normal seyrediyo olsaydı ya da geriden geliyo olsaydı ona göre program yapıcaktı muhtemelen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?