2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bende temmuz annesiyim .çok hareketli aktif bir topik olmuş çok beğendim 3 gündür okuyorum ama hızlı ilerlio. hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah .

bencede kendine dikkat et cnm bir ayda 3 kilo çok bencede son aylarda yeterince kilo alıyorsun zaten ayrıntılında ii geçer inşallah.... prenseslerde çoğalmaya başladı sağlıkla kucağına al
bir cuma daha bitiyor çok şükür yarın kısmetse paşamı göreceğim detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey yolundadır
inşaalah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
ıyı aksamlar kızlar ben yemek yıyemıyorum daha dogrusu soganlı yemek yıyemıyorum canım hep kızartma yemek ıstıyo ıstahla yıyorum karnım tıkabasa doyuyo bı zararı olurmu cok kızartma yemekle
canın çok istiyorsa tabiki ye ama abartma bence sonra sana bol kilo olarak döner herşeyin kararı iyidir bebeğin içinde daha sağlıklı şeyler yemelisin bence
bende temmuz annesiyim .çok hareketli aktif bir topik olmuş çok beğendim 3 gündür okuyorum ama hızlı ilerlio. hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah .
hoşgeldin cnm .....

Kızlar Ankarada sezeryanla doğum için sizce Hrs,Medicana yada Akay ın arasından hangisini seçmeliyim ?:26:

Üçüne de gitmedim canım ama arkadaşım hrs de yapcak ikizlerinin doğumunu..kimi çok övüyor kimi memnun değil hrs den,fiyatlarının da yüksek olduğunu duydum...medicana için fiyatları uygun çoğu hastaneye göre,memnun olanlar da olmayanlar da var..akay hakkında hiçbirşey duymadım:/ ama araştırmalarım sonucu şunu öğrendim ki biri için mükemmel olan doktor-hastane bir başkası tarafından çok kötüleniyor...bence 3 ünü de gezip gör git incele,hangisi içine sinerse onu seç :)

slm kızlar şöyle bi baktımda bu yıl erkek bebek %90 lardaymış.maşallh da isim konusuna hiç girdinizmi erkek olursa ne koymayı düşünüyosunuz.benim bi oğlum var adı emir,şimdiki ne olsun acaba????

benim doğumum ağustosun 26. gününe denk geliyor ama ikizlere hamileyim dr büyük ihtimalle temmuzda doğallar diyor iki gün oldu cinsiyetlerini öğrendim ikiside erkek kime sorsam erkek diyor sanırım bu sene erkek senesiii.))))))) 3 yaşında da bir cimcimem var rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı naşi etsin inş

bana da oluyor ama bugun onu gördüm normalmiş oğluşum. bazen öyle hissedebilirmişiz özellikle tuvalette çişimizi yaparken. canımıızı sıkmamıza gerek yokmuş. şükürler olsun her şey yolunda gidiyor. allahım bebişlerimizi ve bizleri korusun..

Kişinin
Hadi hayirli olsun ne güzel yardimcinda hazirmis :)) ya temmuz senin için 1 ay önce degilmi nasıl oluyor öyle

bir cumartesi sabahından daha günaydın herkezeeeeeee
uyumayınnnn kalkınnnnn

Gunayyyydiiinnnn biz uyandik bileeee :))
çalışıyomusun canım c.tesi işçileri az kişiyiz nöbetteyiz topikte
Günaydın canm 6'dan beri ayaktayım valla uykular tutmuyor artık:)))

seni uykular tutmuyo bende uykulardan uyanamıyorum yaaa nasıl bir uyku halim var ben bile inanamıyorum artık kendime bıraksalar 24 saat uyucam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…