Gözlerinin yerine minik boncuk dikşcem daha tamam olmadı :)
Bebegin kac gram ki canim ilerde gidiyomus ya merak ettim haftasi ultrasyona gire mi buyuk cikiyi
canım bizimkiler çok benziyo birbirnine gerçekten Allah rahmet eylesin annene de canım mekanı cennet olsun nasılda yetişmiş yardımınıza çok duygulandım sözlerine
bizde benim düğünüm sırasında ne vadireler atlattık ailecek Allah a şükür bugünümüze ama annem babam söz verdikleri herşeyi fazlasıyla yerine getirirken kv. kp. söz verdikleri takıları yapmadı ev alıcaz peinat yapıcam takım tam olsun başka bişey istemem dediğim halde yapmadılar ev alcanız zaman paramız olmasada arabamızı satar yapmadığımız altınları veririz sana dediler öle söz verdiler düğün öncesi biz ev aldık tekrardan nelerden geçtik kendi annem babam evlerini sattı sırf bizim için kayınpeder de arabasını sattı tüm bunların üstüne evet ama şaka gibi gidip kendine sıfır araba aldı ahhh bir dokun bin ahhh işit haldeyiz sende bende dediğin gbi insan anlatınca biraz rahatlıyo ben çevremde kimseye anlatmıyorum kv kp sorunlarımı en yakın arkadaşım bile detaylı hiç bişeyi bilmez ben utanıyorum onların yaptıklarından artık bide üstüne biz ev alıp o kadar borca sıkıntıya girdiğimizde onların arsaları satıldı miras geldi rakamı bilmiyoruz ama 1 yıl olcak halan o parayı çatır çatır yiyolar ve inanırmısın bana ev hediyesi 15 tl lik bi çaydanlık getirdi ben onu tanımadığım bi insana bile hediye götürmeye çekiniyorum şuan ne kaynımın ne görümcemin bi faydasını görmedim bu güne kadar ki kaynım ev hediye bebek odası baştan aşşağı bana ait dedi sonra kulağınn üstüne yattı hamile kalınca görümcem bastırdı da ilk defa inan bi faydası dokunuyo şuan bize bebek odası sadece mobilyasını kaynım alıyo ben bile hala inanamıyorum ama mobilyamız 1 ay sonra eve gelicek anca o zaman inanırım diyorum
Ellerine sağlık harika olmuşlar. bayıldım..
anladım canım çok güzel olmuş valla resmi bilgisayarıma kaydettim hatta kopya çekebilirim sonra inş iyi yerlerde kullanmakta nasip olur:) elimle dikiyorum canım,ince keçe kolay dikiliyor...çıktığımda elyaf almayı unutmuşum pamuk koydum ben de :)
çok geçmiş olsun canım ya o kdar da yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz ama işte sakınan göze çöp batar derler yakızlar nasılsınız ? başıma gelenleri yazayım size. pazartesi sabah işe gelmek için kalktım. baktım kalkamıyorum. direk lavaboya koştum çıkardım. su gibi olmuşum terden. ve çıkarmam öğlene kadar hiç durmadı. su içsem çıkardım. doktoru aradık gelin hemen dedi. gittik zehirlenmişimserumlar vitaminler akşam 9 da çıktık hastaneden. şükür bebişim ve ben iyiyiz. bizden haberler böyle. umarım herkes iyidir
valla canım son cümlende beni çok ama çok iyi anladığını düşünüyorum.Pes diyorum ya.. ben insanlar nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. kendi evladı çırpınırken nasıl lüks peşinde koşulur hayret.
Bizimki yardım etmesini geçtim zaten. Gireceği işe bile engel oldu. Eşim o gun o işe girebilseydi durumumuz şuan cok farklı olurdu. Ama ben artık anlamaya çalışmıyorum, cunku anlayabilinecek bir durum yok. iş artık yardım etmemekten ziyade kuyu kazmaya dönüştü.
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende konuşamıyorum kimseyle seninle aynı sebepten.. utanıyorum cunku.. birde ilk yıllarda böyle bır karakterle karsı karsıya oldugum hic aklıma gelmiyecegi için cok saf ve içten yaklaştım ki kanımı kuruttu.
Umarım olmaz ama o mobilyanında lafı bitmez gibi geliyor bana. aldık ta aldık.. diye.
ben de adıyamanlı sayılırım canım 23 yıl oldu yerleşeli,eşim de oralı,ben antebe atandıktan sonra evlendik,eşimi alıp buraya getirdimbende adıyamanlıyım 10 yıl önce gölbaşına gelin geldim. Eşimin işi burda olduğu için dahada çıkamadık. Benim annemlerde adıyamanda. Hemşerimiyiz yoksa canım. Ya bende doktorumu çok seviyorumda tahlil filan yapmaması beni telaşlandırıyo. Yoksa ultrason kalitesi çok güzel bebeğin heryerini detaylı detaylı anlatıyo. Amaan bende 10 yıl sonra gördüğüm için çok pimpirikliyim heralde. Ne olacak sonradan görme oldum
:18:
3 hafta önce 161 grdı, neye göre söylüyor doktorum bilmiyorum ama haftasına göre 5 gün ilerden gidiyor demişti..
ıyı aksamlar kızlar ben yemek yıyemıyorum daha dogrusu soganlı yemek yıyemıyorum canım hep kızartma yemek ıstıyo ıstahla yıyorum karnım tıkabasa doyuyo bı zararı olurmu cok kızartma yemekle
Boşuna kilo alirsin gibi geliyor bana, bu arada bugün bir hamilelik hikayesi duydum yine, çok fazla kemik suyu yemek kemikleri sertlestirdiginden Neredeyse bebegin bingildaklari anne karninda kapaniyormus, kizlar bugünlerde Dr randevusu olan varsa sorun bunu lütfen benim daha 1 ayim var rendevuma
Yok cnm olur mu şey,annem bana hamileyken bol bol et suyu içmiş nasıl içtiyse ama gayet normal olmuşun.Hurafe o cnm,bebeklerde erken bıngıldak kapanması yapan şeylerden biri kalsiyum fazlalığı ama onun da farklı nedenleri var.Zaten anne karnında bebeğe herşeyde ihtiyacı olanı kadar geçiyor.
bir cuma daha bitiyor çok şükür yarın kısmetse paşamı göreceğim detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?