2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Pes diyorum ya.. ben insanlar nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum. kendi evladı çırpınırken nasıl lüks peşinde koşulur hayret.
Bizimki yardım etmesini geçtim zaten. Gireceği işe bile engel oldu. Eşim o gun o işe girebilseydi durumumuz şuan cok farklı olurdu. Ama ben artık anlamaya çalışmıyorum, cunku anlayabilinecek bir durum yok. iş artık yardım etmemekten ziyade kuyu kazmaya dönüştü.

O kadar iyi anlıyorum ki seni bende konuşamıyorum kimseyle seninle aynı sebepten.. utanıyorum cunku.. birde ilk yıllarda böyle bır karakterle karsı karsıya oldugum hic aklıma gelmiyecegi için cok saf ve içten yaklaştım ki kanımı kuruttu.

Umarım olmaz ama o mobilyanında lafı bitmez gibi geliyor bana. aldık ta aldık.. diye.

:) elimle dikiyorum canım,ince keçe kolay dikiliyor...çıktığımda elyaf almayı unutmuşum pamuk koydum ben de :)
anladım canım çok güzel olmuş valla resmi bilgisayarıma kaydettim hatta kopya çekebilirim sonra inş iyi yerlerde kullanmakta nasip olur

çok geçmiş olsun canım ya o kdar da yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz ama işte sakınan göze çöp batar derler ya

güneş tamamen gitmeden ben yuruyuse çıkıyorum :) optum sizi coookkk

valla canım son cümlende beni çok ama çok iyi anladığını düşünüyorum.
kesinlikle bitmicek kv sağa sola herkeze dicekki bebek odasını komple biz yaptık bundan adım gibi eminim oysaki sadece mobilyası alıyo bi mobilyayla iş bitmiyo daha nice masraflar oluyo hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri her dışarı çıkışımızda ufakta olsa bi parça alıyoruz sonra bakıyoruz daha hiç bişey yok o kadar eksik varki sizlerde çok iyi biliyosunuz masrafları eksikleri
ama bu defa bende onlar gibi yüzsüzlük yapıcam kv şunu da sen al bari falan dicem yani demiyozda ne oluyo sanki iyi mi oluyoz yapmadıkları yanlarına kar kalıyo şimdi eltimde hamile y.dışında onun yanına gittiler 10 gün oldu hala ordalar ona o kadar masraf yapılıyo sırf eltim için burdan taaa sudan a gidiliyosa bizede yapsın bişeyler
ay bitmez bu konu ne kadar takmcıam diyoruz ama yine an geliyo sinir boşalması yaşıyoruz sanırım

ben de adıyamanlı sayılırım canım 23 yıl oldu yerleşeli,eşim de oralı,ben antebe atandıktan sonra evlendik,eşimi alıp buraya getirdim

Herkese tekrarda slmlar:=)
Ne güzel bebişlerimiz büyüyor herkes de güzel haberler.
biz de geçen hafta gittik en son doktora.17+2'ydik. 200 gr olmuş miniğim ama ben
bir ay içinde 3 kilo almışım doktorum kendime dikkat etmemi söyledi.Yürüyüş çok yapamıyorum çalıştığım için ama artık yarım saatte olsa yapmam gerekiyor.
Bir daha ki ay ayrıntılı usg yapılacak inşallah sonucu iyi olur :=) Bu arada en önemli haber bir prenses geliyor:=))))))

iyi akşamlar iyi tatiller bol dinlenmeler benim gözler artık pes etti bilg. kapatacam.(eskden bi devlet dairesine gidince mesai bitimine 10-15 dk kala kimseyi bulamzdım bulduklarımd bilg kapalı işlem yapamıyoruz derdlerdi okadar sinir olurdumki şimdi biraz anlıyorum onları tabi benim işim halkla değil o kadarda insafsız olamam)

ıyı aksamlar kızlar ben yemek yıyemıyorum daha dogrusu soganlı yemek yıyemıyorum canım hep kızartma yemek ıstıyo ıstahla yıyorum karnım tıkabasa doyuyo bı zararı olurmu cok kızartma yemekle

ıyı aksamlar kızlar ben yemek yıyemıyorum daha dogrusu soganlı yemek yıyemıyorum canım hep kızartma yemek ıstıyo ıstahla yıyorum karnım tıkabasa doyuyo bı zararı olurmu cok kızartma yemekle

Boşuna kilo alirsin gibi geliyor bana, bu arada bugün bir hamilelik hikayesi duydum yine, çok fazla kemik suyu yemek kemikleri sertlestirdiginden Neredeyse bebegin bingildaklari anne karninda kapaniyormus, kizlar bugünlerde Dr randevusu olan varsa sorun bunu lütfen benim daha 1 ayim var rendevuma

Yok cnm olur mu şey,annem bana hamileyken bol bol et suyu içmiş nasıl içtiyse ama gayet normal olmuşun.Hurafe o cnm,bebeklerde erken bıngıldak kapanması yapan şeylerden biri kalsiyum fazlalığı ama onun da farklı nedenleri var.Zaten anne karnında bebeğe herşeyde ihtiyacı olanı kadar geçiyor.

Ay kızlar çok bebek alışverişi yapasım geliyor,gidip bir sürü şey alasım geliyor ya,içimdeki alışveriş canavarı esir aldı imdaaat

Son düzenleme:

Aman ne bileyim ya pimpirik konusunda prof oldum ben

bir cuma daha bitiyor çok şükür yarın kısmetse paşamı göreceğim detaylı ultrasonumuz var inşallah her şey yolundadır

İnşaallah yolundadır bizim kucukhanim dun yüzünü göstermemek için yüzünü kapattı :)) acaba sana boyunu soyliceklermi bizim Dr biz söylemiyorum doğru olmayacağı için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…