Yaa canm uyandıktan sonra uyuyamıyorum ee malum çok su içtiğimden sabaha karşı artık lavabo için kalkıorm ondan sonra uyu uyuyabilirsen ama gündüz uyuyorum dayanamıyorum:)
nedense bugün ben de uykuluyum. uykum genelde düzenlidir gece 11 sabah en geç 8 e kadar uyuyorum. kulaklarım 2 gündür rahat vermedi kalbim kulaklarımda atıyo sanki tabi baş ağrısıda cabası
Yaa canm uyandıktan sonra uyuyamıyorum ee malum çok su içtiğimden sabaha karşı artık lavabo için kalkıorm ondan sonra uyu uyuyabilirsen ama gündüz uyuyorum dayanamıyorum:)
gün içinde uyuduğun için belki sabahları erken kalkıyosundur bende lavaboya kalkıyorum ama 10 dakka bile vaktim varsa hemen dalıyorum uykuya sabah 7 de kalkıyorum ben çalışıyorum gün içinde uyuma uyuklama şansımda yok y 5 de işten çıkıyorum yemek hazırla ye çoğu zaman 7 7,30 da uyuyup kalıyorum akşam aktivitesi yok dencek kadar azaldı hamileliğimde
inşallah :) sağol tatlımm Allah sağlıklı bir şekilde kucamıza Almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :) nası bir his cok merak ediyorum benimkide 1 aya kalmaz atmaya başlar diye tahmin ediyorum :))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
inşallah :) sağol tatlımm Allah sağlıklı bir şekilde kucamıza Almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi :) nası bir his cok merak ediyorum benimkide 1 aya kalmaz atmaya başlar diye tahmin ediyorum :))http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
günaydın herkese, bizde dün ayrıntılı ultrasyondaydık çok şükür iyiyiz, bebeği görmek çok büyük bir heyecan, Allah herkese sağlıkla kucaklamayı nasip etsin,
Ben de aynen bakıyorum cok yazamiyorum ama seni merak ettim hatta evli mutlu ya bilem sordum yani .en son rahatsizdin meraklandim.bende iyim iste öksürük ve baş dönmesi dışında cok şükür. Göbisim çıktı artik iyce belli hamile olduğum. Inanamiyorum yari yolu tamamlamisiz.artik ruyalarimda doguma bile gidiyorum.ben dogurana kadar olmezsem iyisir
Ben de aynen bakıyorum cok yazamiyorum ama seni merak ettim hatta evli mutlu ya bilem sordum yani .en son rahatsizdin meraklandim.bende iyim iste öksürük ve baş dönmesi dışında cok şükür. Göbisim çıktı artik iyce belli hamile olduğum. Inanamiyorum yari yolu tamamlamisiz.artik ruyalarimda doguma bile gidiyorum.ben dogurana kadar olmezsem iyisir
Allaha sukur iyim cnim persmbe gumu asimi oldum kan werdm iyi cikti snuclarm gecmis olsun sanada dikkat et kendne benim gobis aldi basini gdiyo
6kilo almisim 60kiloyum bnde ruyamda gormdgm sey yk:)
kızlar ya bizim randevumuz 3 martta ayrıntılıya ama ben o güne kadar dayanamıcam sanırım dr arıcam birazdan inş kızmazda p.tesi sabahtan gidip iki dakka da olsa bi oğluşumu göreyim dicem 20. haftalık olduk halan tam anlamıyla bişey hissedemiyorum buda beni her geçen gün daha da huzursuzlaştırıyo yalvarıyorum artık hadi oğlum anneye hissettir kendini diye ama yok dinlemiyo beni
gerçekten çok huzursuzlanşmaya başladım artık herkez hissediyo ya
kızlar ya bizim randevumuz 3 martta ayrıntılıya ama ben o güne kadar dayanamıcam sanırım dr arıcam birazdan inş kızmazda p.tesi sabahtan gidip iki dakka da olsa bi oğluşumu göreyim dicem 20. haftalık olduk halan tam anlamıyla bişey hissedemiyorum buda beni her geçen gün daha da huzursuzlaştırıyo yalvarıyorum artık hadi oğlum anneye hissettir kendini diye ama yok dinlemiyo beni
gerçekten çok huzursuzlanşmaya başladım artık herkez hissediyo ya
Canım ya ben de 19. haftamın içindeyim aynen ben de birşeyler hissedemiyorum. Okuyorum 17. haftalarda falan kıpır kıpır falan diyorlar ama ben doktoruma sordum. O bana 22. haftaya kadar bekleme zaten doğrusuda budur dedi. Valla o yüzden artık hiç dinlemiyorum. Yoksa gerçekten insan kafayı yer. Çünkü bu dönemlerde bir kaç gün birşeyler hissedip ertesi gün hissetmeme durumunda panik olabiliyor. Ayrıntılı içinde benim doktorum en uygun hafta 22. hafta dedi bana. Zor ama beklicez artık ne yapalım
Canım ya ben de 19. haftamın içindeyim aynen ben de birşeyler hissedemiyorum. Okuyorum 17. haftalarda falan kıpır kıpır falan diyorlar ama ben doktoruma sordum. O bana 22. haftaya kadar bekleme zaten doğrusuda budur dedi. Valla o yüzden artık hiç dinlemiyorum. Yoksa gerçekten insan kafayı yer. Çünkü bu dönemlerde bir kaç gün birşeyler hissedip ertesi gün hissetmeme durumunda panik olabiliyor. Ayrıntılı içinde benim doktorum en uygun hafta 22. hafta dedi bana. Zor ama beklicez artık ne yapalım
doktorlarımız aynı şeyleri sölemiş canım en son gittiğimde benim dr da 20 hatta 22. haftayı bulur hissetmen dedi eğer hissedyiorum diyosan o bebek değil bağırsak hareketleridir dedi emin bi şekilde 20. haftaya da girince ha hissederim ha hissederim diye diye yok ama arada bi nadiren küçücük bi balon patlaması gibi oluyo 2 3 günde bir kere oda kaç gündür yine bişey hissedemiyorum burdan da tekmeleyenleri okuyunca iyice paranoyak oluyorum işte ayrıntılı içinde benim dr 20 hafta bitmiş olsun dedi 21 haftaya da yani 3 martta gitcem Allah nasip ederse bende eşime söledim zaten şimdi eşimde gitmeyelim diyo üst üste 2 kez bebeği o ışınlara maruz bırakmayalım diyo bakalım beklicez artık 3 martı napalım