2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cok gecmis olsun canim. Ailede olmasa bile gebelige bagli seker de olabiliyor ya. Benimki de tok karna bakildi 94 cikmisti Sekerim. Dusuk biraz dedi. Ailemde de var ama bakalim bilmiyorum ne yapicam... bakmadilarmi kandan sekerine.
salı yaptırdım dun sonuçları aldım şükür bir şey çıkmadı ama yınede dikat etmem gerektiğini soyledı canım

Hahahaa.okudum simdi.aynen tatlim olumlu dusun icindeki yaramazlara soyle yok oyle erken gelmek diye.yani ikiz tamam erken kabulumuz ama ben hep diyorum 32 den once dogurmayacagim sizi.ayaklarimi duvara yasliyorum gelmek yokkkkk diye bagiriyorum

Merhaba cnm tup bebek ozel bolumundeki listede gordum adini. Irenbede yaptirmissin sen sanirim. Ben de israil beyin hastasiyim ve irenbede calisiyor artik israil bey orda bu pazartesi yumurtalarim toplanacak. Senin de dr israel bey miydi ?
Seninde 2. Denemenmis sanirim sizde sorun neydi canm ve memnun kaldinmi?
Kusira bakma basini agritiyorum. Cokk heycanliyim

Rabbim yardımcın olsun bitanem inşallah hiç bir sorun çıkmayak. Sağlıkla evladına kavuşacaksin...

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ve minik bebeğinle...

sagol canım benimde kafamda soru işareti oluştu ama doktorum 100 luk yapalım deyince bişey demedim. Acaba bir zararı olur mu?

sagol canım benimde kafamda soru işareti oluştu ama doktorum 100 luk yapalım deyince bişey demedim. Acaba bir zararı olur mu?
Banada 100luk dedi canim ya ben arayip 50lik yaptirmak istedigimi soyliycem benim ayakra durmam yasak 100luk oluncada 4 saat hastanede kalmak gerekiyormus bilemedim napcami

Allahım korusun esirgesin bebeğini.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...Rabbim korusun esirgesin

Bilmiyorum ki sanmam 75 likle 100 luk arasinda pek bi fark olmaz heralde. Bu konu suan gundemde ve muglak ya bisey diyemeyecegim. Demekki 50 likle ugrasmayalik iki kere yapmayalim diye direk 100 istedi. Sende polikistik over filan varmiydi yada aclik sekerin sinirda filan mi cikiyor ki.
Banada 100luk dedi canim ya ben arayip 50lik yaptirmak istedigimi soyliycem benim ayakra durmam yasak 100luk oluncada 4 saat hastanede kalmak gerekiyormus bilemedim napcami
ciddi misin. 100 luk yuklenince 4 saat mi. Inanmiyorum. Ben kafayi yerdim heralde iki saatte komaya giriyordum rssmen. Guzel bi yerde konusarak yaptir istersen musahade odasi filan versinler sana

100 mg biraz korkuttu beni canım ya.. bebeklere zararı olur mu diye endişe etmeye başladım.
ama doktoruma cok güveniyorum mecbur o ne derse o olcak..
yinede düşünmeden edemiyor insan..
acaba ikiz old için mi 100 luk istedi diye düşünmüştüm ama seninde ikiz sonuçta..

canım 4 saat mi nasıl beklicez cok zor valla.
doktorumuza güvenmekten başka yapcak bişey yok cnm
inş iyi bir şekilde atlatırız.
senin ne zaman olucak yüklemen tatlım?

yok canim ikizle ilgili degil. Muhtemelen 50 lik bozuk cikarsa iki kdr3 yaptirmayalim diye demistir. Yada dedigim gibi sende seker egilimi gorduyse ondan net ciksin sonuc istemistir.
Cok kilo aldiysan, yada bebekler cok kilolu ise, ailende seker hastasi coksa, pco luysan, aclik kan sekerin sinirda yda sinira yakin cikiyorsa yatkinlik gormus olabilir. Yada bu kadar ince dusunmeyip kisa yoldan gitmek istemis olabilir.

canım 4 saat mi nasıl beklicez cok zor valla.
doktorumuza güvenmekten başka yapcak bişey yok cnm
inş iyi bir şekilde atlatırız.
senin ne zaman olucak yüklemen tatlım?

Canım Merhaba,

Benden 50 lik yaptırmamı istedi. senin ikiz olduğu için demek ki 100 lük istedi. Sen içini rahat tut kuzum. her şeyin gayet güzel, yolunda, normal gidiyor maşallah . Hiç bir şey olmaz merak etme, doktorumuza güven. En yakın arkadaşımında bugün yumurta toplaması var, şuan merkezdeler . ilk çocuğu normal yolla oldu ama ikicisi için tedavi gerekti. benden sonra tavsiyelerimle oda bizim doktora gitti. önce ufak bir operasyon yapıldı ve ona baya farklı bir prosedür uyguladı. demek ki kişiye göre, duruma göre çok değişiklik gösteriyor bu durumlar. Bizim doktorumuz kime neyi uygulaması gerektiğini çok iyi biliyor. Allahım, canım arkadaşıma ve bizlere inşallah kolaylıkla, sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada hasta olmana üzüldüm, geçmiş olsun canım benim

sende mi bende balıktan tiksiniyorum görmek bile istemiyorum zaten eskiden de ork sevmezdim , şeker alt sınırı 75 benim 72 çıkmış ana sağlıktaki doktor pek önemli değil dedi kendi doktorum daha sonuçları görmedi, diğerine gelince bizde transferden önceydi en son geçen ben bi niyetlendim akşama süsleniyim falan dedim o gün üçlü tarama sonucu kötü çıktı sonra unuttum gittim kıcacıkta yazık askerliği bu kadar saymamıştır

Evet canim ya. beslenme konusunda tek uzuldugum balik ve koy sutu icememek. Hos pastorize de icemiyorum ya yogurtla takviye ediyorum.
Ammaannn saysinlar azicik safak. Askerlik ne kelime. Askerligini yapmis 5 ayda bizim simdilik 7 ay. Bir de daha var doguma ustune lohusalik uzun donem
gerci sagolsun benden daha iradeli. Benim kasilmalarim basladigi icin kasilmayi tetikler diye iliskiyi birak herseyi yasakladi dr. Onun da gozu korktu napsin. Cogu gitti azi kaldi surda Allahin izniyle.
tarama testine de cok canini sikma konusmustuk gerci ama ben o kadat cok gordum ki sakat alalim diyip sapasaglam bebekler. Ben hicbirini yaptirmadim. Neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Rabbim buyuktur

kanbolat Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle, ya arkadaşlar bu şeker yüklemesi ne gıcık birşey ya televizyona çıkanlar nasılda aklımızı karıştırıyor ama biz en iyisi kendi doktorumuza güvenelim Allah'a da emanet edelim bebişleri:)

benim ki tahmînimden iradeli çıktı bebek istediğimiz ilk zamanlar gün aşırı oluyordu sıkılıyırduk artık o günlere say diyorum
Hiç birini yaptırmamak en mantıklısı çok stresli bu süreç ama benim testim erken yapılmıştı tekrarladık o çok iyi çıktı çok şükür ama kötünün şokunu hala atamadım üzerimden ayrıntılı ultrasonu bekliyorum dört gözle

Gunaydin arkadaşlar hepinize hayirli gunler kanbolat cnm dua edicem sana uzulme Rabbimin vardir bi yardimi kucuk dogacaksada yinede kilosu olmus ya iyi bence insallah musait olup haber verirsen seviniriz

Canım Allah seni ve oğlunu korusun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…