2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Normalde çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri yalnızca bir defa iştahla yedim hamile iken tatlı tüketilirse daha mutlu oluyorlarmış bebişler bir de hamilelikte yemediğin şeyi çocuk hiç bir zaman sevmeyebilirmiş bende zorla yemeğe çalışıyorum iki gündür, bir de anasağlıkta kan vermiştim şekerim düşük çıkmış düşük olması da zararlı mıdır acaba biraz daha mı yesek ne yapsak ???

döneceğimize eminim arkadaşlar ben mesela arada abur cuburdan alıyormuşum hayatımda yemediğin ekmeği yiyiyorum dört ayda üç kilo aldım demekki doğumdan sonra da abur cuburdan yemiyoruz ve eski fit halimize dönüyoruz hamileyken gözü dönen kocaları tekrar baştan çıkartıyoruz

Battaniye cok guzel kacirma derim :) ama digerini cok begenmedim canim .
Alt acmanin farkli renkleri de var canim. O cicili bicili olmasi esimin zevki azonce kiyafetlerine baktik daha ne lazim ne Alalim diye esimiN en cok begendigi kirmizili bi takim kizi olsaydi yasamisti susler puslerdi esim bana birakmadan sanirim

4 ayda 3 kilomu keskee gecen ay 1 ayda 4 kilo almisim dr beni dovecekti lizz_1702 cvbin icin tesekkurler bu arada

Selam kizlar. 27+3 olucaz yarin ama oglum cok aceleci. Dun sabah suyum geldi.2 gundur hastanedeyiz.kalan su yettigi kadar dedik ama yarin % 90 sezeryanla alacaklar oglumu benden.sonra hemen premature yogun bakim dualariniza ihtiyacim var arkadaslar. Bizim icin dua edin...

Canim sıkma canini yaradana sigin benim de her anim korkuyla geciyor.ya mani esmasini bolbol cek insallah bi kacgun daha dayanir kg lari nasil iyimi

Canim ya kurban olurum Cok kucuk daha . Allah yardimciniz olsun canim benim. Dualarimiz seninle...

Karnim simdiden buyudu simdiye kadar bebe yagi kullandim 3 gunde bir kullaniyodum badem yagi tatli olan dan mi alacagim bide hergun surmek gerekirmi
Tatlı badem Yağı canım. Benim doktorum günde 2-3 kez sür diyor. Önemli olan Bölgeyi nemli tutmak nemi emmesine izin vermeden yenilemek sıkça.

Ay canım ya Allah yardımcınız olsun. Ama moralini yüksek tut. İnşallah çabuk toparlar oğluşun. Habersiz Bırakma bizi...

Canim merak etme iyidir o . Benim ikiz oldugu icin basindan beri o kdar cok dogum hikayesi okudum ki korkumdan sana hepsini isimleri ve yasadiklariyla anlatabilirim. 600 ve 800 gr. Dogan cocuklar simdi 3 4 yasindalar. Hic kafana takma ki dogumdan sonra sutun gelsin. Sagip sagip bebise icirirsiniz. Daha kolay toparlar. Uzme kendini
istanbulda miydin. Hangi hastane yaptiracak dogumunu. yogun bakim uzmani filan vardir di mi canim.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.

o zaman yasadik cocuklar da cikolata abur cubur filan istemezler artik. Ama bu demektir ki cocuklar hic balik yemeyecekler o zaman malesef
sekerin ne kadar dusuk cikti. Sinirin altinda mi ki. Oyle olsaydi hipoglisemi filan soylerlerdi heralde.

canim benim siz ne durumdasiniz bilmiyorum ama biz transfrr oncesinden kaldigimiz icin adamin bastan cikarilmaya ihtiyaci yok. Hala safak saymakla mesgul.

allah yardımcınız olsun inşallah, hayırlısı buymuş erken davrandı biraz annesi inşallah her şey yolunda gider

günaydın kızlar,
cok fena grip oldum ben içimden ateş çıkıyor sanki. Boğazım cok agrıyor
dün kontrolümüz vardı bebişlerim çok şükür iyiler.
Erkek 550 gram Kız 600 grammış.
Haftaya şeker yüklemesi yapılacak.
Şeker yüklemesi olan arkadaşlar işlem ne kadar sürüyor bi de zor birşey mi? 100 mg olcakmış.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bolca dinlen ılık su tüket bol c vitamini al
ben yaptırmıştım şeker yüklemesi ama 50 mg dı önce aç karnına bir kan veriyorsun idrar eğer istediyse doktorun sonra şekerli suyu içip bir saat sonra tekrar kan veriyorsun okadar

Gecmis olsun canim. Atesine dikkat et. Yukselmesin.
seker yuklemesi iki saatlik bisey ac olarak gidiyorsun. Bazi yerlerde saatte bi kanini aliyorlar bazi yerlerde iki saatinn sonunda. Yaninda biri yada biseyler olsun derim vakit gecirmek icin. Bir de neden direk 100 luk. Once 50 lik yapiliyor o kotu cikarsa 100 luk yapiliyor ki artik onu da yapmiyorlar hastaneler iki kere yapiilmaskn diye direk 75 lik yapiyorlar artik. bunu konusmalisin.
Bir de yaninda limon bulundurabilirsin. Sirf sekerli su verirlerse icine sikmak icin. Benimki elma aromaliymis gerek kalmadi.

Inşallah canım bizim ailede şeker var.. Fakat eşim şeker yüklemesi yaptırmak istemiyor. Sen yaptırmayı düşünüyor musun ?
canım yaptıracam mecbur sıkıntıları cok olurmuş ne olur ne olmaz.tekrar tahlil yapıldı buarada cok sükür bisey çıkmadı bakalım seker yüklemesi gününe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…