2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aynen su icip midesi bulanan tek kisi beni zannediyordum bende. Ama benim normalde de boyleydi. Ozellikle yazin cok soguk bir bardak su icersem midem bulanir mahfalurdum bagrsaklarim filan bozulmus gibi olurdu. Hamile kalmadan oncdbir bardak su ictim soguk terlemistim. Oyle kotu oldum ki esim yalvariyor acile fidelim diye korktu. Ben de dr.a ne diyecem su ictim midem bulandi mi diyecem diye gitmemistim. Tuhaf bisey ama metabolizma demekki.
bu arada ben onu da yapamiyorum ama eger sen yapabilirsen suyunun icine surahiye meyve kurulari koyabilirsin minik minik dograyip kuru erik kayisi incir filan. Ertesi gun kabuk tarcin atabilirsin. Baska gun nane. Icebiliyorsan limon damlat. Kimi insan tadlandirarak daha cok seviyor. Ama ben oyle de yapamadim.

Elif ve zeynep cok guzel isim bayildim cnm baya isim topladim simdi secmek kaldi :) tskr ederim cnm

Benim Öncesinde mide bulanması gibi bir sorunum yoktu ama aşırı su içemem oldum olası Yazları daha çok içerim evet ama Kışları bazen aklıma bile gelmez. Şimdi zorlamaya çalışıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum tedirgin de oluyorum suyum azalırsa falan diye. İçine kuru meyve atmayı denemedim hiç onun yerine arada hafif limon sıkarım ama sürekli değil. Her zaman öyle içemiyorum. Ama tarçın kabuğu atma Sakın sen de canım o kanama yapabiliyor sürekli içildiğinde bir ara modaydı herkes sürahisinde tarçın kabuğuyla geziyordu da sürekli içmek o şekilde zararlıymış. Arada Salatalık portakal doğrayabilirsin hem detox niyetine. Ben tatlıdan çok hoşlanmıyorum da hamileliğimin başından beri :))

Co
Cok Rahatlattin beni valla dr bisey demedi sadece orda kizlara yazdirirken duydum kagitta plesanta yerlesimi :ön duvar yaziyo senindemi oyleydi

Aa kacirmisim ben bebislerin ikiz olduklarini pardon canim. Benim tek ve gittigim drlardan bi tanesi israrla normal dogum diyo bakalim. Ama tabiki simdiden bise denmez. Daha yolu yeni yariladk sayilir. Epeyce zamanimiz var... Insallah Allah hayirlisini kolayini kismet eder...

Önceden ben de derdim normal yapacağım diye ama hem çok sıkıntılı geçtiğinden hamileliğim hem de ikiz olduğundan mümkün görünmüyor. Yolu yarıladık ama ben 9 aya kadar gidemem muhtemelen erken doğum olur bir de şimdiden çok büyüdü karnım o Yüzden sonlara pek bir şey bırakmamaya çalışıyorum gücümü zorlayıp her şeyi bitirmek istiyorum.

bi tanecik defacto var zatn burda canm :) orda da yok ve aynen lcw ile ayni Netten bakmistim. Ben hamilelik oncesi kiyafetlerimin bi cogunu yatagin bazasina koydum. Kaldirdim. Ama esim yemin ettiriyo soz verdiriyo dogumdan sonra eski kilona doneceksin diye. Doneriz insallah :)

Kizlar bende bugun doktora gittim biri kiz biri erkek dedi erkek emin olamadi cok hareketli yaramaz dedi.catlaklari onlemek icin ne kullanabilirim dedim fito krem yazmis kullanan varmi yaralar yaniklar icin yaziyo icinde

aynen var ya bu kadar olur herhalde :)) esim cikolata getiriyor resmen gozumun icine bakiyor. Tatli yedigimde daha cok hareketleniyorlar ya hissedebilmek icin ama yiyemiyorum. Ilk aylar tatli cikolata reklamlarini degistiriyordum.
Tarcinin kanama yaptigini bilmiyordum hatta dr soylemisti. Iyi oldu aklimda olsun.

valla yemin etmekle olmuyor da inşallah döneriz canım ya. :) ben hamilelik öncesi bol kıyafetlerimden giyiyorum hala. ama genelde üst beden. altları giymem pek mümkün değil. evde de hep eşofman ve penye üst giyiyorum ama ev kıyafetlerim hep yağ krem vs içinde. onları ayrı gruplandırdım. makinaya da ayrı atıyorum. işi bitince hepsini törenle yakacağım :))))

benim de eşim aynen tatlı yer misin çikolata yer misin vs diyor. artık kızmaya başladım. keşke hep öyle gitse birdaha tatlı yemesem. şimdi öyle bir durumdayım ki sanki daha önce hiç yememişim sonraki hayatımda da yemeyecekmişim gibi :)))
tarçın kanama yapıyor demek yanlış olur ama o suyun içine atılan tarçın kabukları sürekli içildiğinde o yapıyormuş. yani bırak hamileliği normal dönemde de sürekli alışkanlık haline getirilmesi önerilmiyor ben zaten hamilelikte iyice uzak duruyorum.
ben günde bir greyfurt yemeye çalışıyorum bu ara. hem şekeri yok gibi hatta acımsı hem de vitamin almış olayım diye. eskiden hiç sevmezdim şimdi bir severek greyfurt yiyorum kendime şaşıyorum :)))

Kizlar bende bugun doktora gittim biri kiz biri erkek dedi erkek emin olamadi cok hareketli yaramaz dedi.catlaklari onlemek icin ne kullanabilirim dedim fito krem yazmis kullanan varmi yaralar yaniklar icin yaziyo icinde
canım mustela ve lierac piyasadaki en çok kullanılanlar. yağ olarak da bebek yağı, zeytinyağı ve badem yağı kullanılıyor genelde ben bir yerden üçlü karışım öğrendim susam yağı, badem yağı, kakao yağı. zeytinyağı hariç diğerlerini dönüşümlü olarak sürüyorum. yağları dışarıdayken kullanmak mümkün değil ne yazık ki. o zamanlar lierac ve mustela sürüyorum evdeyken de sürekli yağlanıyorum. karnın büyüyorsa başla sen de.

Yuzunu gordum ama net degil resiolması ile anlasilmiyo donmedonunsendan gordum gercekten esime benziyo ult. Dan sonra dosyasini verdi bi kagit bulgular yaziyo sanada verildimi o ordada yaziyo plesanta onde bu kafama takildi
Evet canim verdiler bana da ama plasentanin onde olmasi bi sorun yaratmaz sanirim asagida olmasi biraz zor ama bebegin onunsde olmasi bisey degil. Zaten yer degistirir ikisi de :)

lizz_1702 senin plasenta hala asagidamiymis doktor bisey dedi mi canim

kizlar nasil bunlar sizce siparis verecektim simdi de bi sorayim once dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-11-22-31-58.webp
    31 KB · Görüntüleme: 95
Karnim simdiden buyudu simdiye kadar bebe yagi kullandim 3 gunde bir kullaniyodum badem yagi tatli olan dan mi alacagim bide hergun surmek gerekirmi

Karnim simdiden buyuzeytinya kadar bebe yagi kullandim 3 gunde bir kullaniyodum badem yagi tatli olan dan mi alacagim bide hergun surmek gerekirmi
Canim ben de bebe ygi kullaniyordum deli gibi kasinti yapti simdi saf zeytinyagi kullaniyorum mis gibi tertemiz kimyasal da yok içinde başka bisey de kullanmam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…