2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar 16 haftaligim doktor renkli ultrason istedi erken degilmi borde renkli ultrason ile ayrıntılı ultrason ayni seymi

kanbolat canim icini ferah tut insallah yavruna saglikli bi sekilde kavusucaksin Allah a emanet canim dua et bol bol kizlar bizde detayli ultrasondan geldik herseyi cok iyi masallah Allah a bin kere sukur Allah hepimizin evladini bagislasin bize lizz_1702 sevindim canim bizimki de yukari cikmis cok sukur

Dualarimiz sizinle cnm hayirlisiyla alirsin oglunu kucagina allah kotu seylerden korusun. Insallah hersey yolunda gider cnm.

canım 4 saat mi nasıl beklicez cok zor valla.
doktorumuza güvenmekten başka yapcak bişey yok cnm
inş iyi bir şekilde atlatırız.
senin ne zaman olucak yüklemen tatlım?
Onumuzdeki hafta ama ben yaptirip yaptirmama konusunda endiseliyim vebahargeldi arkadas yapıldıktan sonra ertesi gun bebeklerin hareket etmedigini söyledi bende nerede okudugumu hatırlamıyorum ama yüklemeden sonra bi bayan bebeğini kaybetmis tabiki bunlar olacak diye kesin bişey yok ama endiselerim beni yiyip bitiriyor

canım benim sagolasın içimi rahatlattın bende cok güveniyrum mehmet hocaya ama işte 100 lük olcagını duyunca ister istemez endişelendim.
bu arada benimde arkadasımın 2. denemesi oldu novaartta.
Çok şükür hamile.
Mehmet hoca harika bir doktor allah ondan razı olsun.
İnşallah senin arkadasından da güzel haberi alırız canım..
Allah isteyen herkese versin bu eşsiz bir mutluluk...

anladım canım evet hersey olabilir.
ben 11 kilo aldım 66 kiloyum normalden biraz daha fazla yani..
bence garanti olsun diye 100 lük yapıyor öyle düşünelim bari.
Mecbur korksam da yaptırcm artık..
Umarım sonuçlar iyi çıkar..

canım eger balık yiyemiyorsan Omega 3 kullan.
ben normalde cok severdim hamilelikte tiksindim doktoruma danıştım o da ilaç yazdı cnm.

Canim dualarimiz sizinle guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Moral olur diye soyleyeyim dayimin oglu 5.5 aylik 600 gr dogmustu simdi kocaman delikanli oldu. Sende hep pozitif dusun .

Alt acmanin farkli renkleri de var canim. O cicili bicili olmasi esimin zevki azonce kiyafetlerine baktik daha ne im ne Alalim diye esimiN en cok begendigi kirmizili bi takim kizi olsaydi yasamisti susler puslerdi esim bana birakmadan sanirim
Sanslisin o zaman canim esin begendiyse al gitsin :)

Acaba benim göğüslerim ondan mı kasiniyor
Buyuk ihtimalle.. Bide z.yagini dene bence :)

kanbolat canim icgeldik herseyi cok iyi masallah Al lizz_1702 sevindim canim bizimki de yukari cikmis cok sukur
Gozumuz aydin canim :)

Kizlar saglik ocaginda yapiliyomus sanirim seker yuklemesi bilginiz varmi ?

canım eger balık yiyemiyorsan Omega 3 kullan.
ben normalde cok severdim hamilelikte tiksindim doktoruma danıştım o da ilaç yazdı cnm.
benim oglanlar hap kapsulu seklinde cikacak diye cok korkuyom.
ya da dogunca bu uzayli filmlerindeki gibi kapsulle filan beslemek gerekebilir.
kalsiyum hap
magnezyum hap
kan ilaci hap
vitaminler hap
e bir de balik yagi olursa tam olur. Keske su icemedigim icin de bir hap olsa :))
saka bir yana gec kalmis olmam dimi 27. Haftadayiz nerdeyse

Kan ilacı ferra sanol mu içiyorsun bana da ana sağlıktaki doktor verdi kendi doktoruma sıtmadan içemedim de hı bir de kanın referans aralığı 12-15bemim de 10 çıkmış ilaca gerek var mı gerçekten pekmezle falan halledebilir miyim ?

canim kan ilacini gerekli goruyorlar. Benim degerlere bakilmadi bile kullan dedi israrla. Ferrum fort denedim. Mide bulantisi yapti. Daha dogrusu ac karna alinan butun kan ilaclari beni kustiruyor. En son vegaferon verdi yemek arasinda ya da yemegin hemen ustune aliniyormus. Iki uc gundur bunu kullaniyorum.

Ben sadece 3 gun kullandim canim kan hapini. ama 3 tane 1bucuk litrelik sise pekmez ictim yuzde yuz dogal ev yapimi ... kanim normal cikti dr um da icemiyosan icme kanin dusuk deil dedi. Ferum vermisti bana da resmen kan kokuyo o hap hic icemedim.

Ferro sanol kullnaiyorum bende iyyy diye diye iciyorum hep valla ama iciyom bide osdevita d3+ coraspin+ decavit

sensizim89 pekmezi nasil sulandiriyosun
Sulandirmadim canim mutfak tezgahinda duruyordu surekli gunde iki uc yemek kasigi ictim oyle surup icer gibi. Ama keciboynuzu pekmeziydi. En cok kan yapici ozellik ondaymis. Harnup pekmezi de diyolar. simdi bitti. Babam aliyor soyledim bitti bidaha al diye. alirim demisti bi kac gune gelir yeni sise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…