Dualarimiz sizinle cnm hayirlisiyla alirsin oglunu kucagina allah kotu seylerden korusun. Insallah hersey yolunda gider cnm.Selam kizlar. 27+3 olucaz yarin ama oglum cok aceleci. Dun sabah suyum geldi.2 gundur hastanedeyiz.kalan su yettigi kadar dedik ama yarin % 90 sezeryanla alacaklar oglumu benden.sonra hemen premature yogun bakimdualariniza ihtiyacim var arkadaslar. Bizim icin dua edin...
Onumuzdeki hafta ama ben yaptirip yaptirmama konusunda endiseliyim vebahargeldi arkadas yapıldıktan sonra ertesi gun bebeklerin hareket etmedigini söyledi bende nerede okudugumu hatırlamıyorum ama yüklemeden sonra bi bayan bebeğini kaybetmis tabiki bunlar olacak diye kesin bişey yok ama endiselerim beni yiyip bitiriyorcanım 4 saat minasıl beklicez cok zor valla.
doktorumuza güvenmekten başka yapcak bişey yok cnm
inş iyi bir şekilde atlatırız.
senin ne zaman olucak yüklemen tatlım?
ay doğrudur canım ya ben bir ikizlere bir bu foruma yazınca karıştırmışım :)benim tek bebk cnm
Canım Merhaba,
Benden 50 lik yaptırmamı istedi. senin ikiz olduğu için demek ki 100 lük istedi. Sen içini rahat tut kuzum. her şeyin gayet güzel, yolunda, normal gidiyor maşallah. Hiç bir şey olmaz merak etme, doktorumuza güven. En yakın arkadaşımında bugün yumurta toplaması var, şuan merkezdeler . ilk çocuğu normal yolla oldu ama ikicisi için tedavi gerekti. benden sonra tavsiyelerimle oda bizim doktora gitti. önce ufak bir operasyon yapıldı ve ona baya farklı bir prosedür uyguladı. demek ki kişiye göre, duruma göre çok değişiklik gösteriyor bu durumlar. Bizim doktorumuz kime neyi uygulaması gerektiğini çok iyi biliyor. Allahım, canım arkadaşıma ve bizlere inşallah kolaylıkla, sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada hasta olmana üzüldüm, geçmiş olsun canım benim
yok canim ikizle ilgili degil. Muhtemelen 50 lik bozuk cikarsa iki kdr3 yaptirmayalim diye demistir. Yada dedigim gibi sende seker egilimi gorduyse ondan net ciksin sonuc istemistir.
Cok kilo aldiysan, yada bebekler cok kilolu ise, ailende seker hastasi coksa, pco luysan, aclik kan sekerin sinirda yda sinira yakin cikiyorsa yatkinlik gormus olabilir. Yada bu kadar ince dusunmeyip kisa yoldan gitmek istemis olabilir.
Evet canim ya. beslenme konusunda tek uzuldugum balik ve koy sutu icememek. Hos pastorize de icemiyorum ya yogurtla takviye ediyorum.
Ammaannn saysinlar azicik safak. Askerlik ne kelime. Askerligini yapmis 5 ayda bizim simdilik 7 ay. Bir de daha var doguma ustune lohusalik uzun donem
gerci sagolsun benden daha iradeli. Benim kasilmalarim basladigi icin kasilmayi tetikler diye iliskiyi birak herseyi yasakladi dr. Onun da gozu korktu napsin. Cogu gitti azi kaldi surda Allahin izniyle.
tarama testine de cok canini sikma konusmustuk gerci ama ben o kadat cok gordum ki sakat alalim diyip sapasaglam bebekler. Ben hicbirini yaptirmadim. Neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Rabbim buyuktur
Canim dualarimiz sizinle guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Moral olur diye soyleyeyim dayimin oglu 5.5 aylik 600 gr dogmustu simdi kocaman delikanli oldu. Sende hep pozitif dusun .Selam kizlar. 27+3 olucaz yarin ama oglum cok aceleci. Dun sabah suyum geldi.2 gundur hastanedeyiz.kalan su yettigi kadar dedik ama yarin % 90 sezeryanla alacaklar oglumu benden.sonra hemen premature yogun bakimdualariniza ihtiyacim var arkadaslar. Bizim icin dua edin...
Sanslisin o zaman canim esin begendiyse al gitsin :)Alt acmanin farkli renkleri de var canim. O cicili bicili olmasi esimin zevkiazonce kiyafetlerine baktik daha ne im ne Alalim diye esimiN en cok begendigi kirmizili bi takim kizi olsaydi yasamisti susler puslerdi esim bana birakmadan sanirim
Buyuk ihtimalle.. Bide z.yagini dene bence :)Acaba benim göğüslerim ondan mı kasiniyor
Gozumuz aydin canim :)
ben hastanede yaptırmış tım devlet hastanesindeKizlar saglik ocaginda yapiliyomus sanirim seker yuklemesi bilginiz varmi ?
benim oglanlar hap kapsulu seklinde cikacak diye cok korkuyom.canım eger balık yiyemiyorsan Omega 3 kullan.
ben normalde cok severdim hamilelikte tiksindim doktoruma danıştım o da ilaç yazdı cnm.
Kan ilacı ferra sanol mu içiyorsun bana da ana sağlıktaki doktor verdi kendi doktoruma sıtmadan içemedim de hı bir de kanın referans aralığı 12-15bemim de 10 çıkmış ilaca gerek var mı gerçekten pekmezle falan halledebilir miyim ?benim oglanlar hap kapsulu seklinde cikacak diye cok korkuyom.
ya da dogunca bu uzayli filmlerindeki gibi kapsulle filan beslemek gerekebilir.
kalsiyum hap
magnezyum hap
kan ilaci hap
vitaminler hap
e bir de balik yagi olursa tam olur. Keske su icemedigim icin de bir hap olsa :))
saka bir yana gec kalmis olmam dimi 27. Haftadayiz nerdeyse
canim kan ilacini gerekli goruyorlar. Benim degerlere bakilmadi bile kullan dedi israrla. Ferrum fort denedim. Mide bulantisi yapti. Daha dogrusu ac karna alinan butun kan ilaclari beni kustiruyor. En son vegaferon verdi yemek arasinda ya da yemegin hemen ustune aliniyormus. Iki uc gundur bunu kullaniyorum.Kan ilacı ferra sanol mu içiyorsun bana da ana sağlıktaki doktor verdi kendi doktoruma sıtmadan içemedim de hı bir de kanın referans aralığı 12-15bemim de 10 çıkmış ilaca gerek var mı gerçekten pekmezle falan halledebilir miyim ?
Ben sadece 3 gun kullandim canim kan hapini. ama 3 tane 1bucuk litrelik sise pekmez ictim yuzde yuz dogal ev yapimi ... kanim normal cikti dr um da icemiyosan icme kanin dusuk deil dedi. Ferum vermisti bana da resmen kan kokuyo o hap hic icemedim.canim kan ilacini gerekli goruyorlar. Benim degerlere bakilmadi bile kullan dedi israrla. Ferrum fort denedim. Mide bulantisi yapti. Daha dogrusu ac karna alinan butun kan ilaclari beni kustiruyor. En son vegaferon verdi yemek arasinda ya da yemegin hemen ustune aliniyormus. Iki uc gundur bunu kullaniyorum.
Sulandirmadim canim mutfak tezgahinda duruyordu surekli gunde iki uc yemek kasigi ictim oyle surup icer gibi. Ama keciboynuzu pekmeziydi. En cok kan yapici ozellik ondaymis. Harnup pekmezi de diyolar. simdi bitti. Babam aliyor soyledim bitti bidaha al diye. alirim demisti bi kac gune gelir yeni sisesensizim89 pekmezi nasil sulandiriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?