2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

C

Canim tesekkurler ilgilenip cvp verdigin icin.
Bizim sayimiz 5 milyonun altinda oldugu icin krugere bakilamaadi. Dolayisiyla morfoloji gorulmedi. Ama israil bey 3. ve 4. Kalite sperm olmasi lazim sizde sayi az ama 3 de 4 de var dedi.

Insallah bu iki biranonce gecer yavrunu alir goturursun evine Allahin izniyle. Allah yardimciniz olsun canim benim. Biranonce toparlansin kuzucuk...

Ben bi tane normal pijama aldım Düğmeli. , bitane de lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum
Ya o lohusa pijamalari inanilmaz pahali. Gerci esim daha 5. Haftamizda bana surpriz olsun diye bi pijama takimi almisti. 90 liraya. O da cok rahat ozellikle alti. Ustu zaten hamile ustu.. Bitane normal takim alirim bende. Evdekini cok giymiyorum yeni dursun diye

Aldiysa gerek yok canım sende giymeyi ver hastanede giyersin

Caniimm ne diyim bilemedimki ama inan gece senin icin uyanip cook dua ettim birbirimizi belki burada hic birimiz tanımıyoruz ama dualarimiz gidecegi adresleri iyi biliyor rabbim yardimcin olsun

allah yardımcınız olsun inşallah , hiç bir şeycikler olmayacak kuzuma sen onu kucağına aldığında tosun paşa gibi büyümüş olur inşallah

canım ya alemsin valla koptum
aynen öyle durumdayız canım
ben bi de ekstradan tiroit için ilaç kullanıyorum
her yanım ilaç
bir de ben hap tutmada uyuzum biraz
hap yutarken midem bulanıyor
canım olsun kullanabilirsin bir kutu bile içsen kar kardır:)
ceviz yiyebiliyomusun??

İii aksamlar annisler caniniz cekmesin iki saat once balik yedim simdi de yarim bardak sut uctim sonradan aklima balik yedigim geldi birsey olmaz demi sirun falan cikmaz cvplarinizi bekliyorum kizlarr icime kurt dustu cok fenaa
canım o inanış eskidendi. eğer balık veya süt bozuksa o zaman tehlikeli oluyor. ben gazlı içecek içmediğim için normal zamanda da balığın yanına ayran içerim insanlar suratıma tuhaf tuhaf bakarlar ama daha hiç zehirlenmedim :))

ay ben de sorayım doktoruma çünkü demir hapı mahvediyor beni. sadece kabızlık değil midemi de altüst ediyor.

canım Allah yardımcınız olsun bu süreçte. inşallah çabucak toparlar...

Kizlar hastane icin pijama takimlarini lohusa pijamasi mi hamile pijamasi mi normal pijama mi dusunuyorsunuz. Daha erken ama bakiniyorum ben simdiden
Canim ben hastane iiçin gecelik takimi düşünüyorum, ev için büyük ihtimalle lohusa pijamasi çünkü aldigim ve alacağım kilolardan sonra normal takim bulamam sanirim :)

ay ben de sorayım doktoruma çünkü demir hapı mahvediyor beni. sadece kabızlık değil midemi de altüst ediyor.
Sor güzelim mutlaka,dediğim bitkisel ilaç 90 kapsül günde bir tane içsen 3 ay yeter sana fiyatı 39.5 tl.inan ben günde iki defa içiyorum hiç şikayetim yok.hadi bakalım hepimize şifa bebişlerimize sağlık olsuın

kanbolat Rabbim yar ve yardımcınız olsunibiraz evladına hasret kalacaksın ama aranızdaki en güzel bağ kalben ve sütün olacak canım üzülme ki sütün kesilmesin.abdestli vermeye çalış sütünü bereketli olsun şifa versin inşaallah.tez zamanda büyüyüp evinde büyütesin inşaallah.Dua ediyoruz hepimiz senin için

Canim ben hastane iiçin gecelik takimi düşünüyorum, ev için büyük ihtimalle lohusa pijamasi çünkü aldigim ve alacağım kilolardan sonra normal takim bulamam sanirim :)
Yaw ben bu lohusa geceliği yada pijamasından hoşlanmıyorum göğsünü çıkarmak için o pilelerin altında kesik var rahatça emzirmek içinmiş ama çok tipsiz birşey
Onun yerine normal gecelik ve pijama düşünüyorum sadece yakadan aşagıya dogru 4 yada 5 düğmeli olacak o şekilde emzirme kolay olur en azından sonrasında da rahatça kullanılır.Ben bir de emzirme( önlüğü ) örtüsü almayı yada dikmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…