- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Merhaba canim.ben kaan bozkurtun hastasiydim.ilk denemem symrna da olmustu.o da tutmustu.ikisi arasindaki kiyaslamada kesinlikle irenbe derim.irenbe daha insancil bir yer.gerek hemsire gerekse dr.acisindan.bizde sikinti sperm sayi ve morfolojiydi.bas agritmak ne demek?hepimiz yasadik bu surecleri.aklina takilan herseyi sorabilirsin.evde raporluyum zaten hic siiinti olmaz merak etme.rabbim yardimcin olsun
Insallah bu iki biranonce gecer yavrunu alir goturursun evine Allahin izniyle. Allah yardimciniz olsun canim benim. Biranonce toparlansin kuzucuk...Bugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
Ya o lohusa pijamalari inanilmaz pahali. Gerci esim daha 5. Haftamizda bana surpriz olsun diye bi pijama takimi almisti. 90 liraya. O da cok rahat ozellikle alti. Ustu zaten hamile ustu.. Bitane normal takim alirim bende. Evdekini cok giymiyorum yeni dursun diyeBen bi tane normal pijama aldım Düğmeli. , bitane de lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum
Aldiysa gerek yok canım sende giymeyi ver hastanede giyersinYa o lohusa pijamalari inanilmaz pahali. Gerci esim daha 5. Haftamizda bana surpriz olsun diye bi pijama takimi almisti. 90 liraya. O da cok rahat ozellikle alti. Ustu zaten hamile ustu.. Bitane normal takim alirim bende. Evdekini cok giymiyorum yeni dursun diye
Caniimm ne diyim bilemedimki ama inan gece senin icin uyanip cook dua ettim birbirimizi belki burada hic birimiz tanımıyoruz ama dualarimiz gidecegi adresleri iyi biliyor rabbim yardimcin olsunBugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
allah yardımcınız olsun inşallah , hiç bir şeycikler olmayacak kuzuma sen onu kucağına aldığında tosun paşa gibi büyümüş olur inşallahBugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
ben lohusa takımı aldım bir tane doğumdan sonra onu kullanacam bide normal pijama takımı alacam eve geçinçe yedek onu kullanırımKizlar hastane icin pijama takimlarini lohusa pijamasi mi hamile pijamasi mi normal pijama mi dusunuyorsunuz. Daha erken ama bakiniyorum ben simdiden
benim oglanlar hap kapsulu seklinde cikacak diye cok korkuyom.
ya da dogunca bu uzayli filmlerindeki gibi kapsulle filan beslemek gerekebilir.
kalsiyum hap
magnezyum hap
kan ilaci hap
vitaminler hap
e bir de balik yagi olursa tam olur. Keske su icemedigim icin de bir hap olsa :))
saka bir yana gec kalmis olmam dimi 27. Haftadayiz nerdeyse
canım o inanış eskidendi. eğer balık veya süt bozuksa o zaman tehlikeli oluyor. ben gazlı içecek içmediğim için normal zamanda da balığın yanına ayran içerim insanlar suratıma tuhaf tuhaf bakarlar ama daha hiç zehirlenmedim :))İii aksamlar annisler caniniz cekmesin iki saat once balik yedim simdi de yarim bardak sut uctim sonradan aklima balik yedigim geldi birsey olmaz demi sirun falan cikmaz cvplarinizi bekliyorum kizlarr icime kurt dustu cok fenaa
ay ben de sorayım doktoruma çünkü demir hapı mahvediyor beni. sadece kabızlık değil midemi de altüst ediyor.Eşim MARANKİnin doğal harnup pekmezini almış işlem görmeden yapmışlar yani güneş altında olgunlaşmış,fabrikada işlem görmeden.Tadı ve kıvamı oldukça set ama ben beğeniyorum.faydası olur inşaallah. ferro ile başlayan ilaç fena birşey onun yerine Solgarın Gentlo iron 25mg bitkisel hapını içiyorum günde iki defa,ne kokusu var nede kabızlık yapıyor.tam destek full destek anlıyacagın. Doktoruna sor belki değiştirir canım
canım Allah yardımcınız olsun bu süreçte. inşallah çabucak toparlar...Bugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
Canim ben hastane iiçin gecelik takimi düşünüyorum, ev için büyük ihtimalle lohusa pijamasi çünkü aldigim ve alacağım kilolardan sonra normal takim bulamam sanirim :)Kizlar hastane icin pijama takimlarini lohusa pijamasi mi hamile pijamasi mi normal pijama mi dusunuyorsunuz. Daha erken ama bakiniyorum ben simdiden
Sor güzelim mutlaka,dediğim bitkisel ilaç 90 kapsül günde bir tane içsen 3 ay yeter sana fiyatı 39.5 tl.inan ben günde iki defa içiyorum hiç şikayetim yok.hadi bakalım hepimize şifa bebişlerimize sağlık olsuınay ben de sorayım doktoruma çünkü demir hapı mahvediyor beni. sadece kabızlık değil midemi de altüst ediyor.
Yaw ben bu lohusa geceliği yada pijamasından hoşlanmıyorum göğsünü çıkarmak için o pilelerin altında kesik var rahatça emzirmek içinmiş ama çok tipsiz birşeyCanim ben hastane iiçin gecelik takimi düşünüyorum, ev için büyük ihtimalle lohusa pijamasi çünkü aldigim ve alacağım kilolardan sonra normal takim bulamam sanirim :)
:)ay doğrudur canım ya ben bir ikizlere bir bu foruma yazınca karıştırmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?