2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amanınnn çok güldüm kahkahalar içinde kaldım Allah senide güldürsün emi
Eşimin ve görümcelerimin bacaklar ince üst tarafı kare küp gibi,benim ve kardeşlerimde omuzlu ve uzun bacaklıyız böyle olunca da inşaallah bana benzer diyorum fiziği.Ama karakteri ve gözleri babasına çeksin diyorum .Senin eşinin dediği gibi tersi olursa vay anam vay Sağlıklı olsun gelsin evimize neşe katsın da gerisi teferruat.
Hala gülüyorum yazdıklarına

Kızlar birşey sorucam. Sizin de bebeğin sağlığı ile ilgili takıntılarınız, aklınıza habire gelen sağlık endişeleri ya şöyle olursa ya bu olursa gibi kötü düşünceler takıntılar geliyor mu?

gözün aydın :)) ne kadarda bir gidiyorsun canım konrole?

Allah seninde o güzel miniğinde yarımcısı olsun. İnşallah sağlıkla evinize götürdüğünüz günleri görmeyi nasip etsin.

Bazen geliyor ama hemen töbe çekiyorum,selavat geiriyorum ve dua ediyorum.Çağırma kötü düşünceleri,kokusunu düşün bu daha keyifli :)

Bazen geliyor ama hemen töbe çekiyorum,selavat geiriyorum ve dua ediyorum.Çağırma kötü düşünceleri,kokusunu düşün bu daha keyifli :)
bende dua ediyorum aklımdan atmaya calışıyorum ama bazen çok takıyorum ya. Allah korusun Allah hep güzellikleri iyilikler nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Kanbolat allhim evladinin yoklugunu gostermesinn sana bagislasin insallhhh herdey gonlunce olsun

Ay ne mutlu olduk.seni guldurduk o zaman kizimizi da guldurduk.mutlu anne mutlu bebekler di mi?gonlumizden gecenler bahane tabii yeter ki saglikli olsunlar ama fizigi de ceksin canim uzun bacakli anneye

Sagol canim.ben en gec 2 haftada bir gidiyorum sen masallah sonlara gelmissin.nasil hersey yolunda mi
canım bugün 31. hafta benim çok şükür buralara kadar geldik bundan sonrası da sağlıklı geçer de sağlıkla kucağımza alırız. Çok şükür şu an iyiyim. Tabi karın iyice çıkınca yatıp kalkmak falan zor oluyor hareket etmek falan ama o kadar yıl uğraştım ki tüp bebek denemeleri ile hiç şikayetim yok. Her anlamda sağlıklı hayırlı nasip etsin Allah oğlumu hamilelik sıkıntılarına katlanırım ben :)

arkadaşlar merhaba acaba aranızda bursadan ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ve bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yazar mısınız

Merhaba arkadaşım sen de mi Bursadansın :) çok sevindim bak şimdi :) ayrıntılı ultrasonum Şubat ın 27sinde.. Bahar Hastanesine gidiyorum.. Sen hangi doktora gidiyorsun?

Kızlar merhabalar.. Dünden beri midem yanıyor yemeklerden sonra.. Erken değil mi mide yanmaları için yediklerim çıkacak gibi resmen..

ben çok fazla düşünmüyorum canım. sen de düşünmemeye çalış.

Kızlar merhabalar.. Dünden beri midem yanıyor yemeklerden sonra.. Erken değil mi mide yanmaları için yediklerim çıkacak gibi resmen..
canım yediklerinle ya da yediğinin içindeki yağlarla da alakalı olabilir. bende yanma yok yediğime çok dikkat ediyorum ama azıcık fazla yesem ya da azıcık fazla su içsem hemen ağzıma geliyor. midemdeki baskı çok fazla... sen de köfte kıyma falan yeme ben bütün et yemeye çalışıyorum olabildiğince ya da ne bileyim ne yiyorsun normalde bilmiyorum ama yanmaya sebebiyet verecek şeyler yeme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…