Ay masallah kizina da.bizim kizda hep secde pozisyonunda hic yuzunu gostermedi.ayrintili ultrasonda hic foto cekilrmedi.dr.birdaha gelin dedi.gittik yine yok tatli yedik gene yok.oglus surekli poz veriyo ama kizim acayip nazli.ay bizim babamizda lop dudak bende koca gozluyum.keske diyorum gozlerini benden dudaklarini senden alsa angelina jolie gibi olur.esimde ya tam tersi olursa napcaz diyo
gözün aydın :)) ne kadarda bir gidiyorsun canım konrole?Biz bugun dr.kontrolune gittik.cok sukur sipalarim iyi.koca gobekli bi oglum ince belli bi kizim var.dr.kollari upuzun sizi daha iyi sarabilmek icin diyorrahim agzida 3.5 larda gorunuyor.cok sukur bin sukur cok guzel haberler aldik.cok mutlu olduk.insallah herkes icin ozellikle ilk pasamiz can prens ve @kanbolat icinde iyi bir gun olur.
Allah seninde o güzel miniğinde yarımcısı olsun. İnşallah sağlıkla evinize götürdüğünüz günleri görmeyi nasip etsin.Bugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
Bazen geliyor ama hemen töbe çekiyorum,selavat geiriyorum ve dua ediyorum.Çağırma kötü düşünceleri,kokusunu düşün bu daha keyifli :)Kızlar birşey sorucam. Sizin de bebeğin sağlığı ile ilgili takıntılarınız, aklınıza habire gelen sağlık endişeleri ya şöyle olursa ya bu olursa gibi kötü düşünceler takıntılar geliyor mu?
bende dua ediyorum aklımdan atmaya calışıyorum ama bazen çok takıyorum ya. Allah korusun Allah hep güzellikleri iyilikler nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.Bazen geliyor ama hemen töbe çekiyorum,selavat geiriyorum ve dua ediyorum.Çağırma kötü düşünceleri,kokusunu düşün bu daha keyifli :)
Cok guzeller canim. Gule gule giysin pasa. Ozellikle yesili cok sevdim. yesil favori rengimKizlar butik bebeden aldigim cicilerimiz geldi bugun :)Eki Görüntüle 1413373
Ay ne mutlu olduk.seni guldurduk o zaman kizimizi da guldurduk.mutlu anne mutlu bebekler di mi?gonlumizden gecenler bahane tabii yeter ki saglikli olsunlar ama fizigi de ceksin canim uzun bacakli anneye
Amanınnn çok güldüm kahkahalar içinde kaldım Allah senide güldürsün emi
Eşimin ve görümcelerimin bacaklar ince üst tarafı kare küp gibi,benim ve kardeşlerimde omuzlu ve uzun bacaklıyız böyle olunca da inşaallah bana benzer diyorum fiziği.Ama karakteri ve gözleri babasına çeksin diyorum .Senin eşinin dediği gibi tersi olursa vay anam vaySağlıklı olsun gelsin evimize neşe katsın da gerisi teferruat.
Hala gülüyorum yazdıklarına
Sagol canim.ben en gec 2 haftada bir gidiyorum sen masallah sonlara gelmissin.nasil hersey yolunda migözün aydın :)) ne kadarda bir gidiyorsun canım konrole?
canım bugün 31. hafta benim çok şükür buralara kadar geldik bundan sonrası da sağlıklı geçer de sağlıkla kucağımza alırız. Çok şükür şu an iyiyim. Tabi karın iyice çıkınca yatıp kalkmak falan zor oluyor hareket etmek falan ama o kadar yıl uğraştım ki tüp bebek denemeleri ile hiç şikayetim yok. Her anlamda sağlıklı hayırlı nasip etsin Allah oğlumu hamilelik sıkıntılarına katlanırım ben :)Sagol canim.ben en gec 2 haftada bir gidiyorum sen masallah sonlara gelmissin.nasil hersey yolunda mi
arkadaşlar merhaba acaba aranızda bursadan ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ve bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yazar mısınız
ben çok fazla düşünmüyorum canım. sen de düşünmemeye çalış.Kızlar birşey sorucam. Sizin de bebeğin sağlığı ile ilgili takıntılarınız, aklınıza habire gelen sağlık endişeleri ya şöyle olursa ya bu olursa gibi kötü düşünceler takıntılar geliyor mu?
canım yediklerinle ya da yediğinin içindeki yağlarla da alakalı olabilir. bende yanma yok yediğime çok dikkat ediyorum ama azıcık fazla yesem ya da azıcık fazla su içsem hemen ağzıma geliyor. midemdeki baskı çok fazla... sen de köfte kıyma falan yeme ben bütün et yemeye çalışıyorum olabildiğince ya da ne bileyim ne yiyorsun normalde bilmiyorum ama yanmaya sebebiyet verecek şeyler yeme...Kızlar merhabalar.. Dünden beri midem yanıyor yemeklerden sonra.. Erken değil mi mide yanmaları içinyediklerim çıkacak gibi resmen..
oy yerim maviliyle sarılı çok tatlıymışBunlarda bizim cicislerimiz teyzeleri
Cok sagol birtanem bnmoy yerim maviliyle sarılı çok tatlıymış
çok güzel ler , amin inşallah kucağımıza alıp giydirdiğimiz günleride görürüz inşallahDaha simdiden bir dolap kiyafetleri oldu pasanin teyzeleri insallah hepimizin yavrularina giydirmek nasio etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?