2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ceviz de eh iste aklima geldikce. Troid benim de sinirda bakalim. Simdilik gerek kalmadi ilaca cok sukur.
Sağol canım bende gönül raatlığı ile başlayabilirim seni en baştan beri kendi kendime topiğimizin en bilinçli annesi ilan etmiştim
efenim teveccuhunuz
yok canim ya saka bir yana ben de burdaki ozellikle haftasi benden ileri arkadaslari cok sikistirmisligim vardir. Su soyle mi bu boylemi ay kasigim agriyor sende de var mi.....
@umuts76 ve Pbb nin kulaklari cinlasin :)
pbb de dogum yapacakti. Ne yapti acaba

ay ne guzel topigin ilk oglu geldi.. adi da cok guzel ismiyle musemma olsun. Rabbim bir an once kucagina alip doya doya emzirip koklamayi nasib etsin. Lutfen pozitif ol. Sen mutlu ol. Bol bol sutun gelsin o biran once toparlar cikar merak etme. Allahimo gunleri de en kisa zamanda gostersin insaAllah kucagina alip evine dondugun gunleri. gozlerim dolu dolu okudum. Annelik cok daha baska biseymis asil simdi basliyor degil mi?

Notumu aldım canım çok Sağol :)

Demi ama ne iğneler ne ilaçlar pekmez mi içemiyeceğiz, psikolojik olarak tiksinmeyi atmaya çalış kafandan aslında çok yaralı ben çok üzgünüm yiyemedipim için ;( ama ben görünce hatta bahsedince şu anda olduğu gibi öğürmeye başlıyorum hamileliğinde hiç çıkarmayan ben bi kere tv de gördük evde konuşuldu ve çıkardım keşke tam tersi olsaydı bebişin beyin gelişimi için çok önemli bende cevizi biraz fazla yiyiyorum onun yerine inşallah telafi edebilirim :)

kanbolat çok duygulandım Rabbim kucağında eve neşelendirdiği günleri de göstersin bu iki ayınız da sizin için su gibi aksın gitsin inşallah

arkadaşlar merhaba acaba aranızda bursadan ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ve bu konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yazar mısınız

Biz bugun dr.kontrolune gittik.cok sukur sipalarim iyi.koca gobekli bi oglum ince belli bi kizim var.dr.kollari upuzun sizi daha iyi sarabilmek icin diyorrahim agzida 3.5 larda gorunuyor.cok sukur bin sukur cok guzel haberler aldik.cok mutlu olduk.insallah herkes icin ozellikle ilk pasamiz can prens ve kanbolat icinde iyi bir gun olur.

Kizlar butik bebeden aldigim cicilerimiz geldi bugun :)Eki Görüntüle 1413373
Şu iç badylere hastayım her elime aldıgımda gözlerim doluyor onun içindeki narin bedeni hayal ediyorum hımmm missss
Sağlıklı ,güzel günlerde giydir güzel annesi Şimdiden maşaallah .Tatlım kumaşın kalitesi nasıl bu arada?

Maşallah sana ve yavrularına sonuna kadar böyle gider inşaallah:) Belini nasıl görüyorlar anlamıyorum ben bazen kızımı göremiyorum ya secde pozisyonunda yada el sallıyor bir türlü yüzünü göstermiyor ama bir sefer net gördüm onda da babası gibi löp dudak aynen bizim kızında kol ve bacakları uzunmuş oda aynı ben

Bende hic sevmiyorum guzel sbahlikli bi takimi tercih ederim ama dedigim gibi kilolardan bulabilirsem

Tskur ederim canim kumas kalitesi cok iyi yumusak rahat bisey lastikleri falan iyi %100 pamuk zaten :)

Bende hic sevmiyorum guzel sbahlikli bi takimi tercih ederim ama dedigim gibi kilolardan bulabilirsem
Yahu ben senden 6 kilo fazlayım ben buluyorsam sende bulursun dert etme birazcık paraya kıymak gerekiyor ucuz ürünleri yıkadım mı hoop diye paçalar kollar çekmiş oluyor :) 50 tl altında pijama almayacaksın renkler soluyor,çekiyor,tüyleniyor.
Gerçi ilk çocuk olunca herşeye sıfırdan başlıyoruz buda ciddi maliyet gerektiriyor artık alacagız el mahkum

Ah canim burada bulsam alicam ama yok ki secenek

Ay masallah kizina da.bizim kizda hep secde pozisyonunda hic yuzunu gostermedi.ayrintili ultrasonda hic foto cekilrmedi.dr.birdaha gelin dedi.gittik yine yok tatli yedik gene yok.oglus surekli poz veriyo ama kizim acayip nazli.ay bizim babamizda lop dudak bende koca gozluyum.keske diyorum gozlerini benden dudaklarini senden alsa angelina jolie gibi olur.esimde ya tam tersi olursa napcaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…