- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Ceviz de eh iste aklima geldikce. Troid benim de sinirda bakalim. Simdilik gerek kalmadi ilaca cok sukur.canım ya alemsin valla koptum
aynen öyle durumdayız canım
ben bi de ekstradan tiroit için ilaç kullanıyorum
her yanım ilaç
bir de ben hap tutmada uyuzum biraz
hap yutarken midem bulanıyor
canım olsun kullanabilirsin bir kutu bile içsen kar kardır:)
ceviz yiyebiliyomusun??
Sağol canım bende gönül raatlığı ile başlayabilirim seni en baştan beri kendi kendime topiğimizin en bilinçli annesi ilan etmiştim
ay ne guzel topigin ilk oglu geldi.. adi da cok guzel ismiyle musemma olsun. Rabbim bir an once kucagina alip doya doya emzirip koklamayi nasib etsin. Lutfen pozitif ol. Sen mutlu ol. Bol bol sutun gelsin o biran once toparlar cikar merak etme. Allahimo gunleri de en kisa zamanda gostersin insaAllah kucagina alip evine dondugun gunleri. gozlerim dolu dolu okudum. Annelik cok daha baska biseymis asil simdi basliyor degil mi?Bugun oglumu sezeryanla aldilar benden.sukur rabbime suan yogun bakim kuvezde canimiza CAN olmak icin yatiyor.yarin babacigi nufusumuza bir CAN ekletecek.minicik elleri ayaklari.bu aksam dokunmama izin verdiler oglusuma.parmak uclarimi gezdirdim puruzsuz teninde. Rabbim onu bize bagislasin insallah. Simdi en az 2 ay kadar hasret dolu bi surec bekliyor bizi.yarin ben taburcu olucam bi yanimi burda birakarak. Dualarinizla bizimle olun arkadaslar...
çok sağol canım :)Sor güzelim mutlaka,dediğim bitkisel ilaç 90 kapsül günde bir tane içsen 3 ay yeter sana fiyatı 39.5 tl.inan ben günde iki defa içiyorum hiç şikayetim yok.hadi bakalım hepimize şifa bebişlerimize sağlık olsuın
Notumu aldım canım çok Sağol :)Eşim MARANKİnin doğal harnup pekmezini almış işlem görmeden yapmışlar yani güneş altında olgunlaşmış,fabrikada işlem görmeden.Tadı ve kıvamı oldukça set ama ben beğeniyorum.faydası olur inşaallah. ferro ile başlayan ilaç fena birşey onun yerine Solgarın Gentlo iron 25mg bitkisel hapını içiyorum günde iki defa,ne kokusu var nede kabızlık yapıyor.tam destek full destek anlıyacagın. Doktoruna sor belki değiştirir canım
Demi ama ne iğneler ne ilaçlar pekmez mi içemiyeceğiz, psikolojik olarak tiksinmeyi atmaya çalış kafandan aslında çok yaralı ben çok üzgünüm yiyemedipim için ;( ama ben görünce hatta bahsedince şu anda olduğu gibi öğürmeye başlıyorum hamileliğinde hiç çıkarmayan ben bi kere tv de gördük evde konuşuldu ve çıkardım keşke tam tersi olsaydı bebişin beyin gelişimi için çok önemli bende cevizi biraz fazla yiyiyorum onun yerine inşallah telafi edebilirim :)Kesinlikle ic canim. Kardesim kizilaya duzenli kan veriyo 3 ayda bir. Kanina bakiyolar ya biraz dusmus demisler. ona da gonderdi babam icmis. Unv okuyo bizden uzakta iki ay ictim 13den 15e cikmis kanim dedi. Tadi evet cok da hos deil uzerine su icersin. Canim nelere katlandik bu bebisler ugruna pekmezi mi icemiycez demiben de baliktan tiksinmek uzereyim bi de esim evde pisirmeye alisti. Kendi elleriyle yapmis olmak zevk veriyo sanirim. Buzlukta hep balik gordukce bi tuhaf olmaya basladim.
Şu iç badylere hastayım her elime aldıgımda gözlerim doluyor onun içindeki narin bedeni hayal ediyorum hımmm missssKizlar butik bebeden aldigim cicilerimiz geldi bugun :)Eki Görüntüle 1413373
Maşallah sana ve yavrularına sonuna kadar böyle gider inşaallah:) Belini nasıl görüyorlar anlamıyorum ben bazen kızımı göremiyorum ya secde pozisyonunda yada el sallıyor bir türlü yüzünü göstermiyor ama bir sefer net gördüm onda da babası gibi löp dudakBiz bugun dr.kontrolune gittik.cok sukur sipalarim iyi.koca gobekli bi oglum ince belli bi kizim var.dr.kollari upuzun sizi daha iyi sarabilmek icin diyorrahim agzida 3.5 larda gorunuyor.cok sukur bin sukur cok guzel haberler aldik.cok mutlu olduk.insallah herkes icin ozellikle ilk pasamiz can prens ve kanbolat icinde iyi bir gun olur.
Bende hic sevmiyorum guzel sbahlikli bi takimi tercih ederim ama dedigim gibi kilolardan bulabilirsemKONATIMMM .!.:Yaw bdediğim gibiohusa geceliği yada pijamasından hoşlanmıyorum göğsünü çıkarmak için o pilelerin altında kesik var rahatça emzirmek içinmiş ama çok tipsiz birşey
Onun yerine normal gecelik ve pijama düşünüyorum sadece yakadan aşagıya dogru 4 yada 5 düğmeli olacak o şekilde emzirme kolay olur en azından sonrasında da rahatça kullanılır.Ben bir de emzirme( önlüğü ) örtüsü almayı yada dikmeyi düşünüyorum
Tskur ederim canim kumas kalitesi cok iyi yumusak rahat bisey lastikleri falan iyi %100 pamuk zaten :)Şu iç badylere hastayım her elime aldıgımda gözlerim doluyor onun içindeki narin bedeni hayal ediyorum hımmm missss
Sağlıklı ,güzel günlerde giydir güzel annesiŞimdiden maşaallah .Tatlım kumaşın kalitesi nasıl bu arada?
Yahu ben senden 6 kilo fazlayım ben buluyorsam sende bulursun dert etme birazcık paraya kıymak gerekiyor ucuz ürünleri yıkadım mı hoop diye paçalar kollar çekmiş oluyor :) 50 tl altında pijama almayacaksın renkler soluyor,çekiyor,tüyleniyorBende hic sevmiyorum guzel sbahlikli bi takimi tercih ederim ama dedigim gibi kilolardan bulabilirsem
Ah canim burada bulsam alicam ama yok ki secenekYahu ben senden 6 kilo fazlayım ben buluyorsam sende bulursun dert etme birazcık paraya kıymak gerekiyor ucuz ürünleri yıkadım mı hoop diye paçalar kollar çekmiş oluyor :) 50 tl altında pijama almayacaksın renkler soluyor,çekiyor,tüyleniyor.
Gerçi ilk çocuk olunca herşeye sıfırdan başlıyoruz buda ciddi maliyet gerektiriyor artık alacagız el mahkum
Gule gule giysin oğluşun canım :)Kizlar butik bebeden aldigim cicilerimiz geldi bugun :)Eki Görüntüle 1413373
Tatlım yeni inci,berrak,twiddy,tuğse takımlarına bak netten.tavsiye ederim güzel modeller var,hemde kaliteli deAh canim burada bulsam alicam ama yok ki secenek
Oyyyy ben bunların içine girecek elleri ayakları yerim valla maaşallah :)Kizlar butik bebeden aldigim cicilerimiz geldi bugun :)Eki Görüntüle 1413373
Ay masallah kizina da.bizim kizda hep secde pozisyonunda hic yuzunu gostermedi.ayrintili ultrasonda hic foto cekilrmedi.dr.birdaha gelin dedi.gittik yine yok tatli yedik gene yok.oglus surekli poz veriyo ama kizim acayip nazli.ay bizim babamizda lop dudak bende koca gozluyum.keske diyorum gozlerini benden dudaklarini senden alsa angelina jolie gibi olur.esimde ya tam tersi olursa napcaz diyoMaşallah sana ve yavrularına sonuna kadar böyle gider inşaallah:) Belini nasıl görüyorlar anlamıyorum ben bazen kızımı göremiyorum ya secde pozisyonunda yada el sallıyor bir türlü yüzünü göstermiyor ama bir sefer net gördüm onda da babası gibi löp dudakaynen bizim kızında kol ve bacakları uzunmuş oda aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?