40 mevlüdü için mi canım?Ay bugün bir iştahla Mevlüt kıyafeti ve mevlüt hazırlık süsleme masa vs baktım geç zaman geç ak Zaman ak sağlıkla inş
Puantiyeli ve sarılı olana bayıldım.sağlıkla giydir canım,çok güzellerBunlarda bizim cicislerimiz teyzeleri
Fikirlerini paylaşırsan sevinirim belki faydalanırız :)40 mevlüdü için mi canım?
ben her şeyi elimle yapmak istiyorum Allah o gücü verirse inşallah...
benim kendi doktorum jale gürlüler. o bana iki tane doktor ismi önerdi ama aradık çok fazla ücret istediler.biz de araştırdık burtomda yapılıyormuş hem fiyat da diğerlerine göre baya uygun oraya gidicez hem doktorumuz da onay verdi :) bakalım inşallah sağlıklı haberlerini alırızMerhaba arkadaşım sen de mi Bursadansın :) çok sevindim bak şimdi :) ayrıntılı ultrasonum Şubat ın 27sinde.. Bahar Hastanesine gidiyorum.. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Günaydın
Günaydın canım.Uçlarına sürme ne kullanıyorsun bilmiyorum.Ama tatlı badem yağı tek başına kullanıldığında hem tüylenme yapıyor hemde kaşıntıdan şikayet eden bir çok kişiye şahit oldum.Ben kakao yağı kremi kullanıyorum N**** (Siyahi) bisküvisi gibi kokuyorum kendimi yiyesim geliyorGünaydın kizlar ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor tam olarak. Bide yaglanirken veya kremlenirken göğüs uclariniza da suruyormusunuz benim cok kasiniyor ve sisti kasimaktan. Neyapayim ki....
İnşaallah canım gönlüne göre olsun herşeyCanım ben hamilelikte babyshower gibi bir parti de planlamadğım için onda yapmak istediklerimi de ancak 40 Mevlüt'üne yapacağım. Mesela gelenlere hediye sabun ve kokulu taşlar, şekilli bebek kurabiyeleri, keçeden süsler. Yemek olarak zaten herkes kendine göre bir şey yapar. Gücüm olursa pastasını falan da yapacağım. Tül keselerin içine tespihler koyacağım. Böyle hatırası olacak şeyler düşünüyorum daha yüzde yüz planlamadım ama zaten böyle şeylere becerim vardır hep başkalarına yaptım bu sefer de bizim için yapacağım Allah kısmet ederse...KNTMMM
Ay allah korusun.aman canim dikkat et kendine.sen ve bebisin allaha emanet olun.zavalli kadininda allah yardimcisi olsun cok zor ama 27 de almaya cesaret edememislerdir.sonucta ne kadar durursa o kadar iyi.diger cocuk yasiyor ve saglikli di mi?insallah dogru anlamisimdirGunaydin kizlar dun aksama kadar hastanedeydik.sabah uyandigimda icimden su sizdigin8 hissettim hani adet oldugumuzda icimizden bi parca dusecegini hissederiz ya oyle bisey oldu lavabpya kostum serklajdan sonra dr suyun erkenden gelebilir diyince ben kotkuyordum zaten.dr u aradim cagirdi gittik suda bi azalma yok dedi ama sizinti şeklindeyse anlasulmaya bilinir dedi arastirmaya gittik hemen alttan hani kulak pamuklu çubukları varya oyle birseyle içimden suruntu aldi sonuc negayif yani oyle bisey yok dedi elhamdulillah:)orada bi kadin yatıyordu asilama ile hamile kalmış ikizlerine 33 harftada biri 3 gun once karninda ölmüş.o bebekte gelisim geriligi varmış hani bendede vardi ya.ama onunki 1.5 ay diyecegim o ki o bebekleri 27 haftalik alsalardi diğeri zaten 33 haftalik yasamazmiydiki dr lar bekletmisler acaba simdi kadin 33 u hafta iki bebekte karninda doğumu bekliyor canim ya allahim hepimizin yrdmcisi olsun insallah
Gunaydin kizlar dun aksama kadar hastanedeydik.sabah uyandigimda icimden su sizdigin8 hissettim hani adet oldugumuzda icimizden bi parca dusecegini hissederiz ya oyle bisey oldu lavabpya kostum serklajdan sonra dr suyun erkenden gelebilir diyince ben kotkuyordum zaten.dr u aradim cagirdi gittik suda bi azalma yok dedi ama sizinti şeklindeyse anlasulmaya bilinir dedi arastirmaya gittik hemen alttan hani kulak pamuklu çubukları varya oyle birseyle içimden suruntu aldi sonuc negayif yani oyle bisey yok dedi elhamdulillah:)orada bi kadin yatıyordu asilama ile hamile kalmış ikizlerine 33 harftada biri 3 gun once karninda ölmüş.o bebekte gelisim geriligi varmış hani bendede vardi ya.ama onunki 1.5 ay diyecegim o ki o bebekleri 27 haftalik alsalardi diğeri zaten 33 haftalik yasamazmiydiki dr lar bekletmisler acaba simdi kadin 33 u hafta iki bebekte karninda doğumu bekliyor canim ya allahim hepimizin yrdmcisi olsun insallah
sorma 4. Ayda ben kakao yagi kullanmaya basladim kokulara hassas oldugum icin devam ettiremedim gerci de ilk surup yattigimda esim yanima gelince ne kokuyo bur da yatakda abur cubur mu yedin demisti bana. Ben de kakaolu gofret gibi kokuyordum. Simdi yeniden basladim kakao yagina.Günaydın canım.Uçlarına sürme ne kullanıyorsun bilmiyorum.Ama tatlı badem yağı tek başına kullanıldığında hem tüylenme yapıyor hemde kaşıntıdan şikayet eden bir çok kişiye şahit oldum.Ben kakao yağı kremi kullanıyorum N**** (Siyahi) bisküvisi gibi kokuyorum kendimi yiyesim geliyor
Bu arada ben ayrıntılıyı 20+2 de yaptırdım
canim o amniyon sivisi olsaydi o cubukla ya da turnusol kagidiyla hemen anliyorlar merak etme. Akintin fazla olmustur. Benim progestani ikiye cikardiklarindan beri cok yogun akintim var. Sanki altima kaciriyormusum da hissetmemisim gibi. Bir de sen suan o konuda hassassin ya hepten korkmussundur.Gunaydin kizlar dun aksama kadar hastanedeydik.sabah uyandigimda icimden su sizdigin8 hissettim hani adet oldugumuzda icimizden bi parca dusecegini hissederiz ya oyle bisey oldu lavabpya kostum serklajdan sonra dr suyun erkenden gelebilir diyince ben kotkuyordum zaten.dr u aradim cagirdi gittik suda bi azalma yok dedi ama sizinti şeklindeyse anlasulmaya bilinir dedi arastirmaya gittik hemen alttan hani kulak pamuklu çubukları varya oyle birseyle içimden suruntu aldi sonuc negayif yani oyle bisey yok dedi elhamdulillah:)orada bi kadin yatıyordu asilama ile hmiile kalmış ikizlerine 33 harftada biri 3 gun once karninda ölmüş.o bebekte gelisim geriligi varmış hani bendede vardi ya.ama onunki 1.5 ay diyecegim o ki o bebekleri 27 haftalik alsalardi diğeri zaten 33 haftalik yasamazmiydiki dr lar bekletmisler acaba simdi kadin 33 u hafta iki bebekte karninda doğumu bekliyor canim ya allahim hepimizin yrdmcisi olsun insallah
Ay cok guldum cnm yaaGünaydın canım.Uçlarına sürme ne kullanıyorsun bilmiyorum.Ama tatlı badem yağı tek başına kullanıldığında hem tüylenme yapıyor hemde kaşıntıdan şikayet eden bir çok kişiye şahit oldum.Ben kakao yağı kremi kullanıyorum N**** (Siyahi) bisküvisi gibi kokuyorum kendimi yiyesim geliyor
Bu arada ben ayrıntılıyı 20+2 de yaptırdım
Günaydın cnm cok gecmis olsun hayirlisiyla zamaninda gelir bebeklerin. Hepimiz dua ediyoruz cnm. O bayana da uzuldum allah yardimcisi olsun. Hepimiz bebekler gununde gelsin allahim ne olur.Gunaydin kizlar dun aksama kadar hastanedeydik.sabah uyandigimda icimden su sizdigin8 hissettim hani adet oldugumuzda icimizden bi parca dusecegini hissederiz ya oyle bisey oldu lavabpya kostum serklajdan sonra dr suyun erkenden gelebilir diyince ben kotkuyordum zaten.dr u aradim cagirdi gittik suda bi azalma yok dedi ama sizinti şeklindeyse anlasulmaya bilinir dedi arastirmaya gittik hemen alttan hani kulak pamuklu çubukları varya oyle birseyle içimden suruntu aldi sonuc negayif yani oyle bisey yok dedi elhamdulillah:)orada bi kadin yatıyordu asilama ile hamile kalmış ikizlerine 33 harftada biri 3 gun once karninda ölmüş.o bebekte gelisim geriligi varmış hani bendede vardi ya.ama onunki 1.5 ay diyecegim o ki o bebekleri 27 haftalik alsalardi diğeri zaten 33 haftalik yasamazmiydiki dr lar bekletmisler acaba simdi kadin 33 u hafta iki bebekte karninda doğumu bekliyor canim ya allahim hepimizin yrdmcisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?