Canim sana kusura bakmazsan bi sorum olacak rahatsizsin biliyorum amaOglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.
Benim kayınvalidem iki çocuğunu 7 aylık dogurmus köy şartlarında buyutmus. Anne sütü yok pirinç unu inek sütü ile mama yapmış. Bir su Sürahi kadar boyu varmış. Teni kırışık gibi tüyleri varmış. Ellemeye yıkmaya korkuyormus ve 16 yaşında anne olmuş. Seninde bebeğin iyi olacak canım. Rabbim korur kollar.Canim benim suyum cok fazlaydi.o zaman ilerleyen zamanlarda erken dogum riskin olabilir ama mudehale icin bu haftalar erken demisti dr.um. gecen hafta persembe farkli nedenlerden sonra hem burdaki dr.umun hem ist. Acibademde melih hocanin yonlendirmesiyle persembe amniyo sentez yaptirdik.sali sabah 5:30 dada birden suyum bosaliverdi yatakta.ne agrim sancim nede rahim acilmam oldu.2 gun hastanede yattim hareketsiz.o ara akciger gelisimi icin igneler yapildi. Alinacakti oglum, kacinilmazdi bu ama kalan suyla idare ettigi kadar tutalim dedi dr.um. 2 gun sonunda surekli gelen suyum bitti nihayet ve sezeryane alindim.yine ne agrim vardi ne de acilmam. Sebep belki su fazlaligindan asiri gerilmeydi, belkide amniyamniyosentez... o noktadan sonra hicbi onemi yoktu.o yuzden sormadim bile nedenini dr.a. sonucta o da belki ondan belki bundan diyebilecekti en fazla. O yuzden "simdi napicaz"a odaklandik hepimiz. Madem seninde riskin var yat gozunu seveyim. 28 den sonra % 80 in ustune cikiyor yasama sansi.hele 30 dan sonra kendi kendine nefes almaya baslasin sikinti kalmaz allahin izniyle. Bizimki 3 guncuk daha duramadi icerde.bugun bitecekti 28.haftasi ; (
Dualarimiz sizinle en kisa zamanda insallah kavusursunuz Allah herkesin evladina saglik sihhat versinCAN'imin durumu bugunde stabil devam edıyor. Allah izin verirse yarin gormeye gidicem melegimi.dokunucam konusucam onunla. Sonrasindada hergun gidicem yanina. Iyi dilekleriniz ve dualariniz icin allah hepinizden razi olsun dostlar...
Pbb hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah , A aycavus çok çok çok sevindim o testi yaptırmak çok isabetli bir karar gözün Aydın ferah bi hamilelik geçirirsin artık:) izmirinsani tedavin hayırlı olsun 15 gün sonra müjde yazarsın bize inşallah :)
Pbb hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah , A aycavus çok çok çok sevindim o testi yaptırmak çok isabetli bir karar gözün Aydın ferah bi hamilelik geçirirsin artık:) izmirinsani tedavin hayırlı olsun 15 gün sonra müjde yazarsın bize inşallah :)
yumurta toplama işleminin ertesi günü 1.gün sayılıyor canıöizmirinsişleminin : 39460163 .!.:guzeller bir soru sorabilirmiyim?
yumurta toplama gunu sperm de alinip dolleniyor ya o gun 1. Gunmu sayiliyor?
Sonraki gunmu 1.gun sayiliyor yoksa?
Allah razi olsun hepinizden. Beni tanimayan ama taniyan insanlardan daha cok manevi destek veren meleklersiniz hepiniz. Enn basindan beri once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutundu oglum anasina. Simdide once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutunacak hayata CANim.Herşey güzel olacak dün gece aniden uyandım uykum kaçtı kanbolat aklıma sen geldin dua ettim senin için heran aklımdasın eşim bile az önce seni sordu nasıl olmuş diye biz birbirimizi tanımadan anlıyoruz yaşadıklarımızı AEOLUN
Allah razi olsun hepinizden. Beni tanimayan ama taniyan insanlardan daha cok manevi destek veren meleklersiniz hepiniz. Enn basindan beri once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutundu oglum anasina. Simdide once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutunacak hayata CANim.
Gun olarak bakmamak gerekiyo kac saatte bir bolunuyosayumurta toplama işleminin ertesi günü 1.gün sayılıyor canıö
24 saatte bir bolunuyor 24 saat gecince 1 gun oluyor heraldeyumurta toplama işleminin ertesi günü 1.gün sayılıyor canıö
Cook tesekkur edrim canim.rabbim razi gelsin insallah.evladiniza tez zamanda kavustursun allahimCanim benim suyum cok fazlaydi.o zaman ilerleyen zamanlarda erken dogum riskin olabilir ama mudehale icin bu haftalar erken demisti dr.um. gecen hafta persembe farkli nedenlerden sonra hem burdaki dr.umun hem ist. Acibademde melih hocanin yonlendirmesiyle persembe amniyo sentez yaptirdik.sali sabah 5:30 dada birden suyum bosaliverdi yatakta.ne agrim sancim nede rahim acilmam oldu.2 gun hastanede yattim hareketsiz.o ara akciger gelisimi icin igneler yapildi. Alinacakti oglum, kacinilmazdi bu ama kalan suyla idare ettigi kadar tutalim dedi dr.um. 2 gun sonunda surekli gelen suyum bitti nihayet ve sezeryane alindim.yine ne agrim vardi ne de acilmam. Sebep belki su fazlaligindan asiri gerilmeydi, belkide amniyamniyosentez... o noktadan sonra hicbi onemi yoktu.o yuzden sormadim bile nedenini dr.a. sonucta o da belki ondan belki bundan diyebilecekti en fazla. O yuzden "simdi napicaz"a odaklandik hepimiz. Madem seninde riskin var yat gozunu seveyim. 28 den sonra % 80 in ustune cikiyor yasama sansi.hele 30 dan sonra kendi kendine nefes almaya baslasin sikinti kalmaz allahin izniyle. Bizimki 3 guncuk daha duramadi icerde.bugun bitecekti 28.haftasi ; (
Canim allahim saglikla kucaginda eve götürmeyi nasip etsin :) dualarimiz seninle ve kücük can`ımızla :)Allah razi olsun hepinizden. Beni tanimayan ama taniyan insanlardan daha cok manevi destek veren meleklersiniz hepiniz. Enn basindan beri once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutundu oglum anasina. Simdide once allahin izni sonra sizin dualarinizla tutunacak hayata CANim.
evet 24 saat geçince 1. gün oluyor.Gun olarak bakmamak gerekiyo kac saatte bir bolunuyosa
24 saatte bir bolunuyor 24 saat gecince 1 gun oluyor heralde
Ortası simit minderler oluyor ben ilk üç ayımda anüs problemim olunca almıştım şimdi de rahatsız olunca ona oturuyorum rahatlatıyor bence bir deneyinkızlar ben bugün işe başladım ama hiç rahat değilim oturamıyorum koltukta karnım ağrıyo belim ağrıyo kaykılıp oturmaktan da bunaldım ne yapsam ki acaba nasıl rahat ettiricem kendimi bilemedim
Canım o öyle sayılmıyor. Transfer günü ve son adet tarihin önemli diğer günlerle kimse ilgilenmiyor.guzeller bir soru sorabilirmiyim?
yumurta toplama gunu sperm de alinip dolleniyor ya o gun 1. Gunmu sayiliyor?
Sonraki gunmu 1.gun sayiliyor yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?