2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ikiz gebeligi olan arkadaslar iki doktora gitmeye gerek varmı tek doktor yetermi dogudayim ikiz bebekleri olan arkadasim iki doktora git dedi kafam karisti

Canım o öyle sayılmıyor. Transfer günü ve son adet tarihin önemli diğer günlerle kimse ilgilenmiyor.
Hayir canim anlatamadim ben. Mesela ben simdi bugun yumurtalarimi toplattim. Esim de sperm ornegi verdi sabah. Hemen dolleme icin emriyologlar aldilar ya;iste bugun embriyonun 1. Gun embriyosu ,carsamba gunu de 3. Gun embriyosumu oluyor

Hayir canim anlatamadim ben. Mesela ben simdi bugun yumurtalarimi toplattim. Esim de sperm ornegi verdi sabah. Hemen dolleme icin emriyologlar aldilar ya;iste bugun embriyonun 1. Gun embriyosu ,carsamba gunu de 3. Gun embriyosumu oluyor
Bugün 1 olarak sayılmaz, yarın 1 olarak sayılacak canım

Ha tamam ben başka bir şey düşünmüşüm hamile kalınca o dediğim tarihleri soruyorlar da..

kızlar benim sorum varum var iki kasığıın arası vajinanın üstündeki kemiğim ağrıyor ara da şidedli değil ama özelikle sabah kalkınca neden acaba

Allah razi olsun canim Cevabin icin. Bizde 300 bin cikti en son sperm. ama saglikli sperm de var dedi dr. 300 binle 500 bin arasi da benim icin fark yok dedi. saglikli kaliteli olani sececegiz dedi.ama okuduklarim beni korkututor. 8 tane yumurtam var. Yarin toplanacak. Rabbim kucaklarimizi bos koymasin guzel adlarının yuzusuyu hurmetine...benim icin dualarinizi eksik etmeyin nolur.[/QUOTE]
Canım hiç merak etme 8 tane saglikli sperm yeterlidir. Bizim çoğumuzun eşinin durumu senin eşinle ayni benim eşimde aynıydi durumu cok şükür 24. Haftamiz bitiyor inancıni yitirme inşallah güzel sonuç alacaksın.

Hayırli uğurlu olsun Allah sağlıklı upuzuun ömürler nasip etsin oğluna canim .Gözün aydın.Darısı başımıza inşallah.

Kızlar günaydın:) Mutlu sabahlar :)Dün doktorumuzu ve hastahanemizi dwğiştirere ueno doktorumuza gittik ve bu doktordan çok memnun kaldık.Dün şeker yüklemesi yapildı ve 142 çıktı normal sınır 140miş.Doktorum bunu da normal sayıyorum dedi.Siz de nasıl çıktı yaptırdınız mı?

Annisler napiyosunuz bakalim

Kaclik yaptirdin canim.

Benimde sağ kasık tarafı ağrıyor

canım merhaba. senin bu ağrın süreklimi oluyor yoksa ara ara mı giriyor? benimde bazen oluyor. dün gece yine oldu. allah dedim yoksa apandisit mi bazen aklıma geliyor, hamileyken apandisit patlasa nolur acaba? bende de böyle bir takınıtı oluştu

Rahîm değişime uğruyor böyle belirtiler vermesi normal bence :)

Acıma gibi bilmiyorum ki ara ara hissediyorum özellikle sabah yatakta uyandigimda bide akşam otururken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…