Doğuda nerdesin canim bende dogudayim:)Ikiz gebeligi olan arkadaslar iki doktora gitmeye gerek varmı tek doktor yetermi dogudayim ikiz bebekleri olan arkadasim iki doktora git dedi kafam karisti
Hayir canim anlatamadim ben. Mesela ben simdi bugun yumurtalarimi toplattim. Esim de sperm ornegi verdi sabah. Hemen dolleme icin emriyologlar aldilar ya;iste bugun embriyonun 1. Gun embriyosu ,carsamba gunu de 3. Gun embriyosumu oluyorCanım o öyle sayılmıyor. Transfer günü ve son adet tarihin önemli diğer günlerle kimse ilgilenmiyor.
Bugün 1 olarak sayılmaz, yarın 1 olarak sayılacak canımHayir canim anlatamadim ben. Mesela ben simdi bugun yumurtalarimi toplattim. Esim de sperm ornegi verdi sabah. Hemen dolleme icin emriyologlar aldilar ya;iste bugun embriyonun 1. Gun embriyosu ,carsamba gunu de 3. Gun embriyosumu oluyor
Ha tamam ben başka bir şey düşünmüşüm hamile kalınca o dediğim tarihleri soruyorlar da..Hayir canim anlatamadim ben. Mesela ben simdi bugun yumurtalarimi toplattim. Esim de sperm ornegi verdi sabah. Hemen dolleme icin emriyologlar aldilar ya;iste bugun embriyonun 1. Gun embriyosu ,carsamba gunu de 3. Gun embriyosumu oluyor
Benimde sağ kasık tarafı ağrıyorkızlar benim sorum varum var iki kasığıın arası vajinanın üstündeki kemiğim ağrıyor ara da şidedli değil ama özelikle sabah kalkınca neden acaba
Bebek baskı yapıyor olabilir canım doktora bir sor. Benim de hep sağ tarafım ağrıyor bebeklerden biri o yöne baskı yapıyormuş...kızlar benim sorum varum var iki kasığıın arası vajinanın üstündeki kemiğim ağrıyor ara da şidedli değil ama özelikle sabah kalkınca neden acaba
Hosgeldin canim ins sende en kisa zamanda aramiza katilirsin. Dedigin gibi bi sorun bizde vardi hatta opu gunu esimden 3 kere ornek almislar ilk ikisinde canli sperm bulamamislar ucuncu de ancak bulabilmisler. Ama korkma erkekten kaynakli tup bebek tedavilerinden genellikle olumlu sonuc aliniyor
kasığım ağrımıyor ( yumurtalıklarım değil ) ortadaki kemik ağrıyor internetten baktım rahim doğuma hazırlandığı için miş yazıyor öğlen dr arayıp bi sorayım o ne dicek bakalımBenimde sağ kasık tarafı ağrıyor
Hayırli uğurlu olsun Allah sağlıklı upuzuun ömürler nasip etsin oğluna canim .Gözün aydın.Darısı başımıza inşallah.Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Kaclik yaptirdin canim.Kızlar günaydın:) Mutlu sabahlar :)Dün doktorumuzu ve hastahanemizi dwğiştirere ueno doktorumuza gittik ve bu doktordan çok memnun kaldık.Dün şeker yüklemesi yapildı ve 142 çıktı normal sınır 140miş.Doktorum bunu da normal sayıyorum dedi.Siz de nasıl çıktı yaptırdınız mı?
Benimde sağ kasık tarafı ağrıyor
Rahîm değişime uğruyor böyle belirtiler vermesi normal bence :)kasığım ağrımıyor ( yumurtalıklarım değil ) ortadaki kemik ağrıyor internetten baktım rahim doğuma hazırlandığı için miş yazıyor öğlen dr arayıp bi sorayım o ne dicek bakalım
Acıma gibi bilmiyorum ki ara ara hissediyorum özellikle sabah yatakta uyandigimda bide akşam otururken oluyorcanım merhaba. senin bu ağrın süreklimi oluyor yoksa ara ara mı giriyor? benimde bazen oluyor. dün gece yine oldu. allah dedim yoksa apandisit mibazen aklıma geliyor, hamileyken apandisit patlasa nolur acaba? bende de böyle bir takınıtı oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?