Geçmiş olsun canım ben daha yaptirmadim 27 sinde doktora gidicem belki o zman yaparKızlar günaydın:) Mutlu sabahlar :)Dün doktorumuzu ve hastahanemizi dwğiştirere ueno doktorumuza gittik ve bu doktordan çok memnun kaldık.Dün şeker yüklemesi yapildı ve 142 çıktı normal sınır 140miş.Doktorum bunu da normal sayıyorum dedi.Siz de nasıl çıktı yaptırdınız mı?
Hamur açtım adını soylemim canınız çekerAnnisler napiyosunuz bakalim
75 gr icin mi fark var gelisim geriligi var dedi. Yoksa baska seyler mi var. Sadece grama gore dediyse sakin takilma. Cunku suan benim 90 gr fark vardi aralarinda. Hic oyle bisey demedi hatta ben gelisememis mi niye oyle olur dedim de olur onlar iki ayri bebek dedi. Dusunuce ikiz doguran arkadaslari aralarinda 500 gram fark olanlar vardi. Takma kafanaCanim benimde kizim 450 oglum 525 ti 23.haftada.kizda gelisim geriligi olabilir dedi inssllah mesafe daha fazla acilmazsa problem olmazmis.zaten esimde bende yspili degiliz minyonuz.benim hiiic iştahım yok zorla yemek yiyorum ama gecen haftadan sonra zorlada olsa sut pekmez meyve yemeye calisiyorum.prolutan rahim agzimda aciklik gordukten sonra kullandirtmaya basladi haftada 1 oluyorum ama yarim.neden yarim bilmiyorum.3 tanede progestan kullaniyorum.
Ayy Allah kolaylik versin su halde calisma diyince icim bir tuhaf oluyor. Kesinlikle bel boslugunu doldur sakin orasi bos sekilde oturma. haftalarin erken sonra baska seyler cikmasin. Arkadasin dedigi yastik da mantikli. Sik sik da kalkip dolas bacaklarin sismesin. En kotu oldugun yerde kalkip hareket edip otur.kızlar ben bugün işe başladım ama hiç rahat değilim oturamıyorum koltukta karnım ağrıyo belim ağrıyo kaykılıp oturmaktan da bunaldım ne yapsam ki acaba nasıl rahat ettiricem kendimi bilemedim
Arada bir gitmeni oneririm. Tek bile olsa iki kisiden fikir almak onemli bence. En basiti birak Allah korusun sorunlari biz baska dr.a gitmeseydik suan oglumun birini hala kiz diye seviyor olacaktim ve kiz bebek hazirligi yapacaktim.Ikiz gebeligi olan arkadaslar iki doktora gitmeye gerek varmı tek doktor yetermi dogudayim ikiz bebekleri olan arkadasim iki doktora git dedi kafam karisti
Allah seni iyi etsin. Nasil basariyon en kotusunu dusunmeyi. Birak dusunme oyle seylercanım merhaba. senin bu ağrın süreklimi oluyor yoksa ara ara mı giriyor? benimde bazen oluyor. dün gece yine oldu. allah dedim yoksa apandisit mibazen aklıma geliyor, hamileyken apandisit patlasa nolur acaba? bende de böyle bir takınıtı oluştu
öncelikle hayırlı olsun hosgeldin aramıza :):) benim de aynen bu şekilde geçti çok sükür ne kanama, ne bulantı, ne baş dönmesi, ne de ağrı... ama simdi simdi tabi ağırlaştıkça ağrılar, rahatsızlanmalar başladı. ama sorarsan şikayetçimiyim diye hayır kesinlikle şikayetçi değilim :) Rabbim beni layık görmüş o canı bana emanet etmiş, içimde o canın büyümesine müsaade etmiş.. nasıl şikayetçi olabilir ki bi insan bundan dolayı :) hele artık kendini hissettirmeye de başladı kıpır kıpır oldukça içim eriyor resmen şimdiden Allahım sen eksikliklerini gösterme kimseye . Amin Amin Amin...Arkadaşlar Merhaba bende araniza katıldım 11.haftalik olduk Rabbim nasip ederse eylülde doğum inşallah benim size bi sorum olacak hamileliginde hiç bişey anlamayan varmi mide bulantısı olmayan kasık ağrısı çekmeyen valla buna bi yandan çok seviniyorum rabbime şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum diye bi yandanda içimde hep bi korku geçmişte 3 dusugum olduğu için çok şükür kontrollerde hersey yolunda dr hiçbişey demedi merak ettim sizde durum nasıldı bu haftalarda
hadi geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza hayırlısıyla atlatalım insallah :) odalar nasıldı güzelmiydiselam kızlar nasılsınız?
hastaneden geliyorum şeker yüklemesi yapıldı.
merak edenlere ayrıntılı yazıcam gecirdiğim aşamaları...
saat 10 da ilk kanı verdim (aç karna ve 100 gr glıkozu içmeden)
saat 11 de 2. kanı verdim.
saat 12. de 3. kanı verdim.
saat 13 de 4. kanı verdim ve su bile içmek yasaktı.
zorlu bir günü basarıyla atlattım çok şükür cok kötü olmadım dayandım.
eşimle hastaneyi gezdik doğum odalarına falan baktık
teşekkürler canım inşallah güzel atlatırsın sende..hadi geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza hayırlısıyla atlatalım insallah :) odalar nasıldı güzelmiydi
kızlar bu arada ben bu aydan sonra ankaraya gelmeyi düşünüyorum kardeşim orada onun yanına gidicem gitmişken de iyi bi doktora gitmeyi düşünüyorum hem renkli ultrason için hem de öylesine bi kontrol için Ankarada olanlar kimi önerirsiniz bana ???
renkli ultrason varsa bi giderim muayene ücreti ne kadar acaba ?kendi doktorumu öneririm canım ben cok memnunum. Prof. mehmet erdem internette yazıyor bilgileri..
öncelikle hayırlı olsun hosgeldin aramıza :):) benim de aynen bu şekilde geçti çok sükür ne kanama, ne bulantı, ne baş dönmesi, ne de ağrı... ama simdi simdi tabi ağırlaştıkça ağrılar, rahatsızlanmalar başladı. ama sorarsan şikayetçimiyim diye hayır kesinlikle şikayetçi değilim :) Rabbim beni layık görmüş o canı bana emanet etmiş, içimde o canın büyümesine müsaade etmiş.. nasıl şikayetçi olabilir ki bi insan bundan dolayı :) hele artık kendini hissettirmeye de başladı kıpır kıpır oldukça içim eriyor resmen şimdiden Allahım sen eksikliklerini gösterme kimseye . Amin Amin Amin...
hiç korkma bebeğinin keyfini sür çok güzel bi duygu annelik henüz tam yaşamamış da olsak iliklerime kadar hissediyorum ben :)Sağol cnm bunları duyunca içim rahatliyor aslında evham yapacak Bi durumum yok elhamdilillah Bebeğimin gelişimine iyi ama işte geçmişte 3 düşük olması ister istemez korkutuyo çok teşekkür ederim cvp verdiğin için
Evet oyleymis cnm cok kuruyor vucudum insallah catlamayiz :)Canım Göğüs uçlarına sürmeyin erken doğum riskini arttırıyor diyor doktorlar. Ama benim de çok kabuk oldu kuruluk hissediyorum ilk gittiğimde soracağım ne yapabilirim diye.
Hoşgeldin cnm insallah saglikla sihatle buyutursun bebegini alkah bebeklerimizi bizlere bagislasin.....amin teşekkür ederim. çok yıprandım tedavi sürecinde çok şükür Rabbim nasip etti.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?