2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu sabah opu oldum. 7 yumurtam toplandi. Az kaldi araniza katılmaya
Hadi hayirli olsun canim. guzel sonuclanir insallah tedavin. Transfer ne zamn olacak. Dondurulcak mi embriyOlar. Birde e2 miydi ne bi hormona bakiyolar. Ona bakildi mi senin. O yuksek cikmisti benim. Bir ay beklemistim. Ohss olmustum. Sen insallah karsilasmazsin oyle bi sorunla. Bide masallah anestezinin etkisinden cabuk cikmissin. Ben iki gun kendime gelememistim.

Canım allah tez zamanda kavuştursun sizi meleğinle. Gözlerim dolu dolu okudum. Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alırsın inşallah yakın zamanda.

Kizlar bugun vucudum acayip sicak.. avrupa yakasinda miydi tam hatirlamiyorum bi kadin vardi sisman cirkin terledim vallaha diyordu durmadan. O hatuna dondum. Sabah sirilsiklam uyandim. Eve cok yakin bakkala gittim geldim ekmek almaya 3 5 adimlik suyum cikti. Simdi de corabi tisortu cikarttim attim. Su gibiyim. Ama bi kac gundur bi kase karisik kuru uzumle ceviz yiyorum ondan sanirim. Hararet yaptim

kanbolat gercekten zorlu bir bekleyiştesin allah yardımcın olsun arkadasım dualarımız seninle. ben inanıyorum Can canına can katacak saglıklı bir şekilde çıkıp annesinin kucagında büyüyecek buna en ufak şüphen olmasın.. günler zor gecer tahmin ediyorum ama hep güzel seyler düşün ve mutlaka her gün Can'ı gör dokun hisseder seni eminim cok iyi gelir..

Sagolasin cnm .Transfer ya persembe gunu yada cmt gunu olacakmis cnm. Embriyolog karar verecekmis. Bizde hormonlara bakildi hep cnm genetik de bakilmisti. Sukur o sorunlarimiz olmadi.Allahtan artik gerisi. Tevekkul edip bekleyecegiz. Rabbim ol desin olsun insallah artik

Canım gözün aydın, allah sağlıkla sıhhatle huzurla, analı babalı büyütsün. Mutluluğunuz daim olsun. Darısı bizlere inşallah

kızlar ben bugün işe başladım ama hiç rahat değilim oturamıyorum koltukta karnım ağrıyo belim ağrıyo kaykılıp oturmaktan da bunaldım ne yapsam ki acaba nasıl rahat ettiricem kendimi bilemedim

Canim ya hergun senden ve candan gelecek bi haber bekliyoruz.insallah stabilden gelismeye gececek.cok zor bir surec ama hepimizin dualari sizinle.insallah sagsalim alip evinize geleceksiniz topigimizin ilk prensini

Gozun aydin canim darisi basimiza hayirlisiyla vaktinde insallahh

Allahim sukurler olsun.ne kadar guzel paha bicilmez bi sevgililer gunu hediyesi.rabbim korusun sizi.tum aileye tebrikler

Kizlar su gibi akintisi olan varmi cok degil oylede ama bende var normalmi merak ettim
Renksiz se normal canim gecen oyuzden yine hastaneye tasindik gerci serklajdan dolayi dr beni korkuttugu icin solugu hastanede aldik amnişur diye bi alet var kulak temizleme çubuğunun uzunu onunla alttan suruntu alip tahlil yapiyorlar 5dk cikiyor sonuc korkuyorsan yaptirabilirsin cok kolay bi islem

Cnm sagol cvbin icin eger sürerse gideriz

guzeller bir soru sorabilirmiyim?
yumurta toplama gunu sperm de alinip dolleniyor ya o gun 1. Gunmu sayiliyor?
Sonraki gunmu 1.gun sayiliyor yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…