- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Hadi hayirli olsun canim. guzel sonuclanir insallah tedavin. Transfer ne zamn olacak. Dondurulcak mi embriyOlar. Birde e2 miydi ne bi hormona bakiyolar. Ona bakildi mi senin. O yuksek cikmisti benim. Bir ay beklemistim. Ohss olmustum. Sen insallah karsilasmazsin oyle bi sorunla. Bide masallah anestezinin etkisinden cabuk cikmissin. Ben iki gun kendime gelememistim.Bu sabah opu oldum. 7 yumurtam toplandi. Az kaldi araniza katılmaya
Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.
Hadi hayirli olsun canim. guzel sonuclanir insallah tedavin. Transfer ne zamn olacak. Dondurulcak mi embriyOlar. Birde e2 miydi ne bi hormona bakiyolar. Ona bakildi mi senin. O yuksek cikmisti benim. Bir ay beklemistim. Ohss olmustum. Sen insallah karsilasmazsin oyle bi sorunla. Bide masallah anestezinin etkisinden cabuk cikmissin. Ben iki gun kendime gelememistim.
Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Kizlar su gibi akintisi olan varmi cok degil oylede ama bende var normalmi merak ettim
gözün aydın canım :) oğlan anneleri kervanına hoşgeldin :)panaroma test sonucum cıktı bebeğim sağlıklı ve erkek. çok şükürr bebeğime sağlıkla tamamlayalım inşallah
Evet sabahları dha fazla oluyo sagol cnmm cvbin icinNormal canım bende de oluyor. özellikle sabahları kalktıktan sonra.
Gozun aydin canim.aklinda bi soru isareti kalmadi simdi.insallah saglikla kavusursun oglunapanaroma test sonucum cıktı bebeğim sağlıklı ve erkek. çok şükürr bebeğime sağlıkla tamamlayalım inşallah
Canim ya hergun senden ve candan gelecek bi haber bekliyoruz.insallah stabilden gelismeye gececek.cok zor bir surec ama hepimizin dualari sizinle.insallah sagsalim alip evinize geleceksiniz topigimizin ilk prensiniEve geldigim ilk gece hala narkoz etkisinde gibiydim. Esime "sanki hastaneye apandistimi birakip gelmis gibiyim" dedim. Öyle hizli yasandiki butun korkular, telaslar, heyecanlar, umutlar... sütümü sagip oglum icin biriktirdikce analigim oturuyor icime, dolu doluveriyor gözlerim. Hergun sabah 11'i bekliyorum oglumdan haber almak icin. "Stabil" denmesi bile su serpiyor icimize. Gelisme olmadigina uzulemiyoruz gerileme olmadigina sevindigimiz icin. Haber aldiktan sonra yine duruyor zaman 24 saatligine. Güclü olmasa oglum anasi gibi gelmezdi bu kadar erken dimi? Kücücük bedeniyle mücadele ediyor simdi. Dua edin arkadaslar. Dua edin CAN'imiza... dualariniz kadar can katin canina...
Gozun aydin canim darisi basimiza hayirlisiyla vaktinde insallahhMerhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Allahim sukurler olsun.ne kadar guzel paha bicilmez bi sevgililer gunu hediyesi.rabbim korusun sizi.tum aileye tebriklerMerhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Renksiz se normal canim gecen oyuzden yine hastaneye tasindik gerci serklajdan dolayi dr beni korkuttugu icin solugu hastanede aldik amnişur diye bi alet var kulak temizleme çubuğunun uzunu onunla alttan suruntu alip tahlil yapiyorlar 5dk cikiyor sonuc korkuyorsan yaptirabilirsin cok kolay bi islemKizlar su gibi akintisi olan varmi cok degil oylede ama bende var normalmi merak ettim
panaroma test sonucum cıktı bebeğim sağlıklı ve erkek. çok şükürr bebeğime sağlıkla tamamlayalım inşallah
Cnm sagol cvbin icin eger sürerse giderizRenksiz se normal canim gecen oyuzden yine hastaneye tasindik gerci serklajdan dolayi dr beni korkuttugu icin solugu hastanede aldik amnişur diye bi alet var kulak temizleme çubuğunun uzunu onunla alttan suruntu alip tahlil yapiyorlar 5dk cikiyor sonuc korkuyorsan yaptirabilirsin cok kolay bi islem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?