2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...

Masallah rabbim nazarlardan korusun Pbb gozun aydin. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun insallah...
ben de bu saat oldu gozume uyku girmiyor. bugun opu olacagim. insallah bende sizlerin arasina karisacagim. Bunu derinlerden hissediyorum...

canim gozlerim dolu dolu oldu. Onu orada birakip eve donmek zordur mutlaka. Ama gittiginde mutlaka tanina gir bence imkan dahilinde dokun konus onunla. Mikrop kapacak diye dusunme. Hemsireler de girip cikiyor uygun sartlari saglarlar sana. Yurt disinda prematureleri annesiyle tedavi ediyorlar. Bizde uygun sartlar olmadigi icin ayiriyorlar malesef. Izin verdikleri surece temas et bebegine kokunu alsin.
hersey cok guzel olacak ins.
topigin ilk bebegi olma unvanini Can oglana kaptirdiniz.Biraz aceleci davrandi kuzu :))
Gozun aydin canim. Rabbim anali babali saglikli sihhatli uzuuunnn omurler nasib etsin.

kanbolat canım bebeğin için hep dua ediyorum bizim çocuklarımız güçlüler canım baştan büyük bir mucadeleyle geliyorlar savasiyorlar içini ferah tut moralini hic bozma Allahin izniyle canım inşallah herşey yolunda gidecek yürekten inanıyorum dualarım seninle

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun çok sevindim iyi olmanıza. Rabbim bizlere de nasip etsin o günleri

canım biz ve bebeklerimiz savaşçıyız zaten zor bi yoldan sonra kavuşuyoruz bu yüzden de çok daha güçlüyüz... Oğlun iyi olacak, yanına gelecek, hatta zamanı gelince seni kızdıracak bile.. Rabbim tez zamanda ikinizi de bi güçle kaldırsın..

Hayırlı olsun canım.. darısı bize olsun inşallah hayırlısıyla :)

Hayirli evlat olsun saglikla sihhatle insallah canim.tebrik ediyorum tum aileyi...

Kizlar su gibi akintisi olan varmi cok degil oylede ama bende var normalmi merak ettim

Gozun aydin canim... darisi bizlere. dualarina icten bir amiiiinnn diyorum. Allah mutlulukla huzurla saglikla buyutmek nasip etsin.

Cok zorlu bir surectesin canim ama. Zaten bizim anne olma seruvenimiz bastan zorluklarla basladi. Allah sana bagislasinin Can ini. Guzel Allahim sabrina sabir gucune guc katsin insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…