Amin canim allah razi olsun.Ayy canim seni gordugume ne kadar sevindim anlatamam inşallah zamanlar su gibi akacak canin gercekten caniniza can katacak.rabbim yardimcin olsun
canim gozlerim dolu dolu oldu. Onu orada birakip eve donmek zordur mutlaka. Ama gittiginde mutlaka tanina gir bence imkan dahilinde dokun konus onunla. Mikrop kapacak diye dusunme. Hemsireler de girip cikiyor uygun sartlari saglarlar sana. Yurt disinda prematureleri annesiyle tedavi ediyorlar. Bizde uygun sartlar olmadigi icin ayiriyorlar malesef. Izin verdikleri surece temas et bebegine kokunu alsin.Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.
topigin ilk bebegi olma unvanini Can oglana kaptirdiniz.Biraz aceleci davrandi kuzu :))Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun çok sevindim iyi olmanıza. Rabbim bizlere de nasip etsin o günleriMerhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.
Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Hayirli evlat olsun saglikla sihhatle insallah canim.tebrik ediyorum tum aileyi...Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Gozun aydin canim... darisi bizlere. dualarina icten bir amiiiinnn diyorum. Allah mutlulukla huzurla saglikla buyutmek nasip etsin.Merhaba güsel anneler... Ben mucizemi dün yani sevgililer gününde kucağıma aldım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. 3460 gr 48 cm oğlum. Epıduralli sezeryan olacaktım ancak epidurali yapamadılar, mecburen genel anestezi ile sezeryan oldum. Dün ilk bir kaç saat ağrılarım vardı ama mutluluktan gözüm hiçbişi görmedi.. Sonra da her geçen saat daha iyi hissettim. Yarın sabah hayırlısıyla evimize götürücez oğlumuzu.. Yattığım sürece allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu diye ve bugünü sabırsızlıkla bekleyen herkes sağlıkla bebeklerine kavuşsun dıye dua ettim.. Bundan sonra da dualarım hep sizlerle. Hepinisi öpüyorum...
Cok zorlu bir surectesin canim ama. Zaten bizim anne olma seruvenimiz bastan zorluklarla basladi. Allah sana bagislasinin Can ini. Guzel Allahim sabrina sabir gucune guc katsin insallahh..Oglumun cigerlerini gelistirmeye calisiyolar suan.persembe gunu sabah 10'da dogdu oglum.minicik ellerini ve ayaklarini yandaki masanin ustune koyduklarinda gorebilmistim sadece. Aksamina kendime geldigimde cikarttilar beni yogun bakima.öylece baktim sadece kuvezin basinda.cuma gunu taburcu olacagim zaman tekrar ciktim yanina.o zaman "dokunmak istermisin" dedi hemsire."hayir biyerine bisey olur.enfeksiyon kapar"dedim once. Sonra ellerimi sterilize edip kuveze sokturdu hemsire. Bacaginin tenine dokundum parmak ucumla. Oyle yunusak ve narindiki teni, kendi kalin derimle hissedemedim desem yeridir. tum temasimiz bu kadar iste... hergun 11-13 arasi telefonla bilgi alabiliyoruz. 15-16 arasida gidip gorebiliyoruz.dun-bugun babasi gitti gormeye. Benim hala dikislerim cok aciyor.yatiyorum evde. En gec carsamba giderim ama melegime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?