2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar esimin sabirzizlanmalari sonuCu duramadik bugun oglusumu gordum canini seveyim ya normal ultrasonda bile yuzu artik netlesmis.. Dr sana yani sizin tarafa benziyo bence dedi. Annemi kardesimi de biliyo. findik findik butnu dudaklari filAn. Hareketleri konusunda ultrasonda gayet hareketli sanirim esinin onde olmasi benim ve esimin hissetmemizi engelliyo. Ama cok guzeldi oglusummm. Ultrason resmini kardesime attim watsaptan. Abla bu bildigin cocuk diyo. Ne olackti ne bekliyodun dedim. Ordek yavrusuna benziyordu ne ara bu kadar degisti diyo suyu gayet iyiymis. agirligi normal dedi 625 gr mis. Bacak uzunlugu yaklasik 4 cm olmus. Basi 6 cm mis. Uzunlugunu soylemedi. Oglumu her gormemde aynisi oluyo ayaklarim yerebasmiyo sanki Allahim kucagima almak nasip etsin insallah tabi hepimizin bizlere bagislasin bebeciklerimizi... amiiiinnnn

Valla ben kiyafetlerimin bir kismini esimin tarafina asiyorum napim sigamiyorum cocuk odasina iki cocuga fazla fazla yetecek bi dolap yaptirdik zaten sukur. O derdimiz yok. Mutfagimin seklini degistirmistim yenilerde mutfakta kiler olarak kullandigim cok buyuk gereksiz bi dolap vardi. O dolaptan cok guzel gardrop yapti marangoz. Cocuk odasinda o dolap var bi tane spor bi kanepe var bide besik alirsam tamamdir. Sifonyer ekstra dolap vs gerek olmaz artik.

doğum için çanta hazırlıcam bende çünkü hazırlıklara başla doğum için hazır ol dedi doktorcuğum ama market alış verişim kaldı bir kaç güne hallederim onuda hasta bezi alıcam doğum sonrası 1 2 gün iyi olur petler küçük yatakta rahat ederim eltime de hasta bezi almıştık bicama sı kilod u temiz durdu işte bir paket yeni doğan bebek bezi alıcam doğum sonrası kilosuna göre alacaz çocuk bezini

E="tasruk, post: 39611038, member: 307958"]doğum için çanta hazırlıcam bende çünkü hazırlıklara başla doğum için hazır ol dedi doktorcuğum ama market alış verişim kaldı bir kaç güne hallederim onuda hasta bezi alıcam doğum sonrası 1 2 gün iyi olur petler küçük yatakta rahat ederim eltime de hasta bezi almıştık bicama sı kilod u temiz durdu işte bir paket yeni doğan bebek bezi alıcam doğum sonrası kilosuna göre alacaz çocuk bezini[/QUOTE]
Bebek icin ne hazirlamak lazim canim cocuk bezi hastane cikisi battaniye benmnaklimda ki bunlar

Bebek icin ne hazirlamak lazim canim cocuk bezi hastane cikisi battaniye benmnaklimda ki bunlar[/QUOTE]
ben bebek için 2 takım hastane çıkışı ayarladım battaniyeli birisi yedek ıslak mendil biberon ufak belki süt hemen gelmez se diye bir paket te yeni doğan çocuk bezi birde pamuk yeni doğduğunda ben hemen ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum pamuk la temizlicem altını hassas olacak sonuçta teni

kendime de bir lohusa takımı aldım , yedek bir bijama takımı , iç çamşırı , terlik , havlu, hasta bezi , bir pakette normal pet ,
bide göğüs ucu yarası için krem almayı düşünüyorum , bide zemzem suyu koyucağım çantama doğum öncesi ve sonrası içmek için bebeğede 1 çay kaşıgı vericeğim

Bu soylediklerini bende not edecem cnm bn bebege 5 li hastane cikisi corap battaniye var hazirda kendime hele hic bir sey yok terlik normal birsey aldin herhalde cnm degil mi

Birde bebege citcitli zibin koymak lazim mi ipli atletler warmis bulamadim ben onlar daha rahatmis cnm

Birde bebege citcitli zibin koymak lazim mi ipli atletler warmis bulamadim ben onlar daha rahatmis cnm
hastane çıkışların içinde küçük zıbın var ve bide iç zıbın var incecik bezden sadece üst kısmı var göbeği düşene kadar onu giydiriyorsun ben yedek bir er tane aldım küçük zıbınlar dan annem kakası filan dışına çıkarsa yedek bulunsun dedi küçük çorap koydum 3 tanede bide ağız mendili koydum 4 tane ince dülbent ten tığlamış kenarlarını annem , zaten her şey yolunda giderse 1 en fazla 2 gün kalıyorsun hastanede fazlada almak istemiyorum zaten lazım olursa da eltim ablam biz hallederiz dediler olmadı yeni alırız dediler gerekli şeyleri koy yeter bide anne emzirme önlüğü aldım kendime

Bu soylediklerini bende not edecem cnm bn bebege 5 li hastane cikisi corap battaniye var hazirda kendime hele hic bir sey yok terlik normal birsey aldin herhalde cnm degil mi
normal bir terlik aldım çün ki tuvalete filan gittikçe giyeceğiz bide kağıt havlu , plastik bardak , kaşık çatal da koyabilirsin çantana gerçi şimdi hastane tuvaletinde peçete filan oluyor ama ginede alacam yanıma ben

Hastanenin pecetesine herkez dokunuyor bencede al birde el dezenfekte ilaclari varya cnm unutma hem kendin ixin hemde gelenlerin eline bebege dokunmadan once temizlemek icin dedigin gibi hastanede bir iki gun kaliyorsun fazla doldurmayada gerek yok bende agiz mendili aldim cnm civilde 12 tanesi 6 lira pamuktan kenarlari isli omuz bezi de var havludan kusarsa ustunun batmamasi icinn

Benm zibinlar 6 tane var onlarda 6 aylik buyuk acil 0-3 aylik almammiz lazim 5 tane falan yeter herhalde

evet dezenfekte ilacıda şart onu yazmamıştım listeye onuda eklicem
konuştukça çıkıyor eksikler tek tek ufaktan hazırlayıp koyucağız her şeyi , aldığım kıyafetleri yıkadım ütüledim güzelce bir çantaya doldurdum her şeyini martın ortasında evimi temiliceğiz ablam eltim filan cam perde dip köşe ben hiç elimi sürmedim onlar yapıyorlar her işimi beşiğimi yatak odasına koyucağım küçük bir dolap alıcam en son kıyafet için yerim yok 2 sene sonra oturma odamı bozup çocuk odası yapıcaz ev küçük olunca aldığın şeyleri koyacak yer bulmak zor oluyor
eşim gitti park yatak aldı buyuk karfırtın küveti filan salonda ortada duruyor her şey bebekler doğduğunda düzene gireceğiz galiba al al eksik bitmiyor da

Benm zibinlar 6 tane var onlarda 6 aylik buyuk acil 0-3 aylik almammiz lazim 5 tane falan yeter herhalde
ben karışık aldım 0 3 ay 4 tane , 3 6 ay dört tane bide ayaklı penye aldım altına zıbınların aynı renklerde takım yaptım onları da mağzacı yaza denk geliyor diye incecik te giydirme canı kanı ne olur ilk 3 ay dikkat et giyimine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…