- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
noldu ki ?kızlar yardımmm ediiiinnnn...
kan değerlerimi yorumlayın tüp bebek transfer sonrasınoldu ki ?
Neye yardim edelim
Valla ben kiyafetlerimin bir kismini esimin tarafina asiyorum napim sigamiyorumHimm bak o kotu iste, yer olmamasi
sorma biz yatak odasinda 5 kapili gardrobunun 5. Kapisini paylasamiyorduk. Esim ben kullanacam diyordu ben de seninkiler az ben kullanacam diye bir cekisme vardi. Gecen doktum ne var ne yok Tekrar yerlestirdim. Meger gardrobunum yarisi bosmus :)) simdi 5. Kapi cocuklarin oldu da kavga bitti. Simdiden onlarin ivir ziviri bizden fazla. Evin hakimi onlar olmaya basladi yavas yavas
doğum için çanta hazırlıcam bende çünkü hazırlıklara başla doğum için hazır ol dedi doktorcuğum ama market alış verişim kaldı bir kaç güne hallederim onuda hasta bezi alıcam doğum sonrası 1 2 gün iyi olur petler küçük yatakta rahat ederim eltime de hasta bezi almıştık bicama sı kilod u temiz durdu işte bir paket yeni doğan bebek bezi alıcam doğum sonrası kilosuna göre alacaz çocuk beziniKizlar bebege ve kendinize canta hazirlamaya basladiniz mi ben hazirlamayi dusunuyorum artik yavas yavas acaba erken mi birde tarifsiz bir korku sardi beni simdiden dogum korkusu iyi seyler dusunmek istiorum ama olmuyooo rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah ve ayni sekilde de bebegimizi kucahimiza almayi
gayet guzel artmis. Bir test daha yap bence iki gun sonra. Dr.una haber verdin mikan değerlerimi yorumlayın tüp bebek transfer sonrası
10.gün....................76
12 gün.................... 180
korkuorm kan testı yapmaktan ....gayet guzel artmis. Bir test daha yap bence iki gun sonra. Dr.una haber verdin mi
hayirli olsun.
neden kikorkuorm kan testı yapmaktan ....
Bebek icin ne hazirlamak lazim canim cocuk bezi hastane cikisi battaniye benmnaklimda ki bunlar[/QUOTE]E="tasruk, post: 39611038, member: 307958"]doğum için çanta hazırlıcam bende çünkü hazırlıklara başla doğum için hazır ol dedi doktorcuğum ama market alış verişim kaldı bir kaç güne hallederim onuda hasta bezi alıcam doğum sonrası 1 2 gün iyi olur petler küçük yatakta rahat ederim eltime de hasta bezi almıştık bicama sı kilod u temiz durdu işte bir paket yeni doğan bebek bezi alıcam doğum sonrası kilosuna göre alacaz çocuk bezini
Bu soylediklerini bende not edecem cnm bn bebege 5 li hastane cikisi corap battaniye var hazirda kendime hele hic bir sey yok terlik normal birsey aldin herhalde cnm degil mikendime de bir lohusa takımı aldım , yedek bir bijama takımı , iç çamşırı , terlik , havlu, hasta bezi , bir pakette normal pet ,
bide göğüs ucu yarası için krem almayı düşünüyorum , bide zemzem suyu koyucağım çantama doğum öncesi ve sonrası içmek için bebeğede 1 çay kaşıgı vericeğim
hastane çıkışların içinde küçük zıbın var ve bide iç zıbın var incecik bezden sadece üst kısmı var göbeği düşene kadar onu giydiriyorsun ben yedek bir er tane aldım küçük zıbınlar dan annem kakası filan dışına çıkarsa yedek bulunsun dedi küçük çorap koydum 3 tanede bide ağız mendili koydum 4 tane ince dülbent ten tığlamış kenarlarını annem , zaten her şey yolunda giderse 1 en fazla 2 gün kalıyorsun hastanede fazlada almak istemiyorum zaten lazım olursa da eltim ablam biz hallederiz dediler olmadı yeni alırız dediler gerekli şeyleri koy yeter bide anne emzirme önlüğü aldım kendimeBirde bebege citcitli zibin koymak lazim mi ipli atletler warmis bulamadim ben onlar daha rahatmis cnm
normal bir terlik aldım çün ki tuvalete filan gittikçe giyeceğiz bide kağıt havlu , plastik bardak , kaşık çatal da koyabilirsin çantana gerçi şimdi hastane tuvaletinde peçete filan oluyor ama ginede alacam yanıma benBu soylediklerini bende not edecem cnm bn bebege 5 li hastane cikisi corap battaniye var hazirda kendime hele hic bir sey yok terlik normal birsey aldin herhalde cnm degil mi
Hastanenin pecetesine herkez dokunuyor bencede al birde el dezenfekte ilaclari varya cnm unutma hem kendin ixin hemde gelenlerin eline bebege dokunmadan once temizlemek icin dedigin gibi hastanede bir iki gun kaliyorsun fazla doldurmayada gerek yok bende agiz mendili aldim cnm civilde 12 tanesi 6 lira pamuktan kenarlari isli omuz bezi de var havludan kusarsa ustunun batmamasi icinnnormal bir terlik aldım çün ki tuvalete filan gittikçe giyeceğiz bide kağıt havlu , plastik bardak , kaşık çatal da koyabilirsin çantana gerçi şimdi hastane tuvaletinde peçete filan oluyor ama ginede alacam ben
Benm zibinlar 6 tane var onlarda 6 aylik buyuk acil 0-3 aylik almammiz lazim 5 tane falan yeter herhaldenormal bir terlik aldım çün ki tuvalfalanfilan gittikçe giyeceğiz bide kağıt havlu , plastik bardak , kaşık çatal da koyabilirsin çantana gerçi şimdi hastane tuvaletinde peçete filan oluyor ama ginede alacam yanıma ben
ben karışık aldım 0 3 ay 4 tane , 3 6 ay dört tane bide ayaklı penye aldım altına zıbınların aynı renklerde takım yaptım onları da mağzacı yaza denk geliyor diye incecik te giydirme canı kanı ne olur ilk 3 ay dikkat et giyimine dediBenm zibinlar 6 tane var onlarda 6 aylik buyuk acil 0-3 aylik almammiz lazim 5 tane falan yeter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?