2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlarrr bana bi ateş basıyo bi ateş basıyo anlatamam bu kış günü sıcaktan iş yerindeki bütüm klimaları kapattırıyorum maaşallah çok sükür normalde her ay regl gibi grip olan ben bu aralar iyiyim :) sizde durumlar nasıl ??

Canım merhaba,
Maşallah kuzucuklar çok iyi, çok sevindim. Artık evdesin ne güzel. demek Mehmet Hoca sıkı yönetime geçti canım sende uzun uzun gezmezsin, alış verişte nokta atışı yapıp gidip belirlediğin yerden alırsın. Çünkü insan görmeden dokunmadan alamıyor.Bu arada senin şekerin nasıl çıktı? Bebeklerin cd sini verdimi doktor?

Benim de ates basmalari basladi once ayaklarimda oluyordu simdi bacaklarima cikti. Ama ben istanbul gibi bi yerde yazin bile uzerine biseyler orten biriyimdir. Donarim. 40 dairelik apartmanda dogalgaz fatura rekoru bendedir dusun. Ayaklarim sicakladiginda yorgandan cikarip havalandirip tekrar sokuyorum napiyim. Idare ediyoz

Evet evet bence de .cok sukur gorecegiz insallah.ve zaman gectikce kendimi daha iyi daha zinde hissediyorum.evde hep dinleniyorum.ama eskiden belim sirtim daha agrirdi.simdi coookk daha iyiyim.sen nasilsin?izne ayrildin artik evde yatis di mi

canım evet evdeyim işim rahattı ama gercekten de evde olmak daha farklıymıs bebeklerim cok hareketliler artık o yuzden yatmak cok iyi geliyor..

canım, şekerim iyi çıktı şükür.. aynen sıkı yönetim basladı artık
alışverişte dediğin gibi cok yormadan halletmeye çalıscam..
bu sefer cd verdi cnm ama cok kısa sadece kızımın yüzü görünüyor
sen nasılsın şeker testin bu hafta dimi cnm?

canım tabiki herşey yolundaysa normal dogum en güzeli inşallah bebeğin ve senin durumun buna elverir.. doktorlar riske girmiyorlar zaten zor oldu diye ama normal gebelikten farkımız yok sonuçta,,
benim ikiz olduğu için normal doğum sözkonusu bile olmuyor.. aslında yurtdısında ikizleride normal yapıyorlar..

Kızlar cinsiyet leri kaçıncı haftada öğrendiniz önümüzdeki hafta kontrolüm var tam 12 haftayı dolduruyoruz acaba belli olurmu kız yada erkek hiç farkmez hayırlı sağlıklı olsun önemli olan ama insan merak ediyo işte sadece kızmi erkekmi diye

Bana 12. Haftada büyük ihtimalle erkek demişti 14. Haftada %99 erkek dedi kızsa 12. Haftada pek söylemiyorlar ama erkekse söyleyebilir canım

Gogus doktoru versi kadin dogumcu doktoruma sorarak yazmis
o zaman kullanabilirsin canım miflonide söylediğim gibi hamileliğimde hiç kullanmadım ama doktor yazdıysa demek ki yararı zararından fazladır günde kaç kere verdi kaç kapsül

12.hafta erken ben 16.haftada öğrendim erkek olduğunu bazı doktorlar erken söylüyor ama yanılma payı oluyor o yüzden en iyisi 16.haftadan sonra yani 4.ayın dolduğu zaman öğrenmek lazım

Canım benim doktorum gün gün bilgi vermedi sadece rahim kalınlığı normal estrofeme devam diyordu sanırım diğer arkadaşlarda hatırlamıyor cevap veren olmamış ;(

Canim cok guzel diyosunda yatak odamiz kucuk bizim. Zaten esimin basucu komidinini cikarip onun yattigi yeri duvara sifirlarsam 60 cmlik ancak sigar diye dusunuyorum bnden tarafa. Besikler icin yanlara koruma kiliflar var onlardan alirim sanirim. Bilemiyorum napicam. Evimiz kucuk zaten simdiden esime diyorum biz bebisden sonra sigmayiz bu eve burayi kiraya verip bizde buyuk bi eve cikalim diye. Esim el kadar bebegi sigdiramiycan mi diyo

Himm bak o kotu iste, yer olmamasi
sorma biz yatak odasinda 5 kapili gardrobunun 5. Kapisini paylasamiyorduk. Esim ben kullanacam diyordu ben de seninkiler az ben kullanacam diye bir cekisme vardi. Gecen doktum ne var ne yok Tekrar yerlestirdim. Meger gardrobunum yarisi bosmus :)) simdi 5. Kapi cocuklarin oldu da kavga bitti. Simdiden onlarin ivir ziviri bizden fazla. Evin hakimi onlar olmaya basladi yavas yavas

Kizlar bebege ve kendinize canta hazirlamaya basladiniz mi ben hazirlamayi dusunuyorum artik yavas yavas acaba erken mi birde tarifsiz bir korku sardi beni simdiden dogum korkusu iyi seyler dusunmek istiorum ama olmuyooo rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah ve ayni sekilde de bebegimizi kucahimiza almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…