herkese iyi pazarlar
umarım keyifler yerindedir hepinizin..
dün kontrolumuz vardı. rahım ağzım da normalmiş..
meleklerim de cok sukur iyiler kızım 750 gram oğlumda 700 civarı
kızım ağzını açmıştı, eşimle ekrandan gözümüzü alamadık..
gelgelelim doktorumun söylediklerine..
çarşı pazar gezmek, uzun yürüyüşler yapmak,
alışveris merkezinde onu mu alsam bunu mu alsam diye saatlerce durmak yok..
raporu boşuna vermiyorum evde dinleniceksin bol bol dedi..
gözlerimi bi actımm nasıl yani dedim
iyi hoş da ben daha alışverş yapmadım ki
eşim zaten üstüme çok düsüyordu şimdi kapıdan dışarı çıkarmıcak
kızlarrr bana bi ateş basıyo bi ateş basıyo anlatamam bu kış günü sıcaktan iş yerindeki bütüm klimaları kapattırıyorum maaşallah çok sükür normalde her ay regl gibi grip olan ben bu aralar iyiyim :) sizde durumlar nasıl ??
Gogus doktoru versi kadin dogumcu doktoruma sorarak yazmisCanimbsen bunun icin istersen tup bebek doktorunu ya da kadin dogum doktorunu arayip sor cunku ben hic kullanmadim hamilelikte yani kullanıcaksın bi sikintim olmadi bu ilaci kim verdi
Evet evet bence de .cok sukur gorecegiz insallah.ve zaman gectikce kendimi daha iyi daha zinde hissediyorum.evde hep dinleniyorum.ama eskiden belim sirtim daha agrirdi.simdi coookk daha iyiyim.sen nasilsin?izne ayrildin artik evde yatis di mi
Canım merhaba,
Maşallah kuzucuklar çok iyi, çok sevindim.Artık evdesin ne güzel. demek Mehmet Hoca sıkı yönetime geçti canım sende uzun uzun gezmezsin, alış verişte nokta atışı yapıp gidip belirlediğin yerden alırsın. Çünkü insan görmeden dokunmadan alamıyor.Bu arada senin şekerin nasıl çıktı? Bebeklerin cd sini verdimi doktor?
Cvp veren arkadaşlarım çok sağolun. Bugün istemesem de ne olur ne olmaz korkusundan yaptırdım. 50 mg yükleme yapıldı. Sonuç yarın belli olacak. Umarım bebegime bir zararı olmamıştır. Rabbim hepimizin yavrularını bilerek veya bilmeden yaptığımız hatalardan korusun.
Şimdi yeni sorun hepimiz için aynıdır. Normal doğum mu ? Sezeryan mi? Normalse Epidural mi? Sezeryansa epidural mi genel anestezi mi?.
Ne kadar zor karar vermek. Şahsi fikrim normal doğum. Ama sırf tüp bebek diye hemen sezeryan diyorlar. Herşey normal gelisiyorsa niye normal doğum olmasın?
Sizlerin doktor ları nasıl bir yol düşünüyor arkadaş lar? Herkes için en sağlıklısı en doğru karar neyse rabbim onu nasip etsin inşallah.
Bana 12. Haftada büyük ihtimalle erkek demişti 14. Haftada %99 erkek dedi kızsa 12. Haftada pek söylemiyorlar ama erkekse söyleyebilir canımKızlar cinsiyet leri kaçıncı haftada öğrendiniz önümüzdeki hafta kontrolüm var tam 12 haftayı dolduruyoruz acaba belli olurmu kız yada erkek hiç farkmez hayırlı sağlıklı olsun önemli olan ama insan merak ediyo işte sadece kızmi erkekmi diye
o zaman kullanabilirsin canım miflonide söylediğim gibi hamileliğimde hiç kullanmadım ama doktor yazdıysa demek ki yararı zararından fazladır günde kaç kere verdi kaç kapsülGogus doktoru versi kadin dogumcu doktoruma sorarak yazmis
12.hafta erken ben 16.haftada öğrendim erkek olduğunu bazı doktorlar erken söylüyor ama yanılma payı oluyor o yüzden en iyisi 16.haftadan sonra yani 4.ayın dolduğu zaman öğrenmek lazımKızlar cinsiyet leri kaçıncı haftada öğrendiniz önümüzdeki hafta kontrolüm var tam 12 haftayı dolduruyoruz acaba belli olurmu kız yada erkek hiç farkmez hayırlı sağlıklı olsun önemli olan ama insan merak ediyo işte sadece kızmi erkekmi diye
Canım benim doktorum gün gün bilgi vermedi sadece rahim kalınlığı normal estrofeme devam diyordu sanırım diğer arkadaşlarda hatırlamıyor cevap veren olmamış ;(kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?
birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını
ne olduuukızlar yardımmm ediiiinnnn...
Canim cok guzel diyosunda yatak odamiz kucuk bizim. Zaten esimin basucu komidinini cikarip onun yattigi yeri duvara sifirlarsam 60 cmlik ancak sigar diye dusunuyorum bnden tarafa. Besikler icin yanlara koruma kiliflar var onlardan alirim sanirim. Bilemiyorum napicam. Evimiz kucuk zaten simdiden esime diyorum biz bebisden sonra sigmayiz bu eve burayi kiraya verip bizde buyuk bi eve cikalim diye. Esim el kadar bebegi sigdiramiycan mi diyoDi mi dert yok tasa yok :)
canim ben park yatak alacagim icin cok arastirdim. Sakin 60×110 120 neyse alma. 60 cm. Cok dar bebek donmeye baslayinca besigin kenarlwrina degecek. bir de park besiklerde alacagin markanin kumasinin sertifikasi filan varmiymis sor. Kraftin urunlerinin var genel olarak. En az 70 eninde bir besik al. Hatta 76 ya 110 lari var onlardan tavsiye ederim. Benim i tane oldugu halde ilk etapta bir park besik alacam ikisini bir kac ay birlikte yatiracam sonra cocuklarin huylari ya da duruma gore odadir ayri yataktir bakacam.
Besikleri gorumce alacaksa sana seyi tavsiye ederim 750 liracik :)
baby tech kral besik yada baby tech beyaz kelebekler diye arattir bak onlarda cok guzel. Bir de icindeki tekstil urunleri yatagi vs. Birlikte geliyor.
Himm bak o kotu iste, yer olmamasiCanim cok guzel diyosunda yatak odamiz kucuk bizim. Zaten esimin basucu komidinini cikarip onun yattigi yeri duvara sifirlarsam 60 cmlik ancak sigar diye dusunuyorum ben tarafa. Besikler icin yanlara koruma kiliflar var onlardan alirim sanirim. Bilemiyorum napicam. Evimiz kucuk zaten simdiden esime diyorum biz bebisden sonra sigmayiz bu eve burayi kiraya verip bizde buyuk bi eve cikalim diye. Esim el kadar bebegi sigdiramiycan mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?