Yumurtalik agrisi kasik agrisi genelde oluyo sanirim bendede olmustu insallah Allah evladini sana bagislar insallah
Benim aynı adet gibiydi hatta adet öncesi olan kahverengi akıntım da başlamıştı hem sancı hem de tutmadı diye testten bir gün önce sabaha kadar ağlamıştım ertesi günde sevinçten ağlamıştım umarım sende olumlu sonuç alırsın müjde yazarsın bizlere :)Arkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun. şu anda biraz daha iyi misin? yolunda mı her şey?Iyi aksamlar kizlar bugun aaksama kadar hastanedeydim bronsit olmusum nefes alamama sorunun vardi serum verdiler birde oksijen . Doktor miflonide diye ilac verdi astimlilar kullaniyomus zarari yok dedj doktorkullanan varmi bu ilaci arkadaslar yadaastimli olup hamile olan varmi
of onun bebeği de biraz büyük doğmuş herhalde bir haftalık bebeğe nasıl 3-6 aylık giydiriyormuş??Bizde hazırladık çantamızı tacımıza kadar koyduk ama eksiklrtimiz var tabi birde benim arkadaş yeni doğum yaptı bebek hemen büyüyor diyor 3 6 aylık kıyafetleri giydiriyorum diyor mümkünse büyük al diyor daha bebeğı bir haftalık
ben de bugün bir iki takım aldım eşimin gözleri doldu.harika bi duygu ya Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşöncelikle hayırlı olsun canım kucağıma mına erdirsin inşallah :) şimdi etrafındaki herkes alma etme daha erken, şunu alma gereksiz, bunu alma kullanışsız, aaa ne kadar çok almışsın bunların hiçbirini giyemez kiii diyecekbelki haklılar ama ilk heyecanlar bunlar sonuçta al gitsin içinde hevesin kalmasın ilk zamanlar giyebileceği herşeyi al kimseyi dinleme bence, zaten bize diyenlerde ilk bebeklerinde neler almışlar neler o yüzden kim ne derse desin ben dinlemiyorum alıyorum oğluşuma
Canim annem de benim aldiklarima cok guldu. kucuk diye. Ben size asla giydiremezdim boyle kucuk seyleri dedi. Siz dedigi kardesimle ben. Iri dogmusuz bizde kardesim 5 kiloya yakinmis bnde 4 4bucuk arasiymisim. Bni tam bilmiyo evde dogurdugu icin dogar dogmaz tartilmamisimof onun bebeği de biraz büyük doğmuş herhalde bir haftalık bebeğe nasıl 3-6 aylık giydiriyormuş??
olmaz mi canim bircogumuz aynen adet olcakmis gibi sancilarimiz oldu. resmen adet olmusum gibi bile hissettim ben bide akintim vardi ki korkumu telasimi anlatamam. Dk basi wc ye gidiyordum kontrole. birde agrilarim cogalinca parol yazdi dr. Onunla azcik rahatladim..Arkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bnde nisanin sonu gibi baslarim sanirim hazirliklara. Bana durmadan bebise kiyafet aliyon diye kizan annem de hastanede kalacagim odayi susletme telasina dustuBen daha çanta falan hazirlamadim nisan ayında hazırlamayı düşünüyorum
yok ben de aldım da 3-6 aylık kıyafetler hatta yenidoğan almaktan daha kolay onu almak çünkü daha kolay bulunuyor ama benim ikizlerim olacağı için biraz daha ufak olabileceklerini düşünüp mecbur yenidoğan alıyorum bir miktar. ama prematüre boyu da var onlardan almadım mesela...Canim annem de benim aldiklarima cok guldu. kucuk diye. Ben size asla giydiremezdim boyle kucuk seyleri dedi. Siz dedigi kardesimle ben. Iri dogmusuz bizde kardesim 5 kiloya yakinmis bnde 4 4bucuk arasiymisim. Bni tam bilmiyo evde dogurdugu icin dogar dogmaz tartilmamisimbnde oglusuma her ihtimale karsi baya 3 6 aylik kiyafet aldim.
Cok cok erken dogmazlarsa ki insallah oyle olmaz alma zaten. Bi arkadasim bnim hamileligimi ilk gunlerinde dogum yapmiSti. Elime almaya korkmustum kucucuktu. Simdi kocaman oLDu masallAH. Diyorum askere gidecek oldu diye guluyo annesi. Cok cabuk buyuyolar gercekten.yok ben de aldım da 3-6 aylık kıyafetler hatta yenidoğan almaktan daha kolay onu almak çünkü daha kolay bulunuyor ama benim ikizlerim olacağı için biraz daha ufak olabileceklerini düşünüp mecbur yenidoğan alıyorum bir miktar. ama prematüre boyu da var onlardan almadım mesela...
kendini çok yormadan hafif şeyler yapmaya çalış canım bence fazla ayakta kalma. alabiliyorsan bir iki çeşit dışarıdan da alabilirsin kendi yaptıklarının arasına sıkıştırıverirsin farklı bir sunumla anlaşılmaz belkiKizlar bu arada benim gunum vardi. Son sirayi almistim gonullu olarak. Gune girdigimde daha tedaviye yeni baslamistik. Ben coguna gitmedim parayi gonderdim sadece. Simdi benim siram Geldi. napacam bilmiyorum. Birde hatunlar maksat birikim olsun paramiz biriksin den cikti. Maharetlerini yaristiriyolar artik. Oyle hazirliklari yaptirabilecegim cok becerikli bi arkadasim yok. millet 10 cesitlere kadar cikti. Ben o kadar yapamam onceden olsa hic zoruma gitmezdi alasini yapardim ama suan enerjim de yok o kadar yorulmayi da goze alamam. 3 5 ben yaparim biraz da hazir takviye ederim diye dusunuyorum. Zaten buyuk ihtimalle benim gitmediklerimin de cogu gelmez bana sanirim. Millet toplanmisken bide kuzucugum icin yasin okutcam geneesim kiziyo hamileyim alamiycam de gec diye ama yapamam oyle de
inşallah canım ya. haklarında hayırlısı olsun ama inşallah belirli bir kilonun üzerinde ve gelişimlerini tamamlamış doğarlar. ama dediğin gibi erken doğanlar da çok çabuk büyüyormuş çok çabuk toparlıyormuş öyle diyorlar hep...Cok cok erken dogmazlarsa ki insallah oyle olmaz alma zaten. Bi arkadasim bnim hamileligimi ilk gunlerinde dogum yapmiSti. Elime almaya korkmustum kucucuktu. Simdi kocaman oLDu masallAH. Diyorum askere gidecek oldu diye guluyo annesi. Cok cabuk buyuyolar gercekten.
Aynen oyle yapcam zatenkendini çok yormadan hafif şeyler yapmaya çalış canım bence fazla ayakta kalma. alabiliyorsan bir iki çeşit dışarıdan da alabilirsin kendi yaptıklarının arasına sıkıştırıverirsin farklı bir sunumla anlaşılmaz belki
iyi demişsin canım ya. bu adamlar bazen ne patavatsız oluyorlar... neyse sen sıkma canını. en azından o temizlikte yardım ederse senin yükün azalmış olur. boşver ne yardım etse kardır...Aynen oyle yapcam zatenesimle aksam atistik biraz kabul edemiycem kusura bakmayin de diyo. Bnde ayip olur olmaz oyle dedim. O zamn sen hic bise yapma bn alir getirrim biseler diyo. Temizligi de beraber yapalim dedi. Bn de guldum sen bi zahmet isime karisma kolaylastirmiyon daha cok is cikariyon dedim. ogluma bise olmasin da Tek dedi sana kiyamadiyimdan deil ogluma bise olur diye korkuyorm dedi. biraz da zoruma gitti isin acigi. Dedim oglunun iyi olmasi icin bana mecbursun. Karnimda diye deil dogduktan sonra da bana ihtiyaci olcak o yuzden beni boyle kolay gozden cikarma aklin varsa dedim.
Hmm ne güzel canım... Annelik bir başka oluyor demek ki. Herkes evladını düşünüyor. Annelerin hakkı ödenmez. Bizde anne olunca o duyguları yaşayacağızBnde nisanin sonu gibi baslarim sanirim hazirliklara. Bana durmadan bebise kiyafet aliyon diye kizan annem de hastanede kalacagim odayi susletme telasina dustucicekciler yapiyomus diyo birinin numarasini aldim gorustum diyo. Tacini terligini de yaptircam alma diyo. Esime diyo kucuk buyuk demeden kizima bi hediye al dogumdan sonra takarsin diyo. Moral olur diyo. Hatta esime maddi olarak sarsilirsaniz cocuk hazirligi icin bnde destek olurum sana demis. Surpriz olsun mutlu olsun filan demis iste. Bida bana cocuga biseler alma sunu bunu yapma deme anne dedim. Bak sen evladini dusunuyon bnde evladimi dedim
Bence gün olayları boş şeyler. Birde hamilesin ve normal bir hamile değilsin. Kendini yorduguna değmez bence. Birikim yapan her ay kenara koyup zaten yapar kiKizlar bu arada benim gunum vardi. Son sirayi almistim gonullu olarak. Gune girdigimde daha tedaviye yeni baslamistik. Ben coguna gitmedim parayi gonderdim sadece. Simdi benim siram Geldi. napacam bilmiyorum. Birde hatunlar maksat birikim olsun paramiz biriksin den cikti. Maharetlerini yaristiriyolar artik. Oyle hazirliklari yaptirabilecegim cok becerikli bi arkadasim yok. millet 10 cesitlere kadar cikti. Ben o kadar yapamam onceden olsa hic zoruma gitmezdi alasini yapardim ama suan enerjim de yok o kadar yorulmayi da goze alamam. 3 5 ben yaparim biraz da hazir takviye ederim diye dusunuyorum. Zaten buyuk ihtimalle benim gitmediklerimin de cogu gelmez bana sanirim. Millet toplanmisken bide kuzucugum icin yasin okutcam geneesim kiziyo hamileyim alamiycam de gec diye ama yapamam oyle de
valla canim ben hic oyle bi kenara koyup biriktirEmedim. Biriktirebilenlere de imreniyorum. Gerci bundan sonra anne olcaz eskisi gibi deli harcamalar olmaz artik. oglumu dusunur koyarsam koyarim. Zaten hamileligimin basindan beri ihtiyac disi kendime harcayamiyorum yada eve. Hep gozum bebek kiyafetlerinde bebek esyalaRindaBence gün olayları boş şeyler. Birde hamilesin ve normal bir hamile değilsin. Kendini yorduguna değmez bence. Birikim yapan her ay kenara koyup zaten yapar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?