günaydın kızlarr... hastane hazırlıkları başlamış bende dünden beri ona bakınıyordum internette acaba yanımızane almak lazım diye sanırım çok bişey almaya gerek yok bende kendimce bir liste oluşturayım yanımda kalsın.. ama öncelikle merak ettiğim bişey var ilk doğduğu an bebeklere ne giydiriyorlar. hastane çıkışının içindeki zıbın takımı içine iç zıbın göbeği düşüne kadar onu biliyorum da zıbın takımının içine başka bişey giydirmiyorlar mı üşümüyo mu bu bebekler abaca bizim için ben nevresim takımı da ötürmeyi düşünüyorum abartı olmaz dimi ?? sonuçta iki gün hastanede yatıcaz temiz temiz yatarız ..
o zaman kullanabilirsin canım miflonide söylediğim gibi hamileliğimde hiç kullanmadım ama doktor yazdıysa demek ki yararı zararından fazladır günde kaç kere verdi kaç kapsül
Bi kere kullandim kullanmiyorum ne olur ne olmaz diye üniversite hastanesine gitim doktor carpinti normal dedi nefes tikanikligida hamilelikten dedi griple birlesince kotu olmusum kan testi yapti enfeksiyon icin bigun sonucu alacağım kendimi sicak seylerle tedavi ediyorum annem geldi yanima sabaha kadar her oksurukte sut sicak su getirdi inşallah iyilesirim en kisa zamanda
Bi kere kullandim kullanmiyorum ne olur ne olmaz diye üniversite hastanesine gitim doktor carpinti normal dedi nefes tikanikligida hamilelikten dedi griple birlesince kotu olmusum kan testi yapti enfeksiyon icin bigun sonucu alacağım kendimi sicak seylerle tedavi ediyorum annem geldi yanima sabaha kadar her oksurukte sut sicak su getirdi inşallah iyilesirim en kisa zamanda
Günaydın hanımlar.yakında tatlı meleklerini kucaklarına alacak annelerimizin hazırlık heyecanlarını zevkle okuyorum inşallah bizler de o günleri görürüz. Bugün iki arkadaşımın bebeklerine hediye alcam.bebeğime de ilk defa birşeyler bakıcam. daha çok erken ama bu heyecanı tatmak istiyorum.
Günaydın hanımlar.yakında tatlı meleklerini kucaklarına alacak annelerimizin hazırlık heyecanlarını zevkle okuyorum inşallah bizler de o günleri görürüz. Bugün iki arkadaşımın bebeklerine hediye alcam.bebeğime de ilk defa birşeyler bakıcam. daha çok erken ama bu heyecanı tatmak istiyorum.
öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) şimdi etrafındaki herkes alma etme daha erken, şunu alma gereksiz, bunu alma kullanışsız, aaa ne kadar çok almışsın bunların hiçbirini giyemez kiii diyecek belki haklılar ama ilk heyecanlar bunlar sonuçta al gitsin içinde hevesin kalmasın ilk zamanlar giyebileceği herşeyi al kimseyi dinleme bence, zaten bize diyenlerde ilk bebeklerinde neler almışlar neler o yüzden kim ne derse desin ben dinlemiyorum alıyorum oğluşuma
ben kan testimi 12 gün sonra yaptım korkma
eğer 10 gün olduysa yap sıkıntı yapma keyfine bak benimde aceleydi acele olucada olur. yok öyle bişey rahat ol
Bizde hazırladık çantamızı tacımıza kadar koyduk ama eksiklrtimiz var tabi birde benim arkadaş yeni doğum yaptı bebek hemen büyüyor diyor 3 6 aylık kıyafetleri giydiriyorum diyor mümkünse büyük al diyor daha bebeğı bir haftalık
Gunaydin annelerr hazirlik telaslari basladi ne guzel sohbet konusu bir zamanlar kan sonuclarimizi yazarken simdi kim ne aldi onu yaziyoruz insallah dogumdan sonra ki tatli telaslarida yazmak nasip olur kizlar
Arkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Arkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Iyi akşamlar kizlar kan tahlili yapilmisti kanda enfeksiyon cikti doktor antibiyotik verdi azro 500 mg verdi icip icmeme konusunda kararsizim 2 kere serum yedim oncesinde antibiyotik vardi