Gunaydin biz de dr.a gidiyoruz kan uyusmazligi ignemizi olmak icin. Cok sukur testimiz negatif ciktiGünaydın ķizlarbiz ise gidiyoruz herkrse hayirli gunler olsun
Gunaydin canim sana daGünaydın kızlar
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.günaydın güzeller nasılsınız bakalım bu sabah
Maşallah canım ne tatlılardir şimdi onlar yanyana :)Merhaba teyzeler ve bebisler.bizim bugun dr.kontrolumuz vardi.cok sukur cok guzel haberlerle geldik.cocuklar 1.300 olmuskizda oglanda ellerinizden opuyor .serviks de 3 cm cikti.kiloma cok ama kizdi.onumuzdeki ay kesin tansiyon falan baslar diye giydirdi surekli halbuki 3 haftada 3 kilocuk almisim ciger gelistirici igneyi sordum.30.hafta doluca yaptiralim malum ikiz buyuk ihtimalle erken olacak dedi.hicbir zarari yok dedi.2 doz sabah 2 doz aksam olacak sekilde yaptiracagim.hayirlisi artik
Amin tatlim hepimize nasip eder insallah.Maşallah canım ne tatlılardir şimdi onlar yanyana :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım kesinlikle ben de boyle bisey düşünüyorum sonuçta yatak odasında anne baba yatağının yanında olacak bebek odasında da normal agac beşik yatak takimi alicam basit olması sorun degil yeter ki kullanişlı olsun nasil olsa yatak odasında olacak.Gece emzirmek.icin cok büyük nir rahatlik diye düşünüyorum.http://www.bebefix.com/Babymax-Bed-Side-Oyun-Parki-BH-01_43453.html#0 kizlar bi bakabilir misiniz size zahmet bana biraz basit gibi gorundu gozume ama kullanisli biseye benziyo. Ben besigi anne yani da olabilen normal de kullanilabilen bi besik dusunuyorum. Bunu bana annem gosterdi. Ben sizi boyle bi besikte buyuttum ikinizi de dedi. Bunu al demedi ama buna benzer bise bak dedi.
hayırdır canım tamirat mı var evde :)Günaydın kızlar ev 3 gundur karışık. Oğlan gelmeden evi kırdı geçirdi bileee . Hersey onlar icin
Canimbsen bunun icin istersen tup bebek doktorunu ya da kadin dogum doktorunu arayip sor cunku ben hic kullanmadim hamilelikte yani kullanıcaksın bi sikintim olmadi bu ilaci kim verdiMiflonide nin hamilelikte zarari varmi acaba doktor kullanabilirsin dedi ama cocuklara zarari olurmu diye kafama takiyorm.cuma gununden beri nefes darligim var hic birsey rahatlatmiyor doktor sen nefes alamazsan cocuklarda alamaz dedi kullanimmi kararsizim
Aynen canım boyama yapılacak pofffhayırdır canım tamirat mı var evde :)
Merhaba teyzeler ve bebisler.bizim bugun dr.kontrolumuz vardi.cok sukur cok guzel haberlerle geldik.cocuklar 1.300 olmuskizda oglanda ellerinizden opuyor .serviks de 3 cm cikti.kiloma cok ama kizdi.onumuzdeki ay kesin tansiyon falan baslar diye giydirdi surekli halbuki 3 haftada 3 kilocuk almisim ciger gelistirici igneyi sordum.30.hafta doluca yaptiralim malum ikiz buyuk ihtimalle erken olacak dedi.hicbir zarari yok dedi.2 doz sabah 2 doz aksam olacak sekilde yaptiracagim.hayirlisi artik
üfff zor iş şimdi gerçi sana bişey yaptırmazlar ama o dağınıklık bile sıkıntıAynen canım boyama yapılacak pofff
Aynen canım şimdi çıktım balkonda oturuyorum havada güzel.gunes ışığı alıyorumüfff zor iş şimdi gerçi sana bişey yaptırmazlar ama o dağınıklık bile sıkıntıbizde duvar kağıdı ve cam balkon yapıcaz benide onun telaşı sardı simdi üniteler sökülüp yeniden takılacak toz toprak olacak evim yine
Bizde de kan uyuşmazlığı var bu doğumdan sonra vurulmuyor muydu ?Gunaydin biz de dr.a gidiyoruz kan uyusmazligi ignemizi olmak icin. Cok sukur testimiz negatif cikti
Gunaydin canim sana da
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.
ah canım ya yanına bişeyler alsaydın keske açlık fena vuruyor beni bu aralar[QUOTE
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.
canim ben de oyle biliyordum. Dogumdan sonra 72 saat icinde diye ama anlamadim. Indirekt coombs diye bir tahlil var onu yapinca negatif cikmasini bekliyoruz dedi. Pozitif olunca bebekte anemi filan oluyormus. Benim tahlil negatif cikti. Sonucun mail attim yarin gel igneni yapalim dedi. Bu arada dr.una sor eger yapilman gerekirse (28. Haftada oluyor) mutlaka bana yaz. Ben bugun 200 lira verdim igneye. Halbuki ucretsiz de alabiliyormusum. Bir mor recete beyaz recete durumu var. Anlatirim gerekirseBizde de kan uyuşmazlığı var bu doğumdan sonra vurulmuyor muydu ?
Evet evet bence de .cok sukur gorecegiz insallah.ve zaman gectikce kendimi daha iyi daha zinde hissediyorum.evde hep dinleniyorum.ama eskiden belim sirtim daha agrirdi.simdi coookk daha iyiyim.sen nasilsin?izne ayrildin artik evde yatis di mioyyy maşallah canım nazar değmesin..
bence çok güzel gidiyoruz 36. haftayı görücez inşallah..
sorma keske. Gune pozitif basladim ama sagolsunlar hastanede bekle et malum hormonlar sinirlerim bozuldu 12.30 da gelebildim eve oyle yaptim kahvaltimiah canım ya yanına bişeyler alsaydın keske açlık fena vuruyor beni bu aralarben kahvaltımı yaptım yeniden acıktım bile şimdi meyvemi yiyorum birazdan da yine bişeyler atıştırıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?