2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın ķizlarbiz ise gidiyoruzherkrse hayirli gunler olsun
Gunaydin biz de dr.a gidiyoruz kan uyusmazligi ignemizi olmak icin. Cok sukur testimiz negatif cikti

Günaydın kızlar
Gunaydin canim sana da

günaydın güzeller nasılsınız bakalım bu sabah
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.

Maşallah canım ne tatlılardir şimdi onlar yanyana :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım kesinlikle ben de boyle bisey düşünüyorum sonuçta yatak odasında anne baba yatağının yanında olacak bebek odasında da normal agac beşik yatak takimi alicam basit olması sorun degil yeter ki kullanişlı olsun nasil olsa yatak odasında olacak.Gece emzirmek.icin cok büyük nir rahatlik diye düşünüyorum.

[QUOTE
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.[/QUOTE]
ah canım ya yanına bişeyler alsaydın keske açlık fena vuruyor beni bu aralar ben kahvaltımı yaptım yeniden acıktım bile şimdi meyvemi yiyorum birazdan da yine bişeyler atıştırıcam sanırım

Canimbsen bunun icin istersen tup bebek doktorunu ya da kadin dogum doktorunu arayip sor cunku ben hic kullanmadim hamilelikte yani kullanıcaksın bi sikintim olmadi bu ilaci kim verdi

oyyy maşallah canım nazar değmesin..
bence çok güzel gidiyoruz 36. haftayı görücez inşallah..

Aynen canım boyama yapılacak pofff
üfff zor iş şimdi gerçi sana bişey yaptırmazlar ama o dağınıklık bile sıkıntı bizde duvar kağıdı ve cam balkon yapıcaz benide onun telaşı sardı simdi üniteler sökülüp yeniden takılacak toz toprak olacak evim yine

Aynen canım şimdi çıktım balkonda oturuyorum havada güzel.gunes ışığı alıyorum. Ev pislik içinde

Slm cici anneler. Gebelik şekerim 190 çıktı. Min 140 miş. Yüksek dediler. 2. Yüklemeyi yaptırmadan direk diyet yazmazlar mi? Ne yapmalıyım?

Bizde de kan uyuşmazlığı var bu doğumdan sonra vurulmuyor muydu ?

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

[QUOTE
gunaydin canim halimizi soracak olursan ben acim yollardayim. Su an bildigin tarfik sikistiginda simit satan adamlari ariyor gozlerim.
ah canım ya yanına bişeyler alsaydın keske açlık fena vuruyor beni bu aralar ben kahvaltımı yaptım yeniden acıktım bile şimdi meyvemi yiyorum birazdan da yine bişeyler atıştırıcam sanırım [/QUOTE] sorma keske. Gune pozitif basladim ama sagolsunlar hastanede bekle et malum hormonlar sinirlerim bozuldu 12.30 da gelebildim eve oyle yaptim kahvaltimi

Bizde de kan uyuşmazlığı var bu doğumdan sonra vurulmuyor muydu ?
canim ben de oyle biliyordum. Dogumdan sonra 72 saat icinde diye ama anlamadim. Indirekt coombs diye bir tahlil var onu yapinca negatif cikmasini bekliyoruz dedi. Pozitif olunca bebekte anemi filan oluyormus. Benim tahlil negatif cikti. Sonucun mail attim yarin gel igneni yapalim dedi. Bu arada dr.una sor eger yapilman gerekirse (28. Haftada oluyor) mutlaka bana yaz. Ben bugun 200 lira verdim igneye. Halbuki ucretsiz de alabiliyormusum. Bir mor recete beyaz recete durumu var. Anlatirim gerekirse

oyyy maşallah canım nazar değmesin..
bence çok güzel gidiyoruz 36. haftayı görücez inşallah..
Evet evet bence de .cok sukur gorecegiz insallah.ve zaman gectikce kendimi daha iyi daha zinde hissediyorum.evde hep dinleniyorum.ama eskiden belim sirtim daha agrirdi.simdi coookk daha iyiyim.sen nasilsin?izne ayrildin artik evde yatis di mi

ah canım ya yanına bişeyler alsaydın keske açlık fena vuruyor beni bu aralar ben kahvaltımı yaptım yeniden acıktım bile şimdi meyvemi yiyorum birazdan da yine bişeyler atıştırıcam sanırım
sorma keske. Gune pozitif basladim ama sagolsunlar hastanede bekle et malum hormonlar sinirlerim bozuldu 12.30 da gelebildim eve oyle yaptim kahvaltimi

canim ben de oyle biliyordum. Dogumdan sonra 72 saat icinde diye ama anlamadim. Indirekt coombs diye bir tahlil var onu yapinca negatif cikmasini bekliyoruz dedi. Pozitif olunca bebekte anemi filan oluyormus. Benim tahlil negatif cikti. Sonucun mail attim yarin gel igneni yapalim dedi. Bu arada dr.una sor eger yapilman gerekirse (28. Haftada oluyor) mutlaka bana yaz. Ben bugun 200 lira verdim igneye. Halbuki ucretsiz de alabiliyormusum. Bir mor recete beyaz recete durumu var. Anlatirim gerekirse[/QUOTE]
Haftaya kontrole gideceğim bende sorup yazarım sana canım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…