canımmmmmm bekliyorum bakalım :) ara ara kasılma var ama düzenli değil :) şaka yapıyor benim oğlan :) önce acaba mı diyorum arka arkaya sancı olunca sonra yok oluyor sancı :) ağlama teyzesiiiii :)çoooooooooooooook mutlu olacağız inşallahhhhh :) doğum olursa hemen sana msj atarımmmmm :)Ayyy inanmiyorum ya.bende yarin seni arayacaktim dr. Ne dedi diye.acilma mi 2 cm mi normal dogum mu?allahim yarabbim saka gibi.butun acilarimiz geride kalacak alacagiz bu defa kucagimiza.cok ama cok duygulandim.ne yazsam bilemedim.dur ben bi aglayayim
Anlaşıldı tamamvalla canim ben hic oyle bi kenara koyup biriktirEmedim. Biriktirebilenlere de imreniyorum. Gerci bundan sonra anne olcaz eskisi gibi deli harcamalar olmaz artik. oglumu dusunur koyarsam koyarim. Zaten hamileligimin basindan beri ihtiyac disi kendime harcayamiyorum yada eve. Hep gozum bebek kiyafetlerinde bebek esyalaRindabide ben gun olayini seviyorum ya klasik ev hanimiyim biraraya gelip eglenmek guzel oluyo. birikim isin cabasi
ay yok canim eksik kalsin onun yardimiben boyle odun gibi adam gormedim daha eli hicc mi biseye yakismaz bi adamin bildigin kazulet ve evet hep patavatsiz cok patavatsiz Benim herifcim. Temizledigimi kirleymese ortaligi dagitmasa daha fazlasinda gozum yok hic
ay yok canim eksik kalsin onun yardimiben boyle odun gibi adam gormedim daha eli hicc mi biseye yakismaz bi adamin bildigin kazulet ve evet hep patavatsiz cok patavatsiz Benim herifcim. Temizledigimi kirleymese ortaligi dagitmasa daha fazlasinda gozum yok hic
sanki benim kocayı anlattın canım ya ne güldüm sabah sabah haklısın valla temizlediklerimizi kirletmeseler fazla fazla yeter bize yaptığımız temizlikleryine seninki en azından oğlunu düşünüyo bak benimki daha geçen gün ne dedi sen ne alıp duruyosun daha erken hele bi sağlıkla doğsun ondan sonra beşikmiş kıyafetmiş alırız diyo.. ilk doğduğunda kendi kıyafetlerinden giydirmeyi düyünüyor sanırım benim odunum
aynen canım bizimki ihtiyaçların farkında değil daha anadan üryan kalacak diye düşünüyo sanırımo da güzelmiş yaa çok güldüm sabah sabah
artık yenidoğanı bir beze sarıp alışverişe çıkarsınız
Senin yerinde olsam hazır manti yaptiririm birine onu servis yaparim hem daha doyurucu hem daha kiymeyli bence oncesinde hazırlık yapmaya gerek yok yanınada bi tatli ,salata ohh miss yapilan 10 çeşit hamur isine bin basarAynen oyle yapcam zatenesimle aksam atistik biraz kabul edemiycem kusura bakmayin de diyo. Bnde ayip olur olmaz oyle dedim. O zamn sen hic bise yapma bn alir getirrim biseler diyo. Temizligi de beraber yapalim dedi. Bn de guldum sen bi zahmet isime karisma kolaylastirmiyon daha cok is cikariyon dedim. ogluma bise olmasin da Tek dedi sana kiyamadiyimdan deil ogluma bise olur diye korkuyorm dedi. biraz da zoruma gitti isin acigi. Dedim oglunun iyi olmasi icin bana mecbursun. Karnimda diye deil dogduktan sonra da bana ihtiyaci olcak o yuzden beni boyle kolay gozden cikarma aklin varsa dedim.
aynen oyle oldu canim benim de. Gatta adet oluyorum diye uyandim test gunu sabahi agladim. Gitmeyecegim teste adet oluyorum iste diyeArkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
kiz adamin hevesini niye kiriyon birak yapsin. Arkasindan sen yine yap boyle boyle alisiyorlar. Ben neler cektim. Yapamasa da coknguzel olmus de ver gazi. Bak benim koca aksam mutfagi nasil yapmis ustelik kizartma sonrasi.onceden yumurta kirinca savas alanina donen mutfak aksam kadin eli degmis gibiydiAynen oyle yapcam zatenesimle aksam atistik biraz kabul edemiycem kusura bakmayin de diyo. Bnde ayip olur olmaz oyle dedim. O zamn sen hic bise yapma bn alir getirrim biseler diyo. Temizligi de beraber yapalim dedi. Bn de guldum sen bi zahmet isime karisma kolaylastirmiyon daha cok is cikariyon dedim. ogluma bise olmasin da Tek dedi sana kiyamadiyimdan deil ogluma bise olur diye korkuyorm dedi. biraz da zoruma gitti isin acigi. Dedim oglunun iyi olmasi icin bana mecbursun. Karnimda diye deil dogduktan sonra da bana ihtiyaci olcak o yuzden beni boyle kolay gozden cikarma aklin varsa dedim.
Baharcim cok güzel cozumlemelerin var ama ben cok sabirsizim halim nolucak bilmiyorum çocuklarlada kafayi yerim artikaynen oyle oldu canim benim de. Gatta adet oluyorum diye uyandim test gunu sabahi agladim. Gitmeyecegim teste adet oluyorum iste diye
ama inan her bunye farkli. Herkes neredeyse transfrrin ilk gununden itibaren belirti yazmis. Belirti aramaktan cildirirdim ben de. Benim yok olmayacak yine tutmayacak diye. Dun yazmissin. Sonucun ne Rabbim gonlune gore versin insaAllah
kiz adamin hevesini niye kiriyon birak yapsin. Arkasindan sen yine yap boyle boyle alisiyorlar. Ben neler cektim. Yapamasa da coknguzel olmus de ver gazi. Bak benim koca aksam mutfagi nasil yapmis ustelik kizartma sonrasi.onceden yumurta kirinca savas alanina donen mutfak aksam kadin eli degmis gibiydi
( duzeltme yapiyim hani is bilmez tembel kadin eli gibi diyelim) ama bu gunlere gelene kadar offfff
bugun oglunu dusunur yarin senin icin yapar merak etme. Yeterki yapma deme birak yapsin kendince emek harcasin. Analari da bizim yaptigimizi yapamazsin edemezsin diye yaptiklari icin bu haldeler bosver kendini yapiyormus sansin :))
baharcım valla çok doğru söylüyorsun. benim bir tanıdığım da eşinin hevesini hiç kırmaz harikasın arslansın kaplansın der işleri kötü yapsa da yaptırır. sonra mesela bulaşığı yıkadığını beğenmedi mi çaktırmadan o arkasından yine yıkar. teşvik etmek lazım bol bol :) hazır niyet de etmişken :)))aynen oyle oldu canim benim de. Gatta adet oluyorum diye uyandim test gunu sabahi agladim. Gitmeyecegim teste adet oluyorum iste diye
ama inan her bunye farkli. Herkes neredeyse transfrrin ilk gununden itibaren belirti yazmis. Belirti aramaktan cildirirdim ben de. Benim yok olmayacak yine tutmayacak diye. Dun yazmissin. Sonucun ne Rabbim gonlune gore versin insaAllah
kiz adamin hevesini niye kiriyon birak yapsin. Arkasindan sen yine yap boyle boyle alisiyorlar. Ben neler cektim. Yapamasa da coknguzel olmus de ver gazi. Bak benim koca aksam mutfagi nasil yapmis ustelik kizartma sonrasi.onceden yumurta kirinca savas alanina donen mutfak aksam kadin eli degmis gibiydi
( duzeltme yapiyim hani is bilmez tembel kadin eli gibi diyelim) ama bu gunlere gelene kadar offfff
bugun oglunu dusunur yarin senin icin yapar merak etme. Yeterki yapma deme birak yapsin kendince emek harcasin. Analari da bizim yaptigimizi yapamazsin edemezsin diye yaptiklari icin bu haldeler bosver kendini yapiyormus sansin :))
bende ne taktikler var nelere cozum buldum da bir o sabirsizliga bulamadim. Daha dogrusu adamin rahatligina. O kadar rahat ki seslenirsin acil bisey olur o kimildayip gelene kadar is isten gecmis oluyor. o isi bitirene kadar benim icim sisiyor ama napiyim hic yapmamasindan iyidir. Ben ne kadar tezcanliysam o da o kadar genis rahat relax. Napalim onu da idare ediyoz artik.Baharcim cok güzel cozumlemelerin var ama ben cok sabirsizim halim nolucak bilmiyorum çocuklarlada kafayi yerim artik
bir cocuga nasil dedigini yaptiriyorsan ayni yontemi erkege de uygula. Inan hic bir farki yok ise yariyor. Bunu beyleri asagilamak icin soylrmiyorum. Cocuk gibiler cocuk ruhlular. E hal boylr olunca da isler hep taktikle gidiyor :)baharcım valla çok doğru söylüyorsun. benim bir tanıdığım da eşinin hevesini hiç kırmaz harikasın arslansın kaplansın der işleri kötü yapsa da yaptırır. sonra mesela bulaşığı yıkadığını beğenmedi mi çaktırmadan o arkasından yine yıkar. teşvik etmek lazım bol bol :) hazır niyet de etmişken :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?