2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canımmmmmm bekliyorum bakalım :) ara ara kasılma var ama düzenli değil :) şaka yapıyor benim oğlan :) önce acaba mı diyorum arka arkaya sancı olunca sonra yok oluyor sancı :) ağlama teyzesiiiii :)çoooooooooooooook mutlu olacağız inşallahhhhh :) doğum olursa hemen sana msj atarımmmmm :)

Anlaşıldı tamam

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben dün 2. Tetanos aşısını oldum. 3 . de ağustosta olacak hayırlısı ile

sanki benim kocayı anlattın canım ya ne güldüm sabah sabah haklısın valla temizlediklerimizi kirletmeseler fazla fazla yeter bize yaptığımız temizlikler yine seninki en azından oğlunu düşünüyo bak benimki daha geçen gün ne dedi sen ne alıp duruyosun daha erken hele bi sağlıkla doğsun ondan sonra beşikmiş kıyafetmiş alırız diyo.. ilk doğduğunda kendi kıyafetlerinden giydirmeyi düyünüyor sanırım benim odunum

onlar bilinçli yapıyorlar iş vermeyelim diye kötü kötü yapıyorlar benim işyerinden erkekler konuşurlarken onlardan öğrenmiştim
mesela bulaşık yıka diyormuş eşleri bunlar sürekli tabak çanakları kırıyorlarmış

o da güzelmiş yaa çok güldüm sabah sabah
artık yenidoğanı bir beze sarıp alışverişe çıkarsınız

kızlar günaydın.bişey sorucaktım ben şu an 15 hafta bitti.
tsh 0,03çıktı...sizlerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz?

Senin yerinde olsam hazır manti yaptiririm birine onu servis yaparim hem daha doyurucu hem daha kiymeyli bence oncesinde hazırlık yapmaya gerek yok yanınada bi tatli ,salata ohh miss yapilan 10 çeşit hamur isine bin basar

aynen oyle oldu canim benim de. Gatta adet oluyorum diye uyandim test gunu sabahi agladim. Gitmeyecegim teste adet oluyorum iste diye
ama inan her bunye farkli. Herkes neredeyse transfrrin ilk gununden itibaren belirti yazmis. Belirti aramaktan cildirirdim ben de. Benim yok olmayacak yine tutmayacak diye. Dun yazmissin. Sonucun ne Rabbim gonlune gore versin insaAllah

kiz adamin hevesini niye kiriyon birak yapsin. Arkasindan sen yine yap boyle boyle alisiyorlar. Ben neler cektim. Yapamasa da coknguzel olmus de ver gazi. Bak benim koca aksam mutfagi nasil yapmis ustelik kizartma sonrasi.onceden yumurta kirinca savas alanina donen mutfak aksam kadin eli degmis gibiydi
( duzeltme yapiyim hani is bilmez tembel kadin eli gibi diyelim) ama bu gunlere gelene kadar offfff
bugun oglunu dusunur yarin senin icin yapar merak etme. Yeterki yapma deme birak yapsin kendince emek harcasin. Analari da bizim yaptigimizi yapamazsin edemezsin diye yaptiklari icin bu haldeler bosver kendini yapiyormus sansin :))

Baharcim cok güzel cozumlemelerin var ama ben cok sabirsizim halim nolucak bilmiyorum çocuklarlada kafayi yerim artik

baharcım valla çok doğru söylüyorsun. benim bir tanıdığım da eşinin hevesini hiç kırmaz harikasın arslansın kaplansın der işleri kötü yapsa da yaptırır. sonra mesela bulaşığı yıkadığını beğenmedi mi çaktırmadan o arkasından yine yıkar. teşvik etmek lazım bol bol :) hazır niyet de etmişken :)))

arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. cevap verirseniz memnun olurum.
transferinizden sonra akıntınız oldumu? su gibi ... foşş diye akıyor bi akıntı benden günde 3-4 kez belki...
sizde de oldumu akıntı acaba? ilgilenip cevap verirseniz memnun olurum.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

Baharcim cok güzel cozumlemelerin var ama ben cok sabirsizim halim nolucak bilmiyorum çocuklarlada kafayi yerim artik
bende ne taktikler var nelere cozum buldum da bir o sabirsizliga bulamadim. Daha dogrusu adamin rahatligina. O kadar rahat ki seslenirsin acil bisey olur o kimildayip gelene kadar is isten gecmis oluyor. o isi bitirene kadar benim icim sisiyor ama napiyim hic yapmamasindan iyidir. Ben ne kadar tezcanliysam o da o kadar genis rahat relax. Napalim onu da idare ediyoz artik.

bir cocuga nasil dedigini yaptiriyorsan ayni yontemi erkege de uygula. Inan hic bir farki yok ise yariyor. Bunu beyleri asagilamak icin soylrmiyorum. Cocuk gibiler cocuk ruhlular. E hal boylr olunca da isler hep taktikle gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…