Bende troid hastasıyım baştan beri kontroldeyim doktor değeri 1,1 e sabitleyene kadar ilaç dozu arttırdı şu anda ilacım 150 lik değerinde sabit çok şükür , bu değer biraz düşük gibi vakit kaybetmeden doktoruna Danış troid değeri bebeğin gelişimi için çok önemlikızlar günaydın.bişey sorucaktım ben şu an 15 hafta bitti.
tsh 0,03çıktı...sizlerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz?
Eşleri çekiştiriyorux he
Cnm gecmis olsun bu azro 3 adet tablet degilmi banada transfer oldugum gun vermisti doktorum ic cnm bisey olmaz. Ben tereddüt etmeden ictim tum ilaclarimi dr.una guvenmen cok onemli. Icmesen enfeksiyon ilerler allah korusun.Iyi akşamlar kizlar kan tahlili yapilmisti kanda enfeksiyon cikti doktor antibiyotik verdi azro 500 mg verdi icip icmeme konusunda kararsizim 2 kere serum yedim oncesinde antibiyotik vardi
Cnm haftamiz ayni bizim bende 7.ayda bebek alisverisini tamamlamak istiyorum. Malum tup bebek :) herseye hazirlikli olaliym diyorum. Insallah zamaninda ve sagkikli gelsinlerde baska bisey istemeyiz..Ili gündür yapılan alışveriş muhabbetini okumak çok keyifliydi bende Mayıs'ta hazırlayacağım çantamı bu sayfalara geri dönerim
bende bayağı bayağı adet olacağımı hissettim.Arkadaşlar önce hepinize hayırlı gebelikler diliyorum.
Ben şu an 6. tüp bebek denemende 13. gündeyim. Yarınadet günüm. Daha önceki negatif denemelerimde olduğu gibi bugün adet olacağım zaman olduğu gibi rahimde ağırlaşma ve hassasiyet hissetmeye başladım. Adet öncesi hislerle bire bir aynı. Transferden beri hiç geçmeyen adet benzeri hisler/sancılar hissedenlere sormuyorum. Transferden sonra yumurtalıkların ağrıları geçtikten sonra herhangi bir şey hissetmeyen, test gününe yakın adet olacakmış gibi hissedip pozitif sonuç olan oldu mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
oldu canim olmaz mi muhtemelen crinone jel kullaniyorsun o cok yapiyor. Diger rahmi kalinlastirmak icin kullanilan progestanlar filan da yapiyor rahat ol ama dikkat et kuru tut surekli camisr degistir ped kullanma. Bu sekilde akintiyla cok kolay enfeksiyon oliyorsun.arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. cevap verirseniz memnun olurum.
transferinizden sonra akıntınız oldumu? su gibi ... foşş diye akıyor bi akıntı benden günde 3-4 kez belki...
sizde de oldumu akıntı acaba? ilgilenip cevap verirseniz memnun olurum.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Eger sinirda olursa ya da anlasilmazsa filan 100 lugu istiyorlar. Sinir da 140 diye biliyorum ben. Senin cok degil insuline gerek kalmadan guzel bir diyetle bazi seylere dikkat ederek halledersin. Muhtemelen kendisi birseyler soyler ya da isi siki tutan bir dr.sa diyetisyene yonlendirir.Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Epeydir sadece size bakıp çıkıyorum görüşmediğimiz dönemde cenazemiz oldu,evde mini bir değişiklik yaptık ama hala bitmedi ve bana daral geldi
Dün doktora gittik cici kızım 677gr ve 31 cm olmuş yine yüzünü gizledi sıpam
Ve 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonucu şimdi aldım mail yoluyla,152 çıkmış .dün sordugumda şayet referans yüksek çıkarsa ikinci bir yükleme yapmıyacağız şekeri düşürmek için başka bir doktora yönlendireceğiz dedi. Benim anlamadığım bu durumda 100mg yükleme yapıldığıdır.Ben mi yanlış biliyorum ve 152 nasıl bir değer çok mu yüksek?
canim kacinci haftasinda. Benim amcamin kizi yasadi ama onun basindan beri suyu azmis. 4.5 aylikken dusukle sonuclandi. 29. Haftasinda bir arkadas yasadi bebegi erken aldilar. Simdi kuvozde bebek hayirlisiyla toparlayacak ins. eger haftalari ileri ise bebegi aliyorlar.Kizlar bisey sorucam soze benim esimin kardeside hamile o bende iki gun ondeydi ama doktoru suyunun az oldugunu capaya gitmesini soyledi capadaki doktorda ayni seyi suyunun az oldugunu soyledi sonra tekrar detayli ultrason gerekli demis bende benim gittigim doktora yonlendirdim bugun gittiler doktor suyun cok azaldigini bebegin gibek kordonundan beslenemedigini 3 hafta geride oldugu soylemis cok uzuldu tabikide bende cok uzuldum etrafinda boyle bisey yasayan duyan var mi 3 hafta geride olmasi cok mu kotu
kiz niye yatiyon kalk keyfine bak kendine eziyet etme. Benim yatip dinlendigim transferlerim olmadi. Yatmayip normal hayatima devam ettigim transferim cok sukur pozitifti. moralini bozma ben neler yasadim yok heyecanmis agriymis hic bisey olmaz. O tutunduysa tutunmustur. olmadiysa da zaten bunlarla bir ilgisi yok. Sen gonlunu ferak tut. Hayirlisi olsun hakkinda ins. Pozitifi gorursunMerhaba arkadşlar nasılsınız herkesin gönlüne göre versin allahım inşallah
Birşey sorucam biraz karnımda ağrım oluyo heycan gibi tutunmaya zararı olurmu sizcebirde bacaklarım çok ağrıdı dün genelde yatıyorum. Bu arada transferinim 6. Günü tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirmi ...
oldu canim olmaz mi muhtemelen crinone jel kullaniyorsun o cok yapiyor. Diger rahmi kalinlastirmak icin kullanilan progestanlar filan da yapiyor rahat ol ama dikkat et kuru tut surekli camisr degistir ped kullanma. Bu sekilde akintiyla cok kolay enfeksiyon oliyorsun.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.ENDİŞELENMİŞTİM BİRAZ. SU GİBİ GELİYOR ÇÜNKÜ. BİRDE GÜNDE BİRKAÇ KEZ GELİYOR ÖYLE. :)
canım ilk değerin kaçtı ki 1,1 e sabitledi.Bende troid hastasıyım baştan beri kontroldeyim doktor değeri 1,1 e sabitleyene kadar ilaç dozu arttırdı şu anda ilacım 150 lik değerinde sabit çok şükür , bu değer biraz düşük gibi vakit kaybetmeden doktoruna Danış troid değeri bebeğin gelişimi için çok önemli
Çok çok sağol ağzından bal damlıyooldu canim olmaz mi muhtemelen crinone jel kullaniyorsun o cok yapiyor. Diger rahmi kalinlastirmak icin kullanilan progestanlar filan da yapiyor rahat ol ama dikkat et kuru tut surekli camisr degistir ped kullanma. Bu sekilde akintiyla cok kolay enfeksiyon oliyorsun.
basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Eger sinirda olursa ya da anlasilmazsa filan 100 lugu istiyorlar. Sinir da 140 diye biliyorum ben. Senin cok degil insuline gerek kalmadan guzel bir diyetle bazi seylere dikkat ederek halledersin. Muhtemelen kendisi birseyler soyler ya da isi siki tutan bir dr.sa diyetisyene yonlendirir.
canim kacinci haftasinda. Benim amcamin kizi yasadi ama onun basindan beri suyu azmis. 4.5 aylikken dusukle sonuclandi. 29. Haftasinda bir arkadas yasadi bebegi erken aldilar. Simdi kuvozde bebek hayirlisiyla toparlayacak ins. eger haftalari ileri ise bebegi aliyorlar.
bir de nerede okudugumu bir turlu bulamadim ama havuc suyunun ve hindistan cevizi suyunun bebegin suyunu artirdiginiokumustum. Riskli degerlerde degilse bir denesin derim
kiz niye yatiyon kalk keyfine bak kendine eziyet etme. Benim yatip dinlendigim transferlerim olmadi. Yatmayip normal hayatima devam ettigim transferim cok sukur pozitifti. moralini bozma ben neler yasadim yok heyecanmis agriymis hic bisey olmaz. O tutunduysa tutunmustur. olmadiysa da zaten bunlarla bir ilgisi yok. Sen gonlunu ferak tut. Hayirlisi olsun hakkinda ins. Pozitifi gorursun
Cnm yatmasan daha iyi kan dolasimi olsun vucudunda bol bol su ic hafif hareketler yapa bilirsin tam tutunacagi gunler bu gunler. Ben 2 gun yattim sadece. Insallah hamile kalirsin cnm haberini bekliyoruzMerhaba arkadşlar nasılsınız herkesin gönlüne göre versin allahım inşallah
Birşey sorucam biraz karnımda ağrım oluyo heycan gibi tutunmaya zararı olurmu sizcebirde bacaklarım çok ağrıdı dün genelde yatıyorum. Bu arada transferinim 6. Günü tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirmi ...
Tşkler çok sağol bu arada kaçıncı günlar tutunuyoCnm yatmasan daha iyi kan dolasimi olsun vucudunda bol bol su ic hafif hareketler yapa bilirsin tam tutunacagi gunler bu gunler. Ben 2 gun yattim sadece. Insallah hamile kalirsin cnm haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?