2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Epeydir sadece size bakıp çıkıyorum görüşmediğimiz dönemde cenazemiz oldu,evde mini bir değişiklik yaptık ama hala bitmedi ve bana daral geldi
Dün doktora gittik cici kızım 677gr ve 31 cm olmuş yine yüzünü gizledi sıpam
Ve 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonucu şimdi aldım mail yoluyla,152 çıkmış .dün sordugumda şayet referans yüksek çıkarsa ikinci bir yükleme yapmıyacağız şekeri düşürmek için başka bir doktora yönlendireceğiz dedi. Benim anlamadığım bu durumda 100mg yükleme yapıldığıdır.Ben mi yanlış biliyorum ve 152 nasıl bir değer çok mu yüksek?

selam kızlar,
bende evliliğimizin ilk yıllarında hiç iş yaptırmadım mutfakta bir yumurta kırdığını bilmezdim ama hamileliğimden sonra cok ihtiyac duydum meğerse eşim çok becerikliymiş şuan her konuda çok yardımcı.. içime sinmeyen bişey olsa bile harika oldu diyorum..demem o ki aslında bizim elimizde herşey..
eşlerimizi yüreklendirelim kızlar bebekler olunca daha çok ihtiyac olacak..

kızlar günaydın.bişey sorucaktım ben şu an 15 hafta bitti.
tsh 0,03çıktı...sizlerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusunuz?
Bende troid hastasıyım baştan beri kontroldeyim doktor değeri 1,1 e sabitleyene kadar ilaç dozu arttırdı şu anda ilacım 150 lik değerinde sabit çok şükür , bu değer biraz düşük gibi vakit kaybetmeden doktoruna Danış troid değeri bebeğin gelişimi için çok önemli

Günaydın güzel anneler, bende hamilelikten önce çok titizdim eşimin yaptığı hiç birşeyi beğenmez yaptırmadım hamile kaldığımdan beri her işi eşim yapıyor elime süpürge almadım daha ve anladım ki kendimizi yıpratmamak gerekirmiş öle de böle de hayat geçiyor bundan sonra çok farklı olacağım işleri eşime yaptırmaya devam edebilirsem benden iyisi yok

Iyi akşamlar kizlar kan tahlili yapilmisti kanda enfeksiyon cikti doktor antibiyotik verdi azro 500 mg verdi icip icmeme konusunda kararsizim 2 kere serum yedim oncesinde antibiyotik vardi
Cnm gecmis olsun bu azro 3 adet tablet degilmi banada transfer oldugum gun vermisti doktorum ic cnm bisey olmaz. Ben tereddüt etmeden ictim tum ilaclarimi dr.una guvenmen cok onemli. Icmesen enfeksiyon ilerler allah korusun.

Kizlar bisey sorucam soze benim esimin kardeside hamile o bende iki gun ondeydi ama doktoru suyunun az oldugunu capaya gitmesini soyledi capadaki doktorda ayni seyi suyunun az oldugunu soyledi sonra tekrar detayli ultrason gerekli demis bende benim gittigim doktora yonlendirdim bugun gittiler doktor suyun cok azaldigini bebegin gibek kordonundan beslenemedigini 3 hafta geride oldugu soylemis cok uzuldu tabikide bende cok uzuldum etrafinda boyle bisey yasayan duyan var mi 3 hafta geride olmasi cok mu kotu

Ili gündür yapılan alışveriş muhabbetini okumak çok keyifliydi bende Mayıs'ta hazırlayacağım çantamı bu sayfalara geri dönerim
Cnm haftamiz ayni bizim bende 7.ayda bebek alisverisini tamamlamak istiyorum. Malum tup bebek :) herseye hazirlikli olaliym diyorum. Insallah zamaninda ve sagkikli gelsinlerde baska bisey istemeyiz..

bende bayağı bayağı adet olacağımı hissettim.

Reactions: 9ay
Merhaba arkadşlar nasılsınız herkesin gönlüne göre versin allahım inşallah
Birşey sorucam biraz karnımda ağrım oluyo heycan gibi tutunmaya zararı olurmu sizcebirde bacaklarım çok ağrıdı dün genelde yatıyorum. Bu arada transferinim 6. Günü tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirmi ...

oldu canim olmaz mi muhtemelen crinone jel kullaniyorsun o cok yapiyor. Diger rahmi kalinlastirmak icin kullanilan progestanlar filan da yapiyor rahat ol ama dikkat et kuru tut surekli camisr degistir ped kullanma. Bu sekilde akintiyla cok kolay enfeksiyon oliyorsun.

basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Eger sinirda olursa ya da anlasilmazsa filan 100 lugu istiyorlar. Sinir da 140 diye biliyorum ben. Senin cok degil insuline gerek kalmadan guzel bir diyetle bazi seylere dikkat ederek halledersin. Muhtemelen kendisi birseyler soyler ya da isi siki tutan bir dr.sa diyetisyene yonlendirir.

canim kacinci haftasinda. Benim amcamin kizi yasadi ama onun basindan beri suyu azmis. 4.5 aylikken dusukle sonuclandi. 29. Haftasinda bir arkadas yasadi bebegi erken aldilar. Simdi kuvozde bebek hayirlisiyla toparlayacak ins. eger haftalari ileri ise bebegi aliyorlar.
bir de nerede okudugumu bir turlu bulamadim ama havuc suyunun ve hindistan cevizi suyunun bebegin suyunu artirdiginiokumustum. Riskli degerlerde degilse bir denesin derim
kiz niye yatiyon kalk keyfine bak kendine eziyet etme. Benim yatip dinlendigim transferlerim olmadi. Yatmayip normal hayatima devam ettigim transferim cok sukur pozitifti. moralini bozma ben neler yasadim yok heyecanmis agriymis hic bisey olmaz. O tutunduysa tutunmustur. olmadiysa da zaten bunlarla bir ilgisi yok. Sen gonlunu ferak tut. Hayirlisi olsun hakkinda ins. Pozitifi gorursun

canım ilk değerin kaçtı ki 1,1 e sabitledi.
ve kaç haftalıkken farkettin ve ilaç kullanmaya başladınız.
yarın sorucam doktora...
teşekkür ederim.

Çok çok sağol ağzından bal damlıyo

Cnm yatmasan daha iyi kan dolasimi olsun vucudunda bol bol su ic hafif hareketler yapa bilirsin tam tutunacagi gunler bu gunler. Ben 2 gun yattim sadece. Insallah hamile kalirsin cnm haberini bekliyoruz

vebahargeldi normalde adet tarihine gore 24 olmasi gerekiyor ama doktor 3 hafta geride demis agirligi 370 gr ma dusmus gobek kordonundan bebek beslenemiyomus suyuda cok azalmis demis almasalarda bu sekilde yasamaz mi anne karninda

Cnm yatmasan daha iyi kan dolasimi olsun vucudunda bol bol su ic hafif hareketler yapa bilirsin tam tutunacagi gunler bu gunler. Ben 2 gun yattim sadece. Insallah hamile kalirsin cnm haberini bekliyoruz
Tşkler çok sağol bu arada kaçıncı günlar tutunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…