kızlar ben tüp bebek yapmıştım..sabah kanamam oldu çok korkuyorum yardımınıza htiyacım war nolurrsunuz cvp werınnnnİii aksamlar annisler
Kacinci gunkızlar ben tüp bebek yapmıştım..sabah kanamam oldu çok korkuyorum yardımınıza htiyacım war nolurrsunuz cvp werınnnn
Nasıl yani tuttumu adet kanamasımı eğer tuttu ve kanamaysa bir Çoğumuzun başına geldi panik yapma ancak ihmalde etme imkanın varsa bir acile gitkızlar ben tüp bebek yapmıştım..sabah kanamam oldu çok korkuyorum yardımınıza htiyacım war nolurrsunuz cvp werınnnn
Transferden 5. 6.gun tutunuyor diye biliyorum ama kesin bisey soliyemiycem cnm :) ama buaralar bebegin kendine yer yapmaya başlamıştır bile hayirli haberler verirsin cnm insallahTşkler çok sağol bu arada kaçıncı günlar tutunuyo
canım önce kanama oldu kırmızı renk kan değerime baktı 1227 şimdi kahve lekeler var kanamam durdu noursun cvp werrrNasıl yani tuttumu adet kanamasımı eğer tuttu ve kanamaysa bir Çoğumuzun başına geldi panik yapma ancak ihmalde etme imkanın varsa bir acile git
Canim nasilsin senin ates tablon bende kayitli surekli bakiyorum ve dua ediyorum insallah hayirlisiyla gonlundeki olur azmine hayranim Masallah sana yilmadan usanmadan denemeye devam ediyosun bu son olsun insallahSağol canım. Ama benimki yumurtalık veya kasık ağrısı değil. Bariz rahimde ağırlaşma ve adet oluyormuşum hissi. Sanırım yine negatif olacak
Amin canım sağol duan için. İnşallah Allah'ta ümit kesilmez
canım sınır değer 140 ama seninki çok yüksek değil :) benimki 170 falan çıkmıştı sonra diyet verdi 3 hafta yine ölçüm yapmıştı :) sanada öyle yapabilir :)Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Epeydir sadece size bakıp çıkıyorum görüşmediğimiz dönemde cenazemiz oldu,evde mini bir değişiklik yaptık ama hala bitmedi ve bana daral geldi
Dün doktora gittik cici kızım 677gr ve 31 cm olmuş yine yüzünü gizledi sıpam
Ve 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonucu şimdi aldım mail yoluyla,152 çıkmış .dün sordugumda şayet referans yüksek çıkarsa ikinci bir yükleme yapmıyacağız şekeri düşürmek için başka bir doktora yönlendireceğiz dedi. Benim anlamadığım bu durumda 100mg yükleme yapıldığıdır.Ben mi yanlış biliyorum ve 152 nasıl bir değer çok mu yüksek?
canım en fazla 1,5-2 hafta geride olmalı diye biliyorumKizlar bisey sorucam soze benim esimin kardeside hamile o bende iki gun ondeydi ama doktoru suyunun az oldugunu capaya gitmesini soyledi capadaki doktorda ayni seyi suyunun az oldugunu soyledi sonra tekrar detayli ultrason gerekli demis bende benim gittigim doktora yonlendirdim bugun gittiler doktor suyun cok azaldigini bebegin gibek kordonundan beslenemedigini 3 hafta geride oldugu soylemis cok uzuldu tabikide bende cok uzuldum etrafinda boyle bisey yasayan duyan var mi 3 hafta geride olmasi cok mu kotu
Burdayım kizlar okuyorum hepinizi. Oglum hala solunum cihazina bagli ama destegi daha az veriyolar artik.damardan mamanin yani sira ufak ufak sutede gecmisler.kilosuda gram gram artiyo cok sukur. Gelişmeler yavas ama olumlu masallah.Gunaydin kizlarkanbolat dustu aklima yine insallah bugun yazarr
Canim yaa.masallah size.o bizim ilk prensimiz.bu kadar kBurdayım kizlar okuyorum hepinizi. Oglum hala solunum cihazina bagli ama destegi daha az veriyolar artik.damardan mamanin yani sira ufak ufak sutede gecmisler.kilosuda gram gram artiyo cok sukur. Gelişmeler yavas ama olumlu masallah.
Aman aman maşallah dahada iyi olucak inşallah hayirlisiyla allahım başka dert keder göstermesi insallahBurdayım kizlar okuyorum hepinizi. Oglum hala solunum cihazina bagli ama destegi daha az veriyolar artik.damardan mamanin yani sira ufak ufak sutede gecmisler.kilosuda gram gram artiyo cok sukur. Gelişmeler yavas ama olumlu masallah.
bencede nolur nol maz hazirda beklemek iyidir eninde sonunda alicaz nasıl olsa benim alış veriş biti gibi tup doktorum hazırlığına yap artık dedi oyüzden hazırladım bendeCnm haftamiz ayni bizim bende 7.ayda bebek alisverisini tamamlamak istiyorum. Malum tup bebek :) herseye hazirlikli olaliym diyorum. Insallah zamaninda ve sagkikli gelsinlerde baska bisey istemeyiz..
Bencede cnm :) iyi gunlerde kullanin ne guzel herseyi tamamlamissin bende insallah 2 ay kala planliyorum....bencede nolur nol maz hazirda beklemek iyidir eninde sonunda alicaz nasıl olsa benim alış veriş biti gibi tup doktorum hazırlığına yap artık dedi oyüzden hazırladım bende
Ben sali gunu tetanos asisi olmaya saglik ocagina gittim ordaki hemşirem dediki doktoruna danismadan sakin seker yuklemesi yaptirma dedi. Ben yaptirmayi hic dusunmuyorum ama bakalim cnm hayirlisi :)Kizlar siz bu seker yukleme testini yaptirdiniz mi ve ya yapiricakmisiniz cok kararsiz kaldim
Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyorCanim yaa.masallah size.o bizim ilk prensimiz.bu kadar k
Hamile teyzesi onun icin dua ediyor.sen hic merak etme.allahin izniyle ben hep guzel habrrlerini bekliyorum.ama sen yinede sordurmadan yazarsan biz daha mutlu oluruz.esim bile can dan haber var mi diyo?
Kac kg oldu can?dua ediyorum inan canim sana benim durumumda pek ic acici degil ama umud ediyorum rabbim evlatlarimizi koruycak.Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
930 gramla dogdu. 1180 di bugun masallah.dun 1070 di. Arti eksileri oluyo gunden gune.ödem sislikleri falan. Bakarsin yarin daha az gelir kilosu.ama su noktada sabit 10gr lik artis bile buyuk gelisme gozumuzde. canim ikizlerde birinin geriden gelmesi normal takip ettigim kadariyla. Gerilik 3 haftanin ustundeyse risk olabilir diye okumustum biyerde.sikma tatli caninida uzme bebelerini.suyun gelmedigi ve ikinizinde hayati tehlikeye girmedigi surece tutabildigin kadar tut. gerekirse hastanede yat kalkmamacasina. 25 hafta daha cok erken tatlim. 28 i bari devirin kuzucugunla. Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.Kac kg oldu can?dua ediyorum inan canim sana benim durumumda pek ic acici degil ama umud ediyorum rabbim evlatlarimizi koruycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?