- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Canim oyle yapinca da farkediyo benim yaptigimi begenmiyon da bida yapiyon diyo. Yoook anacim yok agac yasken egilir 35ine dayanmis adama ben ne ogretebilirim. Oyle gelmis oyle gidiyo bazen diyorum hödük gelmissin höduk gidecen dunyadan sana da yazik diyeaynen oyle oldu canim benim de. Gatta adet oluyorum diye uyandim test gunu sabahi agladim. Gitmeyecegim teste adet oluyorum iste diye
ama inan her bunye farkli. Herkes neredeyse transfrrin ilk gununden itibaren belirti yazmis. Belirti aramaktan cildirirdim ben de. Benim yok olmayacak yine tutmayacak diye. Dun yazmissin. Sonucun ne Rabbim gonlune gore versin insaAllah
kiz adamin hevesini niye kiriyon birak yapsin. Arkasindan sen yine yap boyle boyle alisiyorlar. Ben neler cektim. Yapamasa da coknguzel olmus de ver gazi. Bak benim koca aksam mutfagi nasil yapmis ustelik kizartma sonrasi.onceden yumurta kirinca savas alanina donen mutfak aksam kadin eli degmis gibiydi
( duzeltme yapiyim hani is bilmez tembel kadin eli gibi diyelim) ama bu gunlere gelene kadar offfff
bugun oglunu dusunur yarin senin icin yapar merak etme. Yeterki yapma deme birak yapsin kendince emek harcasin. Analari da bizim yaptigimizi yapamazsin edemezsin diye yaptiklari icin bu haldeler bosver kendini yapiyormus sansin :))
Masallah prensese Allahim esirgesin canim. Ben o seket yuklemesini yaptirmadim hic dusunmedim de. Insallah dogru karar vermisimdir. Hatta ikinci tetenoz asisini bile ysptirmasam mi Diyorum BaZen. Yalniz yorumlayamasam da senin seker degerini benim ki azcik biseler atistirdiktan bi saat filan sonra kan verdim sekeri de isaretlemis annem oyle bakildi 94 cikmisti. Dr da normal bi sonuc demisti.Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Epeydir sadece size bakıp çıkıyorum görüşmediğimiz dönemde cenazemiz oldu,evde mini bir değişiklik yaptık ama hala bitmedi ve bana daral geldi
Dün doktora gittik cici kızım 677gr ve 31 cm olmuş yine yüzünü gizledi sıpam
Ve 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonucu şimdi aldım mail yoluyla,152 çıkmış .dün sordugumda şayet referans yüksek çıkarsa ikinci bir yükleme yapmıyacağız şekeri düşürmek için başka bir doktora yönlendireceğiz dedi. Benim anlamadığım bu durumda 100mg yükleme yapıldığıdır.Ben mi yanlış biliyorum ve 152 nasıl bir değer çok mu yüksek?
Canim ben ne cektim o akintidan kasintidan. dr fitil veriyordu geciyordu iki gun sonra hoop bida. Asla ama asla gunluk ped pecete vs kullanma fitilin ismi gyno travogendi. Ben bu fitili defalarca kullandim. Gebelikte kullanilabilecek en iyi fitil bu demisti dr bide travazol diye bi merhem kullandim. En sonunda bu ilaclarla gectikten donra bida gunluk ped filan kullanmadim. Esimin atletini kestim kucuk kucuk onlari kullandim akintim oluyo cnku surekli. Dedigim ilaclari pazartesiyi beklemeden yine bi eczaciya yada ulasabilirsen dr una sorup alabilirsen al ben biliyorum o durumu ve hakkaten dayanilmaz bise. Kasimaktan uyuyamiyordum. Insan icine cikmsk gelmiyordu icimden. Gectigi an sen sen ol pamuklu ic camasiri veya pamuklu kumastan baska biseyle temas ettirme yineliyo cunku. Cook sukur simdi rahatim 20 gundur filan.Vajinal kaşıntı maf etti beni şimdide tahriş oldu pazartesi Dr gidecem canım çok acıyor artık
Insallah canim hamilelik takvimi 30 u bulanlara okadar imreniyorum ki bi vara bilsem hayırlısiyla 30lara.masallah can bebege insallah düşmeden yukswlerek kilosu devam eder930 gramla dogdu. 1180 di bugun masallah.dun 1070 di. Arti eksileri oluyo gunden gune.ödem sislikleri falan. Bakarsin yarin daha az gelir kilosu.ama su noktada sabit 10gr lik artis bile buyuk gelisme gozumuzde. canim ikizlerde birinin geriden gelmesi normal takip ettigim kadariyla. Gerilik 3 haftanin ustundeyse risk olabilir diye okumustum biyerde.sikma tatli caninida uzme bebelerini.suyun gelmedigi ve ikinizinde hayati tehlikeye girmedigi surece tutabildigin kadar tut. gerekirse hastanede yat kalkmamacasina. 25 hafta daha cok erken tatlim. 28 i bari devirin kuzucugunla. Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.
Benimdr 2 hafta geride dr 30.haftadan sonra fark daha cok açılabilir dedi Allahin dedigi olur bosuna canini sıkmasincanım sınır değer 140 ama seninki çok yüksek değil :) benimki 170 falan çıkmıştı sonra diyet verdi 3 hafta yine ölçüm yapmıştı :) sanada öyle yapabilir :)
canım en fazla 1,5-2 hafta geride olmalı diye biliyorumsuyu azsa zaten bebek gelişemiyor bu sonraki haftalarda daha geri kalabilir allahım yardımcısı olsun :)
canım günaydın... ama şeker yüklemesi aç karna yapılmıyor mu ?? bana aç gel dedi drumGünaydın kızlar
Biz hastanedeyiz. Şeker yüklemesi ve kontrolüm var. Kahvaltı yaptık bekliyoruz. Seminer varmış, doktor bekliyoruz
Yapmıyormuscanım günaydın... ama şeker yüklemesi aç karna yapılmıyor mu ?? bana aç gel dedi drum
canim 24 hafta evet erken bilemedim ki.Rabbim hayirlisiyla yoluna koysun ins.vebahargeldi normalde adet tarihine gore 24 olmasi gerekiyor ama doktor 3 hafta geride demis agirligi 370 gr ma dusmus gobek kordonundan bebek beslenemiyomus suyuda cok azalmis demis almasalarda bu sekilde yasamaz mi anne karninda
O alisveris bir gunluk diyen arkadaslarini filan ciddiye alma. Seni mutlu edecekse yap alisverisini hazirligini. Sen uzulursun diye yaptirmiyordur esin yoksaki evladindan umudunu kestiginden degildir. Hangimizin garantisi var ki ona kalirsan 40. Haftada saglikli dogum yapan insan da kaybedebiliyor evladini. Sen kafana boyle seyleri takip uzulme. Rabbim vermis onun canini nefesini ruhunu hayirlisyla da evine gelecek ins.Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
dogru soyluyorsun canim. Iste ben o agaci yasken egemeye basladim. 5 yil once evlenince simdi simdi ancak biseyler cikiyor napim :))Canim oyle yapinca da farkediyo benim yaptigimi begenmiyon da bida yapiyon diyo. Yoook anacim yok agac yasken egilir 35ine dayanmis adama ben ne ogretebilirim. Oyle gelmis oyle gidiyo bazen diyorum hödük gelmissin höduk gidecen dunyadan sana da yazik diyebu sabah bi tost yapti Allah canini sag etsin kocacimin da arkadindan mutfak temizledim. Ha sesimi cjkarmadim yinede eline saglik dedim tsk ettim ama o ise gidince soylene soylene yaptim temizligi
seker yuklemesi ve kahvalti ?Günaydın kızlar
Biz hastanedeyiz. Şeker yüklemesi ve kontrolüm var. Kahvaltı yaptık bekliyoruz. Seminer varmış, doktor bekliyoruz
Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
benim de hamileliğin en başında vardı doktor bir ilaç verdi geçti. bir de o progesteronlar falan da yapıyordu o dönemde. hele o vajinal jel. onu icat edene çok saydırmıştım :)Vajinal kaşıntı maf etti beni şimdide tahriş oldu pazartesi Dr gidecem canım çok acıyor artık
ee iki hafta geç değilmi canım benim drum 24-26 hafta arası yaparız demisti..Yapmıyormus2 hafta içinde randevu al biyokimya dan dedi. Ultrason için bekliyorum oğlumda oynuyor içerde birazdan göreceğim onu çok özledim
Günaydın kızlar
Herkese günaydiinn. Rabbim hepimize güzel mutlu huzurlu saglik dolu bir gun nasip etsin insallah
canım benim ya .Allahım evladını sana bağışlasın.Rabbim esirgesinTamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?