2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim oyle yapinca da farkediyo benim yaptigimi begenmiyon da bida yapiyon diyo. Yoook anacim yok agac yasken egilir 35ine dayanmis adama ben ne ogretebilirim. Oyle gelmis oyle gidiyo bazen diyorum hödük gelmissin höduk gidecen dunyadan sana da yazik diye bu sabah bi tost yapti Allah canini sag etsin kocacimin da arkadindan mutfak temizledim. Ha sesimi cjkarmadim yinede eline saglik dedim tsk ettim ama o ise gidince soylene soylene yaptim temizligi

Masallah prensese Allahim esirgesin canim. Ben o seket yuklemesini yaptirmadim hic dusunmedim de. Insallah dogru karar vermisimdir. Hatta ikinci tetenoz asisini bile ysptirmasam mi Diyorum BaZen. Yalniz yorumlayamasam da senin seker degerini benim ki azcik biseler atistirdiktan bi saat filan sonra kan verdim sekeri de isaretlemis annem oyle bakildi 94 cikmisti. Dr da normal bi sonuc demisti.

Vajinal kaşıntı maf etti beni şimdide tahriş oldu pazartesi Dr gidecem canım çok acıyor artık

Vajinal kaşıntı maf etti beni şimdide tahriş oldu pazartesi Dr gidecem canım çok acıyor artık
Canim ben ne cektim o akintidan kasintidan. dr fitil veriyordu geciyordu iki gun sonra hoop bida. Asla ama asla gunluk ped pecete vs kullanma fitilin ismi gyno travogendi. Ben bu fitili defalarca kullandim. Gebelikte kullanilabilecek en iyi fitil bu demisti dr bide travazol diye bi merhem kullandim. En sonunda bu ilaclarla gectikten donra bida gunluk ped filan kullanmadim. Esimin atletini kestim kucuk kucuk onlari kullandim akintim oluyo cnku surekli. Dedigim ilaclari pazartesiyi beklemeden yine bi eczaciya yada ulasabilirsen dr una sorup alabilirsen al ben biliyorum o durumu ve hakkaten dayanilmaz bise. Kasimaktan uyuyamiyordum. Insan icine cikmsk gelmiyordu icimden. Gectigi an sen sen ol pamuklu ic camasiri veya pamuklu kumastan baska biseyle temas ettirme yineliyo cunku. Cook sukur simdi rahatim 20 gundur filan.

Insallah canim hamilelik takvimi 30 u bulanlara okadar imreniyorum ki bi vara bilsem hayırlısiyla 30lara.masallah can bebege insallah düşmeden yukswlerek kilosu devam eder

Benimdr 2 hafta geride dr 30.haftadan sonra fark daha cok açılabilir dedi Allahin dedigi olur bosuna canini sıkmasin

Gunaydn kizlar. Saat 11 de ogluma. Bakmaya gidecez dunden beri hareketleri yavasladi insllh birsey yoktuk yada bn ehvam yapiorumdur

vebahargeldi normalde adet tarihine gore 24 olmasi gerekiyor ama doktor 3 hafta geride demis agirligi 370 gr ma dusmus gobek kordonundan bebek beslenemiyomus suyuda cok azalmis demis almasalarda bu sekilde yasamaz mi anne karninda
canim 24 hafta evet erken bilemedim ki.Rabbim hayirlisiyla yoluna koysun ins.

O alisveris bir gunluk diyen arkadaslarini filan ciddiye alma. Seni mutlu edecekse yap alisverisini hazirligini. Sen uzulursun diye yaptirmiyordur esin yoksaki evladindan umudunu kestiginden degildir. Hangimizin garantisi var ki ona kalirsan 40. Haftada saglikli dogum yapan insan da kaybedebiliyor evladini. Sen kafana boyle seyleri takip uzulme. Rabbim vermis onun canini nefesini ruhunu hayirlisyla da evine gelecek ins.

dogru soyluyorsun canim. Iste ben o agaci yasken egemeye basladim. 5 yil once evlenince simdi simdi ancak biseyler cikiyor napim :))

Günaydın kızlar
Biz hastanedeyiz. Şeker yüklemesi ve kontrolüm var. Kahvaltı yaptık bekliyoruz. Seminer varmış, doktor bekliyoruz
seker yuklemesi ve kahvalti ?

Gunaydin annisler nasilsiniz bakalim

Canım Rabbim onu melek ordusuyla koruyordur şimdi sen hiç canını sıkma umudunu da kaybetme, eşinde kaybetmemiştir umudunu o da belki sakin ve rahat kafayla alışveriş yapmak istiyordur, hem doğru söylüyor kötü kötü şeyler okuyup da kafanda kurma. almak istiyorsanda bişeyler al tabi oğluşun çıkınca ne giyecek sonra :):)

benim de hamileliğin en başında vardı doktor bir ilaç verdi geçti. bir de o progesteronlar falan da yapıyordu o dönemde. hele o vajinal jel. onu icat edene çok saydırmıştım :)

Günaydın kızlar
Biz hastanedeyiz. Şeker yüklemesi ve kontrolüm var. Kahvaltı yaptık bekliyoruz. Seminer varmış, doktor bekliyoruz

Günaydın canım, bizde çarşamba günü yaptık şeker yüklememizi. Neden kahvaltı? Şeker yüklemesi yapılıp yapılmayacağınımı görüşeceksin?
Herkese günaydiinn. Rabbim hepimize güzel mutlu huzurlu saglik dolu bir gun nasip etsin insallah

Günaydın canım, hayırlı mutlu sağlıklı bir gün diliyorum. Sende oğluna yakında sağlıkla mutlulukla kavuşacaksın oğluna bişeyler al annesi, yanına gittiğinde aldığını, ona giydirmeyi heyecanla beklediğini söyle olurmu mutlaka hissedip mutlu olacaktır. o da gram gram büyüyor maşallah annesi.

canım benim ya .Allahım evladını sana bağışlasın.Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…