benim de hamileliğin en başında vardı doktor bir ilaç verdi geçti. bir de o progesteronlar falan da yapıyordu o dönemde. hele o vajinal jel. onu icat edene çok saydırmıştım :)
kızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm
Canim ya nazar degmesin diye diyorlardir esinde istemezmi ici gidiyordur o senin yaninda biraz da guclu durmaya calisiyor bence. Fazla moralini bozma cnm. Oglun iyi olacak ve evine anneciginin kucağına donecek goreceksin. Niyet edip esine caktirmadan birkaç sey alabilirsin cnm. Kilo da aliyormus Can'imiz allahim tez zamanda kavusun insallah saglikli bir sekilde.Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
Ben üç senedir ilaç kullanıyorum hcg bakılan tüm testlerimde tsh da bakıldı ilaç kullanmama rağmen hcg ile yükseldi bnm hipotroid en son 150 liğe çıktı şu anda sabit çok şükür tahmin yüksekliği tehlike ama düşüklüğü ile ilgili bi bilgim yok ki yüzden dedim mutlaka doktoruna Danış diye cnm ama ilaçla nerdeyse bir haftada normale dönüyor benimki uzun bi süreç değil yanicanım ilk değerin kaçtı ki 1,1 e sabitledi.
ve kaç haftalıkken farkettin ve ilaç kullanmaya başladınız.
yarın sorucam doktora...
teşekkür ederim.
Sağol CNm travazol alması için gönderiyorum şimdi eşimiCanim ben ne cektim o akintidan kasintidan. dr fitil veriyordu geciyordu iki gun sonra hoop bida. Asla ama asla gunluk ped pecete vs kullanma fitilin ismi gyno travogendi. Ben bu fitili defalarca kullandim. Gebelikte kullanilabilecek en iyi fitil bu demisti dr bide travazol diye bi merhem kullandim. En sonunda bu ilaclarla gectikten donra bida gunluk ped filan kullanmadim. Esimin atletini kestim kucuk kucuk onlari kullandim akintim oluyo cnku surekli. Dedigim ilaclari pazartesiyi beklemeden yine bi eczaciya yada ulasabilirsen dr una sorup alabilirsen al ben biliyorum o durumu ve hakkaten dayanilmaz bise. Kasimaktan uyuyamiyordum. Insan icine cikmsk gelmiyordu icimden. Gectigi an sen sen ol pamuklu ic camasiri veya pamuklu kumastan baska biseyle temas ettirme yineliyo cunku. Cook sukur simdi rahatim 20 gundur filan.
Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim 670 oglum 840gr di kizim yine 2 hafta geri cikti rahimim dikisimin oldugu yere kadar acikmis dikis tutuyor yavrularimi suan.dr 30.haftaya gidersin insallah dedi.haftaya ciger gelistirici olucam ama bu sefer moralimi bozmadim rabbime guveniyorum beni daraltmiycak insallah
Canim nasilsin senin ates tablon bende kayitli surekli bakiyorum ve dua ediyorum insallah hayirlisiyla gonlundeki olur azmine hayranim Masallah sana yilmadan usanmadan denemeye devam ediyosun bu son olsun insallah
Ben onun grisini aldım canım çok sağlam görünüyor zaten kullanan arkadaşlarımda memnun kalacağımı söyledi bende sadece onu beğenmiştim bi on beş gün önce e bebek te indirime girdi 136 tl ye aldık ilk altı ay pek evden çıkmayız zaten pusetten daha önemli diye düşündüm pusetten denk gelirse ucuz bişi alacağımkızlarr casual avtivity rocker ev tipi ana kucağı alan ya da daha önce kullanan var mı ?? ilk zamanlar beebği taşımak için puset almak yerine onu alsam kullanışlı olur mu acaba ??
Canım dua ediyorum demişsin eksik olma. Senin de gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
Sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. FF'ye bir daha bakar mısın?
Yarın test günüm. Hayırlısıyla yarın belli olacak sonuç
hadi ya kaçırdım deseneBen onun grisini aldım canım çok sağlam görünüyor zaten kullanan arkadaşlarımda memnun kalacağımı söyledi bende sadece onu beğenmiştim bi on beş gün önce e bebek te indirime girdi 136 tl ye aldık ilk altı ay pek evden çıkmayız zaten pusetten daha önemli diye düşündüm pusetten denk gelirse ucuz bişi alacağım
Yapmadı canım perşembe günü yapılcakcanim 24 hafta evet erken bilemedim ki.Rabbim hayirlisiyla yoluna koysun ins.
O alisveris bir gunluk diyen arkadaslarini filan ciddiye alma. Seni mutlu edecekse yap alisverisini hazirligini. Sen uzulursun diye yaptirmiyordur esin yoksaki evladindan umudunu kestiginden degildir. Hangimizin garantisi var ki ona kalirsan 40. Haftada saglikli dogum yapan insan da kaybedebiliyor evladini. Sen kafana boyle seyleri takip uzulme. Rabbim vermis onun canini nefesini ruhunu hayirlisyla da evine gelecek ins.
dogru soyluyorsun canim. Iste ben o agaci yasken egemeye basladim. 5 yil once evlenince simdi simdi ancak biseyler cikiyor napim :))
seker yuklemesi ve kahvalti ?
Perşembe günü gidiyorum bakalım inşallah bir sorun cikmazee iki hafta geç değilmi canım benim drum 24-26 hafta arası yaparız demisti..
bana da bir hafta önden gelişiyor dedi yani bu da normalden bir hafta önce doğu olabilir dedikizlar hastaneden geldik gorduk oglusumu masallah 1 kilo 40 gram olmus gelisimi bir hafta onde dedi boyle olan var mi kizlarr birsey olmaz dgl mi bir hafta onde olmasindan doktor birsey demedi ama suyumuzda iyi bas asagi duruyor dedi bebek ve seker testi istedi yaptirmadikk simdilik boyle kizlarr
Jeli kullandiginiz zaman yatmayin. En az yarim saat yuruyus yapin. Yururmezseniz hem topaklanir hem de cok etkili olmaz. Kullanirkende biraz iileri geri yapin her zaman bir olmuyorkızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm
Detayli ultrasonami girmistin oglusunun resmini neden alamadin cnm. Olsun kipir kpir cok mutluymus demek oglusun. Test sonuclarin ne oldu hersey yolundadir umarim en son ayrı ayri degerler cikmisti. Bende pzrtesi gidicem detayliya kizimizi gorecegiz :) insallah nisan mayis gibi yaşasın alışveriş :)Herkese merhaba dün bende gördüm oğluşumu çok hareketliydi resim bile alamadıkaidana aramız çok az gerçekten dün benim doktorum Temmuz'un 1 i ile 20 si arası bi tarih belirleriz dedi aslında bende biliyordum ama doktordan duymak heyecanlandırdı hazırlıklara da Nisan da başlarız Allah'ın izni ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?