2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

benim de hamileliğin en başında vardı doktor bir ilaç verdi geçti. bir de o progesteronlar falan da yapıyordu o dönemde. hele o vajinal jel. onu icat edene çok saydırmıştım :)

Ayy evet o jelin en çok vajinada tıkaç gibi birikmesi beni çok rahatsız ediyordu. top top çıkarıyordum resmen arkadaşım yaa.

kızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm

Az önce yazdığım gibi daha önceki jellerden dolayı tıkanmış olabilir arkadaşım. Benimde başıma gelmişti. Doktorumu aradığımda yapabildiğin kadar yap bişey olmaz dedi. Sende vajina girişinden jelleri az az alabilirsin. özellikle banyoda yumuşuyorlar temizlemesi daha rahat oluyor.

kızlarr casual avtivity rocker ev tipi ana kucağı alan ya da daha önce kullanan var mı ?? ilk zamanlar beebği taşımak için puset almak yerine onu alsam kullanışlı olur mu acaba ??

Canim ya nazar degmesin diye diyorlardir esinde istemezmi ici gidiyordur o senin yaninda biraz da guclu durmaya calisiyor bence. Fazla moralini bozma cnm. Oglun iyi olacak ve evine anneciginin kucağına donecek goreceksin. Niyet edip esine caktirmadan birkaç sey alabilirsin cnm. Kilo da aliyormus Can'imiz allahim tez zamanda kavusun insallah saglikli bir sekilde.

Herkese gunaydin kizlar kanbolat bak Can buyuyor Allah in izniyle sen hic kendini uzme yavrucakta hissediyor senin duygularini sen uzulmeki o da cabuk toparlansin arkadaslara katiliyorum sen almak istedigin seyleri ufak tefek al mutlu olacagin seyleri neden yapmayasinki sonucta baharinda dedigi gibi hic birimizin garantisi yok hepimiz Rabbime guvenip tevekkul ediyoruz

canım ilk değerin kaçtı ki 1,1 e sabitledi.
ve kaç haftalıkken farkettin ve ilaç kullanmaya başladınız.
yarın sorucam doktora...
teşekkür ederim.
Ben üç senedir ilaç kullanıyorum hcg bakılan tüm testlerimde tsh da bakıldı ilaç kullanmama rağmen hcg ile yükseldi bnm hipotroid en son 150 liğe çıktı şu anda sabit çok şükür tahmin yüksekliği tehlike ama düşüklüğü ile ilgili bi bilgim yok ki yüzden dedim mutlaka doktoruna Danış diye cnm ama ilaçla nerdeyse bir haftada normale dönüyor benimki uzun bi süreç değil yani

Sağol CNm travazol alması için gönderiyorum şimdi eşimi

kizlar hastaneden geldik gorduk oglusumu masallah 1 kilo 40 gram olmus gelisimi bir hafta onde dedi boyle olan var mi kizlarr birsey olmaz dgl mi bir hafta onde olmasindan doktor birsey demedi ama suyumuzda iyi bas asagi duruyor dedi bebek ve seker testi istedi yaptirmadikk simdilik boyle kizlarr

canım benim sıkma sen hiç canını. erkekler halden pek anlamıyolar. ben de topu topu iki takım aldım. eşim birsürü şey aldın daha neye bakıyosun diyo.ona göre ben bütün hazırlığı bitirdim. etraftakilere gelince onlra da aldığın her şey fuzuli geliyo . sen kimseye bakma. allaha güven. bak kilo da alıyomuş oğlun. ne kadar güzel. allahım sağlıkla çıkmayı nasip tsin ordan inşallah. sen insanların ne düşündüğüne bakma. oğluna konsantre ol. allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh.

Canim nasilsin senin ates tablon bende kayitli surekli bakiyorum ve dua ediyorum insallah hayirlisiyla gonlundeki olur azmine hayranim Masallah sana yilmadan usanmadan denemeye devam ediyosun bu son olsun insallah

Canım dua ediyorum demişsin eksik olma. Senin de gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah

Sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. FF'ye bir daha bakar mısın?

Yarın test günüm. Hayırlısıyla yarın belli olacak sonuç

kızlarr casual avtivity rocker ev tipi ana kucağı alan ya da daha önce kullanan var mı ?? ilk zamanlar beebği taşımak için puset almak yerine onu alsam kullanışlı olur mu acaba ??
Ben onun grisini aldım canım çok sağlam görünüyor zaten kullanan arkadaşlarımda memnun kalacağımı söyledi bende sadece onu beğenmiştim bi on beş gün önce e bebek te indirime girdi 136 tl ye aldık ilk altı ay pek evden çıkmayız zaten pusetten daha önemli diye düşündüm pusetten denk gelirse ucuz bişi alacağım

Herkese merhaba dün bende gördüm oğluşumu çok hareketliydi resim bile alamadık aidana aramız çok az gerçekten dün benim doktorum Temmuz'un 1 i ile 20 si arası bi tarih belirleriz dedi aslında bende biliyordum ama doktordan duymak heyecanlandırdı hazırlıklara da Nisan da başlarız Allah'ın izni ile :)

allahım yüzüne baksın inşllh. benim de transferin 8 ve 9. günleri bariz adet sancım olmuştu. hatta gece uyutmamıştı. o yüzden teste giderken ben de umutsuzdum. hatta kan verdikten sonra sonuç çıkana kadr evi komple temizledim. sonuç çıkınca elim kolum kalkmaz bari evim temiz olsun demiştim. ama çok şükür iki embriyonun ikisi de tuttu. korkulu rüyanın sonu hayır olur derler. allahım sağlıklı ve hayırlı versin inşllh.

Reactions: 9ay
hadi ya kaçırdım desene bende bugün öğlen arası bi bebek mağzasında gördüm inceleme fırsatım oldu gerçekten çok kaliteli duruyordu 170 TL dediler fiyatınıda alayım o zaman kaçırmadan.. teşükker ederim cevap için :)

Yapmadı canım perşembe günü yapılcak
ee iki hafta geç değilmi canım benim drum 24-26 hafta arası yaparız demisti..
Perşembe günü gidiyorum bakalım inşallah bir sorun cikmaz

bana da bir hafta önden gelişiyor dedi yani bu da normalden bir hafta önce doğu olabilir dedi

Detayli ultrasonami girmistin oglusunun resmini neden alamadin cnm. Olsun kipir kpir cok mutluymus demek oglusun. Test sonuclarin ne oldu hersey yolundadir umarim en son ayrı ayri degerler cikmisti. Bende pzrtesi gidicem detayliya kizimizi gorecegiz :) insallah nisan mayis gibi yaşasın alışveriş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…