2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy evet o jelin en çok vajinada tıkaç gibi birikmesi beni çok rahatsız ediyordu. top top çıkarıyordum resmen arkadaşım yaa.
Ay aynen koca koca yumrular çıkıyordu ve artık çok canım yanmaya başlamıştı benim. Ben de doktora gitmeme birkaç gün kala doktora falan sormadan kestim artık canıma tak edip. Doktor kızmıştı hatta ama hemen arkasından hapa geçmişti...

Seni o kadar iyi anliyorum ki.ben ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.o kadar cok hazirlik yapmistim ki.simdi bi igne bile almadim.cocuklarima.esim aldirmiyor.annemler falan herkes sen merak etme sen hastaneden cikmadan biz herseyi halledecegiz diyorlar.bende senin gibi kimsenin umudu mu yok diyorum.dogru cebinde paran olduktan sonra hepsi hallolur ama ne bileyim.ikizlere ne alinir i okuyup okuyup uzuluyorum.herkes cilgin bi hazirlikta ben niye degilim diyorum.ama icten katiliyorum onlara.ben kizimin odasini tek tek topladim.binbir umutla aldigim butun kiyafetleri kaldirdim.su an yazarken bile ayni aciyi yasiyorum.inan bana oyle olacagna al evine getir sonra tamamlayin.varsin eksik kalsin biseyleri.rabbim kimseye oyle bir aci yasatmasin.biz sadece cocuklarimiza sagsalim kavusmak icin dua edelim.omurlerinin sonuna kadar aliriz kiyafet tamam mi?

Canim benim ilk bebegine cok uzuldum inan. Insallah bu melegini saglikla sihhatle alirsin kucagina. Sanirim esimde biraz garantici davraniyor Sonra tek tek esyalarini toplamak zorunda kalmayayim diye bi arkadas yazmisti burda hicbirimizin 40 haftalikta olsa garantisi yok diye. O da hakli. Simdi ben sadece egomu tatmin etmek, oglumu ozledikce cikarip cikarip sevmek icin bi iki parca bisi alim. Sonrasini insallah oglumla birlikte gider aliriz herseyini.

Aferib sana.en guzelini yapmissin canim.icine nasil sinecekse sen nasil mutlu olacaksan oyle yap.mutlu anne mutlu can

maşallah baya iyi kilosu bulunduğu haftaya göre inşallah böyle gider.

E bebeğe yine de bak derim Şubat indirimlerinde belki hala devam ediyordur indirim :)

Ayyy canim benim baktim harika gorunuyo tablo hadi insallah bu sefer olmustur ve bebegin sonuna kadar saglikla seninle olur insallah yarin kan testinde koskocaman bi sonuc cikar insallahhhh aminnn

yok canım normal muayene de alamadık resim
Test sonuçları farklı ama doktor herşey normal diyor bizde haftaya Cumartesi ayrıntılıya gireceğiz iki saate yakın inceleyen bir doktor varmış epeyce pahalı ama yine de ondan aldım randevuyu, gelsin artık Temmuz bitsin stres :))))))

Ferro sanol kan ilacı kullanan arkadaşlar günde kaç kere aç mı tok mu alıyorsunuz doktor ne dedi hatırlamıyorum ;(

Kizlar bwbislerin cinsiyeti kesinlesti biri kiz biri erkek ayrıntılı ultrason girdim bugun enfeksiyon da azalmis oglimuzun ismi hazir omer olacak ama kizima isim bulamadim daha
Maaşallah maaşallah bir kadın bir erkek dizisi canlandı gözümde kıza da melike koy tam olsun öle neşeli bi eviniz güzel mi güzel bebişleriniz olsun

Kizlar bwbislerin cinsiyet
Maaşallah maaşallah bir kadın bir erkek dizisi canlandı gözümde kıza da melike koy tam olsun öle neşeli bi eviniz güzel mi güzel bebişleriniz olsun
Tesekkur ederim canim omer hakan ve aslihanda dusunuyoruz uyumlu mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…