- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Ay aynen koca koca yumrular çıkıyordu ve artık çok canım yanmaya başlamıştı benim. Ben de doktora gitmeme birkaç gün kala doktora falan sormadan kestim artık canıma tak edip. Doktor kızmıştı hatta ama hemen arkasından hapa geçmişti...Ayy evet o jelin en çok vajinada tıkaç gibi birikmesi beni çok rahatsız ediyordu. top top çıkarıyordum resmen arkadaşım yaa.
Seni o kadar iyi anliyorum ki.ben ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.o kadar cok hazirlik yapmistim ki.simdi bi igne bile almadim.cocuklarima.esim aldirmiyor.annemler falan herkes sen merak etme sen hastaneden cikmadan biz herseyi halledecegiz diyorlar.bende senin gibi kimsenin umudu mu yok diyorum.dogru cebinde paran olduktan sonra hepsi hallolur ama ne bileyim.ikizlere ne alinir i okuyup okuyup uzuluyorum.herkes cilgin bi hazirlikta ben niye degilim diyorum.ama icten katiliyorum onlara.ben kizimin odasini tek tek topladim.binbir umutla aldigim butun kiyafetleri kaldirdim.su an yazarken bile ayni aciyi yasiyorum.inan bana oyle olacagna al evine getir sonra tamamlayin.varsin eksik kalsin biseyleri.rabbim kimseye oyle bir aci yasatmasin.biz sadece cocuklarimiza sagsalim kavusmak icin dua edelim.omurlerinin sonuna kadar aliriz kiyafet tamam mi?Tamam canim.dr umuzla gorustukce yazicam buraya artik. Hepinizden allah razi olsun. Her gittigimde basinda ayetel kürsü okuyup allaha dua ediyorum iki yanina iki melek koy sen koru evladimi diye. Oglum dualarimizla, allahin izni ve dr.umuzun azmiyle sagligina kavusup evine gelecek insallah. Canimi sikan ne biliyomusunuz ; bi iki gundur alisveris heycani sarmis herkesi. 8 haftalik gebe bi arkadas bile takimlar almis bebegine.esi gorunce gozleri dolmus. Benim esim henuz hicbisey aldirmiyo bana. Para verip bi corap bile alamadim ogluma. Arkadaslarimda daha erken, alisveris dedigin bi gunluk is, hep beraber hallederiz diyolar. Belki haklilar ama ben belkide umudumun kaniti olarak hazirlik yapmak istiyorum ogluma. Beni geri durduranlarada acaba umutlarimi yok CAN'ima dair diye supheyle bakiyorum. Bak mesela senin esin benim oglumdan haberdar ve ara ara durumunu soruyorken benimkisi ordan biseyler okuyup okuyup kurma kafanda, az sabirli ol diyip kestirip atiyor
Canim benim ilk bebegine cok uzuldum inan. Insallah bu melegini saglikla sihhatle alirsin kucagina. Sanirim esimde biraz garantici davraniyor Sonra tek tek esyalarini toplamak zorunda kalmayayim diyeSeni o kadar iyi anliyorum ki.ben ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.o kadar cok hazirlik yapmistim ki.simdi bi igne bile almadim.cocuklarima.esim aldirmiyor.annemler falan herkes sen merak etme sen hastaneden cikmadan biz herseyi halledecegiz diyorlar.bende senin gibi kimsenin umudu mu yok diyorum.dogru cebinde paran olduktan sonra hepsi hallolur ama ne bileyim.ikizlere ne alinir i okuyup okuyup uzuluyorum.herkes cilgin bi hazirlikta ben niye degilim diyorum.ama icten katiliyorum onlara.ben kizimin odasini tek tek topladim.binbir umutla aldigim butun kiyafetleri kaldirdim.su an yazarken bile ayni aciyi yasiyorum.inan bana oyle olacagna al evine getir sonra tamamlayin.varsin eksik kalsin biseyleri.rabbim kimseye oyle bir aci yasatmasin.biz sadece cocuklarimiza sagsalim kavusmak icin dua edelim.omurlerinin sonuna kadar aliriz kiyafet tamam mi?
Aferib sana.en guzelini yapmissin canim.icine nasil sinecekse sen nasil mutlu olacaksan oyle yap.mutlu anne mutlu canCanim benim ilk bebegine cok uzuldum inan. Insallah bu melegini saglikla sihhatle alirsin kucagina. Sanirim esimde biraz garantici davraniyor Sonra tek tek esyalarini toplamak zorunda kalmayayim diyebi arkadas yazmisti burda hicbirimizin 40 haftalikta olsa garantisi yok diye. O da hakli. Simdi ben sadece egomu tatmin etmek, oglumu ozledikce cikarip cikarip sevmek icin bi iki parca bisi alim. Sonrasini insallah oglumla birlikte gider aliriz herseyini.
çok güzel değil mi hava canım ya inşallah böyle gider...Herkeslere günaydın, bugün ankarada baharın habercisi güneşli ve güzel bir hava var. insana ne güzel enerji veriyor.
maşallah baya iyi kilosu bulunduğu haftaya göre inşallah böyle gider.kizlar hastaneden geldik gorduk oglusumu masallah 1 kilo 40 gram olmus gelisimi bir hafta onde dedi boyle olan var mi kizlarr birsey olmaz dgl mi bir hafta onde olmasindan doktor birsey demedi ama suyumuzda iyi bas asagi duruyor dedi bebek ve seker testi istedi yaptirmadikk simdilik boyle kizlarr
E bebeğe yine de bak derim Şubat indirimlerinde belki hala devam ediyordur indirim :)hadi ya kaçırdım desenebende bugün öğlen arası bi bebek mağzasında gördüm inceleme fırsatım oldu gerçekten çok kaliteli duruyordu 170 TL dediler fiyatınıda alayım o zaman kaçırmadan.. teşükker ederim cevap için :)
Ayyy canim benim baktim harika gorunuyo tablo hadi insallah bu sefer olmustur ve bebegin sonuna kadar saglikla seninle olur insallah yarin kan testinde koskocaman bi sonuc cikar insallahhhh aminnnCanım dua ediyorum demişsin eksik olma. Senin de gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
Sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı. FF'ye bir daha bakar mısın?
Yarın test günüm. Hayırlısıyla yarın belli olacak sonuç
yok canım normal muayene de alamadık resimDetayli ultrasonami girmistin oglusunun resmini neden alamadin cnm. Olsun kipir kpir cok mutluymus demek oglusun. Test sonuclarin ne oldu hersey yolundadir umarim en son ayrı ayri degerler cikmisti. Bende pzrtesi gidicem detayliya kizimizi gorecegiz :) insallah nisan mayis gibi yaşasın alışveriş :)
Çok Sağol canım madem tok hemen başlayabilirimKizlar bwbislerin cinsiyet
Gunde 1 kez tok iciyorum ben
Maaşallah maaşallah bir kadın bir erkek dizisi canlandı gözümde kıza da melike koy tam olsun öle neşeli bi eviniz güzel mi güzel bebişleriniz olsunKizlar bwbislerin cinsiyeti kesinlesti biri kiz biri erkek ayrıntılı ultrason girdim bugun enfeksiyon da azalmis oglimuzun ismi hazir omer olacak ama kizima isim bulamadim daha
Tesekkur ederim canim omer hakan ve aslihanda dusunuyoruz uyumlu mu sizceMaaşallah maaşallah bir kadın bir erkek dizisi canlandı gözümde kıza da melike koy tam olsun öle neşeli bi eviniz güzel mi güzel bebişleriniz olsun
Günde bir tane alıyordum ben ama bıraktımFerro sanol kan ilacı kullanan arkadaşlar günde kaç kere aç mı tok mu alıyorsunuz doktor ne dedi hatırlamıyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?