2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

maşallah size de kocaman adam olmuş annesi

Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?

O OzlTzk , kanbolat kiz sabah sabah aglattiniz beni. Nolur iyi dusunun. O hazirliklarin hepsi inanin dua niyetine. Kendi adima ben oyle yapiyorum. Rabbim kullanmayi nasib etsin diyerek aliyorum. Dr. En en iyi ihtimalle 36. Haftada alacak olmasina ragmen hala premature takim almadim mesela. Sanki oyle alrsam oyle olacakmis gibi. Pozitif dusunebilmek icin hazirlik yapiyorum. Almazsam sanki onlari onemsemiyormusum gibi geliyor. Iyi dusunun pozitif dusunun lutfen. Canim ben zatrn cikamiyorum surekli yatis halindeyim. arkadaslarla kritik yapip not aliyorum. hersey guzrl olacak Rabbimin izniyle. Bir de benim oyle arkamdan islerimi yetistirebilecek bana destek olacak kimsem yok Herkes memlekette acil birsey olsa bir komsum (onunda coxuklari var musait olusa) bir de esim var. Rabbim buyuk diyorum O'na siginiyorum. Koymustur bir yoluna.

Ferro sanol kan ilacı kullanan arkadaşlar günde kaç kere aç mı tok mu alıyorsunuz doktor ne dedi hatırlamıyorum ;(
ac icrbiliyorsan ac ic. Demir ve kan ilaclarini ac karna almak etkisini daha cok arturiyor. Yoksaki kalsiyumlu birseyler yada sut urunleri filan yemedigin surece tok da alabilirsin

Aaaa.bak uzuldum simdi.seni yada bir baska arkadasi uzmek icin yazmamistim.kendimce kanbolata destek vermek istemistim.dedigin cok dogru.olumlu dusunecegiz.olumlu olacak.insallah hepimiz zamani gelince doruracagiz.alip evimize getirecegiz.aklima ayuzlu geliyor.simdilerde hep dualarimdasiniz.insallah en kotu haberlerimiz dogum yaptim kuvezde ama hersey yolunda olacak.

Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Dua edin Allahin izniyle kisa surede bir is bulsun..

O OzlTzk Canim beni uzdun demedim ondan aglamadim. Oyle dusunme sakin. Burada beni ( sadece ben degil herkes icin) uzecek en son kisi sen olursun herhalde. Cok ince, dusunceli bir insansin ona suphem yok. sadece duygusallik hat safhada kotu birsey olma ihtimali hep var. Ama iste neyse bugunun acisibugunku ruh halimin sebebi cikti zaten ortaya. Gece 2 den beri uyaniktim. Sabah bir saat dalmisim. Cok bunalmistim az once de sebebi cikti. Rabbim baska dert vermesin

Günaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
Bende bir kaç gündür bunu araştırıyordum bir dalin sıvı sabun var bir de bi arkadaşımın tavsiyesi roxy adlı bir sabun tozu varmış ama ne kullanırsan kullanıyım iki kere durulmama yaptıracağım en garantisi bu olacak sanırım

kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....

Allahlarindan bulsunlar ne diyeyim. Rabbim bi kapi kapatir bi kapi acar canim. Tez vakitte yeni kapilar acilir insallah esine. Bak cocuklar rizkitla gelir derler.ben bebegimin cinsiyetini ogrendim ertesi gun ilceden ile, evime cok yakin bi okula atamam cikti. Oglum rizkiyla geldi bize. Sizinde oyle olacak tatlim. Daha hayirli bi is var demek esin icin. Gonlunuzu ferah tutun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…