çok güzel değil mi hava canım ya inşallah böyle gider...
Kızlar bu arada bebeğim 887 gram olmuş
kizlar hastaneden geldik gorduk oglusumu masallah 1 kilo 40 gram olmus gelisimi bir hafta onde dedi boyle olan var mi kizlarr birsey olmaz dgl mi bir hafta onde olmasindan doktor birsey demedi ama suyumuzda iyi bas asagi duruyor dedi bebek ve seker testi istedi yaptirmadikk simdilik boyle kizlarr
Sağol canım inşallah hepsi sağlıkla dünyaya gelirlermaşalah sizepazartesi de bizim kontrolümüz var. bakalım bizimki ne yaptı
Ben hacı şakır sabun rendesi almayı düşünüyorumGünaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
Seni o kadar iyi anliyorum ki.ben ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.o kadar cok hazirlik yapmistim ki.simdi bi igne bile almadim.cocuklarima.esim aldirmiyor.annemler falan herkes sen merak etme sen hastaneden cikmadan biz herseyi halledecegiz diyorlar.bende senin gibi kimsenin umudu mu yok diyorum.dogru cebinde paran olduktan sonra hepsi hallolur ama ne bileyim.ikizlere ne alinir i okuyup okuyup uzuluyorum.herkes cilgin bi hazirlikta ben niye degilim diyorum.ama icten katiliyorum onlara.ben kizimin odasini tek tek topladim.binbir umutla aldigim butun kiyafetleri kaldirdim.su an yazarken bile ayni aciyi yasiyorum.inan bana oyle olacagna al evine getir sonra tamamlayin.varsin eksik kalsin biseyleri.rabbim kimseye oyle bir aci yasatmasin.biz sadece cocuklarimiza sagsalim kavusmak icin dua edelim.omurlerinin sonuna kadar aliriz kiyafet tamam mi?
Canim benim ilk bebegine cok uzuldum inan. Insallah bu melegini saglikla sihhatle alirsin kucagina. Sanirim esimde biraz garantici davraniyor Sonra tek tek esyalarini toplamak zorunda kalmayayim diyebi arkadas yazmisti burda hicbirimizin 40 haftalikta olsa garantisi yok diye. O da hakli. Simdi ben sadece egomu tatmin etmek, oglumu ozledikce cikarip cikarip sevmek icin bi iki parca bisi alim. Sonrasini insallah oglumla birlikte gider aliriz herseyini.
ac icrbiliyorsan ac ic. Demir ve kan ilaclarini ac karna almak etkisini daha cok arturiyor. Yoksaki kalsiyumlu birseyler yada sut urunleri filan yemedigin surece tok da alabilirsinFerro sanol kan ilacı kullanan arkadaşlar günde kaç kere aç mı tok mu alıyorsunuz doktor ne dedi hatırlamıyorum ;(
Aaaa.bak uzuldum simdi.seni yada bir baska arkadasi uzmek icin yazmamistim.kendimce kanbolata destek vermek istemistim.dedigin cok dogru.olumlu dusunecegiz.olumlu olacak.insallah hepimiz zamani gelince doruracagiz.alip evimize getirecegiz.aklimaO OzlTzk ,kanbolat kiz sabah sabah aglattiniz beni. Nolur iyi dusunun. O hazirliklarin hepsi inanin dua niyetine. Kendi adima ben oyle yapiyorum. Rabbim kullanmayi nasib etsin diyerek aliyorum. Dr. En en iyi ihtimalle 36. Haftada alacak olmasina ragmen hala premature takim almadim mesela. Sanki oyle alrsam oyle olacakmis gibi. Pozitif dusunebilmek icin hazirlik yapiyorum. Almazsam sanki onlari onemsemiyormusum gibi geliyor. Iyi dusunun pozitif dusunun lutfen. Canim ben zatrn cikamiyorum surekli yatis halindeyim. arkadaslarla kritik yapip not aliyorum. hersey guzrl olacak Rabbimin izniyle. Bir de benim oyle arkamdan islerimi yetistirebilecek bana destek olacak kimsem yok Herkes memlekette acil birsey olsa bir komsum (onunda coxuklari var musait olusa) bir de esim var. Rabbim buyuk diyorum O'na siginiyorum. Koymustur bir yoluna.
ac icrbiliyorsan ac ic. Demir ve kan ilaclarini ac karna almak etkisini daha cok arturiyor. Yoksaki kalsiyumlu birseyler yada sut urunleri filan yemedigin surece tok da alabilirsin
Aaaa.bak uzuldum simdi.seni yada bir baska arkadasi uzmek icin yazmamistim.kendimce kanbolata destek vermek istemistim.dedigin cok dogru.olumlu dusunecegiz.olumlu olacak.insallah hepimiz zamani gelince doruracagiz.alip evimize getirecegiz.aklimaayuzlu geliyor.simdilerde hep dualarimdasiniz.insallah en kotu haberlerimiz dogum yaptim kuvezde ama hersey yolunda olacak.
Gayet güzel olur ikisi deKizlar bwbislerin cinsiyet
Tesekkur ederim canim omer hakan ve aslihanda dusunuyoruz uyumlu mu sizce
Bende bir kaç gündür bunu araştırıyordum bir dalin sıvı sabun var bir de bi arkadaşımın tavsiyesi roxy adlı bir sabun tozu varmış ama ne kullanırsan kullanıyım iki kere durulmama yaptıracağım en garantisi bu olacak sanırımGünaydın güzel anneler, hepimize güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Bebeklerimizin kıyafetlerini ne ile yıkayacağız? Bilgisi ya da fikri olan varmı arkadaşlar?
kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....Bende bir kaç gündür bunu araştırıyordum bir dalin sıvı sabun var bir de bi arkadaşımın tavsiyesi roxy adlı bir sabun tozu varmış ama ne kullanırsan kullanıyım iki kere durulmama yaptıracağım en garantisi bu olacak sanırım
Allahlarindan bulsunlar ne diyeyim. Rabbim bi kapi kapatir bi kapi acar canim. Tez vakitte yeni kapilar acilir insallah esine. Bak cocuklar rizkitla gelir derler.ben bebegimin cinsiyetini ogrendim ertesi gun ilceden ile, evime cok yakin bi okula atamam cikti. Oglum rizkiyla geldi bize. Sizinde oyle olacak tatlim. Daha hayirli bi is var demek esin icin. Gonlunuzu ferah tutun canim.Hanimlar dualarinizi bekliyorum. Az once esimin isten cikarildigini ogrendik. su halimle ben bu ozel sektore diyecek bisey bulamiyorum. En kritik zamanlarimizda bunu yasiyoruz. Daha once de ilk tedavimiz sirasinda yasamistik boyle bisey.
Dua edin Allahin izniyle kisa surede bir is bulsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?